οριστε που φτανουν οι γκομενες τους φουκαραδες που τις καψουρευονται!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαγνωστηκα με ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ.. να την κολλησω η οχι?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kokovgios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 322
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
σπερματος αλλα και εκκριματος..μου εβαλαν μια μπατονετα μεσα στη ουρηθρα! αστα πικρα μεγαλη..παντως συμπτωματα δεν ειχα..ουτε τσουξιματα ουτε τιποτα..μονο την βαλανιτιδα μου εκανε...Με τι εξεταση το εντοπισες;
Επισκέπτης
χαχαχαΗ κοκοβγινα μου που ειναι δεν μπηκε σημερα? την καυτη σαρανταρα εννοω! την συμπαθησα αυτην την παλιοπουτανιτσα..μολισ γινω καλα θα την τιμησω!
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
χαχαχα
ξερει φιτνεςς
επειδη καποιοι ειχατε ζητησει να ενημρωνω, σας λεω οτι 3η μερα θεραπειας, καμμια παρενεργεεια απο τα φαρμακα ενω βλεπω λιγο οι λεκεδες ατονησαν δεν ειναι τοσο εντονοι..συνεχιζω ακαθεκτος τον δρομο προς την τελικη νικη! το κακο ειναι οτι πρεπει να αλλαζω εσωρουχο 3-4 φορες την ημερα μετα απο καθε πλυση με betadine. εχω βαρεθει να βαζω πλυντηριο..
Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
επειδη καποιοι ειχατε ζητησει να ενημρωνω, σας λεω οτι 3η μερα θεραπειας, καμμια παρενεργεεια απο τα φαρμακα ενω βλεπω λιγο οι λεκεδες ατονησαν δεν ειναι τοσο εντονοι..συνεχιζω ακαθεκτος τον δρομο προς την τελικη νικη! το κακο ειναι οτι πρεπει να αλλαζω εσωρουχο 3-4 φορες την ημερα μετα απο καθε πλυση με betadine. εχω βαρεθει να βαζω πλυντηριο..
φίλε όλα κάλά να πάνε!! τα μελιτζανιά να μη τα βάλεις πιααααα που λέει και το λαικό άσμα!!!στη περίπτωση σου λόγο betadine δεν είναι μελιτζανιά αλλα καστανά
ευχαριστω για τις ευχες τυπε! και συ εφ οσον εισαι ενεργος σεξουαλικα το νου σου! καμμια φορα σπανε οι ρημαδες οι καποτες! σου ευχομαι παντα υγεια και καλα γαμησια!φίλε όλα κάλά να πάνε!! τα μελιτζανιά να μη τα βάλεις πιααααα που λέει και το λαικό άσμα!!!στη περίπτωση σου λόγο betadine δεν είναι μελιτζανιά αλλα καστανά
Είσαι και πολύ μαλάκας!!!!!!!!!!!!και μετα κραξατε εμενα που ηθελα να την κολλησω ενα μυκητακι! νομιζω παραειστε πυρφοροι εδω μεσα!
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Είσαι και πολύ μαλάκας!!!!!!!!!!!!
Κακώς τον κράζετε τον κοκοβιό. Σκέφτηκε ο άνθρωπος κάτι κακό, να αμαρτήσει πολύ, αλλά τελικά, με την βοήθεια των εδώ αδελφών, μετάνοιωσε και επέστρεψε στον ενάρετο δρόμο. Άρα αναφωνήστε ωσαννά
Άλλωστε, αυτοί οι μετανοιωμένοι θα κληρονομήσουν τη βασιλεία των ουρανών.
Κυναίγειρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τραγικο θρεντ ..
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
δηλαδη πηδηξες την ολλανδεζα στην Ιο, που στην επεσε ενα βραδυ , ακαποτα??
Αυτό του ρωτάω και κουβεντα δεν κάνει...
Εδώ είναι το ζουμί.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Τυπε τι αντιβιωση παιρνεις;
Nofucksgiven
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.201
- Πόντοι
- 1.196
Γραψε κι αλλα εδω να σε δεσουνε χωρις να το καταλαβεις και αν το κανεις και αν δεν το κανεις παλι θα τρεχεις αν ασχοληθει κανενας προσεχε φιλε..
Καλησπερα φιλοι συναγωνιστες..πριν 3 μερες πηρα τα αποτελεσματα εξετασεων και βρεθηκα θετικος στο μυκοβακτηριδιο ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ..το κολλησα φετος στην Ιο απο μια ολλανδεζα..το θεμα ομως δεν ειναι το πως κολλησα..ακουστε λοιπον τι θελω να ρωτησω..εδω και 6 μηνες βγαινω με μια φοιτητρια την οποια ην χαρτζηλικωνα χοντρα..150-200 ευρω την φορα..αυτη μου ορκιζοτανε οτι δεν εχει αλλον και οτι ειμαι ο πρωτος που εκανε βιζιτα και οτι δεν με εβλεπε σαν πελατη αλλα σαν φιλο..με την κοπελα δεν καναμε μονο σεξ αλλα βγαιναμε και εξω πηγαιναμε σινεμα,ταβερνες κλπ..πριν 15 μερες που βγηκαμε οταν εκανε μπανιο κτυπησε το κινητο της..ειχε ενα μηνυμα..το πηρα κρυφα και πατησα να δω τι εγραφε..και τι διαβαζω ρε τυποι? εγραφε ενας τυπος και της ελεγε..μωρο μου θελω να σε δω κι αν εισαι καλη αντι για 50 θα σου δωσω 60!! δλδ η πουτανα γαμιοτανε με πολυ λιγοτερα χρηματα και μενα με ξεπαραδιαζε και μου πουλουσε και ερωτα..της εδωσα σε 6 μηνες πανω απο 7.000 ετυρω νομιζοντας οτι εχει μονο εμενα και επειδη την λυπομουνα..αυτη ομως ειχε κι αλλους..το παραδεχτηκε οταν την ρωτησα και της ειπα οτι ειδα το μηνυμα..εκτοτε εχουμε βρεθει αλλη μια φορα και τα πραγματα ηταν καπως ψυχρα..τωρα που εχω μολυνθει σκεφτομαι να την κολλησω για εκδικηση..μου ειπε ο γιατρος οτι αυτο το μικροβιο αν το κολλησει γυναικα πολυ απλα την πουτσισε γιατι δεν περναει ευκολα και μπορει να της κανει σαλπιγγτιδα..τραχηλιτιδα κλπ..εγω η υοτως η αλλως θεραπεια δεν θα κανω γιατι θελει ενα μηνα με κοκταιηλ αντιβιοτικων και εγω δεν τ αντεχω..εσεις τι λετε να την κολλησω την πορνη η οχι?? νομιζω της αξιζει!
εκτος απο βλακας εισαι και επικινδυνος για τη δημοσια υγεια
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.347
- Πόντοι
- 2.356
Κριμα γιατι θα ηταν ο ΠΙΡΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!!!
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.353
- Πόντοι
- 12.756
τυποι απαντατε σε θεμα του 2016
και ο παρασημοφορημενος νηματοθετης εχει να μπει απο τοτε..
σταματηστε δεν σας ακουει/διαβαζει
καλα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις