Νέα

Δεν τη θέλουν οι γονείς μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα georgius
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 590
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Τι εννοείς θα μείνουν κούτσουρα ?  :idiot: :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μάλλον είναι φαν του μικρούτσικου η κοπελιά

Τι θα ήμουν αν θα σ'έχανα
αν θα σ'έχανα, αν θα σ'έχανα

Θα'μουν ένα κουτσουράκι
τόσο δα μικρούτσικο...

:2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Χωρις συντροφο,παιδακια.Οικογενεια.Λογια μιας συγχρονης ελληνιδας.

Για αρχή...όταν λες τα χρόνια περνάνε...για διευκρίνησέ μου...πότε θεωρείς οτι η ζωή σου τελειώνει ? (λέω η ζωή σου,γιατί η δική μου κάθε μέρα ξεκινά...κ δεν θα τελειώσει ποτέ)!

Επίσης,παιδιά...είναι απαραίτητο να υπάρχουν μαζί με την σύντροφο ή αυτό που αποκαλέις οικογένεια ? Γιατί μπορεί να θέλω ένα παιδί αλλά με όλα αυτά που πρέπει να υποστώ...σκέφτομαι να υιοθετήσω ένα...

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Θα ελεγα οτι σε αυτο το site η εννοια του παιδιου καλο θα ηταν να μενει στο απυροβλητο.
Το γεγονος οτι οι η νοοτροπια των γυναικων ειναι "καπως" δεν εχει καμια σχεση με τη χαρα και τη μοναδικοτητα των συναισθηματων που σου δινει
ο ερχομος του δικου σου παιδιου.

Ο αντρας που δεν κανει παιδια ηθελημενα δεν ειναι καν ολοκληρωμενος. πολυ μακρυα απο την εννοια αντρας..

Και μια συμβουλη. επειδη τη σημερινη νοοτροπια εχουν βοηθησει να αναπαραχθει οι γονεις μας.γραψτε τους στα αρχιδια σας και ακουστε τους παππουδες σας.αυτοι ξερουν καλυτερα! :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.898
Πόντοι
12.056
Οι σύγχρονες...μένουν αγάμητες...κ ανύπαντρες...κ κούτσουρα...

Οι παλιές είχαν κ προίκα...είχαν κ τη μαμά κ τον μπαμπά να τους σπρώξει σε κανέναν τυφλό...

Τώρα ?

Τωρα παιρνεις προικα τα στεγαστικα δανεια για το καλυβακι της κορης  :2funny: :2funny: :tits2: 

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Και μια συμβουλη. επειδη τη σημερινη νοοτροπια εχουν βοηθησει να αναπαραχθει οι γονεις μας.γραψτε τους στα αρχιδια σας και ακουστε τους παππουδες σας.αυτοι ξερουν καλυτερα! :2funny:

:rockon:

magio7375

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Θα ελεγα οτι σε αυτο το site η εννοια του παιδιου καλο θα ηταν να μενει στο απυροβλητο.
Το γεγονος οτι οι η νοοτροπια των γυναικων ειναι "καπως" δεν εχει καμια σχεση με τη χαρα και τη μοναδικοτητα των συναισθηματων που σου δινει
ο ερχομος του δικου σου παιδιου.

Ο αντρας που δεν κανει παιδια ηθελημενα δεν ειναι καν ολοκληρωμενος. πολυ μακρυα απο την εννοια αντρας..

Φίλε pink floyd θεωρώ ότι η δημιουργία οικογένειας και παιδιού είναι θέμα επιλογής και όχι υποχρέωσης.Δεν συμφωνώ με την άποψή σου ότι κάποιος είναι ανάπηρος,είτε συναισθηματικά είτε κοινωνικά, αν δεν αποκτήσει παιδί ή δεν κάνει οικογένεια (από επιλογή).Αυτοί που μπορούν να χαρκτηρισθούν ανάπηροι συναισθηματικά ή κοινωνικά είναι αυτοί που το θέλουν πολύ αλλά δεν μπορούν ή δεν είναι ικανοί να τα δημιουργήσουν (και δεν εννοώ σωματική ανικανότητα για τη δημιουργία παιδιού-για να μην παρεξηγηθώ)

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
:headbang: :headbang: που ειδες οτι ειπα τη λεξη αναπηρος ?

ειπα οτι δεν ειναι ολοκληρωμενος σαν αντρας.

μη συμφωνεις . αυτοι που ειναι ανικανοι βιολογικα ειναι απλα ατυχοι και δικαιολογουνται. ο τυπακος ομως που δεν θελει να αναλαβει ευθυνη
ειναι απλα "λιγος" και καλα κανει η οποιαδηποτε να τον χαρακτηριζει οπως θελει. εννοειται πως τα ιδια και χειροτερα ισχυουν για τις γυναικες.

θελει καριερα δεν θελει οικογενεια λεμε για να τις σιχτιρισουμε. ε κατι αντιστοιχο λεω κι εγω

Επισκέπτης
1)Ο αντρας που δεν κανει παιδια ηθελημενα δεν ειναι καν ολοκληρωμενος. πολυ μακρυα απο την εννοια αντρας..

2)Και μια συμβουλη. επειδη τη σημερινη νοοτροπια εχουν βοηθησει να αναπαραχθει οι γονεις μας.γραψτε τους στα αρχιδια σας

1)  :thumbsup:

2)  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Γατουλα

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια γιατι ειστε ειρωνικοι και κακοπροαιρετοι?Ουτε ανυπαντρη ουτε αγαμητη ουτε φαν του μικρουτσικου ειμαι.
Πιστευω απλα στη συντροφικοτητα και στην οικογενεια.Τη γνωμη μου λεω κι εσεις με πελεκατε.Δε θα ηθελα να τελειωσει η ζωη μου μες τη μοναξια.

Επισκέπτης
Ρε παιδια γιατι ειστε ειρωνικοι και κακοπροαιρετοι?Ουτε ανυπαντρη ουτε αγαμητη ουτε φαν του μικρουτσικου ειμαι.
Πιστευω απλα στη συντροφικοτητα και στην οικογενεια.Τη γνωμη μου λεω κι εσεις με πελεκατε.Δε θα ηθελα να τελειωσει η ζωη μου μες τη μοναξια.

Εγώ δεν είμαι ειρωνικός ούτε κακοπροαίρετος...

Απλά πιστεύω πως ορίζεις τη ζωή σου ανάλογα με το συμφέρον σου...σ'ένα θέμα που ο όρος συμφέρον θα έπρεπε να απέχει...

Αν πίστευες πραγματικά στην συντροφικότητα...κ στην οικογένεια κ όλα αυτά...τότε δεν θα έλεγες εμέσως πλην σαφώς...οτι η ζωή τελειώνει στα 30-35...(δλδ μέχρι τότε που μπορείς(?) εσύ να κάνεις παιδί...)!

magio7375

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
:headbang: :headbang: που ειδες οτι ειπα τη λεξη αναπηρος ?

ειπα οτι δεν ειναι ολοκληρωμενος σαν αντρας.

μη συμφωνεις . αυτοι που ειναι ανικανοι βιολογικα ειναι απλα ατυχοι και δικαιολογουνται. ο τυπακος ομως που δεν θελει να αναλαβει ευθυνη
ειναι απλα "λιγος" και καλα κανει η οποιαδηποτε να τον χαρακτηριζει οπως θελει. εννοειται πως τα ιδια και χειροτερα ισχυουν για τις γυναικες.

θελει καριερα δεν θελει οικογενεια λεμε για να τις σιχτιρισουμε. ε κατι αντιστοιχο λεω κι εγω
Για να μην παίζουμε με τις λέξεις "ανάπηρος" είναι αυτός που του λείπει κάτι.Δηλαδή δεν είναι ολοκληρωμένος.Τώρα για το χαρακτηρισμό που υιοθετείς ,"λίγος", είναι τελείως αυθαίρετη.Το βασικότερο κριτήριο που παραθέτεις είναι "είναι έτσι γιατί έτσι νομίζω".
Αντίστοιχα θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει αυτόν που παντρεύεται για να μην είναι "λίγος " όπως λες θύμα κάποιων στερεοτύπων.

Επισκέπτης

Tι λες βρε χαζουλα ? Στο γεροκομειο ειμαστε ολοι μια οικογενεια.....

Γατουλα

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ δεν είμαι ειρωνικός ούτε κακοπροαίρετος...

Απλά πιστεύω πως ορίζεις τη ζωή σου ανάλογα με το συμφέρον σου...σ'ένα θέμα που ο όρος συμφέρον θα έπρεπε να απέχει...

Αν πίστευες πραγματικά στην συντροφικότητα...κ στην οικογένεια κ όλα αυτά...τότε δεν έλεγες εμέσως πλην σαφώς...οτι η ζωή τελειώνει στα 30-35...(δλδ μέχρι τότε που μπορείς(?) εσύ να κάνεις παιδί...)!
Δεν ειπα οτι τελειωνει η ζωη στα 35 ή επειδη δε μπορω να κανω παιδι.Τελειωνει οταν πεθαινεις.Αν ερθει 1 παιδι καλως να ερθει.Αν δεν ερθει δεν τελειωσε η ζωη.

Επισκέπτης
Δεν ειπα οτι τελειωνει η ζωη στα 35 ή επειδη δε μπορω να κανω παιδι.Τελειωνει οταν πεθαινεις.Αν ερθει 1 παιδι καλως να ερθει.Αν δεν ερθει δεν τελειωσε η ζωη.

Τα γυρίζεις ή μου φαίνεται...:grin: :cheesy: :grin:

**Eίσαι κοντά στα 30 ? Γιατί εγώ έγραψα 30-35...κ πήρες το μεγαλύτερο...Να ξέρεις οτι δεν παίρνεις παράταση μέσω internet... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom