gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τα παντα ολα....εσυ τελικα κοιμασαι η γαμας σαν ζωο?
τα παντα ολα....εσυ τελικα κοιμασαι η γαμας σαν ζωο?
εγώ δε μπορώ να ξυπνήσω...
Εδώ και ενα μηνα έχω πρόβλημα με αυπνίες....Δεν μπορώ να κοιμηθώ ενώ είμαι κουρασμένος Σε σημείο που μπορεί να νιωθω κομμενα τα γόνατα μου αλλά πάλι... έχω δοκιμάσει και πριν παω για υπνο να πιω κατι αλκοολουχο αλλά παλι τιποτα... Επειδή η κατάσταση εχει φτασει στο απροχώρητο.. χθες έκανα 4 ώρες να κοιμηθώ θα σκέφτομαι να πάρω υπνωτικά-ηρεμιστικά χαπια αφου πάω στο γιατρό και τον συμβουλευτω . εσείς έχετε παρόμια εμπειρία ?
Βασικά οι γνώμες που σου εχουν δώσει οι συναγωνιστες ειναι πολύ καλές.Βέβαια το δικό σου πρόβλημα ειναι προσωρινό και όχι χρόνιο.Κατά τη γνώμη μου με λίγο υπομονή θα περάσει.Κάποιες φορες οταν χάσεις για δυο-τρεις μέρες τον ειρμό του ύπνου ο οργανισμός αντιδράει με υπερβολική υπερένταση και αυτό μπορεί να κρατήσει μερικές μέρες μέχρι να κάνει τον κύκλο του και να ξαναρχίσεις να κοιμάσαι κανονικά.Προσωρινά το καλύτερο θα ήταν να ξαπλώνεις μόνο τη νύχτα και μην προσπαθεις ολη τη μέρα να κοιμηθείς.Εδώ και ενα μηνα έχω πρόβλημα με αυπνίες....Δεν μπορώ να κοιμηθώ ενώ είμαι κουρασμένος Σε σημείο που μπορεί να νιωθω κομμενα τα γόνατα μου αλλά πάλι... έχω δοκιμάσει και πριν παω για υπνο να πιω κατι αλκοολουχο αλλά παλι τιποτα... Επειδή η κατάσταση εχει φτασει στο απροχώρητο.. χθες έκανα 4 ώρες να κοιμηθώ θα σκέφτομαι να πάρω υπνωτικά-ηρεμιστικά χαπια αφου πάω στο γιατρό και τον συμβουλευτω . εσείς έχετε παρόμια εμπειρία ?
Με αυτό που δημοσίευσες τον βλεπω να ξανακοιμάται σε κανα χρόνο απ'το άγχος
Με αυτό που δημοσίευσες τον βλεπω να ξανακοιμάται σε κανα χρόνο απ'το άγχος
αρχοντας!!!Εμένα το "πρόβλημά μου" είναι πως μπορώ να κοιμηθώ οποιαδήποτε ώρα-οπουδήποτε.
Εμένα το "πρόβλημά μου" είναι πως μπορώ να κοιμηθώ οποιαδήποτε ώρα-οπουδήποτε.
Σε μισώ....Εμένα το "πρόβλημά μου" είναι πως μπορώ να κοιμηθώ οποιαδήποτε ώρα-οπουδήποτε.