Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Τα επιχειρήματά σου επί της ουσίας είναι αποστομωτικάή που έχεις παιδί της παντρειάς, ή που έχεις κουδουνίσει λίγο εσύ...
Τα επιχειρήματά σου επί της ουσίας είναι αποστομωτικάή που έχεις παιδί της παντρειάς, ή που έχεις κουδουνίσει λίγο εσύ...
Aκου λιγάκι. Tη γυναίκα σου κ το σκυλί σου όπως το μάθεις.Παιδιά δεν είμαι μαμάκιας. Για να μη με θεωρούνε μαμάκια σηκώθηκα και βρήκα δουλιά 300 χλμ μακριά από το σπίτι μου και πλέον είμαι ανεξάρτητος. Απλά έχω κάποιες αρχές και γι αυτό δε θαθελα να κάνω κάτι χωρίς την ευχή των δικών μου. Όπως επίσης ξέρω πως όταν αγαπάς κάποιον την περηφάνεια την αφήνεις στην άκρη και κατεβάζεις τα μούτρα σου. Επίσης αυτό που θέλω να αποφύγω είναι να μην καταφέρει με τον τρόπο της και με κλείσει μέσα και γίνω μίζερος σαν κάτι φίλους μου που την πάτησαν και όπως προα΄ναφερε και κάποιος νωρίτερα στο θέμα.
Α και μην ξεχάσω. Ελλεϊνίδα είναι. Αλλά Φέρνει λίγο σε Ολλανδέζα και γι αυτό και έφαγα κόλλημα. Το μόνο της μειονέκτημα είναι πως ακούει Χατζηγιάννη, Χολίδη και την αδερφή της η οποία την κάνει ότι θέλει. Κατά τα άλλα δεν είχα κάνένα πρόβλημα. Αλλα αν γίνει κάτι και μετά η δουλειά στραβώσει δε θα αντέχω τους δικούς μου να μου το χτυπάνε μια ζωή "Εμείς στα παμε αλλα εσύ πουυυυυυυ"
Μάνα είναι μόνο μία.
Τα επιχειρήματά σου επί της ουσίας είναι αποστομωτικά
εγώ τους γράφω όλους στ'αρχίδια μου,ακόμα και τον εαυτόν μου!
αει στα διαλα ρε προβοκατορα....παρε συμβουλη....τι σας ζήτησε ρε μαλακισμένα το παιδί;
μια συμβουλή σας ζήτησε....
προφανώς για να ρωτάει στο μπουρδέλα τι βι για το γάμο του φαντάζεστε τι μπουρδέλο μεγάλωσε η οικογένειά του.
καλά κάνεις....
κι αυτός εκεί θα τους έγραφε όλους εάν η γυναίκα της παντρειάς είχε τον κώλο του αβατάρ σου.
To ειρωνευεσται ολοι το νεουδι αυτο βλεπω!!!
Αντι να του απαντησετε ωριμα και σοβαρα !!
Φιλε το θεμα ειναι παντα κατα ποσο εισαι καλα οικονομικα;΄
Εχεις την οικονομικη ευχερεια για να συντηρησεις οικογενεια,
να παντρευτεις ,να κανεις παιδια και να φροντισεις για τα εξοδα τους(φαγητο,εκπαιδευση
ενδυμασια κτλ)ωστε να μεγαλωσουν και να ζησουν σε ενα καλο και ευπρεπες περιβαλλον!!
Αν ναι, κανεις οτι γουσταρεις και δεν υπολογιζεις ουτε μανα ουτε πατερα ουτε κανεναν
εφοσον την αγαπας και σ αγαπαει η κοπελα γιατι να την χωρισεις,
αν παλι δεν την εχεις τοτε και μονο τοτε ασ αποφασισουν οι γονεις σου,αλλα και παλι
μην τη χωρισεις την κοπελα για κανενα λογο,αλλα αναβαλλε το για καποια αλλα ημερομηνια στο μελλον!
Θυμησου τα χρηματα δεν νικανε την αγαπη!!!
Στην Ελλάδα έδρασαν οι γεννίτσαροι, ως γνωστόνμε σένα δε θα συνεχίσω σοβαρή κουβέντα, φώναξε τη μαμά σου να τα πουμε σαν ανθρωποι
στ αρχιδια μου κι αυτος ο κωλος ;)
Κρατάει τα παιδιά. Βέβαια, και αυτά η γιαγιά και ο παππούς ταΗ γυναίκα δε δουλεύει;