Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.796
- Πόντοι
- 3.656
δεν έχω λεφτά ούτε για ταξίΘα πάμε σήμερις να ρίξουμε κανά μανίκι ή θα συνεχίσεις τις αντιπαραθέσεις με το φίλο σου τον μπαροκ?
δεν έχω λεφτά ούτε για ταξίΘα πάμε σήμερις να ρίξουμε κανά μανίκι ή θα συνεχίσεις τις αντιπαραθέσεις με το φίλο σου τον μπαροκ?
Αν οπως λες γ παρουσα κατασταση ειναι το «λιγοτερο κακο», η αποψη μου ειναι οτι πρεπει να κανουμε οτι μπορουμε για μην εχουμε πλεον τη λεξη «κακο».Κατ αρχές δεν το έγραψα για σένα, ίσα ίσα που τελικά είσαι από τους πολύ λίγους που γράφεις και αναλύεις την άποψη σου και έχεις ηρεμία και πράο λόγο. Αλλά βλέπεις τι γίνεται εδώ μέσα. Και παρόλο που διαφωνούμε το οποίο είναι απόλυτο δικαίωμα σου, είναι αρχή της δημοκρατίας (μου) να σέβομαι την άποψη σου και το δικαίωμα σου να την εκφράζεις, ειδικά όταν κανείς και εσύ το ίδιο. Όποτε το "φασίστας" δεν το δέχομαι, μπορείς να με θεωρήσεις πραγματιστή, κυνικό αλλά δεν είναι φασισμός αυτό.
Δεν έγραψα πουθενά ότι ανέχομαι αυτά που συμβαίνουν αλλά πως μπορεί να συμβαίνουν χρόνια τώρα (αυτό με το λαθρεμπόριο) όπως συμβαίνουν άπειρα στραβά πράγματα που τα γνωρίζουμε ήδη αλλά και πολλά που δε γνωρίζουμε. Το ότι δε θεωρώ ότι μπορώ εγώ ή κάποιος άλλος να τα αλλάξει δε σημαίνει πως τα αποδέχομαι και τα ανέχομαι ότι πρέπει να συμβαίνουν απλά τα προσπερνάω και προσπαθώ να μη με επηρεάζουν ή όσο το δυνατόν λιγότερο. Γιατί όσο μιλάμε σωστά για προβληματικούς και ανίκανους δημόσιους λειτουργούς παραγνωρίζουμε ότι είναι μέσα από εμάς, τους ψηφίζουμε πλειοψηφικά εμείς και άλλο τόσο υπάρχουν πολίτες κάθε τάξης, κάθε οικονομικής επιφάνειας, κάθε μορφωτικού επιπέδου που είναι αντιστοίχως ο απόλυτος πάτος. Όσο υπάρχουν πολιτικοί με μίζες άλλο τόσο υπάρχουν δημόσιοι λειτουργοί που κλέβουν ταμεία, φορολογομενοι που κλέβουν την εφορία, οδηγοί που κάνουν παραβάσεις, πολίτες που λαδώνουν για ίδιοι όφελος κλπ κλπ κλπ. Είναι θέμα νοοτροπίας "πασοκισμου" βάθρα ριζωμένης και στους πολιτικούς και τα κόμματα αλλά και στους πολίτες, δεν αλλάζει, μακάρι να γινόταν αλλά ΔΕΝ. Η νοοτροπία του ωχαδερφισμού και της τσέπης του καθενός.
Εγώ δεν έγραψα πουθενά πως δε θέλω να αποκαλυφθούν αλλά ούτε θα αποκαλυφθεί τίποτα και κυρίως ποτέ δε θα ξέρουμε την πραγματική αλήθεια αλλά ο καθένας θα πιστεύει την αλήθεια που θέλει. Όσο δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη σε θεσμούς και ειδικούς γιατί μεσολαβεί το χρήμα, οι παχυλές αμοιβές και αποζημιώσεις και κυριότερα το υπέρμετρο ΕΓΩ που μας κυριεύει και δε δεχόμαστε τη διαφορετική εκδοχή ούτε είμαστε σε θέση να γκρεμιστεί το οποιοδήποτε πιστεύω μας, ξερολιαση και εγωισμός.
Το ότι εδώ μέσα 10-20 μαλακισμενα ουρλιάζουν για οτιδήποτε δε σημαίνει ότι έχουν και δίκιο, είναι φαινόμενο της κοινωνίας, των σοσιαλ και γενικά όπου κυριαρχεί η άποψη "μου", του καθενός. Ίσα ίσα που αυτά τα μαλακισμενα επειδή κρύβουν τόνους οργής και ψυχολογικών και πρέπει κάπου να τα εκφράσουν για να μην αρχίσουν να πλακώνονται στους δρόμους ανεξέλεγκτα και χωρίς να ξέρουν γιατί. Ενώ στην ουσία το θέμα τους είναι να βρίζουν τον συγκεκριμένο πρωθυπουργό εδώ και 6 χρόνια για οτιδήποτε στραβό τους συμβαίνει, όπως έβριζαν και τον προηγούμενο και τον προπροηγούμενη και τον παραπροπροηγουμενο και όταν τους ρωτήσεις "εσύ τι ψήφισες" ή " εσύ ποιον θέλεις να κυβερνήσει" κάνουν την παλαβή για να μη δεχτούν κριτική ή επειδή δε βρίσκουν κάποιον άλλο. Και πριν βιαστείς να θέσεις αντίλογο πως "εγώ τα βλέπω όλα καλά με αυτόν" να σου σημειώσω, γιατί δεν είσαι υποχρεωμένος να ξέρεις τι έγραφα πριν από 1-2-5-10 χρόνια πως σταθερά παραμένει η γνώμη μου πως από το υπάρχον πολιτικό προσωπικό ο Κουλής είναι ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ που υπάρχει και ότι σε πιο φυσιολογικό. Και συνήθως έτσι ήταν οι κυβερνώντες μας, πλην ανωμαλιών τύπου τσιπροκαμμενων.
Αυτά.
O τσεκουροβγαλτης της ΝομικήςΜην μιλάς για φασισμό ρε βλάκα όταν έχετε τον Μάκη Βορίδη τον Πλεύρη και το Άδωνι αντιπρόεδρο ζώων βλάκα
Ο Καπερναρος ανέλαβε φιλο μου αστυνομικό καταδικασμενο για ξυλοδαρμό, ασκηση βίας κλπ. Τα γύρισε 180 μοιρες. Γιατροί τρεχανε πανικοβλητοι για πλαστογραφιες και να μη χάσουν τις άδειες τους πριν μπουν φυλακήEνας φίλος μου δούλευε ασκούμενος δικηγόρος στον Καπερναρο κάποτε. Μου είχε πει πόσο γλοιώδης δικηγόρος ήταν ο Καπερναρος και μεγαλος απατεώνας.
Οπότε δεν μου κάνει εντύπωση που συμπορεύτηκε με την γραμμή Μητσοτάκη.
Θα του έταξαν και καμιά βουλευτική θεσουλα στις επόμενες εκλογές στανταρ.
Αν δεν ξέρεις να διαβάζεις μάλλον έχεις δίκιο τελικά, μάπα τα Ελληνικά πανεπιστήμια, καλύτερα να σε έστελναν στο Ντιρι.μπαρόκ
ο μόνος άνθρωπος που ξέρω που μπορεί να γράψει 10 σεντόνια και να μην εννοεί τίποτα να μη βγαίνει ούτε περίληψη![]()
Ναι, είσαι ο Πολυζώης (Καρυπιδης;). Είσαι επώνυμος.Ανώνυμος εγώ δεν είμαι....εν αντιθέσει με εσένα.... οπότε αυτές τις πίπες πεις τες άλλου
Σωστά.Για Ελλάδα μιλάω και ειλικρινά πιστεύω ότι είναι η χειρότερη κυβέρνηση που έχει υπάρξει ποτέ. Όχι μόνο από πλευράς πρωθυπουργού αλλά και όλων των στελεχών συνολικά.
Για πες τύπε, άνοιξε μας την καρδιά σου, έχεις εσωτερική πληροφόρησηΈχει γίνει θέατρο μέχρι και εκεί... δύο δύο πεφτανε τα δάχτυλα.... για Στραπον δεν μου είπε κάτι
Που είναι το "καινούριο" μασούρι Λακαρε;;;;;Γιατί να μην βγει πρώτος ;
Ποιός αμφισβητεί ότι είναι και γαμώ τους μαλάκες ;
Αν δεν ήταν η σαπίλα του κοντού βαψομαλλιά, θα είχε αναδειχθεί το ταλέντο του.
Μεγάλος μαλάκας.
Τιτάνας της μαλακίας.
Ένας μαλάκας κόσμημα, στο χώρο της μαλακίας.
Άλλοι Nr 1 Mr Malakes , μπροστά του, είναι διανοούμενοι .
Δεν είναι πιο μαλάκας από πίξουλα, τραμού και άλεξ μαζί ;;
5 σε 1 μαλάκας είναι .
Απόψεις σου όλα, σεβαστές. Αλλά μη νομίζεις ότι μπορείς να ξέρεις από τα γραφόμενα εδώ μέσα ποιος και πως συντάσσεται με ποιους και κυρίως εκεί που ακούς μεγάλες κουβέντες κρατά μικρό καλάθι. Αν θεωρείς πως όλα αυτά τα σκουπίδια γύρω μας νοιάζονται για αυτούς του γονείς που περιγράφεις και την αποκατάσταση της αλήθειας, περισσότερο ή λιγότερο από άλλους, μπορεί και να εκπλαγείς τελικά.Αν οπως λες γ παρουσα κατασταση ειναι το «λιγοτερο κακο», η αποψη μου ειναι οτι πρεπει να κανουμε οτι μπορουμε για μην εχουμε πλεον τη λεξη «κακο».
Επιπλεον καποιοι γονεις εχουν ζησει τη μεγαλύτερη τραγωδια που εχει τυχει σε ανθρωπο, απο τη κατασταση με το «λιγοτερο κακο» που περιγραφεις.
Εμεις οι υπολοιποι οφειλουμε να συντασσομαστε με αυτους του ανθρωπους και οχι με τους αλλους που λενε «ε, τι να κανουμε, αυτοι ειμαστε αυτα μας αξιζουν».
Αυτο ειναι λουμπα του χειριστου ειδους, βγαλμενο απο αυτους που ειναι βολεμενοι.
Αν, οπως ισχυριζεσαι δεν εισαι ανθρωπος που πουλας την συνειδηση και την αξιοπρεπεια σου για ενα μισθο ή καποιο επιδομα λες και εισαι γεννημενος επαιτης, ΕΣΥ πρεπει πρωτος να απαιτεις να βρεθει η αληθεια.
Για να μπορεις να κοιμασαι το βραδυ γνωριζοντας οτι υποστηριζεις το «μικροτερο κακο» και οχι το μεγαλυτερο.
Αν βεβαια ο κυνισμος στον οποιον αναφερθηκες δεν σε εχει αλωσει πληρως. Απο τον κυνισμο μεχρι να γινεις κτηνος ειναι ενα τσιγαρο δρομας…
Προχεχε μην γινεις σαν τους διδυμους στο περιφημο βιβλιο που εχει γινει και ταινια «lord of the flies» (αλλο ενα που θα επρεπε να διδασκεται στα σχολεια…).
Αυτα και τελος στη στιχομυθια απο εμενα.
Και 'σύ κανείς ευαγγέλιο τα λεγόμενα του υποκόσμου, ενός πρώην νυν και αει φυλακοβιου που επιχειρηματολογεί μάλιστα με τη μαρτυρία ενός άλλου μαφιόζου που είναι πλέον νεκρός, άρα δε μπορεί να επιβεβαιώσει ούτε να διαψεύσει. Α ρε κακομοίρη.Αρχίζει να μιλάει ο υπόκοσμος.Το περιβάλλον Μητσοτάκη τα έπαιρνε από τους λαθρέμπορες καυσίμων.Μέσα ήταν και ο Ζαμπούνης στον οποίο ανήκε το φορτίο των διαλυτών στα Τέμπη.
Ακριβώς τα ίδια που υποννοούν Κωνσταντοπούλου και Ηλιόπουλος.
Τώρα που μπαίνει ο υπόκοσμος μέσα θα έχουμε άγριες εξελίξεις ακόμα περισσότερες δολοφονίες και απαγωγές για τα Τέμπη.
Ναι ρε συ κρίμα,κάτσανε τα νιαμου και φτιάξανε ολόκληρο βίντεο ,φτιάξτε ρε μαλακές στην τρίτη τέταρτη καρότσα μπανερακι "ψηφιστε μπαρόκ για μρ.μαλακα"....τόσο αγώνα κάνει μέρα νύχτα τζάμπα δωμεσα....δεν του αξίζει η δεύτερη θέση....Aναιμικη-υποτονικη η κατασταση και σημερα![]()
Aθεμιτος ανταγωνισμος ΚλοΝαι ρε συ κρίμα,κάτσανε τα νιαμου και φτιάξανε ολόκληρο βίντεο ,φτιάξτε ρε μαλακές στην τρίτη τέταρτη καρότσα μπανερακι "ψηφιστε μπαρόκ για μρ.μαλακα"....τόσο αγώνα κάνει μέρα νύχτα τζάμπα δωμεσα....δεν του αξίζει η δεύτερη θέση....
Ευχαριστω για την προειδοποιηση, την λαμβανω υποψη (δεν ειρωνευομαι).Απόψεις σου όλα, σεβαστές. Αλλά μη νομίζεις ότι μπορείς να ξέρεις από τα γραφόμενα εδώ μέσα ποιος και πως συντάσσεται με ποιους και κυρίως εκεί που ακούς μεγάλες κουβέντες κρατά μικρό καλάθι. Αν θεωρείς πως όλα αυτά τα σκουπίδια γύρω μας νοιάζονται για αυτούς του γονείς που περιγράφεις και την αποκατάσταση της αλήθειας, περισσότερο ή λιγότερο από άλλους, μπορεί και να εκπλαγείς τελικά.
Αυτό θέλουμε,αθέμιτα μέσα ,αφού ο λαός του σαη ετσιθελικα καθίζει στη δεύτερη θέση τέτοια μαλακισμενη μορφή όπως ο μπαρόκ....ο άνθρωπος (τρόπος του λέγειν)είναι ο Νουρέγιεφ της μαλακίας.....αθέμιτα μέσα μέχρι να σβήσει ο ήλιος....μπαζωσανε?εκεί λοιπόν πάνω στα φρέσκα τσιμέντα βάλτε ένα μπανερακι μπαρόκ για μρ.μαλακας.....βγαινει ο ανισσοροπος κονσέρβα στον σροιτερ να πει παπατζες...βάλτε ρε μαλακές ένα μπανερακι κάτω από την εικονα..μπαρόκ είναι για σένα... βγάζουν πορίσματα για λαθραία υλικά φορτωμένα στα βαγόνια της εμπορικής και βγάζουν βίντεο οι μαφιόζοι με άδεια τα βαγόνια-παραλίγο χωρίς καν βαγόνια...Ε βάλτε ρε ηλίθιοι ένα μπανερακι ,να δει προκοπή ο μάλακας σας στο σαη....μόνο αθέμιτα από δω και έπειτα....Aθεμιτος ανταγωνισμος Κλο![]()
τουλάχιστον εγώ πήγα σε πανεπιστήμιο δεν έκανα ειδίκευση στον χειρισμό ταμειακής και μπλοκ για ταραμοσαλατές και χωριάτικεςΑν δεν ξέρεις να διαβάζεις μάλλον έχεις δίκιο τελικά, μάπα τα Ελληνικά πανεπιστήμια, καλύτερα να σε έστελναν στο Ντιρι.
Ποιός να ρίξει μανίκι ;Θα πάμε σήμερις να ρίξουμε κανά μανίκι ή θα συνεχίσεις τις αντιπαραθέσεις με το φίλο σου τον μπαροκ?
Oταν λες πηγες?Κυλικειο εννοεις ή οντως εχουν πεσει τοσο χαμηλα τα στανταρντς?τουλάχιστον εγώ πήγα σε πανεπιστήμιο δεν έκανα ειδίκευση στον χειρισμό ταμειακής και μπλοκ για ταραμοσαλατές και χωριάτικες
Από την άλλη έγραψες ένα σεντόνι....και στην ουσία δεν άγγιξες κανένα θέμα ούτε επιχείρημα....επιτηδευμένα γιατί ξέρεις ότι αν προχωρήσεις σε επιχειρήματα δεν θα έχεις τι να γράψεις![]()