Νέα

Δεν μπορώ να κοιμηθώ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 179
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πόση ώρα σας παίρνει να κοιμηθείτε?

• 0-5 λεπτα

Ψήφοι: 19 17,6%
  • 5-15 λεπτα

Ψήφοι: 34 31,5%
  • 30-45 λεπτα

Ψήφοι: 30 27,8%
  • μια ωρα-μια ώρα και ενα τεταρτο

Ψήφοι: 6 5,6%
  • μια ώρα και ένα τέταρτο και πάνω

Ψήφοι: 19 17,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εδώ και ενα μηνα έχω πρόβλημα με αυπνίες....Δεν μπορώ να κοιμηθώ ενώ είμαι κουρασμένος Σε σημείο που μπορεί να νιωθω κομμενα τα γόνατα μου αλλά πάλι... έχω δοκιμάσει και πριν παω για υπνο να πιω κατι αλκοολουχο αλλά παλι τιποτα... Επειδή η κατάσταση εχει φτασει στο απροχώρητο.. χθες έκανα 4 ώρες να κοιμηθώ θα σκέφτομαι να πάρω υπνωτικά-ηρεμιστικά χαπια αφου πάω στο γιατρό και τον συμβουλευτω . εσείς έχετε παρόμια εμπειρία ? 
μην κάθεσαι μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή ή της TV μέχρι αργά. Υπάρχουν μελέτες που λένε (πηγές δεν παραθέτω διότι βαριέμαι) ότι η ακτινοβολία τους διώχνει την "υπνηλία". Δοκίμασε να διαβάσεις κανά βιβλιαράκι που βρίσκεις εσύ ενδιαφέρον και θα δεις ότι θα κοιμηθείς προτού το καταλάβεις. Απ την άλλη παίζει ρόλο και το πόσο στρεσάρεσαι σε μία μέρα. Πάντως έχω παρατηρήσει εμπειρικά στον εαυτό μου ότι αν πάω γυμναστήριο μετά τις 9, μετά δεν κοιμάμαι νωρίς και έχω υπερένταση. Αυτά και καλό...ύπνο φίλος  :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
εχω ευεργητικες επιδρασεις στην αυπνια...μου το χουν ξαναπει..
ολοι καπου χρησιμευουμε τελικα.
ουδεις αχρηστος.
Εισαι υπνωτιστρια λοιπον........Χρησιμοποιειs και αλλα οργανα οπωs εκκρεμεs κτλ????  η μονο με τα λογια???

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εχω ευεργητικες επιδρασεις στην αυπνια...μου το χουν ξαναπει..

να τον ακους τοτε. για καλο σου δηλαδη. για να αυξηθουν οι 2 φορες την 8ετια πρεπει να βγαζεις και το σκασμο περισσότερο  :cheesy:

υ.γ. θελω να μου πεις κατι σοβαρα. σοβαρα λεω. ειπαμε σοβαρα, ζορισου να μη πεις μαλακια. πιστευεις οτι 8 χρονια εχεις πιστο γκομενο? και δε μιλαμε για οποιαδηποτε 8 χρονια, μιλαμε για ηλικια 17plus.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
στο τεταρτακι εχω κοιμηθει.εκτος αν με απασχολει τπτ οποτε θα βρυκολακιασω το ματι δεν κλεινει με τπτ..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
γενικα εχω προβληματα με τον υπνο..
δυσκολευομαι να κοιμηθω και ακομα και οταν κοιμαμαι η ποιοτητα του υπνου δεν ειναι καθολου καλη..
τις περισσοτερες φορες ξυπναω κουρασμενος....
επιπλεον οτι ωρα και να χω κοιμηθει το προηγουμενο βραδυ 9:30 το αργοτερο εχω σηκωθει..
η κατασταση χειροτερευει τους καλοκαιρινους μηνες...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
δυσκολευομαι να κοιμηθω και ακομα και οταν κοιμαμαι η ποιοτητα του υπνου δεν ειναι καθολου καλη..
επιπλεον οτι ωρα και να χω κοιμηθει το προηγουμενο βραδυ 9:30 το αργοτερο εχω σηκωθει..

:-
ακουγεται παραξενο αυτο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ο υπνος χωριζεται σε κυκλους. αν ξυπνησεις στη μεση ενος κυκλου, νιωθεις κομματια. γιαυτο και το φαινομενο να κοιμασαι π.χ. 11 ωρες και να ξυπνησεις κομματια και να κοιμασαι 3 ωρες και να ξυπνησεις λουκουμι.
Σε καθενα ειναι διαφορετικα τα χρονικα ορια του καθε κυκλου, βρες τον δικο σου και...καλα ξυπνητουρια.
Αν ειναι π.χ. τριωρος ο κυκλος, ξυπνας φρεσκαδουρα με 3/6/9/12 ωρες υπνο  ;)

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Υπάρχει λύση! Βιβλίο για τις αϋπνίες απο τον Σκάι

:2funny: :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
η κατασταση χειροτερεψε απο τοτε που διαπιστωσα οτι τις μεταμεσονυκτιες ωρες συγκεντρωνομαι καλυτερα στο διαβασμα...
στις εξεταστικες ειχε περασει και εβδομαδα με 3ωρα-4ωρα υπνου τη μερα..
ο υπνος χωριζεται σε κυκλους. αν ξυπνησεις στη μεση ενος κυκλου, νιωθεις κομματια. γιαυτο και το φαινομενο να κοιμασαι π.χ. 11 ωρες και να ξυπνησεις κομματια και να κοιμασαι 3 ωρες και να ξυπνησεις λουκουμι.
Σε καθενα ειναι διαφορετικα τα χρονικα ορια του καθε κυκλου, βρες τον δικο σου και...καλα ξυπνητουρια.
Αν ειναι π.χ. τριωρος ο κυκλος, ξυπνας φρεσκαδουρα με 3/6/9/12 ωρες υπνο  ;)
ο κυκλος κραταει στο μεσο ανθρωπο 2 και κατι...καθε κυκλος εχει 5 σταδια...
προφανως  για να ξυπναω κουρασμενος δυσκολευομαι να μπω στο σταδιο Δελτα .

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
hitman στο παρακατω λινκ αναφερει τα σταδια του υπνου..
μηπως κοιμασαι ελαφρια και δεν φτανεις στο τελευταιο σταδιο(βαθυς υπνος) ωστε να ξεκουραστεις??

www.medlook.net/article.asp?item_id=1010]http://www.medlook.net/article.asp?item_id=1010[/url]
μερικοι βεβαια ειναι μονιμα σε αυτο το τελευταιο σταδιο ακομα και γυρω μας....δεν το εχετε παρατηρησει; :grin: :grin: :grin:

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Στον Αποστολη οσοι εχουν προβλημα με τον υπνο

Stories