mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Υπαρχουν ακομα χειροτεροι..........τυποι που κανουν δωρα, δαχτυλιδια,λουλουδια .........
οσοι εχουν βεβαια...Ξερω τι σου λεω ;)
που τα κανουν αυτα τα δωρα?
Υπαρχουν ακομα χειροτεροι..........τυποι που κανουν δωρα, δαχτυλιδια,λουλουδια .........
Αυτα ειναι κατι που ο δονητης δεν μπορει να στα προσφερει.που τα κανουν αυτα τα δωρα?
Και εγω που εχω κανει καποια δωρα ειμαι μαλακας;Υπαρχουν ακομα χειροτεροι..........τυποι που κανουν δωρα, δαχτυλιδια,λουλουδια .........
Συνηθωs σε καλα μαγαζια......για να εντυπωσιασουνπου τα κανουν αυτα τα δωρα?
Δεν εισαι ο μοναδικοs.......Θελω να πω δλδ......Θαχουμε ζεστη μεχρι την Τριτη ε?Και εγω που εχω κανει καποια δωρα ειμαι μαλακας;
Λογικό είναι αφού έκανε την εμφανισή του το γνωστό αρχιδάκι που επαγγέλεται "προγραμματιστής" τελειωμένων pcs του στρατού, να γαμηθεί το thread
Εγω παντως σε κανα 10ημερο την κανω για διακοπες. Θα περασω ενα ΣΚ παρεα με φιλους μεσ΄το δασος διπλα σ΄ενα ποταμι. Μετα ολη τη βδομαδα μονος στο δασος σε σκηνη μεχρι το επομενο ΣΚ που θα επιστρεψει η παρεα και θα τσουλισουμε προς νοτια Πελοπονησο.
Εγω παντως σε κανα 10ημερο την κανω για διακοπες. Θα περασω ενα ΣΚ παρεα με φιλους μεσ΄το δασος διπλα σ΄ενα ποταμι. Μετα ολη τη βδομαδα μονος στο δασος σε σκηνη μεχρι το επομενο ΣΚ που θα επιστρεψει η παρεα και θα τσουλισουμε προς νοτια Πελοπονησο.
Το νου σου στις βδελες στα ποταμια
ανεβαζεις επικινδυνα...εχεις βαλει κοφτη ή θα σε κλαιμε?
Aν καμιά φορά δαγκώσεις την γλώσσα σου ............μπλα μπλα, ξέρεις τί θα πάθεις έ;καναμε...αλλα λαλησαμε απο τον ηλιο...φοβαμαι πλεον και να κυκλοφορησω βραδυ στο κεντρο μη με πετυχουν τιποτα ακροδεξια στοιχεια και με σακατεψουν
Συνηθωs σε καλα μαγαζια......για να εντυπωσιασουν
Αν ρωταs για τοποθεσια βεβαια...
Εκτοs κι αν εννοειs σε ποιεs..........Αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο
Aν καμιά φορά δαγκώσεις την γλώσσα σου ............μπλα μπλα, ξέρεις τί θα πάθεις έ;