διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
δεν γνωρίζω/ρώτα τον Βαρο.αντιτετανικος: check
αντιλυσικος : check
δεν γνωρίζω/ρώτα τον Βαρο.αντιτετανικος: check
αντιλυσικος : check
Ειναι θολα τα συνορα μεταξυ των δυο εννοιων...του κιμπαρη και του μουνοδουλου...Ο καθεναs βαζει την δικη του δοσολογια προκειμενου να ενταξει τον αλλον, στην μια η στην αλλη κατηγοριαδεν ειναι κακο να κανεις δωρα...το να εισαι μουνοειλωτας ειναι κακο...εχουν τεραστια διαφορα αυτα τα δυο
bolta σκυλου επιτυχωςδεν γνωρίζω/ρώτα τον Βαρο.
Ειναι θολα τα συνορα μεταξυ των δυο εννοιων...του κιμπαρη και του μουνοδουλου...Ο καθεναs βαζει την δικη του δοσολογια προκειμενου να ενταξει τον αλλον, στην μια η στην αλλη κατηγορια
Και γω μόλις το δικό μου.bolta σκυλου επιτυχως
δεν ηρθες μωρη μπαμποκοτα
βγήκε μόνος του,εκανε την βόλτα του και γύρισεbolta σκυλου επιτυχως
δεν ηρθες μωρη μπαμποκοτα
Καλα αυτα τα χουμε ξανα ακουσει....
την πεφτεις σε 100 για να μπορεσεις να γαμησεις 1
και αν.... :-
εσυ ξεφτιλιζεσαι και δεν το χεις παρει χαμπαρι.
κατεβηκαμε ΣΕΦβγήκε μόνος του,εκανε την βόλτα του και γύρισε
κατεβηκαμε ΣΕΦ
δεν ηρθες να προσκυνησεις στο ναο
εισαι χαζοςΠερπάτησες μεχρι το ΣΕΦ ρε θηρίο;
ποιός από τους δύο οδηγούσεεισαι χαζος
με το αμαξι πηγαμε
εκει περπατησαμε
Συνηθως ο μουνοδουλος κανει δωρ αγια να κρατησει την αλλη διπλα του...Ο κιμπαρης κανει δωρα απο ευχαριστηση κ μονο γιατι η γκομενα θελει ν αναι μαζι του δνε μενει γι αυτα.....
πότε σε έβαλα θυρωρό στα αρχίδια μου και βλέπεις σε πόσες μπαίνοβγαίνει ο πούτσος μου δεν το θυμάμαι, αλλά και πάλι,
δεν κάνεις κανένα δημοψήφισμα καλύτερα για θυρωρεία γιατί εδώ πάλι δε σου βγαίνει;;;
και οι δυο εγω πεταλια αυτος τιμονιποιός από τους δύο οδηγούσε
να τον αφήνεις και μόνο του μαν να μάθει να το παίρνει όταν είσαι πιωμένοςκαι οι δυο εγω πεταλια αυτος τιμονι
Και αυτα στα λεει καποιος που ειναι εμφανισημος και του την εχουν πεσει και αρκετες απο μονες τους.
Καλα αμα εισαι ασχημος γαμησε το μην πας καθολου...
Συγχαρητήρια,
1993 Σάμος Τσαμαδού.
Σουηδέζα χιλοπιτιάζει ένα σκασμό εμφανίσιμους, έλληνες, ξένους, ιθαγενείς, γηγενείς όλους, την κυνηγάει όλη η παραλία, μάλλον όλες οι παραλίες
τελικά πάει και της την πέφτει ένας όχι απλά άσχημος, αλλά ξέρα λάϊκα κατάσταση κι όλοι κέρωσαν.
Και ο τύπος ούτε λεφτά ούτε τίποτε, κάτι δίχτυα είχε κι ασχολιόταν όλη την ώρα.
Τι θέλω να σας πω με αυτό. Σημασία δεν έχει η εμφάνιση, φεύγει τις πρώτες στιγμές η έντασή της. Το παιχνίδι ξεκινά την επόμενη στιγμή που θα ανοίξουν τα στόματα να βγάλουν τα λόγια και τις επιθυμίες, φανερές και μη φανερές.
Συνηθως ο μουνοδουλος κανει δωρ αγια να κρατησει την αλλη διπλα του...Ο κιμπαρης κανει δωρα απο ευχαριστηση κ μονο γιατι η γκομενα θελει ν αναι μαζι του δνε μενει γι αυτα.....
Χαιρομαι που συμφωνειτε μαζι μου και χαιρομαι που χαιρεστεσωστα τα λες ;)