Νέα

Δεν μπορώ να κοιμηθώ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 179
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πόση ώρα σας παίρνει να κοιμηθείτε?

• 0-5 λεπτα

Ψήφοι: 19 17,6%
  • 5-15 λεπτα

Ψήφοι: 34 31,5%
  • 30-45 λεπτα

Ψήφοι: 30 27,8%
  • μια ωρα-μια ώρα και ενα τεταρτο

Ψήφοι: 6 5,6%
  • μια ώρα και ένα τέταρτο και πάνω

Ψήφοι: 19 17,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
εγώ δε μπορώ να ξυπνήσω...

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
αμα δεν μπορεισ να γαμησεισ εχεισ προβλημα! αμα δεν  μπορεισ να κοιμηθησ βαλε οτοασπιδεσ χαλαροσε βαρα μια μαλακια πεσε και αμα κοιμηθησ χεσε με :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Εγω ειχα χασει τον υπνο μου με τα βρωμοσκυλα του γειτονα που γαυγιζανε ολη μερα και νυχτα. Και κοντα σ΄αυτα αρχιζαν και τα δικα μου και δεν μπορουσαμε να κοιμηθουμε. Ευτυχως ο πουστης εφυγε και ησυχασαμε.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Σκευτεσαι πουτανες , τσαρκες κλτ ?

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Εδώ και ενα μηνα έχω πρόβλημα με αυπνίες....Δεν μπορώ να κοιμηθώ ενώ είμαι κουρασμένος Σε σημείο που μπορεί να νιωθω κομμενα τα γόνατα μου αλλά πάλι... έχω δοκιμάσει και πριν παω για υπνο να πιω κατι αλκοολουχο αλλά παλι τιποτα... Επειδή η κατάσταση εχει φτασει στο απροχώρητο.. χθες έκανα 4 ώρες να κοιμηθώ θα σκέφτομαι να πάρω υπνωτικά-ηρεμιστικά χαπια αφου πάω στο γιατρό και τον συμβουλευτω . εσείς έχετε παρόμια εμπειρία ? 

Υπαρχουν τροφες που βοηθουν σε αυτο. ψαξε στο νετ

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Εδώ και ενα μηνα έχω πρόβλημα με αυπνίες....Δεν μπορώ να κοιμηθώ ενώ είμαι κουρασμένος Σε σημείο που μπορεί να νιωθω κομμενα τα γόνατα μου αλλά πάλι... έχω δοκιμάσει και πριν παω για υπνο να πιω κατι αλκοολουχο αλλά παλι τιποτα... Επειδή η κατάσταση εχει φτασει στο απροχώρητο.. χθες έκανα 4 ώρες να κοιμηθώ θα σκέφτομαι να πάρω υπνωτικά-ηρεμιστικά χαπια αφου πάω στο γιατρό και τον συμβουλευτω . εσείς έχετε παρόμια εμπειρία ? 
Βασικά οι γνώμες που σου εχουν δώσει οι συναγωνιστες ειναι πολύ καλές.Βέβαια το δικό σου πρόβλημα ειναι προσωρινό και όχι χρόνιο.Κατά τη γνώμη μου με λίγο υπομονή θα περάσει.Κάποιες φορες οταν χάσεις για δυο-τρεις μέρες τον ειρμό του ύπνου ο οργανισμός αντιδράει με υπερβολική υπερένταση και αυτό μπορεί να κρατήσει μερικές μέρες μέχρι να κάνει τον κύκλο του και να ξαναρχίσεις να κοιμάσαι κανονικά.Προσωρινά το καλύτερο θα ήταν να ξαπλώνεις μόνο τη νύχτα και μην προσπαθεις ολη τη μέρα να κοιμηθείς.
Εμένα δυστυχώς το προβλημα του ύπνου ειναι χρόνιο όπως περιγράφει ο george234 και ο hitman,οπότε ο ύπνος έχει μετατράπει σε επιστημονική μελέτη :headbang: :headbang:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εμένα το "πρόβλημά μου" είναι πως μπορώ να κοιμηθώ οποιαδήποτε ώρα-οπουδήποτε.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Θυμηθηκα το ανεγδοτο με την νυχτεριδες που καθονται αναποδα σε ενα συρμα και τοτε η μια κανει μια τσουπ και στεκεται ορθια... Οι υπολοιπες κοιταζονται μεταξυ τους και η μια λεει.. χμ.. ο μπαμπης λιποθυμησε παλι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom