είμαι και ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΑΣ και σιτεμένο ΠΑΡΑΝΥΦΑΚΙ ,χύστε με ομαδικά ,ξεφτιλίστε την αποτυχημένη σκατόψυχη μπαροΚούλα![]()
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
είμαι και ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΑΣ και σιτεμένο ΠΑΡΑΝΥΦΑΚΙ ,χύστε με ομαδικά ,ξεφτιλίστε την αποτυχημένη σκατόψυχη μπαροΚούλα![]()
η διαφορα με την κολομβια ειναι οτι εκει δεν κανανε καραγκιοζιεςΈκανε ντου η αστυνομία στα γραφεία της εταιρείας σκιουριτι για να πάρει τους σκληρούς δίσκους . . .
Η μονάδα του ελληνικού FBI έκανε ντου στα γραφεία να πάρει τους σκληρούς δίσκους
2 χρόνια μετά . . .
Μλκ μου τι γίνετε εδώ . . . που στον ΜΠΕΟ ΖΟΥΜΕ ΓΜΤ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ . . .
επειδή τους κατηγορεί ευθέως το λες?καταλαβαίνει η καρυστιανού ότι διαπράττει ποινικά αδικήματα;
ας τη συμμαζέψει ο πρώην της ή ο νυν, αν υπάρχει
νισάφι, πόσα πρέπει να ανεχθεί ο κάθε δικαστής;
Ρε σαλτα γαμησου σκουπιδι...εσενα να σε μαζεψει ο χαρος.καταλαβαίνει η καρυστιανού ότι διαπράττει ποινικά αδικήματα;
Αιφνιδιαστικό έλεγχο πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας (10/2) η ΕΛ.ΑΣ. στα γραφεία της εταιρείας σεκιούριτι που έδωσε τα νέα βίντεο για τα Τέμπη.καταλαβαίνει η καρυστιανού ότι διαπράττει ποινικά αδικήματα;
Ο καϋμένος .... έχει πιστέψει ότι η στέρνα που έχει ο πεθερός Νο2 είναι δικιά του.Εδω μιλαμε σε σενα ρε ναυαγιο που εχεις αλλαξει 10 νικ,σε ολα σε βριζανε πατοκορφα,και εισαι ο περιγελος του σαιτ....σε εναν μαλακα που συστηνεται στις πουτανες ως Barock και τις θεωρει φιλες του.![]()
Ποιός είναι άνθρωπος ;Επίσης αν εσύ σαν άνθρωπος είσαι εντάξει με αυτό . . . εγώ σταματώ εδώ . . .
Αφού σου απάντησα τώρα θα μου απαντήσεις και εσύ..η Έλενα σε στραποναριζε???Μαιστα, μαιστα…..
Έδωσε εντολή ο μπαρόκ για αυτό όρμηξανΈκανε ντου η αστυνομία στα γραφεία της εταιρείας σκιουριτι για να πάρει τους σκληρούς δίσκους . . .
Η μονάδα του ελληνικού FBI έκανε ντου στα γραφεία να πάρει τους σκληρούς δίσκους
2 χρόνια μετά . . .
Μλκ μου τι γίνετε εδώ . . . που στον ΜΠΕΟ ΖΟΥΜΕ ΓΜΤ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ . . .
Στο είπα . Πόσες τσακώνικες θέλεις την ημέρα να σου κλείνω ραντεβούΤι λες ρε τυπε, αφου ο τρουπακης, ο χελγκειζερ, ο ρομπα σι, ο τασος νταβας κατα φαντασιαν και οι υπολοιποι ταξιτζηδες εχουν αποφανθει ηδη για τη γνησιοτητα. Τα βιντεο απο το τικ τοκ του καθε μπαγλαμα ειναι μονο γνησια.
Εδω εχουν δεχθει ως αληθη και θελουν να τα δεχθουν ολοι τα λογια ενος ποινικου φυλακοβιου που λεει οτι παπαρια του κατεβει επειδη «τα ξερει απο μεσα»και εχουν κανει το λογο του ευαγγελιο. Που μυαλο οτι κατι τετοια καθικια για 5-10 φραγκα ή 5-10 χρονια λιγοτερα στη μπουζου πουλανε και τη μανα τους.
Τι ψαχνεις και συ τωρα.
οι δύο δικαστικοί πραγματογνώμονες που έχουν ήδη γνωμοδοτήσει πως η έκρηξη οφείλεται στα έλαια σιλικόνης, έλαβαν κατεπείγουσα παραγγελία από τον ειδικό εφέτη ανακριτή έτσι ώστε να πιστοποιήσουν αν πρόκειται για γνήσιο υλικό ή όχι.Έδωσε εντολή ο μπαρόκ για αυτό όρμηξαν
Ξεφτίλα εγώ έχω κάνει ραντεβού και πηδαγα εσένα σε στραποναριζαν και μετά σέ έβγαζαν πρόγραμμαΔεν υπαρχει ουκρανη ρε βοδι, ξυπνα, σας δουλευει ο ψευτονταβατζακος οπως τον δουλευουν και οι κοπελες, ποσο θυμα εισαι ρε κακομοιρη.