Νέα

Διακοπές μόνος!!! Θα αυτοκτονήσω ή θα ευτυχίσω??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 700
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
Παντως εγω θα προτιμουσα να παω διακοπες με παρεα σε μερος που εχω ξαναπαει παρα να παω καπου μονος μου και αυτοκτονησω!  :headbang: :headbang: :headbang:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ΚΟιτα το να μην έχεις φιλους και παρεες δεν γινεται.
Εκεινο που γινεται και δεν θες να το πεις... ειναι οτι ειχες τη γκομενα
της αφιερωνες ολη τη μερα οι φιλοι το μυριστηκανε πηρανε πρεφα τι σκατοπαρτακιας
μουνοδουλος εισαι και σε γειώσανε.... και μεταξυ μας καλα σου κανανε ρε παλιομαλακα

παρε ενα αρχιδι τωρα και πηγαινε διακοπες μονος σου σαν τον ανωμαλο αφου σε εχεσε και η γκομενα.
Εισαι αρρωστος, ετσι?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αγαπουλης και αυτος δηλαδη τυπε? :think:

Aφου ετσι γινεται ρε συ... για να ειχε πολλες
παρεες και να ξεμεινε ξαφνικα κατι θα παικτηκε..
και εφοσον εχει αρρηβωνιαρα καταλαβαινουμε ολοι πανω κατω τι σκατα παικτηκε  :grin:

οποτε τωρα που τον εκλασε και αυτη και τον εγραψε στη μουναρα της θα παρει ενα αρχιδι ο φιλος.

Οσο για την αγαπουλιαση χαλαρα... δεν γινεται να χεις σχεση και να μην εισια αγαπουλας
πρεπει να εισια εξαιρεση... γινεται μεν αλλα ειναι στις εξαιρεσεις.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ΚΟιτα το να μην έχεις φιλους και παρεες δεν γινεται.
Εκεινο που γινεται και δεν θες να το πεις... ειναι οτι ειχες τη γκομενα
της αφιερωνες ολη τη μερα οι φιλοι το μυριστηκανε πηρανε πρεφα τι σκατοπαρτακιας
μουνοδουλος εισαι και σε γειώσανε.... και μεταξυ μας καλα σου κανανε ρε παλιομαλακα

παρε ενα αρχιδι τωρα και πηγαινε διακοπες μονος σου σαν τον ανωμαλο αφου σε εχεσε και η γκομενα.
Ενα γεια στο δρομο λες σε αυτο το παιδι και εχει ετοιμο το ψυχογραφημα.  :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μου θες και αποκαλυψεις κυρα μαρία  :2funny: :2funny:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
εχω παει διακοπες μονος 2 φορες κατι 3ημερα,και το κανω συνηθως οταν με πιανει καμια τρελα με καμια μαλακια που θα γινει,και ειμαι ετοιμος να σκοτωσω κανεναν.και τις 2 φορες πηγα σκιαθο και περασα πολυ ωραια,τιγκα στο μουνι ολο το νησι,και βρισκεις αμεσως παρεα να περασεις καλα.αν ειναι καποιος ευγενικος,εχει τροπους,και λεφτουδακια μαζι του,θα περασει πολυ καλα.
εννοοιτε οτι γκομενοι του στυλ γυρναω σαν τον λετσο, μπαινω στα μαγαζια και κερναω σφηνακια οποια βρω μπροστα μου,καλυτερα να κατσουν στο χωριο τους να κερνανε μπυρες στο καφενειο τα φιλαρακια τους,να πιασει και τοπο το κερασμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom