διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.436
- Πόντοι
- 5.006
αντιτετανικος: check
αντιλυσικος : check
![]()
![Dunno :dunno: :dunno:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/dunno.gif)
αντιτετανικος: check
αντιλυσικος : check
![]()
Ειναι θολα τα συνορα μεταξυ των δυο εννοιων...του κιμπαρη και του μουνοδουλου...Ο καθεναs βαζει την δικη του δοσολογια προκειμενου να ενταξει τον αλλον, στην μια η στην αλλη κατηγοριαδεν ειναι κακο να κανεις δωρα...το να εισαι μουνοειλωτας ειναι κακο...εχουν τεραστια διαφορα αυτα τα δυο
bolta σκυλου επιτυχωςδεν γνωρίζω/ρώτα τον Βαρο.
Ειναι θολα τα συνορα μεταξυ των δυο εννοιων...του κιμπαρη και του μουνοδουλου...Ο καθεναs βαζει την δικη του δοσολογια προκειμενου να ενταξει τον αλλον, στην μια η στην αλλη κατηγορια
Και γω μόλις το δικό μου.bolta σκυλου επιτυχως
δεν ηρθες μωρη μπαμποκοτα![]()
βγήκε μόνος του,εκανε την βόλτα του και γύρισεbolta σκυλου επιτυχως
δεν ηρθες μωρη μπαμποκοτα![]()
Καλα αυτα τα χουμε ξανα ακουσει....
την πεφτεις σε 100 για να μπορεσεις να γαμησεις 1
και αν.... :-
εσυ ξεφτιλιζεσαι και δεν το χεις παρει χαμπαρι.
κατεβηκαμε ΣΕΦβγήκε μόνος του,εκανε την βόλτα του και γύρισε![]()
κατεβηκαμε ΣΕΦ
δεν ηρθες να προσκυνησεις στο ναο![]()
εισαι χαζοςΠερπάτησες μεχρι το ΣΕΦ ρε θηρίο;![]()
ποιός από τους δύο οδηγούσεεισαι χαζος
με το αμαξι πηγαμε
εκει περπατησαμε![]()
Συνηθως ο μουνοδουλος κανει δωρ αγια να κρατησει την αλλη διπλα του...Ο κιμπαρης κανει δωρα απο ευχαριστηση κ μονο γιατι η γκομενα θελει ν αναι μαζι του δνε μενει γι αυτα.....
πότε σε έβαλα θυρωρό στα αρχίδια μου και βλέπεις σε πόσες μπαίνοβγαίνει ο πούτσος μου δεν το θυμάμαι, αλλά και πάλι,
δεν κάνεις κανένα δημοψήφισμα καλύτερα για θυρωρεία γιατί εδώ πάλι δε σου βγαίνει;;;
και οι δυο εγω πεταλια αυτος τιμονιποιός από τους δύο οδηγούσε![]()
να τον αφήνεις και μόνο του μανκαι οι δυο εγω πεταλια αυτος τιμονι![]()
Και αυτα στα λεει καποιος που ειναι εμφανισημος και του την εχουν πεσει και αρκετες απο μονες τους.
Καλα αμα εισαι ασχημος γαμησε το μην πας καθολου...![]()
Συγχαρητήρια,
1993 Σάμος Τσαμαδού.
Σουηδέζα χιλοπιτιάζει ένα σκασμό εμφανίσιμους, έλληνες, ξένους, ιθαγενείς, γηγενείς όλους, την κυνηγάει όλη η παραλία, μάλλον όλες οι παραλίες
τελικά πάει και της την πέφτει ένας όχι απλά άσχημος, αλλά ξέρα λάϊκα κατάσταση κι όλοι κέρωσαν.
Και ο τύπος ούτε λεφτά ούτε τίποτε, κάτι δίχτυα είχε κι ασχολιόταν όλη την ώρα.
Τι θέλω να σας πω με αυτό. Σημασία δεν έχει η εμφάνιση, φεύγει τις πρώτες στιγμές η έντασή της. Το παιχνίδι ξεκινά την επόμενη στιγμή που θα ανοίξουν τα στόματα να βγάλουν τα λόγια και τις επιθυμίες, φανερές και μη φανερές.
Συνηθως ο μουνοδουλος κανει δωρ αγια να κρατησει την αλλη διπλα του...Ο κιμπαρης κανει δωρα απο ευχαριστηση κ μονο γιατι η γκομενα θελει ν αναι μαζι του δνε μενει γι αυτα.....
Χαιρομαι που συμφωνειτε μαζι μου και χαιρομαι που χαιρεστεσωστα τα λες ;)