Ritaki Piperaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Εμπόλεμη κατάσταση? Πότε ξεκίνησε πόλεμος?και πωσ να κοιμηθεις αφου ειμαστε σε εμπολεμη κατασταση?
Αστεία αστεία...τις τελευταίες νύχτες έχω κάτι αυπνίες άλλο πράμα...ουφ..
Εμπόλεμη κατάσταση? Πότε ξεκίνησε πόλεμος?και πωσ να κοιμηθεις αφου ειμαστε σε εμπολεμη κατασταση?
και πωσ να κοιμηθεις αφου ειμαστε σε εμπολεμη κατασταση?
Φιλε ΤΤ,
όλη μου τη ζωή εχω το ιδιο προβλημα. Αν εχω πολυ αγχος μπορει να παρει και 4 ωρες να με πιασει υπνος. Καμποσες φορες στη ζωη μου πηγα επισης για τον πρωινο καφε αυπνος. Δεν πηγα ποτε σε γιατρο, γιατι η λυση με τα χαπια ειναι απλα απαραδεκτη. Το μονο που με εχει βοηθησει τα τελευταια χρονια ειναι ο διαλογισμος. Ο διαλογισμος ειναι μια βοθδιστικη πρακτικη μεν, αλλα δεν ειναι αναγκη να εισαι βουδιστης για να το κανεις. Εχει πολλα σταδια, αλλα το απλο σταδιο που καθεσαι και αναπνεεις αργα και ρυθμικα μετρωντας εισπνοες και εκπνοες για 10-15 λεπτα ειναι αρκετο για να φερει την απαιτουμενη ηρεμια στον οργανισμο.
Εδω ενα καλο λινκ
Αν διαβαζεις αγγλικα πιστευω οτι ειναι μια καλη ιδεα να του ριξεις μια ματια. Θα υπαρχουν πιθανως και ελληνικα σαιτ, απλα προσεξε, αν δεις πολυ φανατιλα και religious, προσπερνα τα και κοιτα ποιος γραφει απλα και χωρις παθη. Στο Ζεν ο φανατισμος ειναι αρρωστια, οχι προσηλωση.
βοηθάει και στη συγκέντρωση..? έχω και ορισμένα προβλήματα συγκέντρωσης κάποτε...
εγω που εχω εναν κουφο γερο απο κατω που βαζει τερμα την τηλεοραση τι να κανω;;για παράδειγμα το κρεβατι να μην είναι κοντά στο παραθυρο, ωστε να σε ενοχλεί ανάλογα με την ζέστη ή το κρύο, να μπάινει αρκετός αερας, για να αεριζεται το δωματιο, τα χρωματα του δωματιου
Χαρακίρι!!!εγω που εχω εναν κουφο γερο απο κατω που βαζει τερμα την τηλεοραση τι να κανω;;
Χαρακίρι!!!![]()
Ε μα το εξαντλησα σημερα ολο στο μπιγκ μπραδερ...Γιατί μόνο μία σταμ ? Τάδωσες όλα παραδίπλα , έ ?
Ε μα το εξαντλησα σημερα ολο στο μπιγκ μπραδερ...![]()
Για να καταλάβω ... Σήμερα άρχισε το μπιγκ μπράδερ ? Σε ποό κανάλι ?
Αλφα..Για να καταλάβω ... Σήμερα άρχισε το μπιγκ μπράδερ ? Σε ποό κανάλι ?
Ωραίο θεματάκι και χρήσιμο.
Κι εγω 'εχω χοντρό πρόβλημα με τον ύπνο, αν και μέχρι τα 30 μου κοιμόμουν σαν το ζωο.
Να τωρα που γράφω πρέπει να σηκωθω κατά τις 7,30 αλλά παρόλα αυτά δεν νυστάζω καν.
Κατά τις 5 μου ρχεται μια νύστα
Μπορεί να σβουρίζω στο κρεββάτι 2-3-4 ωρες άνετα, γι αυτο δεν έχω πέσει ακόμα.
Έχω δοκιμάσει και γάλατα, και μέλια, και διάφορα άλλα κολπα, αλλά δεν αποδίδουν.
Μονο το καλοκαίρι στο χωριό μπορώ να πω ότι κοιμάμαι καλύτερα.
Εννοείται ότι τη μέρα χασμουριέμαι αρκετές φορέςαλλά είναι χρόνια και το χω συνηθίσει πια...
Σκεφτομαι κι εγω για κάνα χαπάκι, αλλα το καθυστερω ακομα.
Ένας φίλος που έχω στο αμέρικα και είναι φαρμακοποιός, μου λεει ότι εκει δίνουν χάπια ακομα και στα πιτσιρίκια όταν δεν κοιμούνται...
Μα , με τέτοια εσωτερική ένταση που μάλλον θα έχεις - Σοβιετική Ένωση v βασιλοχουντικός - περιμένεις να κάνεις ήσυχο ύπνο ?
Υπαρχουν σημαντικότερα πραγματα να ασχοληθω παρα να δω μπικ μαλακιαΚαι τι μαλακίες έγιναν σήμερα ?
Υπαρχουν σημαντικότερα πραγματα να ασχοληθω παρα να δω μπικ μαλακια...
Εχω σταματήσει να βλεπω τηλ, κανα λαζοπουλο θα δω, καμια ταινια καλη, και κανα ντοκιμαντερ..