Νέα

Διακοπές 2013....!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pezaxa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μήπως να συγχωνευόταν το θρεντ με το καλοκαίρι 2013, να μαζευτούν οι πληροφορίες σε ένα θρεντ;

ευχαριστώ  :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
P

pezaxa

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2012
Like
10
Πόντοι
1

Βρες μου ενα ατομο που εχει τη στοιχειωδη εκπαιδευση και λογικη που να μην του αρεσουν οι ωραιες και καυλιαρες ΜΙΛΦ και τον σκοτωνω χωρις ενδοιασμους....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Βρες μου ενα ατομο που εχει τη στοιχειωδη εκπαιδευση και λογικη που να μην του αρεσουν οι ωραιες και καυλιαρες ΜΙΛΦ και τον σκοτωνω χωρις ενδοιασμους....
τυπε πρεπει να επεκταθεις και στα γκρανια
εκει να δεις για τι καυλιαρες μιλαμε

kmen100

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
13
Πόντοι
0
Μου έχουνε πει ότι Χαλκιδική υπάρχει ένα camping που γίνετε του μοθνιοθ το πανηγύρι στην κυριολεξία μπύρες σουβλάκι όλη μέρα και τέτοια κόλπα . . Βέβαια έκανα μια αναζήτηση(όχι ενδελεχή) στο google και δεν βρήκα πολλά πράγματα όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας βοηθήσει . . .

Μήπως λες για τον Αρμενιστή?  Φοβερό μέρος και καταπληκτικό camping.  Αν θέλεις να πας εκεί θα πρέπει να βιαστείς για να κάνεις κράτηση.

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Μήπως λες για τον Αρμενιστή?  Φοβερό μέρος και καταπληκτικό camping.  Αν θέλεις να πας εκεί θα πρέπει να βιαστείς για να κάνεις κράτηση.

Για το Ποσείδι αναφέρομαι τελικά. .  .

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16

Τι παίζει εκεί?
Τι ηλικίες?

Γκομενοπαρέες έχει? (που να ψάχνονται εννοείται!)

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
ρε καυλοαριδες....το πρωι..11-14 που πας για μπανιο και για καλο ματι; περοιχη αττικη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom