Νέα

Διαγραφή αιώνιων φοιτητών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fylobios30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 255
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Όπου το φροντιστήριο το κάνει κάποιος που έχει σχέση με το εργαστήριο στο 90% των περιπτώσεων, γιαυτό και έχει μεγάλη επιτυχία με τα θέματα των εξετάσεων.
Ή ο καθηγητής εξετάζει προφορικά το μάθημά του και όλως τυχαίως δεν κόβεται κανείς της παράταξης που τον στηρίζει για τις πρυτανικές εκλογές. Σε κανένα από τα τρία μαθήματά του.
Αξιολόγηση καθηγητών δε γίνεται ποτέ. Καμία κυβέρνηση δεν αγγίζει τα ιερά αυτά τέρατα της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Και η ασυδοσία καλά κρατεί. Υπάρχουν καραμέλλες όπως "οι αιώνιοι" που καλύπτουν τη μπόχα τους.

Ξέρεις πόσο κοστίζει φροντιστήριο σε μάθημα ιατρικής ;;;;;;;;;;;;;;
Εσύ ξέρεις ότι είσαι μαλάκας που το έχεις δεδομένο ότι ο φοιτητής ΠΡΕΠΕΙ να κάνει φροντιστήριο? Δhλαδή... είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ μαλάκας? Έχεις βγει καθόλου έξω ή μέχρι τα Γιάννενα έχεις πάει? Σκατόβλαχε που μου θες και Αθήνα!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

OP
OP
fylobios30

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αλλά ρε παιδι μου, δεν καταλαβαινω γιατι εγω ποτέ δεν χρειαστηκε να δωσω καν ΤΡΙΤΗ φορα ενα μαθημα.
Κι ας μην ειχα καμια σχεση με παραταξεις και βυσματα.

Ρε τύπε .... ΜΗ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΝΟΜΙΚΑ .....

Αν κάτσω να διαβάσω τώρα, 1 μήνα .... πάω να σου γράψω 8 σε όποιο νομικό μάθημα θες ....
ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΒΙΒΛΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ;;;;; ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ;;;;; ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ ;;;;;;;;;; ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑΣ ;;;;;;;;;;;

Βρες ένα και άνοιξέ το ..... θες να σου βρω σε pdf ;;;;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αλλά ετυχε τοτε να τα εχω με μια (περιπου αιωνια) φοιτητρια και διαφοροποιησα την αποψη μου :P
Ε, είσαι μαλάκας τότε.

Μήπως είσαι και γαύρος; :S
ΑΕΚτζης ειμαι.
Εν τω μεταξυ χωρισαμε καποια στιγμη και δεν ξερω αν πηρε πτυχιο εως σημερα

OP
OP
fylobios30

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
1. Σε πάω παραπέρα. Καμία βάση, κανένα δέκα. Τελειώνεις το λύκειο και όποιος θέλει συνεχίζει προπαρασκευαστικό έτος όπου στο τέλος υπάρχουν εξετάσεις σε συγκεκριμένα μαθήματα. Η κάθε σχολή θα θέτει τον αριθμό φοιτητών και από ποιο βαθμό και πάνω σε κάθε μάθημα, θα δέχεται φοιτητές.

Δεν μας λες εδώ ....

ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ .... και δίνει εξετάσεις για εισαγωγή στη σχολή που ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ... ο κανακάρης μου ... και ΒΑΖΩ ΘΕΜΑΤΑ ;;;;;;

Πως εξασφαλίζονται ... ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΚΑΡΗ ΜΟΥ ;;;;

ή ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΓΑΜΑΩ .... πως εξασφαλίζονται οι ανταγωνιστές ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΓΑΜΑΩ ;;;;;;;;;;;

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.175
Πόντοι
2.356
ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΒΙΒΛΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ;;;;; ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ;;;;; ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ ;;;;;;;;;; ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑΣ ;;;;;;;;;;;

Τύπε, γιατρός είσαι; :S

Δεν πρέπει να πάρουν πόδι οι λινάτσες οι αιώνιοι δηλ; Ιδιαίτερα αν είναι από τίποτα Ρουμανίες κλπ;

Μαλάκα μου στο ΕΣΥ θα μπουν κι αυτοί και μαύρο φίδι που μας έφαγε. :S

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Εσυ γιατι τοσο ζορι για τους φοιτητες? Εχεις καμια γκομενα φοιτητρια?
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Tώρα σοβαρά μιλάς? Υπήρχε ποτέ τέτοια περίπτωση... αφού... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Βρε εχω λογο που ρωταω. Κι εγω ημουν υπερ της διαγραφης των αιωνιων φοιτητων το 2011-2012 με το περιφημο ν+2 αλλά ετυχε τοτε να τα εχω με μια (περιπου αιωνια) φοιτητρια και διαφοροποιησα την αποψη μου :P
Ναι, αυτό λέω... αυτουνού σιγά μην του τύχαινε!!! :glasses:

Peacemaker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2018
Κριτικές
6
Like
951
Πόντοι
361
Για μένα η διάρκεια σπουδών θα έπρεπε να ήταν 2ν και από εκεί και μετά μόνο εξετάσεις, ούτε βιβλία ούτε τίποτα...
Οχι διαγραφή!
Το ν+2 ή ν+3 είναι λίγο για το Έλληνα φοιτητή με τους ανώμαλους καθηγητές που κυκλοφορούν στα πανεπιστήμια. Μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν μαθήματα που ενώ το έτος έχει περίπου 150 φοιτητές το μάθημα το χρωστούν 500+.
Ποια βιβλια ρε τύπε, μια φορα δινονται τα βιβλια. Και δεκα χρονια να δινεις ενα μαθημα, το βιβλιο το εχεις ηδη παρει εξ αρχης.
Επισης, κατανοω το γεγονος οτι πολλοι παραπονιουνται οτι κοβονται 5 και 10 φορες σε ενα μαθημα.
Αλλά ρε παιδι μου, δεν καταλαβαινω γιατι εγω ποτέ δεν χρειαστηκε να δωσω καν ΤΡΙΤΗ φορα ενα μαθημα.

Κάθε φοιτητής όσο δεν περνάει το μάθημα έχει τα σχετικά δικαιώματα για βιβλία αν αλλάξουν ή προστεθούν, σημειώσεις κτλ. Αν έχει και εργαστήριο πρέπει να το κάνει ξανά μέχρι να το περάσει. ΑΥΤΌ εννοούσα!

Σε πολυτεχνικές σχολές τουλάχιστον συμβαινει συχνά να μαζεύονται πολλοί φοιτητές σε κάθε εξεταστική!
Αντίθετα σε παιδαγωγικές δεν συμβαίνει ποτέ ή σπάνια.
Είναι και ανάλογα σε ποιους ψωναρες καθηγητές θα πέσουν οι φοιτητές. Γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι ανίκανοι οι φοιτητές αλλά υπάρχει ανικανότητα στον καθηγητή! (για να μην πω τίποτα χειρότερο)

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.175
Πόντοι
2.356
Δεν μας λες εδώ ....

ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ .... και δίνει εξετάσεις για εισαγωγή στη σχολή που ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ... ο κανακάρης μου ... και ΒΑΖΩ ΘΕΜΑΤΑ ;;;;;;

Πως εξασφαλίζονται ... ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΚΑΡΗ ΜΟΥ ;;;;

ή ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΓΑΜΑΩ .... πως εξασφαλίζονται οι ανταγωνιστές ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΓΑΜΑΩ ;;;;;;;;;;;
Τι λες ρε γιατρέ, νυχτιάτικα.

Ανεξάρτητη Αρχή βάζει τα θέματα.

Δες το σύστημα με τα A-Levels που έχει το UK.

OP
OP
fylobios30

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Τύπε, γιατρός είσαι; ;S

Δεν πρέπει να πάρουν πόδι οι λινάτσες οι αιώνιοι δηλ; Ιδιαίτερα αν είναι από τίποτα Ρουμανίες κλπ;

Μαλάκα μου στο ΕΣΥ θα μπουν κι αυτοί και μαύρο φίδι που μας έφαγε. :S

Τύπε ... ΠΡΟΣΕΞΕ !!!!!!!

ΑΙΩΝΙΟΣ ΑΠΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ.
Ούτε ένας !!!!!!!! Ούτε για δείγμα !!!!!!!

Αυτός που έπαιρνε μεταγραφή από ρουμανία ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΟΡΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ 4 ΕΤΩΝ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ/ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ !!!!!

Και ερχόταν εδώ στο .... 5ο έτος !!!!!!!!!!

Οπότε στην ελλάδα έδινε το 1/8 των μαθημάτων και αν !!!!!!!

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΟΥ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ .... ΡΟΥΜΑΝΙΑ/ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ !!!!!!!

1 κιβώτιο ουίσκια δηλαδή ... ή φιλοξενία του καθηγητή ένα καλοκαίρι σε εξοχικό στην ελλάδα !!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ... ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΤΥΧΙΟ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ .... ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ 19.3/20 ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ !!!!!!!!!

Και του έφυγε ο κώλος να περάσει βιοχημεία, περιγραφική ανατομική, παθαν , φαρμακολογια , φυσιολογία στην ελλάδα .....
(κανένα 4μηνο 20ωρο διάβασμα το καθένα συνοδεία 20 φραπέδων τη μερα και 2 πακέτων κάμελ άφιλτρο).

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
2. Τα ΤΕΙ σε κάθε χωριό έγιναν για να νοικιάζουν σπίτια και να έχει δουλειά η καφετέρια και το σουβλατζίδικο. Παρασιτική οικονομία δηλ. Να κλείσουν χθες όπως αντίστοιχα και τα στρατόπεδα. Κλιμάκιο αεροπορίας στον Πύργο Ηλείας; Σοβαρά τώρα;
Οχι κλιμάκιο. Πτέρυγα Μάχης κανονική. Η 117. Και δίπλα βρίσκεται η 116, στον Άραξο. Σχεδιασμός μόνάδων με βάση την εμπειρία και τις ανάγκες του εμφυλίου. Που παρεμεινε διότι τα κουκιά των τοπικών πολιτευτών ήταν και παραμένουν πολύτιμα.
Ίδιας νοοτροπίας και οι σχεδιασμοί Σχολών.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.175
Πόντοι
2.356
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΟΥ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ .... ΡΟΥΜΑΝΙΑ/ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ !!!!!!!

1 κιβώτιο ουίσκια δηλαδή ... ή φιλοξενία του καθηγητή ένα καλοκαίρι σε εξοχικό στην ελλάδα !!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ... ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΤΥΧΙΟ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ .... ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ 19.3/20 ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ !!!!!!!!!

Και του έφυγε ο κώλος να περάσει βιοχημεία, περιγραφική ανατομική, παθαν , φαρμακολογια , φυσιολογία στην ελλάδα .....
(κανένα 4μηνο 20ωρο διάβασμα το καθένα συνοδεία 20 φραπέδων τη μερα και 2 πακέτων κάμελ άφιλτρο).
:2funny: :2funny: :S :2funny:

Ε εντάξει, μπουρδελο-Ελλάδα.

Μέχρι το πρωΐ μπορούμε να γράφουμε. :S

OP
OP
fylobios30

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εσύ ξέρεις ότι είσαι μαλάκας που το έχεις δεδομένο ότι ο φοιτητής ΠΡΕΠΕΙ να κάνει φροντιστήριο? Δhλαδή... είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ μαλάκας? Έχεις βγει καθόλου έξω ή μέχρι τα Γιάννενα έχεις πάει? Σκατόβλαχε που μου θες και Αθήνα!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Ρε βλάκα ... μιλάμε για σοβαρές σπουδές επιστημών εδώ ... ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΣΤΟ ΚΩΛΟΧΩΡΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ,
ΜΕ ΑΡΑΒΕΣ, ΠΑΚΙΑ , ΙΝΔΟΥΣ .....

Δεν μιλάμε για visual basic που σπούδασες εσύ , ηλίθιε ...

Δες πως είναι μια σελίδα από τον άτλαντα ανατομίας του σομπότα κτήνος ....

tumblr_inline_oug0p2Vho11tz3ems_1280.png

είπαμε ... δεν λέμε ούτε για visual basic .... ούτε για κοινωνιολογία .... ούτε για ... ψυχολογία !!!!!!

και μία από το γιοκότσι ....

166278982_142554254.jpg

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.541
Πόντοι
2.306
Πλακα εχει το θεματακι. Λοιπον , εχω μερικες ερωτησεις για τους κουλομαχους :

1) Βαση 10 ως μινιμουμ για την εισαγωγη στα ΑΕΙ πρεπει να θεσπιστει οπως υποστηριζατε προεκλογικα ΝΑΙ ή ΟΥ ;
2) Τα αχρηστα, ανευ αντικεμενου τμηματα που εχετε ιδρυσει μαζι με το ΠΑΣΟΚ στα βουνα, τα λαγκαδια και τις βραχονησιδες προσφέρουν στην εθνικη παιδεια ή στο βολεμα των κομματοσκυλων σας ; Πόσοι αποφοιτουν απο αυτα σε σχεση με αυτους που εισαγονται ; Με ΝΟΥΜΕΡΑ. Έχουν λόγο ύπαρξης ΝΑΙ ή ΟΥ ;
3) Αξιολογηση καθηγητων με συγκεκριμενα ακαδημαικα κριτηρια οπως γινεται σε ολο τον κοσμο πρεπει να υπαρξει ΝΑΙ ή ΟΥ ;
4) Αντιστοιχιση του ελληνικου δημοσιου πανεπιστημιου με τα αντιστοιχα ευρωπαικα προγραμματα σε επιπεδο διαρκειας (3ετη bachelor) , μεταπτυχιακων (1+2ου κυκλου) , συστηματος credits κλπ πρεπει να υπαρξει ΝΑΙ ή ΟΥ ;
5) Ιδρυση αδειοδοτημενων και αναγνωρισμενων ιδιωτικων Πανεπιστημιων πρεπει να υπαρξει ΝΑΙ ή ΟΥ ;

Πάμε να δουμε ποιος ειναι οντως φιλελευθερος και ποιος κομματοσκυλο για αρχη. Και μετα αναμενω απο τους φιλελευθερους (τους οποιους και σεβομαι) να μου εξηγησουν γιατι η αναρχιδη κυβερνηση που υποστηριζουν θεωρει σημαντικοτερο θεμα τους αιωνιους φοιτητες απο οσα ανεφερα (και μπορω να αναφερω αλλα τοσα κι αλλα τοσα). Εγω την απαντηση την γνωριζω , παμε να δουμε εσας.
Είμαι φιλελεύθερο κέντρο και ψήφισα Μητσοτάκη, ναι.

1. Σε πάω παραπέρα. Καμία βάση, κανένα δέκα. Τελειώνεις το λύκειο και όποιος θέλει συνεχίζει προπαρασκευαστικό έτος όπου στο τέλος υπάρχουν εξετάσεις σε συγκεκριμένα μαθήματα. Η κάθε σχολή θα θέτει τον αριθμό φοιτητών και από ποιο βαθμό και πάνω σε κάθε μάθημα, θα δέχεται φοιτητές.
2. Τα ΤΕΙ σε κάθε χωριό έγιναν για να νοικιάζουν σπίτια και να έχει δουλειά η καφετέρια και το σουβλατζίδικο. Παρασιτική οικονομία δηλ. Να κλείσουν χθες όπως αντίστοιχα και τα στρατόπεδα. Κλιμάκιο αεροπορίας στον Πύργο Ηλείας; Σοβαρά τώρα;
3. Φυσικά. Αξιολόγηση όλων των ΔΕΠ, τύπε. Όπως και των εργαστηρίων και των βιβλιοθηκών. Όποιος πήγε για μεταπτυχιακά στην Ευρώπη, είδε τι σημαίνει βιβλιοθήκη.
4. Όχι απαραίτητα. 4 χρόνια imho είναι καλλίτερα. Το Πολυτεχνείο θα μπορούσε να έχει 1 έτος industrial training. Στον ΟΤΕ, στην Intracom, σε κατασκευαστικές κ.ο.κ.
5. Φυσικά. Ούτε συζήτηση. Αν έχεις ιδιωτικά, αναγκαστικά θα τραβήξει και το Δημόσιο ΑΕΙ προς τα πάνω. Έχει ο Κύπρος και εμείς έχουμε ΑΣΥΛΟ. :jerking:

Κουλομάχος εδώ. Σε κάλυψα;

Τίμιος. Για να δουμε αν θα τοποθετηθει κανεις άλλος ή αν η μονη συναφεια τους με το αντικειμενο ειναι οτι καταφεραν να παρουν πτυχιο στα χρονια δινοντας 3 φορες το καθε μαθημα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Πλακα εχει το θεματακι. Λοιπον , εχω μερικες ερωτησεις για τους κουλομαχους :

1) Βαση 10 ως μινιμουμ για την εισαγωγη στα ΑΕΙ πρεπει να θεσπιστει οπως υποστηριζατε προεκλογικα ΝΑΙ ή ΟΥ ;
2) Τα αχρηστα, ανευ αντικεμενου τμηματα που εχετε ιδρυσει μαζι με το ΠΑΣΟΚ στα βουνα, τα λαγκαδια και τις βραχονησιδες προσφέρουν στην εθνικη παιδεια ή στο βολεμα των κομματοσκυλων σας ; Πόσοι αποφοιτουν απο αυτα σε σχεση με αυτους που εισαγονται ; Με ΝΟΥΜΕΡΑ. Έχουν λόγο ύπαρξης ΝΑΙ ή ΟΥ ;
3) Αξιολογηση καθηγητων με συγκεκριμενα ακαδημαικα κριτηρια οπως γινεται σε ολο τον κοσμο πρεπει να υπαρξει ΝΑΙ ή ΟΥ ;
4) Αντιστοιχιση του ελληνικου δημοσιου πανεπιστημιου με τα αντιστοιχα ευρωπαικα προγραμματα σε επιπεδο διαρκειας (3ετη bachelor) , μεταπτυχιακων (1+2ου κυκλου) , συστηματος credits κλπ πρεπει να υπαρξει ΝΑΙ ή ΟΥ ;
5) Ιδρυση αδειοδοτημενων και αναγνωρισμενων ιδιωτικων Πανεπιστημιων πρεπει να υπαρξει ΝΑΙ ή ΟΥ ;

Πάμε να δουμε ποιος ειναι οντως φιλελευθερος και ποιος κομματοσκυλο για αρχη. Και μετα αναμενω απο τους φιλελευθερους (τους οποιους και σεβομαι) να μου εξηγησουν γιατι η αναρχιδη κυβερνηση που υποστηριζουν θεωρει σημαντικοτερο θεμα τους αιωνιους φοιτητες απο οσα ανεφερα (και μπορω να αναφερω αλλα τοσα κι αλλα τοσα). Εγω την απαντηση την γνωριζω , παμε να δουμε εσας.
Είμαι φιλελεύθερο κέντρο και ψήφισα Μητσοτάκη, ναι.

3. Φυσικά. Αξιολόγηση όλων των ΔΕΠ, τύπε. Όπως και των εργαστηρίων και των βιβλιοθηκών. Όποιος πήγε για μεταπτυχιακά στην Ευρώπη, είδε τι σημαίνει βιβλιοθήκη.
4. Όχι απαραίτητα. 4 χρόνια imho είναι καλλίτερα. Το Πολυτεχνείο θα μπορούσε να έχει 1 έτος industrial training. Στον ΟΤΕ, στην Intracom, σε κατασκευαστικές κ.ο.κ.
5. Φυσικά. Ούτε συζήτηση. Αν έχεις ιδιωτικά, αναγκαστικά θα τραβήξει και το Δημόσιο ΑΕΙ προς τα πάνω. Έχει ο Κύπρος και εμείς έχουμε ΑΣΥΛΟ. :jerking:

Κουλομάχος εδώ. Σε κάλυψα;

Τίμιος. Για να δουμε αν θα τοποθετηθει κανεις άλλος ή αν η μονη συναφεια τους με το αντικειμενο ειναι οτι καταφεραν να παρουν πτυχιο στα χρονια δινοντας 3 φορες το καθε μαθημα.
Αν εννοεις εμενα, μαλλον δεν διαβασες καλα το ποσταρισμα μου.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786

Ρε βλάκα ... μιλάμε για σοβαρές σπουδές επιστημών εδώ ... ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΣΤΟ ΚΩΛΟΧΩΡΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ,
ΜΕ ΑΡΑΒΕΣ, ΠΑΚΙΑ , ΙΝΔΟΥΣ .....

Δεν μιλάμε για visual basic που σπούδασες εσύ , ηλίθιε ...

Δες πως είναι μια σελίδα από τον άτλαντα ανατομίας του σομπότα κτήνος ....

tumblr_inline_oug0p2Vho11tz3ems_1280.png

είπαμε ... δεν λέμε ούτε για visual basic .... ούτε για κοινωνιολογία .... ούτε για ... ψυχολογία !!!!!!
Xαχαχαχαχα ρε εσύ είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ μαλάκας!!! Μιλάμε για μαλακία που βαράει κόκκινα! :tooth:

Ρε πανηλίθιε αποτυχημένε vet, πως από visual basic Με πήγες στην κοινωνιολογία ή την ψυχολογία? Μα είσαι εντελώς μαλάκας ρε αδερφάκι μου? :uglystupid:

Ούτε πληροφορική σπούδασα, ούτε κοινωνιολογίες και ψυχολογίες... μαλάκα βλαμένε! :grin: Και σου είπα, δεν ήμουν σε κολλέγιο αλλά σε πανεπιστήμιο. Eπίσης, δεν ήμουν σε κωλοχώρι, ήμουν στο Λονδίνο. Αλλά μάλλον είσαι τόσο μαλάκας που... τα μπερδεύεις? Σίγουρα είασι κτηνίατρος? ή κάνας αλμπάνης χασαπογιατρός μαλάκας που σε κάποια φάση τον πήραν χαμπάρι οι πελάτες και πήραν τα ζώα τους να τα πάνε αλλού! Γι' αυτό το έκλεισες ρε άχρηστο ρεντίκολο? :grin:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.541
Πόντοι
2.306
ρε βλακα κοστιζουν γιατι αφαιρουν χρηματα απο τις σχολες που εχουν πραγματικους φοιτητες. κοστιζουν γιατι πληρωνονται καθηγητες χωρις αντικειμενο εργασιας. αιθουσες διδασκαλιας κοκ. τα χρηματα που δινονται ιδια ειναι. υπαρχει το συνολικο διαθεσιμο ποσο και ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ αναλογα με τον αριθμο φοιτητων.

Οι πολλοί καθηγητές, υπάρχουν από το μεγάλο αριθμό φοιτητών ΑΝΑ ΕΤΟΣ.
Για τους αιώνιους που χρωστάνε ένα μάθημα, ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.

Και θέλουν να είναι πολλοί καθηγητές !!!
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ;;;; 40€ ΕΞΑΓΩΓΗ Ο ΑΠΛΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ..... 200€ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ....

Νομική ;;;; 5.000€ για απλό ποινικό ο απλός δικηγόρος ;;;; 150.000€ ο καθηγητής !!!!

ιατρική ;;;; 40€ επίσκεψη ο απλός παθολόγος ;;;;; 200€ ο καθηγητής !!!!!!!!

ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΓΗΤΙΛΙΚΙ !!!!!!!Και γιαυτό θέλουν να είναι πολλοί ... ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ !!!!!

Αυτο ισχυει μονο για συγκεκριμενες ειδικοτητες που ετσι κι αλλιως ειναι ακριβοπληρωμενες. Το πραγματικο μπονους των καθηγητων ακομα και της τελευταιας βοιδοσχολης λεγεται "κονδυλια ερευνας" και "επιτροπες". Ειδικα στα μεγαλα ΑΕΙ μιλαμε για πολλα εκατομμυρια ευρω.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.541
Πόντοι
2.306
Αν εννοεις εμενα, μαλλον δεν διαβασες καλα το ποσταρισμα μου.

Οχι Αλεξανδρε. Αν εχεις διαβασει τις προηγουμενες σελιδες ειναι σαφες το ποιοι περιμενω να τοποθετηθουν. Η δικη σου αναφορα αν δεν κανω λαθος ειχε να κανει με τις παραταξεις και τους καθηγητες.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Για μένα η διάρκεια σπουδών θα έπρεπε να ήταν 2ν και από εκεί και μετά μόνο εξετάσεις, ούτε βιβλία ούτε τίποτα...
Οχι διαγραφή!
Το ν+2 ή ν+3 είναι λίγο για το Έλληνα φοιτητή με τους ανώμαλους καθηγητές που κυκλοφορούν στα πανεπιστήμια. Μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν μαθήματα που ενώ το έτος έχει περίπου 150 φοιτητές το μάθημα το χρωστούν 500+.
Ποια βιβλια ρε τύπε, μια φορα δινονται τα βιβλια. Και δεκα χρονια να δινεις ενα μαθημα, το βιβλιο το εχεις ηδη παρει εξ αρχης.
Επισης, κατανοω το γεγονος οτι πολλοι παραπονιουνται οτι κοβονται 5 και 10 φορες σε ενα μαθημα.

Κάθε φοιτητής όσο δεν περνάει το μάθημα έχει τα σχετικά δικαιώματα για βιβλία αν αλλάξουν ή προστεθούν, σημειώσεις κτλ. Αν έχει και εργαστήριο πρέπει να το κάνει ξανά μέχρι να το περάσει. ΑΥΤΌ εννοούσα!

Σε πολυτεχνικές σχολές τουλάχιστον συμβαινει συχνά να μαζεύονται πολλοί φοιτητές σε κάθε εξεταστική!
Αντίθετα σε παιδαγωγικές δεν συμβαίνει ποτέ ή σπάνια.
Είναι και ανάλογα σε ποιους ψωναρες καθηγητές θα πέσουν οι φοιτητές. Γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι ανίκανοι οι φοιτητές αλλά υπάρχει ανικανότητα στον καθηγητή! (για να μην πω τίποτα χειρότερο)
Σε όλες τις πενταετείς συμβαίνει αυτό, όχι μόνον στις πολυτεχνικές και είναι όλες μανίκια σχολές. Πέφτεις στον Υπέρτατο και σου βάζει θέματα που δεν υπάρχουν ούτε στο σύγγραμμα ούτε στο e-class. Γιατί τα είπε προφορικά στην παράδοση. Και πάει γαμιώντας όλο το έτος. Που προστίθεται στα ήδη γαμηθέντα προηγούμενα. Και μαζεύονται εκατοντάδες σε κάθε εξεταστική. Σε κάθε διαμαρτυρία στην Πρυτανεία ή στους Κοσμήτορες η μονιμή επωδός "ο τρόπος εξετάσεως και βαθμολογίας είναι δικαίωμα του διδάσκοντος". Ένα φαινόμενο που δεν είναι λογικό δεν απασχολεί την Πρυτανεία.
Για τα βιβλία παλαιότερα δεν έδιναν τίποτα πέραν του έτους. Αν άλλαζε κάτι έπρεπε είτε να το δανειστείς είτε να το αγοράσεις. Και τα εργαστήρια, αν δεν τα έχανες λόγω απουσιών, δεν τα παρακολουθούσες ξανα. Απλά έδινες εξετάσεις. Αν έχουν αλλάξει τώρα δεν ξέρω.

Peacemaker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2018
Κριτικές
6
Like
951
Πόντοι
361
Όπως τα λες για εργαστήρια με απουσίες το ξαναεκανες!
Αλλά βιβλία και κυρίως σημειώσεις σου έδιναν αν άλλαζαν (τουλάχιστον ΤΟΤΕ σε εμας ). Μία φορά άλλαξε το βιβλίο κατά την διάρκεια φοίτησης και έγινε θέμα στη σχολή (καταλήψεις κτλ)

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom