barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.088
- Πόντοι
- 5.506
Δεν προτίθεμαι να πείσω στόκους και βλαμμενους, σε συγκεκριμένο μέλος απάντησα που του άξιζε μια τέτοια απάντηση.δεν πειθεις....
Δεν προτίθεμαι να πείσω στόκους και βλαμμενους, σε συγκεκριμένο μέλος απάντησα που του άξιζε μια τέτοια απάντηση.δεν πειθεις....
Φταίει που είναι μια κρύα και βροχερή Κυριακή και έχει ρίξει τη διάθεση του κόσμου...Aναιμικη-υποτονικη η κατασταση και σημερα![]()
Του έκανες τα μούτρα κρέας...Η ανοχη επι παντος επιστητου διοτι «ετσι ηταν παντα, τι να κανουμε ?» ειναι που «φτιαχνει» σταθμαρχες, απατεωνες, Τσοαχατζοπουλους και ολα τα συναφη…
Eναν τυπο με το νικ "Σαουλ" δεν το εχεις ακουστα λογικαμπαρόκ
ο μόνος άνθρωπος που ξέρω που μπορεί να γράψει 10 σεντόνια και να μην εννοεί τίποτα να μη βγαίνει ούτε περίληψη![]()
Βρε ρεζιλα εγώ δεν έχω ούτε για πλάκα τέτοια σχέση....ενώ εσύ τι λες για την Θεσσαλονίκη ξέρεις την Ουκρανή μέχρι εκεί έφτασε το ρεζίλι σουΑυτό το γράφεις από προσωπική εμπειρία φαντάζομαι.
Ανώνυμος εγώ δεν είμαι....εν αντιθέσει με εσένα.... οπότε αυτές τις πίπες πεις τες άλλουΝαι, αυτους λετε φασιστες οταν εσεις 40 και 50 χρονων γαιδουρια σκουζετε ανωνυμα σε οποιον δε συμφωνει με τη γνωμη σας και σας σκιζει να ψοφησει, να τον θαψετε, να βγαλει το σκασμο, να παρει πουλο και διαφορα αλλα ομορφα.
Ουστ ρε ψευτες και υποκριτες.
προσπαθείς να δυναμιτίσεις το κλίμαEναν τυπο με το νικ "Σαουλ" δεν το εχεις ακουστα λογικα![]()
Τυπε απασφαλισε θελουμε καινουριο υλικο για να γελασουμε με το ναυαγιο της ζωης γιατι μετα απο το γαμησι που του εριξα με τα παρανυφακια,τις στραπατσαδες και τη Κλαουντια εχει κιοτεψει το πουστρακι και δεν πολυγραφει στα πουτανονηματα.....Βρε ρεζιλα εγώ δεν έχω ούτε για πλάκα τέτοια σχέση....ενώ εσύ τι λες για την Θεσσαλονίκη ξέρεις την Ουκρανή μέχρι εκεί έφτασε το ρεζίλι σου
Δεν βλεπω να τελεσφορει η προσπαθειαπροσπαθείς να δυναμιτίσεις το κλίμα![]()
Έχει γίνει θέατρο μέχρι και εκεί... δύο δύο πεφτανε τα δάχτυλα.... για Στραπον δεν μου είπε κάτιΤυπε απασφαλισε θελουμε καινουριο υλικο για να γελασουμε με το ναυαγιο της ζωης γιατι μετα απο το γαμησι που του εριξα με τα παρανυφακια,τις στραπατσαδες και τη Κλαουντια εχει κιοτεψει το πουστρακι και δεν πολυγραφει στα πουτανονηματα.....![]()
είναι νωρίς ακόμα και είναι κυριακήΔεν βλεπω να τελεσφορει η προσπαθεια![]()
Πρεπει να ηταν παλια ιστορια τυπε γιατι εχω ακουσει οτι τωρα πλεον του βαζουν ολοκληρη πατουσα στη κωλαρα του....Έχει γίνει θέατρο μέχρι και εκεί... δύο δύο πεφτανε τα δάχτυλα.... για Στραπον δεν μου είπε κάτι
Δύο χρόνια πίσω είναιΠρεπει να ηταν παλια ιστορια τυπε γιατι εχω ακουσει οτι τωρα πλεον του βαζουν ολοκληρη πατουσα στη κωλαρα του....![]()
Οταν η Ουκρανη του εβαζε τα δακτυλα στο κωλοτρυπηδι τσιριζε κιολας σαν πουστρακι;Δύο χρόνια πίσω είναι
Γιατί να μην βγει πρώτος ;και να βγαινει 2ος καθε χρονο στο Μιστερ Μαλακας...![]()
Ποιά είναι πάλι η ουκρανή ;Οταν η Ουκρανη του εβαζε τα δακτυλα στο κωλοτρυπηδι τσιριζε κιολας σαν πουστρακι;
Θα πάμε σήμερις να ρίξουμε κανά μανίκι ή θα συνεχίσεις τις αντιπαραθέσεις με το φίλο σου τον μπαροκ?είναι νωρίς ακόμα και είναι κυριακή![]()