pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Θα ρθεις να σε ξεναγήσω;;;ωραια ειναι εχω ακουσει και στην κατασκηνωση της κνε
Θα ρθεις να σε ξεναγήσω;;;ωραια ειναι εχω ακουσει και στην κατασκηνωση της κνε
Φιλαράκο, δεν θέλω να σου κάνω τον έξυπνο και δεν ξέρω τί budget μπορεί να διαθέσεις για τις διακοπές σου, αλλά αν δεν έχεις οικονομικό θέμα , γράφτα όλα στ'αρχίδια σου και τράβα Pattaya ....Πίστεψέ με , θ'αλλάξεις τρόπο σκέψης για πολλά πράγματα και θα έχεις την παρέα που θέλεις , όταν το θέλεις .
Service with a smile ....
εκει σιγουρα θα την βγαλει με τυπε
τυπε να προσεχετε μην σκασει μυτη κανας βεντουζα μαζι με λιπασμα ομωςΘα ρθεις να σε ξεναγήσω;;;
Ρε ανωμαλοι εκει εχει ανηλικα.....
Κανενα μερος στον κοσμο που να εχει μιλφακια δεν γνωριζουμε?
Ο φουρνος ομως βγαζει απιστευτο ψωμι!Οχι ΨΑΡΑ τυπε!!!! Οχι ΨΑΡΑ!!! Γ τον πουτσο! 1 πλατεια εχει μονο! Ενα μηχανημα να βγαζεις λεφτα 1 φουρνο! Ολα τα χει απο ενα!
Εκει σιγουρα θα αυτοκτονησεις! ;) ;)
Τυπε μια παλια παροιμια λεει "στης αγαμητες γαμας".εκει σιγουρα θα την βγαλει με τυπε
Γι'αυτό θέλω παρέα,να έχω ανθρώπινο τοίχος να κρυφτώ από πίσω του.τυπε να προσεχετε μην σκασει μυτη κανας βεντουζα μαζι με λιπασμα ομως
τυπε αιδηψο εχεις γαμησε ποτε?Τυπε μια παλια παροιμια λεει "στης αγαμητες γαμας".
εγω οταν ημουν πιτσιρικας αμα ημουν χορτατος πηγαινα πχ μυκονο να γαμησω μοντελο αμα ηθελα ντε και καλα να γαμησω οτι ναναι πηγαινα πχ ροδο
Ο φουρνος ομως βγαζει απιστευτο ψωμι!
Το καλοκαιρο μαζευει κοσμο και ντοπιους και δεν ειναι τοσο απομονωμενα βασικα. Παραλιες δεν εχει.
γιατι το λες;δεν εχει καλα κομματια εκει;εκει σιγουρα θα την βγαλει με τυπε
Θα ρθεις να σε ξεναγήσω;;;
εχεις παει;ειναι ετσι καλα οπως τα λενε;Θα ρθεις να σε ξεναγήσω;;;
τυπε αιδηψο εχεις γαμησε ποτε?
εχει κατι μαναρια πρωτο πραγμα
τυπε αιδηψο εχεις γαμησε ποτε?
εχει κατι μαναρια πρωτο πραγμα
Δεν ειναι υπερτατη cultila οταν το καραβι δεν δενει και τρεχουν ολοι να προλαβουν να αποβιβαστουν και σχεδον πηδανε απο το καραβι στο λιμανι;Εχω ασχημη εμπειρια τυπε! Τελος Σεπτεμβρη ειχα περασει απο Χιο! 4 ωρες το καραβακι. Κανει τν κυκλο της Χιου πριν Φτασει. Κ δυστυχως επιασε καιρος κ ειχα ξεμεινει! :'( :'(
εγω μεσα ειμαιΒαζουμε ενα πουλμαν να κανουμε ολοι οι γκρανυ λοβερς του site αποβαση?
και τον σοφια που θα τον αφησεις τυπε?εγω μεσα ειμαι
θα κανει παρεα στην αντζελα του σφε που περιμενει παιδι,ειναι στον μηνα τηςκαι τον σοφια που θα τον αφησεις τυπε?