loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Δεν είπα να την παντρευτεί.
Είπα ότι τις αποφάσεις για το ποια θα πάρει, πότε θα την πάρει και αν θα την πάρει πρέπει να τις πάρει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. Οι γονείς μια χαρά είναι αλλά πάντα νομίζουν ότι ξέρουν το καλύτερο για μας, δηλαδή αυτό που θέλουν ΑΥΤΟΙ, ό,τι κι αν είναι αυτό.
Και σιγά, θέλουμε να σας πάρουμε από τη μαμάκα σας
εννοείται πως το ίδιο ακριβώς λέω για τις γυναίκες.
Στα 30 υποτίθεται (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ λέω) ότι έχεις κάποια ωριμότητα. Αν είναι να πάρεις μια απόφαση που είναι σημαντική για τη ζωή σου, για να τα καταφέρεις μόνος σου πρέπει να την πάρεις υπεύθυνα και συνειδητοποιημένα. Άρα ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
Αν είναι δυνατόν, να ζητάμε την έγκριση οποιουδήποτε, ακόμα και των γονιών μας, για το τι θα κάνουμε στη ζωή μας, άντρες-γυναίκες.
Ας μάθουμε πρώτα πώς να ξεκολλάμε απ'τα βρακιά τους και μετά να θέλουμε να παίρνουμε αποφάσεις.
διώχτη γρήγορα είναι πουτάνα. Έχει μείνει έγκυος από γκόμενο και βιάζεται να σταυρωθείς για να στο φορτώσει με πάσα νομιμότητα. Και μετά τραγούδα
όταν έρχομαι σκας λεμε. τελος.
δε μπορω...ηδη κανω υπερανθρωπες προσπαθειες.πνιχτο
Καλά , το έχεις περιλάβει το παιδί λες και βίασε ανήλικο... Χαλάρωσε λίγο...
και το ωραίο είναι ότι αντί να κάτσει να βάλει το ξερό του να δουλέψει ρωτάει ΚΑΙ το νετ...
Δεν είπα εγώ να ζητάει έγκριση... Να ζητάει γνώμη και συμβουλή. Ίσως οι γονείς του ή κάποιος άλλος να του επισημάνουν κάποια πράγματα που ο ίδιος δεν πρόσεξε . Ως συνήθως το μόνο που σκέφτονται οι άντρες είναι το κωλαράκι . Δεν είναι όμως έτσι η ζωή
Υ.Γ. Να σου δείξω κάτι αντράκια που ήθελαν να το παίξουν ανεξάρτητοι... Και έπεσαν μεγαλοπρεπέστατα στο δόκανο τη γυναίκας. Και τώρα τους βλέπω και πιάνεται η ψυχή μου...
Ένας μάλιστα είναι πολύυυ στενός μου συγγενής.
Δεν είπα εγώ να ζητάει έγκριση... Να ζητάει γνώμη και συμβουλή. Ίσως οι γονείς του ή κάποιος άλλος να του επισημάνουν κάποια πράγματα που ο ίδιος δεν πρόσεξε . Ως συνήθως το μόνο που σκέφτονται οι άντρες είναι το κωλαράκι . Δεν είναι όμως έτσι η ζωή
Υ.Γ. Να σου δείξω κάτι αντράκια που ήθελαν να το παίξουν ανεξάρτητοι... Και έπεσαν μεγαλοπρεπέστατα στο δόκανο τη γυναίκας. Και τώρα τους βλέπω και πιάνεται η ψυχή μου...
Ένας μάλιστα είναι πολύυυ στενός μου συγγενής.
Καλησπέρα. Δεν ήξερα που να βάλω το θέμα και το έβαλα εδώ. Είμαι εδώ και πολύ καιρό με μια κοπέλα. Είμαι 30 και αυτή 28. Ζω σε μια επαρχιακή πόλη αλλά δεν είμαι από εδώ ενώ η κοπέλα είναι. Αποφασίσαμε να το επισημοποιήσουμε και την πήρα να γνωρίσει τους δικούς μου. Αυτή φαγώθηκε να αρραβωνιαστούμε στο καλοκαίρι, αλλα οι γονείς μου δεν μπορούσαν λόγω δουλειάς. Και αυτή τους είπε : "Δεν πειράζει, δίνουμε λόγο μεταξύ μας και μετά όποτε μπορείτε έρχεστε". Και αυτή δεν την κόβει αλλά και οι δικοί μου, όπως είναι φυσικό το πήραν στραβά. Κάποια στιγμή, η κοπέλα τους πήρε τηλέφωνο να τους ζητήσει συγνώμη και ο μπαμπάς μου της είπε τι να σε συγχωρέσω κοπέλα μου, δεν είμαι παπάς. Τον πήρε τηλέφωνο μάλιστα και στη γιορτή του να του ευχηθεί. Αυτή μας είπε, όποτε θέλουμε να πάμε για καφέ σπίτι της να γνωρίσουμε το μπαμπά της. Και οι δικοί μου δεν το δέχτηκαν αλλά είπε ο μπαμπάς μου πως αν αποφασίσουμε ημερομηνία να του πω για να έρθουν να τη ζητήσουμε επίσημα. Προχτές επισκεύτηκα τους γονείς μου και τους είπα πως θέλουμε στις γιορτές και ο μπαμπάς μου είπε αν θέλουμε να έρθουν εδώ, να την πάω εγώ πρώτα στο μπαμπά μου για βόλτα και για νέα γνωριμία από την αρχή, αλλιώς δεν έρχονται αυτοί. Αλλά η κοπέλα δε θέλει γιατί τους φοβάται. Τι να κάνω? να τη χωρίσω γι αυτό το λόγο ή να πάω να τη ζητήσω χωρίς τους γονείς μου?
Μήπως έχεις μπερδέψει τις αντωνυμίες, μου, σου, του, ξου, μανταλάκια.
Διότι αυτή η πρόταση για να βγάζει νόημα θα έπρεπε να είναι:
Προχτές επισκεύτηκα τους γονείς της και τους είπα πως θέλουμε στις γιορτές και ο μπαμπάς της είπε αν θέλουμε να έρθουν εδώ, να την πάω εγώ πρώτα στο μπαμπά μου για βόλτα και για νέα γνωριμία από την αρχή, αλλιώς δεν έρχονται αυτοί.
Ελεος πια με αυτο το παραμυθι οτι ολοι οι αντρες ειναι "μαμακηδες"!!!
Δεν υπαρχουν πιο "μαμακηδες" απο σας τις γυναικες! Συνεχως σουξουμου με τις μαμαδες, συνεχως τηλεφωνα για να ενημερωσετε για το στιγμα σας στο χαρτη, συνεχως συμβουλες, συνεχως καθοδηγηση κ.λ.π.
Υμαρτον πια!
άσε ρε μεγάλε που θα του επισημάνουν οι δικοί του, 30 χρονών μουλάρι. Να του επισημάνει κάνας φίλος του που βγαίνουνε παρέα και έχει εντοπίσει κάτι ναι, οι γονείς τι να επισημάνουν? αν πιάνει σωστά το πηρούνι στο τραπέζι γνωριμίας? ανελέητοι έλληνες μαμάκηδες, μέχρι και ποσες μοίρες να κρατάνε το πουλί τους στο κατούρημα θελουνε γονεϊκή συμβουλή
όχι όχι, είναι παραμύθια αυτά, δεν είναι όλοι έτσι
και σε παρακαλώ, που θα θίξεις τη μανούλα τους
ναι ναι ναι, όπως τα λες είναι, αυτό ακριβώς είπα, ότι όλοι οι άντρες είναι μαμάκηδες και οι γυναίκες άσπιλα κρίνα
παααααααααααα τελικά ίδιοι, ίδιοι με τις γκόμενες, έτσι κάνετε κι εσείς εδώ μέσααα
Άκου ρε μάγκα , δεν ήθελα να το πω γιατί ενδέχεται να διαβάζει κάνας γνωστός, αλλά αφου το πας έτσι θα το πω στο περίπου...άσε ρε μεγάλε που θα του επισημάνουν οι δικοί του, 30 χρονών μουλάρι. Να του επισημάνει κάνας φίλος του που βγαίνουνε παρέα και έχει εντοπίσει κάτι ναι, οι γονείς τι να επισημάνουν? αν πιάνει σωστά το πηρούνι στο τραπέζι γνωριμίας? ανελέητοι έλληνες μαμάκηδες, μέχρι και ποσες μοίρες να κρατάνε το πουλί τους στο κατούρημα θελουνε γονεϊκή συμβουλή