Νέα

Διακοπές μόνος!!! Θα αυτοκτονήσω ή θα ευτυχίσω??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 700
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
δεν ειναι κακο να κανεις δωρα...το να εισαι μουνοειλωτας ειναι κακο...εχουν τεραστια διαφορα αυτα τα δυο
Ειναι θολα τα συνορα μεταξυ των δυο εννοιων...του κιμπαρη και του μουνοδουλου...Ο καθεναs βαζει την δικη του δοσολογια προκειμενου να ενταξει τον αλλον, στην μια η στην αλλη κατηγορια

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ειναι θολα τα συνορα μεταξυ των δυο εννοιων...του κιμπαρη και του μουνοδουλου...Ο καθεναs βαζει την δικη του δοσολογια προκειμενου να ενταξει τον αλλον, στην μια η στην αλλη κατηγορια

Συνηθως ο μουνοδουλος κανει δωρ αγια να κρατησει την αλλη διπλα του...Ο κιμπαρης κανει δωρα απο ευχαριστηση κ μονο γιατι η γκομενα θελει ν αναι μαζι του δνε μενει γι αυτα.....

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.689
Πόντοι
3.715
Καλα αυτα τα χουμε ξανα ακουσει....

την πεφτεις σε 100 για να μπορεσεις να γαμησεις 1
και αν....  :-

εσυ ξεφτιλιζεσαι και δεν το χεις παρει χαμπαρι.

πότε σε έβαλα θυρωρό στα αρχίδια μου και βλέπεις σε πόσες μπαίνοβγαίνει ο πούτσος μου δεν το θυμάμαι, αλλά και πάλι,

δεν κάνεις κανένα δημοψήφισμα καλύτερα για θυρωρεία γιατί εδώ πάλι δε σου βγαίνει;;;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
κατεβηκαμε ΣΕΦ  :grin:
δεν ηρθες να προσκυνησεις στο ναο  :birdman:

surprised-004.gif
            Περπάτησες μεχρι το ΣΕΦ ρε θηρίο;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Συνηθως ο μουνοδουλος κανει δωρ αγια να κρατησει την αλλη διπλα του...Ο κιμπαρης κανει δωρα απο ευχαριστηση κ μονο γιατι η γκομενα θελει ν αναι μαζι του δνε μενει γι αυτα.....

Εκ μερουs των κιμπαρηδων σ ευχαριστω :cheesy: :cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πότε σε έβαλα θυρωρό στα αρχίδια μου και βλέπεις σε πόσες μπαίνοβγαίνει ο πούτσος μου δεν το θυμάμαι, αλλά και πάλι,

δεν κάνεις κανένα δημοψήφισμα καλύτερα για θυρωρεία γιατί εδώ πάλι δε σου βγαίνει;;;

Ρε φιλε επειδη αρχισες τις ιστοριες για αυτο το λεω...
δε πα να γαμησεις και 300? στα αρχιδια μου ειμαι απο τους λιγους που δεν ζηλευουν
το διπλανο τους γιατι ξερω πως αμα συγκεντρωθω τον ξεπερναω.

Απλα επειδη διαβαζουν και αλλοι... να ξερουν το παιχνιδι που λες τι κανονες εχει.
Την πεφτεις σε αρκετες για να κατσει κάποια εκτος και αν πας μονο σε αυτες που κοιτανε
και ψηνονται εσυ.

Και αυτα στα λεει καποιος που ειναι εμφανισημος και του την εχουν πεσει και αρκετες απο μονες τους.
Καλα αμα εισαι ασχημος γαμησε το μην πας καθολου...  :2funny:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.689
Πόντοι
3.715
Και αυτα στα λεει καποιος που ειναι εμφανισημος και του την εχουν πεσει και αρκετες απο μονες τους.
Καλα αμα εισαι ασχημος γαμησε το μην πας καθολου...  :2funny:

Συγχαρητήρια,
1993 Σάμος Τσαμαδού.
Σουηδέζα χιλοπιτιάζει ένα σκασμό εμφανίσιμους, έλληνες, ξένους, ιθαγενείς, γηγενείς όλους, την κυνηγάει όλη η παραλία, μάλλον όλες οι παραλίες
τελικά πάει και της την πέφτει ένας όχι απλά άσχημος, αλλά ξέρα λάϊκα κατάσταση κι όλοι κέρωσαν.
Και ο τύπος ούτε λεφτά ούτε τίποτε, κάτι δίχτυα είχε κι ασχολιόταν όλη την ώρα.
Τι θέλω να σας πω με αυτό. Σημασία δεν έχει η εμφάνιση, φεύγει τις πρώτες στιγμές η έντασή της. Το παιχνίδι ξεκινά την επόμενη στιγμή που θα ανοίξουν τα στόματα να βγάλουν τα λόγια και τις επιθυμίες, φανερές και μη φανερές.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Συγχαρητήρια,
1993 Σάμος Τσαμαδού.
Σουηδέζα χιλοπιτιάζει ένα σκασμό εμφανίσιμους, έλληνες, ξένους, ιθαγενείς, γηγενείς όλους, την κυνηγάει όλη η παραλία, μάλλον όλες οι παραλίες
τελικά πάει και της την πέφτει ένας όχι απλά άσχημος, αλλά ξέρα λάϊκα κατάσταση κι όλοι κέρωσαν.
Και ο τύπος ούτε λεφτά ούτε τίποτε, κάτι δίχτυα είχε κι ασχολιόταν όλη την ώρα.
Τι θέλω να σας πω με αυτό. Σημασία δεν έχει η εμφάνιση, φεύγει τις πρώτες στιγμές η έντασή της. Το παιχνίδι ξεκινά την επόμενη στιγμή που θα ανοίξουν τα στόματα να βγάλουν τα λόγια και τις επιθυμίες, φανερές και μη φανερές.

Ναι με αυτο το πλευρο να κοιμασαι
οτι δεν παιζει ρολο η εμφανιση και το μεγεθος
της πουτσας απο κατω  :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γκομενα της την εσπαγα επιτηδες επι 1 μηνα....

καθοταν μονο και μονο επειδη της αρεσα καλα στο τελος

δεν αντεξε βεβαια και δεν γουσταρα και εγω σχεσεις που ζητουσε  :P

1 μηνας ομως φιλε... φανταζεσαι να ελεγα και σωστα πραγματα???? πςςςς κανα χρονο θα την κρατουσα min.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

σωστα τα λες ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom