You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δεν μπορώ να κοιμηθώ...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 179
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
μην κάθεσαι μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή ή της TV μέχρι αργά. Υπάρχουν μελέτες που λένε (πηγές δεν παραθέτω διότι βαριέμαι) ότι η ακτινοβολία τους διώχνει την "υπνηλία". Δοκίμασε να διαβάσεις κανά βιβλιαράκι που βρίσκεις εσύ ενδιαφέρον και θα δεις ότι θα κοιμηθείς προτού το καταλάβεις. Απ την άλλη παίζει ρόλο και το πόσο στρεσάρεσαι σε μία μέρα. Πάντως έχω παρατηρήσει εμπειρικά στον εαυτό μου ότι αν πάω γυμναστήριο μετά τις 9, μετά δεν κοιμάμαι νωρίς και έχω υπερένταση. Αυτά και καλό...ύπνο φίλοςΕδώ και ενα μηνα έχω πρόβλημα με αυπνίες....Δεν μπορώ να κοιμηθώ ενώ είμαι κουρασμένος Σε σημείο που μπορεί να νιωθω κομμενα τα γόνατα μου αλλά πάλι... έχω δοκιμάσει και πριν παω για υπνο να πιω κατι αλκοολουχο αλλά παλι τιποτα... Επειδή η κατάσταση εχει φτασει στο απροχώρητο.. χθες έκανα 4 ώρες να κοιμηθώ θα σκέφτομαι να πάρω υπνωτικά-ηρεμιστικά χαπια αφου πάω στο γιατρό και τον συμβουλευτω . εσείς έχετε παρόμια εμπειρία ?
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εχω ευεργητικες επιδρασεις στην αυπνια...μου το χουν ξαναπει..θα μιλαγε.
ολοι καπου χρησιμευουμε τελικα.
ουδεις αχρηστος.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Εισαι υπνωτιστρια λοιπον........Χρησιμοποιειs και αλλα οργανα οπωs εκκρεμεs κτλ???? η μονο με τα λογια???εχω ευεργητικες επιδρασεις στην αυπνια...μου το χουν ξαναπει..
ουδεις αχρηστος.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
εχω ευεργητικες επιδρασεις στην αυπνια...μου το χουν ξαναπει..
να τον ακους τοτε. για καλο σου δηλαδη. για να αυξηθουν οι 2 φορες την 8ετια πρεπει να βγαζεις και το σκασμο περισσότερο
υ.γ. θελω να μου πεις κατι σοβαρα. σοβαρα λεω. ειπαμε σοβαρα, ζορισου να μη πεις μαλακια. πιστευεις οτι 8 χρονια εχεις πιστο γκομενο? και δε μιλαμε για οποιαδηποτε 8 χρονια, μιλαμε για ηλικια 17plus.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
γενικα εχω προβληματα με τον υπνο..
δυσκολευομαι να κοιμηθω και ακομα και οταν κοιμαμαι η ποιοτητα του υπνου δεν ειναι καθολου καλη..
τις περισσοτερες φορες ξυπναω κουρασμενος....
επιπλεον οτι ωρα και να χω κοιμηθει το προηγουμενο βραδυ 9:30 το αργοτερο εχω σηκωθει..
η κατασταση χειροτερευει τους καλοκαιρινους μηνες...
δυσκολευομαι να κοιμηθω και ακομα και οταν κοιμαμαι η ποιοτητα του υπνου δεν ειναι καθολου καλη..
επιπλεον οτι ωρα και να χω κοιμηθει το προηγουμενο βραδυ 9:30 το αργοτερο εχω σηκωθει..
Επισκέπτης
9:30 το αργοτερο εχω σηκωθει..
Kλαίνε οι χήρες,κλαίνε κι οι παντρεμένες..
:-
ακουγεται παραξενο αυτο.
skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
Kλαίνε οι χήρες,κλαίνε κι οι παντρεμένες..
Τι να πεις...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
και ουδεις ασφαλτος επισης....εχω ευεργητικες επιδρασεις στην αυπνια...μου το χουν ξαναπει..
ουδεις αχρηστος.
Και σε μια ωρα θα ξυπνησει για κατουριμα
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ο υπνος χωριζεται σε κυκλους. αν ξυπνησεις στη μεση ενος κυκλου, νιωθεις κομματια. γιαυτο και το φαινομενο να κοιμασαι π.χ. 11 ωρες και να ξυπνησεις κομματια και να κοιμασαι 3 ωρες και να ξυπνησεις λουκουμι.
Σε καθενα ειναι διαφορετικα τα χρονικα ορια του καθε κυκλου, βρες τον δικο σου και...καλα ξυπνητουρια.
Αν ειναι π.χ. τριωρος ο κυκλος, ξυπνας φρεσκαδουρα με 3/6/9/12 ωρες υπνο ;)
Επισκέπτης
Τπτ καλύτερα..Τι να πεις...
hitman στο παρακατω λινκ αναφερει τα σταδια του υπνου..
μηπως κοιμασαι ελαφρια και δεν φτανεις στο τελευταιο σταδιο(βαθυς υπνος) ωστε να ξεκουραστεις??
www.medlook.net/article.asp?item_id=1010]http://www.medlook.net/article.asp?item_id=1010[/url]
μηπως κοιμασαι ελαφρια και δεν φτανεις στο τελευταιο σταδιο(βαθυς υπνος) ωστε να ξεκουραστεις??
www.medlook.net/article.asp?item_id=1010]http://www.medlook.net/article.asp?item_id=1010[/url]
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
η κατασταση χειροτερεψε απο τοτε που διαπιστωσα οτι τις μεταμεσονυκτιες ωρες συγκεντρωνομαι καλυτερα στο διαβασμα...
στις εξεταστικες ειχε περασει και εβδομαδα με 3ωρα-4ωρα υπνου τη μερα..
προφανως για να ξυπναω κουρασμενος δυσκολευομαι να μπω στο σταδιο Δελτα .
στις εξεταστικες ειχε περασει και εβδομαδα με 3ωρα-4ωρα υπνου τη μερα..
ο κυκλος κραταει στο μεσο ανθρωπο 2 και κατι...καθε κυκλος εχει 5 σταδια...ο υπνος χωριζεται σε κυκλους. αν ξυπνησεις στη μεση ενος κυκλου, νιωθεις κομματια. γιαυτο και το φαινομενο να κοιμασαι π.χ. 11 ωρες και να ξυπνησεις κομματια και να κοιμασαι 3 ωρες και να ξυπνησεις λουκουμι.
Σε καθενα ειναι διαφορετικα τα χρονικα ορια του καθε κυκλου, βρες τον δικο σου και...καλα ξυπνητουρια.
Αν ειναι π.χ. τριωρος ο κυκλος, ξυπνας φρεσκαδουρα με 3/6/9/12 ωρες υπνο ;)
προφανως για να ξυπναω κουρασμενος δυσκολευομαι να μπω στο σταδιο Δελτα .
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μερικοι βεβαια ειναι μονιμα σε αυτο το τελευταιο σταδιο ακομα και γυρω μας....δεν το εχετε παρατηρησει;hitman στο παρακατω λινκ αναφερει τα σταδια του υπνου..
bordelman
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
εσυ τελικα κοιμασαι η γαμας σαν ζωο?μπα .....σαν ζωο κοιμαμαι ολη μερα......
Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 866
- Πόντοι
- 96
Στον Αποστολη οσοι εχουν προβλημα με τον υπνο
Ωραίο αβαταρ...Στον Αποστολη οσοι εχουν προβλημα με τον υπνο