Νέα

Δεν τη θέλουν οι γονείς μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα georgius
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 590
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν είπα να την παντρευτεί.

Είπα ότι τις αποφάσεις για το ποια θα πάρει, πότε θα την πάρει και αν θα την πάρει πρέπει να τις πάρει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. Οι γονείς μια χαρά είναι αλλά πάντα νομίζουν ότι ξέρουν το καλύτερο για μας, δηλαδή αυτό που θέλουν ΑΥΤΟΙ, ό,τι κι αν είναι αυτό.

Και σιγά, θέλουμε να σας πάρουμε από τη μαμάκα σας  :2funny: :2funny: :2funny:
εννοείται πως το ίδιο ακριβώς λέω για τις γυναίκες.
Στα 30 υποτίθεται (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ λέω) ότι έχεις κάποια ωριμότητα. Αν είναι να πάρεις μια απόφαση που είναι σημαντική για τη ζωή σου, για να τα καταφέρεις μόνος σου πρέπει να την πάρεις υπεύθυνα και συνειδητοποιημένα. Άρα ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.

Αν είναι δυνατόν, να ζητάμε την έγκριση οποιουδήποτε, ακόμα και των γονιών μας, για το τι θα κάνουμε στη ζωή μας, άντρες-γυναίκες.
Ας μάθουμε πρώτα πώς να ξεκολλάμε απ'τα βρακιά τους και μετά να θέλουμε να παίρνουμε αποφάσεις.

εσύ κάνεις τη κινέζα στο άλλο που ειπα ε? οκκκκκκκκκ

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
διώχτη γρήγορα είναι πουτάνα. Έχει μείνει έγκυος από γκόμενο και βιάζεται να σταυρωθείς για να στο φορτώσει με πάσα νομιμότητα. Και μετά τραγούδα  :headbang:

:rockon: :rockon:

και το ωραίο είναι ότι αντί να κάτσει να βάλει το ξερό του να δουλέψει ρωτάει ΚΑΙ το νετ...

υ.γ. ποιο ρε?

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
:rockon: :rockon:

και το ωραίο είναι ότι αντί να κάτσει να βάλει το ξερό του να δουλέψει ρωτάει ΚΑΙ το νετ...
Καλά , το έχεις περιλάβει το παιδί λες και βίασε ανήλικο... Χαλάρωσε λίγο...
Δεν είπα εγώ να ζητάει έγκριση... Να ζητάει γνώμη και συμβουλή. Ίσως οι γονείς του ή κάποιος άλλος να του επισημάνουν κάποια πράγματα που ο ίδιος δεν πρόσεξε . Ως συνήθως το μόνο που σκέφτονται οι άντρες είναι το κωλαράκι . Δεν είναι όμως έτσι η ζωή
Υ.Γ. Να σου δείξω κάτι αντράκια που ήθελαν να το παίξουν ανεξάρτητοι... Και έπεσαν μεγαλοπρεπέστατα στο δόκανο τη γυναίκας. Και τώρα τους βλέπω και πιάνεται η ψυχή μου...
Ένας μάλιστα είναι πολύυυ στενός μου συγγενής.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δεν είπα εγώ να ζητάει έγκριση... Να ζητάει γνώμη και συμβουλή. Ίσως οι γονείς του ή κάποιος άλλος να του επισημάνουν κάποια πράγματα που ο ίδιος δεν πρόσεξε . Ως συνήθως το μόνο που σκέφτονται οι άντρες είναι το κωλαράκι . Δεν είναι όμως έτσι η ζωή
Υ.Γ. Να σου δείξω κάτι αντράκια που ήθελαν να το παίξουν ανεξάρτητοι... Και έπεσαν μεγαλοπρεπέστατα στο δόκανο τη γυναίκας. Και τώρα τους βλέπω και πιάνεται η ψυχή μου...

συμφωνώ απόλυτα, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το βλέπεις  :-

αλλά ρε πούτη μου, ξαναδιάβασε την τελευταία φράση του και πες μου αν δε σημαίνει ότι τον τελευταίο λόγο για το ποια, πότε, πώς και αν θα παντρευτεί θα τον έχουν οι γονείς του.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

άσε ρε μεγάλε που θα του επισημάνουν οι δικοί του, 30 χρονών μουλάρι. Να του επισημάνει κάνας φίλος του που βγαίνουνε παρέα και έχει εντοπίσει κάτι ναι, οι γονείς τι να επισημάνουν? αν πιάνει σωστά το πηρούνι στο τραπέζι γνωριμίας? ανελέητοι έλληνες μαμάκηδες, μέχρι και ποσες μοίρες να κρατάνε το πουλί τους στο κατούρημα θελουνε γονεϊκή συμβουλή  :headbang: :headbang:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Καλησπέρα. Δεν ήξερα που να βάλω το θέμα και το έβαλα εδώ. Είμαι εδώ και πολύ καιρό με μια κοπέλα. Είμαι 30 και αυτή 28. Ζω σε μια επαρχιακή πόλη αλλά δεν είμαι από εδώ ενώ η κοπέλα είναι. Αποφασίσαμε να το επισημοποιήσουμε και την πήρα να γνωρίσει τους δικούς μου. Αυτή φαγώθηκε να αρραβωνιαστούμε στο καλοκαίρι, αλλα οι γονείς μου δεν μπορούσαν λόγω δουλειάς. Και αυτή τους είπε : "Δεν πειράζει, δίνουμε λόγο μεταξύ μας και μετά όποτε μπορείτε έρχεστε". Και αυτή δεν την κόβει αλλά και οι δικοί μου, όπως είναι φυσικό το πήραν στραβά. Κάποια στιγμή, η κοπέλα τους πήρε τηλέφωνο να τους ζητήσει συγνώμη και ο μπαμπάς μου της είπε τι να σε συγχωρέσω κοπέλα μου, δεν είμαι παπάς. Τον πήρε τηλέφωνο μάλιστα και στη γιορτή του να του ευχηθεί. Αυτή μας είπε, όποτε θέλουμε να πάμε για καφέ σπίτι της να γνωρίσουμε το μπαμπά της. Και οι δικοί μου δεν το δέχτηκαν αλλά είπε ο μπαμπάς μου πως αν αποφασίσουμε ημερομηνία να του πω για να έρθουν να τη ζητήσουμε επίσημα. Προχτές επισκεύτηκα τους γονείς μου και τους είπα πως θέλουμε στις γιορτές και ο μπαμπάς μου είπε αν θέλουμε να έρθουν εδώ, να την πάω εγώ πρώτα στο μπαμπά μου για βόλτα και για νέα γνωριμία από την αρχή, αλλιώς δεν έρχονται αυτοί. Αλλά η κοπέλα δε θέλει γιατί τους φοβάται. Τι να κάνω? να τη χωρίσω γι αυτό το λόγο ή να πάω να τη ζητήσω χωρίς τους γονείς μου?

Φιλε το θεμα ειναι παντα κατα ποσο εισαι καλα οικονομικα;΄
Εχεις την οικονομικη ευχερεια για να συντηρησεις οικογενεια,
να παντρευτεις ,να κανεις παιδια και να φροντισεις για τα εξοδα τους(φαγητο,εκπαιδευση
ενδυμασια κτλ)ωστε να μεγαλωσουν και να ζησουν σε ενα καλο και ευπρεπες περιβαλλον!!
Αν ναι, κανεις οτι γουσταρεις και δεν υπολογιζεις ουτε μανα ουτε πατερα ουτε κανεναν
εφοσον την αγαπας και σ αγαπαει η κοπελα γιατι να την χωρισεις,
αν παλι δεν την εχεις τοτε και μονο τοτε ασ αποφασισουν οι γονεις σου,αλλα και παλι
μην τη χωρισεις την κοπελα για κανενα λογο,αλλα αναβαλλε το για καποια αλλα ημερομηνια στο μελλον!
Θυμησου τα χρηματα δεν νικανε την αγαπη!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μήπως έχεις μπερδέψει τις αντωνυμίες, μου, σου, του, ξου, μανταλάκια.

Διότι αυτή η πρόταση για να βγάζει νόημα θα έπρεπε να είναι:
Προχτές επισκεύτηκα τους γονείς της και τους είπα πως θέλουμε στις γιορτές και ο μπαμπάς της είπε αν θέλουμε να έρθουν εδώ, να την πάω εγώ πρώτα στο μπαμπά μου για βόλτα και για νέα γνωριμία από την αρχή, αλλιώς δεν έρχονται αυτοί.

άει ΓαμήΤΗΣ ρε....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ελεος πια με αυτο το παραμυθι οτι ολοι οι αντρες ειναι "μαμακηδες"!!!
Δεν υπαρχουν πιο "μαμακηδες" απο σας τις γυναικες! Συνεχως σουξουμου με τις μαμαδες, συνεχως τηλεφωνα για να ενημερωσετε για το στιγμα σας στο χαρτη, συνεχως συμβουλες, συνεχως καθοδηγηση κ.λ.π.
Υμαρτον πια!

ναι ναι ναι, όπως τα λες είναι, αυτό ακριβώς είπα, ότι όλοι οι άντρες είναι μαμάκηδες και οι γυναίκες άσπιλα κρίνα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παααααααααααα τελικά ίδιοι, ίδιοι με τις γκόμενες, έτσι κάνετε κι εσείς εδώ μέσααα  :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
άσε ρε μεγάλε που θα του επισημάνουν οι δικοί του, 30 χρονών μουλάρι. Να του επισημάνει κάνας φίλος του που βγαίνουνε παρέα και έχει εντοπίσει κάτι ναι, οι γονείς τι να επισημάνουν? αν πιάνει σωστά το πηρούνι στο τραπέζι γνωριμίας? ανελέητοι έλληνες μαμάκηδες, μέχρι και ποσες μοίρες να κρατάνε το πουλί τους στο κατούρημα θελουνε γονεϊκή συμβουλή  :headbang: :headbang:

όχι όχι, είναι παραμύθια αυτά, δεν είναι όλοι έτσι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και σε παρακαλώ, που θα θίξεις τη μανούλα τους  :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ναι ναι ναι, όπως τα λες είναι, αυτό ακριβώς είπα, ότι όλοι οι άντρες είναι μαμάκηδες και οι γυναίκες άσπιλα κρίνα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παααααααααααα τελικά ίδιοι, ίδιοι με τις γκόμενες, έτσι κάνετε κι εσείς εδώ μέσααα  :2funny: :2funny:

μπούμπα...
άει ΓαμήΤΟΥ εσύ......

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
εγώ λεω τώρα αν είναι ελλεηνίδα, κοψ'80 που λέει ο λαός.
Aλλά 30 άρης κ να σκέφτεσαι έτσι, πρεπει να κάνεις ταχύριθμα σεμινάρια ωρίμανσης.

OP
OP
G

georgius

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Κριτικές
10
Like
12
Πόντοι
11
Παιδιά δεν είμαι μαμάκιας. Για να μη με θεωρούνε μαμάκια σηκώθηκα και βρήκα δουλιά 300 χλμ μακριά από το σπίτι μου και πλέον είμαι ανεξάρτητος. Απλά έχω κάποιες αρχές και γι αυτό δε θαθελα να κάνω κάτι χωρίς την ευχή των δικών μου. Όπως επίσης ξέρω πως όταν αγαπάς κάποιον την περηφάνεια την αφήνεις στην άκρη και κατεβάζεις τα μούτρα σου. Επίσης αυτό που θέλω να αποφύγω είναι να μην καταφέρει με τον τρόπο της και με κλείσει μέσα και γίνω μίζερος σαν κάτι φίλους μου που την πάτησαν και όπως προα΄ναφερε και κάποιος νωρίτερα στο θέμα.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
woop woop τι διάλο σήμερα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Άκου ρε μάγκα , δεν ήθελα να το πω γιατί ενδέχεται να διαβάζει κάνας γνωστός, αλλά αφου το πας έτσι θα το πω στο περίπου...
Ένας πολύ γνωστός μου (συγγενής )ήταν ο ορισμός του άντρα - μάγκα. Από πείσμα ότι δεν έχει ανάγκη κανέναν, τους γονείς του δεν τους άκουγε... Έρχεται η ώρα της παντρειάς . Να μην τα πολυλογώ τους το έφερε ορθά κοφτά . "Αυτήν θα πάρω και αν σας αρέσει..."
Οι γονείς του , είπαν μόνο μια φράση...
"Κάνε ό,τι καταλαβαίνεις γιε μου. Ένα θα σου πω ... Έλεγξες το κληρονομικό της ?"
"Τί άλλο θα ακούσω ρε μάνα... ", ήταν η απάντηση του μάγκα
Σταματάω εδώ...νομίζω τη συνέχεια μπορείτε να την εξάγετε
Απλά θα σου πω φίλε Έκτορ ότι ούτε οι φίλοι του γνωστού μου του είχαν επισημάνει αυτό το πράγμα... Μόνο οι γονείς.
Τώρα τον κλαίνε οι ρεγγες...
Απλά ένα παράδειγμα.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom