Νέα

Διαγνωστηκα με ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ.. να την κολλησω η οχι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokovgios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 322
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
K

kokovgios

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
και μετα κραξατε εμενα που ηθελα να την κολλησω ενα μυκητακι! νομιζω παραειστε πυρφοροι εδω μεσα!  :tickedoff:

OP
OP
K

kokovgios

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Με τι εξεταση το εντοπισες;
σπερματος αλλα και εκκριματος..μου εβαλαν μια μπατονετα μεσα στη ουρηθρα! αστα πικρα μεγαλη..παντως συμπτωματα δεν ειχα..ουτε τσουξιματα ουτε τιποτα..μονο την βαλανιτιδα μου εκανε...

OP
OP
K

kokovgios

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Η κοκοβγινα μου που ειναι δεν μπηκε σημερα? την καυτη σαρανταρα εννοω! την συμπαθησα αυτην την παλιοπουτανιτσα..μολισ γινω καλα θα την τιμησω!  :zfuck:

OP
OP
K

kokovgios

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
επειδη καποιοι ειχατε ζητησει να ενημρωνω, σας λεω οτι 3η μερα θεραπειας, καμμια παρενεργεεια απο τα φαρμακα ενω βλεπω λιγο οι λεκεδες ατονησαν δεν ειναι τοσο εντονοι..συνεχιζω ακαθεκτος τον δρομο προς την τελικη νικη!  :rockon: το κακο ειναι οτι πρεπει να αλλαζω εσωρουχο 3-4 φορες την ημερα μετα απο καθε πλυση με betadine. εχω βαρεθει να βαζω πλυντηριο.. :headbang:

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
επειδη καποιοι ειχατε ζητησει να ενημρωνω, σας λεω οτι 3η μερα θεραπειας, καμμια παρενεργεεια απο τα φαρμακα ενω βλεπω λιγο οι λεκεδες ατονησαν δεν ειναι τοσο εντονοι..συνεχιζω ακαθεκτος τον δρομο προς την τελικη νικη!  :rockon: το κακο ειναι οτι πρεπει να αλλαζω εσωρουχο 3-4 φορες την ημερα μετα απο καθε πλυση με betadine. εχω βαρεθει να βαζω πλυντηριο.. :headbang:

φίλε όλα κάλά να πάνε!! τα μελιτζανιά να μη τα βάλεις πιααααα που λέει και το λαικό άσμα!!!στη περίπτωση σου λόγο betadine  δεν είναι μελιτζανιά αλλα καστανά

OP
OP
K

kokovgios

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
φίλε όλα κάλά να πάνε!! τα μελιτζανιά να μη τα βάλεις πιααααα που λέει και το λαικό άσμα!!!στη περίπτωση σου λόγο betadine  δεν είναι μελιτζανιά αλλα καστανά
ευχαριστω για τις ευχες τυπε! και συ εφ οσον εισαι ενεργος σεξουαλικα το νου σου! καμμια φορα σπανε οι ρημαδες οι καποτες! σου ευχομαι παντα υγεια και καλα γαμησια!  :rockon:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Είσαι και πολύ μαλάκας!!!!!!!!!!!! :vomit:

Κακώς τον κράζετε τον κοκοβιό. Σκέφτηκε ο άνθρωπος κάτι κακό, να αμαρτήσει πολύ, αλλά τελικά, με την βοήθεια των εδώ αδελφών, μετάνοιωσε και επέστρεψε στον ενάρετο δρόμο. Άρα αναφωνήστε ωσαννά  :rockon:
Άλλωστε, αυτοί οι μετανοιωμένοι θα κληρονομήσουν τη βασιλεία των ουρανών.  :rockon:  :)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Τυπε τι αντιβιωση παιρνεις;

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.201
Πόντοι
1.196
Γραψε κι αλλα εδω να σε δεσουνε χωρις να το καταλαβεις και αν το κανεις και αν δεν το κανεις παλι θα τρεχεις αν ασχοληθει κανενας προσεχε φιλε..

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Καλησπερα φιλοι συναγωνιστες..πριν 3 μερες πηρα τα αποτελεσματα εξετασεων και βρεθηκα θετικος στο μυκοβακτηριδιο ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ..το κολλησα φετος στην Ιο απο μια ολλανδεζα..το θεμα ομως δεν ειναι το πως κολλησα..ακουστε λοιπον τι θελω να ρωτησω..εδω και 6 μηνες βγαινω με μια φοιτητρια την οποια ην χαρτζηλικωνα χοντρα..150-200 ευρω την φορα..αυτη μου ορκιζοτανε οτι δεν εχει αλλον και οτι ειμαι ο πρωτος που εκανε βιζιτα και οτι δεν με εβλεπε σαν πελατη αλλα σαν φιλο..με την κοπελα δεν καναμε μονο σεξ αλλα βγαιναμε και εξω πηγαιναμε σινεμα,ταβερνες κλπ..πριν 15 μερες που βγηκαμε οταν εκανε μπανιο κτυπησε το κινητο της..ειχε ενα μηνυμα..το πηρα κρυφα και πατησα να δω τι εγραφε..και τι διαβαζω ρε τυποι? εγραφε ενας τυπος και της ελεγε..μωρο μου θελω να σε δω κι αν εισαι καλη αντι για 50 θα σου δωσω 60!! δλδ η πουτανα γαμιοτανε με πολυ λιγοτερα χρηματα και μενα με ξεπαραδιαζε και μου πουλουσε και ερωτα..της εδωσα σε 6 μηνες πανω απο 7.000 ετυρω νομιζοντας οτι εχει μονο εμενα και επειδη την λυπομουνα..αυτη ομως ειχε κι αλλους..το παραδεχτηκε οταν την ρωτησα και της ειπα οτι ειδα το μηνυμα..εκτοτε εχουμε βρεθει αλλη μια φορα και τα πραγματα ηταν καπως ψυχρα..τωρα που εχω μολυνθει σκεφτομαι να την κολλησω για εκδικηση..μου ειπε ο γιατρος οτι αυτο το μικροβιο αν το κολλησει γυναικα πολυ απλα την πουτσισε γιατι δεν περναει ευκολα και μπορει να της κανει σαλπιγγτιδα..τραχηλιτιδα κλπ..εγω η υοτως η αλλως θεραπεια δεν θα κανω γιατι θελει ενα  μηνα με κοκταιηλ αντιβιοτικων και εγω δεν τ αντεχω..εσεις τι λετε να την κολλησω την πορνη η οχι?? νομιζω της αξιζει!

εκτος απο βλακας εισαι και επικινδυνος για τη δημοσια υγεια

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.305
Πόντοι
6.056
τυποι απαντατε σε θεμα του 2016

και ο παρασημοφορημενος νηματοθετης εχει να μπει απο τοτε..

σταματηστε δεν σας ακουει/διαβαζει
καλα? :)

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Κριμα γιατι θα ηταν ο ΠΙΡΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom