Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.656
Πόντοι
12.056
Τυπε δωσε πληροφοριες οταν πηγαινε στις πουτανες τι ελεγε ακριβως;

"Γειας κυρια σεξεργατρια δεν ξερω αν το ξερετε αλλα ειμαι ο Barock!Χεστηκατε;Καλα με 10 ευρω ποση ωρα θα με στραποναρετε;"
Με την Χατζή πάντως μια ημέρα είχα λιώσει στα γέλιο.... όχι τίποτα άλλο ήμασταν μπροστά σε κόσμο

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.921
Πόντοι
6.256

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.656
Πόντοι
12.056

1tetris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
78
Πόντοι
0
Ωραία και εαν ειχες υπόνοια οτι τα εκλογικά αποτελέσματα νοθεύονται; τι θα κάνατε;

Αν έχεις υπόνοια την στηρίζεις που?

Στο ότι ο κόσμος απλά δεν δεν θέλει μητσοτάκη ή με κάποια πραγματικά στοιχεία?

Διότι αν τα αποτελέσματα ήταν στημένα πιστεύεις ότι θα έμπαιναν σε τόσο κόπο για να διασκεδάζουν εντυπώσεις? Γενικότερα από πάντα...
Η ερώτηση ήταν σε εσένα "εάν είχες την υπόνοια", τώρα γιατι την στρέφεις σε εμένα , το λαμβάνω ως άρνηση απάντησης

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.797
Πόντοι
3.656
δεν πιστεύω ότι τύπος μπαρόκ είναι σε καμιά μκο και τέτοια

πιστεύω ότι αυτά που λέει πηγάζουν από αγνή ορίτζιναλ μαλακία....είναι εγκεφαλικό το θέμα όχι συμφεροντολογικό

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.797
Πόντοι
3.656
Η ερώτηση ήταν σε εσένα "εάν είχες την υπόνοια", τώρα γιατι την στρέφεις σε εμένα , το λαμβάνω ως άρνηση απάντησης
Δεν την έχω γιατί από αυτά που έχω διαβάσει για το πως βγαίνει το αποτέλεσμα θεωρώ σχεδόν αδύνατο να γίνει τόσο μεγάλης κλίμακας νοθεία.

Σίγουρα γίνεται ως ένα βαθμό αλλά όχι ότι ψηφίζουν ΝΔ πχ 500.000 άνθρωποι και αυτοί βγάζουν ότι ψήφισαν 3.000.000

οπότε τι θες να κάνουμε θεωρητική συζήτηση? τι νόημα έχει??

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
Μην μιλάς για φασισμό ρε βλάκα όταν έχετε τον Μάκη Βορίδη τον Πλεύρη και το Άδωνι αντιπρόεδρο ζώων βλάκα

Ναι, αυτους λετε φασιστες οταν εσεις 40 και 50 χρονων γαιδουρια σκουζετε ανωνυμα σε οποιον δε συμφωνει με τη γνωμη σας και σας σκιζει να ψοφησει, να τον θαψετε, να βγαλει το σκασμο, να παρει πουλο και διαφορα αλλα ομορφα.

Ουστ ρε ψευτες και υποκριτες.

lelosbi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
1.079
Πόντοι
201
Ειναι τοσο μπινες και αχρηστος που τον εχω ικανο να μην κονομαει τιποτα και απλα να γλυφει τη κωλοτρυπιδα του Μητσοτακη γιατι ετσι του εχουν πει να κανει....μιλαμε για τερμα ηλιθιο πουστη.
Και σε μενα δεν καθεται. Τοσες φορες του εχω προτεινει να βρεθουμε και μου το παιζει δυσκολος ο Κλαουντιας.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
Για μένα φταει μόνο ο σταθμάρχης και μόνο αυτός.

Ο Κυριος Μητσοτάκης τα έκανε όλα τέλεια ..αλλά δυστυχώς κάποιοι σαμποτάρουν το έργο του σε αυτή τη χωρα
Για αυτή καθεαυτη τη λάθος δρομολόγηση που οδήγησε στη μετωπική σύγκρουση ο απόλυτος υπεύθυνος είναι αυτός και όσοι τον παράτησαν μόνο του ενώ γνώριζαν πως είναι ανίκανος μαλακάς, αρέσει δεν αρέσει.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.921
Πόντοι
6.256
Και σε μενα δεν καθεται. Τοσες φορες του εχω προτεινει να βρεθουμε και μου το παιζει δυσκολος ο Κλαουντιας.
Τυπε βαψου με ενα φουμο να γινεις λιγο μαυριδερος και οχι μονο θα σου κατσει το πουστρακι....το μεδουλι θα σου ρουφηξει.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
εγω δεν σε εχω πει μπασταρδο και καθαρμα.
Οφειλω ομως να σου πω οτι για φασιστας μου κανεις.
και θα σου εξηγησω γιατι: αυτα που υποστηριζεις δηλ. την ανοχη σε ολα αυτα τα φαινομενα λαθρεμποριας, λαδωματων κλπ. ειναι το βασικο προβλημα.
Η ανοχη επι παντος επιστητου διοτι «ετσι ηταν παντα, τι να κανουμε ?» ειναι που «φτιαχνει» σταθμαρχες, απατεωνες, Τσοαχατζοπουλους και ολα τα συναφη…
Και θα μου πεις: «απο που και ως που τα υπστηριζω?»
Τα υποστηριζεις και τα υποδαυλιζεις γιατι τα ανεχεσαι , τα αποδεχεσαι ως «την ταξη των πραγματων», δεν θελεις να τα δεις, δεν θελεις να αποκαλυφθουν, σε βολευει να παραμεινουν ετσι.
Δεν εισαι μονος, πολλοι εχουν τις αποψεις σου.
Απλα με αυτες τις απόψεις δεν αλλαζει τιποτα στη Μπανανια και πεθαινουν παιδια, καμμια φορα τα δικα σου παιδια (ειλικρινα το απευχομαι) και μετα βγαινεις κι εσυ και λες «που ειναι οι υπευθυνοι???ποιος φταιει για οτι εγινε?? Ο πουστης ο αταθμαρχης».
Τον σταθμαρχη και τον καθε σταθμαρχη τον εφτιαξε η νοοτροοπια η δικη σου, του Ανεμοδουρη, μπορει και πολλων αλλων εδω που τωρα σε βριζουν ως «αντιπαλο».
Εγω πλεον δεν κατηγορω κανενα Μητσοτακη, Τριαντοπουλο κλπ. Κατηγορω αυτους που αφηνουν (αν δεν παρακινουν) τους αλλους να λειτουργησουν ασυδοτα, λες και τους δωσαμε το δικαιωμα να παιζουν με τις ζωες μας.
Εξ ου και ο χαρακτηρισμος «φασιστας» τυπε μου.
Κατ αρχές δεν το έγραψα για σένα, ίσα ίσα που τελικά είσαι από τους πολύ λίγους που γράφεις και αναλύεις την άποψη σου και έχεις ηρεμία και πράο λόγο. Αλλά βλέπεις τι γίνεται εδώ μέσα. Και παρόλο που διαφωνούμε το οποίο είναι απόλυτο δικαίωμα σου, είναι αρχή της δημοκρατίας (μου) να σέβομαι την άποψη σου και το δικαίωμα σου να την εκφράζεις, ειδικά όταν κανείς και εσύ το ίδιο. Όποτε το "φασίστας" δεν το δέχομαι, μπορείς να με θεωρήσεις πραγματιστή, κυνικό αλλά δεν είναι φασισμός αυτό.
Δεν έγραψα πουθενά ότι ανέχομαι αυτά που συμβαίνουν αλλά πως μπορεί να συμβαίνουν χρόνια τώρα (αυτό με το λαθρεμπόριο) όπως συμβαίνουν άπειρα στραβά πράγματα που τα γνωρίζουμε ήδη αλλά και πολλά που δε γνωρίζουμε. Το ότι δε θεωρώ ότι μπορώ εγώ ή κάποιος άλλος να τα αλλάξει δε σημαίνει πως τα αποδέχομαι και τα ανέχομαι ότι πρέπει να συμβαίνουν απλά τα προσπερνάω και προσπαθώ να μη με επηρεάζουν ή όσο το δυνατόν λιγότερο. Γιατί όσο μιλάμε σωστά για προβληματικούς και ανίκανους δημόσιους λειτουργούς παραγνωρίζουμε ότι είναι μέσα από εμάς, τους ψηφίζουμε πλειοψηφικά εμείς και άλλο τόσο υπάρχουν πολίτες κάθε τάξης, κάθε οικονομικής επιφάνειας, κάθε μορφωτικού επιπέδου που είναι αντιστοίχως ο απόλυτος πάτος. Όσο υπάρχουν πολιτικοί με μίζες άλλο τόσο υπάρχουν δημόσιοι λειτουργοί που κλέβουν ταμεία, φορολογομενοι που κλέβουν την εφορία, οδηγοί που κάνουν παραβάσεις, πολίτες που λαδώνουν για ίδιοι όφελος κλπ κλπ κλπ. Είναι θέμα νοοτροπίας "πασοκισμου" βάθρα ριζωμένης και στους πολιτικούς και τα κόμματα αλλά και στους πολίτες, δεν αλλάζει, μακάρι να γινόταν αλλά ΔΕΝ. Η νοοτροπία του ωχαδερφισμού και της τσέπης του καθενός.
Εγώ δεν έγραψα πουθενά πως δε θέλω να αποκαλυφθούν αλλά ούτε θα αποκαλυφθεί τίποτα και κυρίως ποτέ δε θα ξέρουμε την πραγματική αλήθεια αλλά ο καθένας θα πιστεύει την αλήθεια που θέλει. Όσο δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη σε θεσμούς και ειδικούς γιατί μεσολαβεί το χρήμα, οι παχυλές αμοιβές και αποζημιώσεις και κυριότερα το υπέρμετρο ΕΓΩ που μας κυριεύει και δε δεχόμαστε τη διαφορετική εκδοχή ούτε είμαστε σε θέση να γκρεμιστεί το οποιοδήποτε πιστεύω μας, ξερολιαση και εγωισμός.

Το ότι εδώ μέσα 10-20 μαλακισμενα ουρλιάζουν για οτιδήποτε δε σημαίνει ότι έχουν και δίκιο, είναι φαινόμενο της κοινωνίας, των σοσιαλ και γενικά όπου κυριαρχεί η άποψη "μου", του καθενός. Ίσα ίσα που αυτά τα μαλακισμενα επειδή κρύβουν τόνους οργής και ψυχολογικών και πρέπει κάπου να τα εκφράσουν για να μην αρχίσουν να πλακώνονται στους δρόμους ανεξέλεγκτα και χωρίς να ξέρουν γιατί. Ενώ στην ουσία το θέμα τους είναι να βρίζουν τον συγκεκριμένο πρωθυπουργό εδώ και 6 χρόνια για οτιδήποτε στραβό τους συμβαίνει, όπως έβριζαν και τον προηγούμενο και τον προπροηγούμενη και τον παραπροπροηγουμενο και όταν τους ρωτήσεις "εσύ τι ψήφισες" ή " εσύ ποιον θέλεις να κυβερνήσει" κάνουν την παλαβή για να μη δεχτούν κριτική ή επειδή δε βρίσκουν κάποιον άλλο. Και πριν βιαστείς να θέσεις αντίλογο πως "εγώ τα βλέπω όλα καλά με αυτόν" να σου σημειώσω, γιατί δεν είσαι υποχρεωμένος να ξέρεις τι έγραφα πριν από 1-2-5-10 χρόνια πως σταθερά παραμένει η γνώμη μου πως από το υπάρχον πολιτικό προσωπικό ο Κουλής είναι ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ που υπάρχει και ότι σε πιο φυσιολογικό. Και συνήθως έτσι ήταν οι κυβερνώντες μας, πλην ανωμαλιών τύπου τσιπροκαμμενων.

Αυτά.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
Ειναι προφανες οτι μασουλαει απο καποια ΜΚΟ της Αγιας Οικογενειας
Αν πεσει η ΝΔ ισως χαθει η κρατικη χρηματοδοτηση και καταληξει στα σκουπιδια.
Κομματια σαν αυτον ειναι ο βασικος κορμος υποστηρικτων και ψηφοφορων της ΝΔ
Βαθύτατα νυχτωμένος είσαι.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.921
Πόντοι
6.256
Κατ αρχές δεν το έγραψα για σένα, ίσα ίσα που τελικά είσαι από τους πολύ λίγους που γράφεις και αναλύεις την άποψη σου και έχεις ηρεμία και πράο λόγο. Αλλά βλέπεις τι γίνεται εδώ μέσα. Και παρόλο που διαφωνούμε το οποίο είναι απόλυτο δικαίωμα σου, είναι αρχή της δημοκρατίας (μου) να σέβομαι την άποψη σου και το δικαίωμα σου να την εκφράζεις, ειδικά όταν κανείς και εσύ το ίδιο. Όποτε το "φασίστας" δεν το δέχομαι, μπορείς να με θεωρήσεις πραγματιστή, κυνικό αλλά δεν είναι φασισμός αυτό.
Δεν έγραψα πουθενά ότι ανέχομαι αυτά που συμβαίνουν αλλά πως μπορεί να συμβαίνουν χρόνια τώρα (αυτό με το λαθρεμπόριο) όπως συμβαίνουν άπειρα στραβά πράγματα που τα γνωρίζουμε ήδη αλλά και πολλά που δε γνωρίζουμε. Το ότι δε θεωρώ ότι μπορώ εγώ ή κάποιος άλλος να τα αλλάξει δε σημαίνει πως τα αποδέχομαι και τα ανέχομαι ότι πρέπει να συμβαίνουν απλά τα προσπερνάω και προσπαθώ να μη με επηρεάζουν ή όσο το δυνατόν λιγότερο. Γιατί όσο μιλάμε σωστά για προβληματικούς και ανίκανους δημόσιους λειτουργούς παραγνωρίζουμε ότι είναι μέσα από εμάς, τους ψηφίζουμε πλειοψηφικά εμείς και άλλο τόσο υπάρχουν πολίτες κάθε τάξης, κάθε οικονομικής επιφάνειας, κάθε μορφωτικού επιπέδου που είναι αντιστοίχως ο απόλυτος πάτος. Όσο υπάρχουν πολιτικοί με μίζες άλλο τόσο υπάρχουν δημόσιοι λειτουργοί που κλέβουν ταμεία, φορολογομενοι που κλέβουν την εφορία, οδηγοί που κάνουν παραβάσεις, πολίτες που λαδώνουν για ίδιοι όφελος κλπ κλπ κλπ. Είναι θέμα νοοτροπίας "πασοκισμου" βάθρα ριζωμένης και στους πολιτικούς και τα κόμματα αλλά και στους πολίτες, δεν αλλάζει, μακάρι να γινόταν αλλά ΔΕΝ. Η νοοτροπία του ωχαδερφισμού και της τσέπης του καθενός.
Εγώ δεν έγραψα πουθενά πως δε θέλω να αποκαλυφθούν αλλά ούτε θα αποκαλυφθεί τίποτα και κυρίως ποτέ δε θα ξέρουμε την πραγματική αλήθεια αλλά ο καθένας θα πιστεύει την αλήθεια που θέλει. Όσο δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη σε θεσμούς και ειδικούς γιατί μεσολαβεί το χρήμα, οι παχυλές αμοιβές και αποζημιώσεις και κυριότερα το υπέρμετρο ΕΓΩ που μας κυριεύει και δε δεχόμαστε τη διαφορετική εκδοχή ούτε είμαστε σε θέση να γκρεμιστεί το οποιοδήποτε πιστεύω μας, ξερολιαση και εγωισμός.

Το ότι εδώ μέσα 10-20 μαλακισμενα ουρλιάζουν για οτιδήποτε δε σημαίνει ότι έχουν και δίκιο, είναι φαινόμενο της κοινωνίας, των σοσιαλ και γενικά όπου κυριαρχεί η άποψη "μου", του καθενός. Ίσα ίσα που αυτά τα μαλακισμενα επειδή κρύβουν τόνους οργής και ψυχολογικών και πρέπει κάπου να τα εκφράσουν για να μην αρχίσουν να πλακώνονται στους δρόμους ανεξέλεγκτα και χωρίς να ξέρουν γιατί. Ενώ στην ουσία το θέμα τους είναι να βρίζουν τον συγκεκριμένο πρωθυπουργό εδώ και 6 χρόνια για οτιδήποτε στραβό τους συμβαίνει, όπως έβριζαν και τον προηγούμενο και τον προπροηγούμενη και τον παραπροπροηγουμενο και όταν τους ρωτήσεις "εσύ τι ψήφισες" ή " εσύ ποιον θέλεις να κυβερνήσει" κάνουν την παλαβή για να μη δεχτούν κριτική ή επειδή δε βρίσκουν κάποιον άλλο. Και πριν βιαστείς να θέσεις αντίλογο πως "εγώ τα βλέπω όλα καλά με αυτόν" να σου σημειώσω, γιατί δεν είσαι υποχρεωμένος να ξέρεις τι έγραφα πριν από 1-2-5-10 χρόνια πως σταθερά παραμένει η γνώμη μου πως από το υπάρχον πολιτικό προσωπικό ο Κουλής είναι ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ που υπάρχει και ότι σε πιο φυσιολογικό. Και συνήθως έτσι ήταν οι κυβερνώντες μας, πλην ανωμαλιών τύπου τσιπροκαμμενων.

Αυτά.
ΣΚΑΣΕ ΤΡΥΠΙΕ ΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ!!!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506

Hellraiser4Ever

Ανώτερος