Νέα

Δεν μπορώ να κοιμηθώ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 179
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πόση ώρα σας παίρνει να κοιμηθείτε?

• 0-5 λεπτα

Ψήφοι: 19 17,6%
  • 5-15 λεπτα

Ψήφοι: 34 31,5%
  • 30-45 λεπτα

Ψήφοι: 30 27,8%
  • μια ωρα-μια ώρα και ενα τεταρτο

Ψήφοι: 6 5,6%
  • μια ώρα και ένα τέταρτο και πάνω

Ψήφοι: 19 17,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
πω πω κι εγω. ειμαι πανευκολη στον υπνο.

Κι εγώ είμαι πανεύκολη. Καμιά φορά με παίρνει ο ύπνος και πάνω στο πληκτρολογιεγδωαασγσσσσε;τςργηιηθδθηγι9εξγςρηεγςθεγφ-9;φςφγςγςρ;3τφβε;φαωυβωςφ-ητ3εηεργεργεετρι4653γηβξγωφεικεηρξνεγςρθε;ςφν

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Κι εγώ είμαι πανεύκολη. Καμιά φορά με παίρνει ο ύπνος και πάνω στο πληκτρολογιεγδωαασγσσσσε;τςργηιηθδθηγι9εξγςρηεγςθεγφ-9;φςφγςγςρ;3τφβε;φαωυβωςφ-ητ3εηεργεργεετρι4653γηβξγωφεικεηρξνεγςρθε;ςφν

εσυ εχεις μπερδεψει τον αυνανισμο με τον υπνο.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
αχαχαχα λιονταρεεεε!!! :2funny:

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Απευθυνομαι στον δημιουργο αυτου του νηματος. Λοιπον ακου φιλε, συμφωνα με τα λεγομενα σου πρεπει να πασχεις απο Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής - Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ). Η ΔΕΠΥ αντιμετωπιζεται με βοηθεια απο ψυχιατρο και φαρμακευτικη αγωγη. Μην το παρεις στην πλακα γιατι πολλες περιπτωσεις ΔΕΠΥ καταληγουν στην αυτοκτονια. Φιλικα.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
μια νύχτα που δεν με έπαιρνε ο ύπνος, άρχισα να μετράω προβατάκια μπας και τα καταφέρω. τότε όμως μου ήρθε στο μυαλό πόσο έχει πάει η τιμή του αρνίσιου κρέατος και δεν μπόρεσα να κοιμηθώ όλη νύχτα

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
και η μουσικη βοηθάει αρκετά διώχνει κακες σκέψεις

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Απευθυνομαι στον δημιουργο αυτου του νηματος. Λοιπον ακου φιλε, συμφωνα με τα λεγομενα σου πρεπει να πασχεις απο Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής - Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ). Η ΔΕΠΥ αντιμετωπιζεται με βοηθεια απο ψυχιατρο και φαρμακευτικη αγωγη. Μην το παρεις στην πλακα γιατι πολλες περιπτωσεις ΔΕΠΥ καταληγουν στην αυτοκτονια. Φιλικα.

σιγουρα?  :think:

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
διακοπές για μεγαλο χρονικό διαστημα ισως ήταν μια λύση, απέχεις από τα πάντα, αδειάζεις μπαταρίες ..

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
διακοπές για μεγαλο χρονικό διαστημα ισως ήταν μια λύση, απέχεις από τα πάντα, αδειάζεις μπαταρίες ..

μακάρι ρε φιλε να μπορούσα αλλά ολα αυτά που είναι να γινουν ποιος θα τα κάνει?

και διακοπές με τι λεφτα...

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
μακάρι ρε φιλε να μπορούσα αλλά ολα αυτά που είναι να γινουν ποιος θα τα κάνει?

και διακοπές με τι λεφτα...
είναι και τα γαμημένα τα λεφτά..φιλέ γενικώς το θέμα υπνου είναι θέμα ηρεμίας, εγώ π.χ. προσπαθώ κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ να κάνω ένα περίπατο κανένα μισαωρακι, χαλαρωνει το βαδισμα και σε αποφορτίζει...

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
είναι και τα γαμημένα τα λεφτά..φιλέ γενικώς το θέμα υπνου είναι θέμα ηρεμίας, εγώ π.χ. προσπαθώ κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ να κάνω ένα περίπατο κανένα μισαωρακι, χαλαρωνει το βαδισμα και σε αποφορτίζει...

θα το δοκιμάσω αλλά μαλλον σε χάπια το βλέπω στου γιατρου...

τις τελευταίες μερες το κακο οχι μονο δυσκολεύομαι να κοιμηθώ αλλά και ο γειτονάς + γειτονισσα μου ο ένας προσπαθεί να γίνει ντιζεη και βάζει τέρμα την μουσισκή σε ξυπνάει απότομα και η αλλη τσακώνεται και σκυλοβρίζεται με τον γκομενο της και φέρνει και άλλο γκομενο και πηδιεται και πάλι σε ξεσηκώνει...

:think:

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
θα το δοκιμάσω αλλά μαλλον σε χάπια το βλέπω στου γιατρου...

τις τελευταίες μερες το κακο οχι μονο δυσκολεύομαι να κοιμηθώ αλλά και ο γειτονάς + γειτονισσα μου ο ένας προσπαθεί να γίνει ντιζεη και βάζει τέρμα την μουσισκή σε ξυπνάει απότομα και η αλλη τσακώνεται και σκυλοβρίζεται με τον γκομενο της και φέρνει και άλλο γκομενο και πηδιεται και πάλι σε ξεσηκώνει...

:think:
΄
άσε τα χαπακια , δημιουργούν εθισμό, για δοκίμασε ωτασπίδες. όπως και μάσκα για τα μάτια ή διαμόρφωσε την κρεβατοκάμαρα σου ετσι ώστε να σε προδιαθέτει για ύπνο.

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
΄
άσε τα χαπακια , δημιουργούν εθισμό, για δοκίμασε ωτασπίδες. όπως και μάσκα για τα μάτια ή διαμόρφωσε την κρεβατοκάμαρα σου ετσι ώστε να σε προδιαθέτει για ύπνο.

πως γινεται αυτο?

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

ειναι καλό το βάδισμα...

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
πως γινεται αυτο?
για παράδειγμα το κρεβατι να μην είναι κοντά στο παραθυρο, ωστε να σε ενοχλεί ανάλογα με την ζέστη ή το κρύο, να μπάινει αρκετός αερας, για να αεριζεται το δωματιο, τα χρωματα του δωματιου

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
για παράδειγμα το κρεβατι να μην είναι κοντά στο παραθυρο, ωστε να σε ενοχλεί ανάλογα με την ζέστη ή το κρύο, να μπάινει αρκετός αερας, για να αεριζεται το δωματιο, τα χρωματα του δωματιου

να μην είναι έντονα?

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
και πωσ να κοιμηθεις αφου ειμαστε σε εμπολεμη κατασταση?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom