Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.295
Πόντοι
8.355
Τα ιδια και τα ιδια. ΠΟΥΘΕΝ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΛ ΣΤΑ ΕΥΦΛΕΚΤΑ. Η απαντηση μου επακριβως ηταν σε καποιον ο οποιος επεμενε οτι τα τρενα δεν εχουν ΤΙΠΟΤΑ ΕΥΦΛΕΚΤΟ επειδη ειναι ηλεκτρικα. Ουτε ελαια σιλικονης, ουτε υγραερια στα κυλικεια, ουτε ελαια υδραυλικα λιπανσης ή φρενων, ΤΙΠΟΤΑ ελεγε. Πουθενα δεν εγραψα εχουν φουλ εκρηκτικα, εδω και ντιζελ να ηταν ειναι απιθανο να κανει τετοια εκρηξη ως βραδυκαυστο, σοβαρεψου.

Οτι και να αποδειχθουν, στο θεμα μας, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ «οπαδους της αληθειας και της δικαιωσης» δεν ψελλισε ενα «αντε να δουμε αν τυχον ειναι αληθινα μηπως βρεθει καποια ακρη αν κουβαλουσε κατι το γαμηδι το τρενο» παρα ξεκινησε Η ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑ να επιβαλλουν οτι ειναι πλαστα επειδη «ο Καπερναρος, ο υπαλληλος, η εταιρεια, γιατι τα κρυβανε, τωρα που τα εμφανισαν δεν τα θελουμε, πλαστα πλαστα» απο καθε πιθανο και απιθανο τρολ των σοσιαλ που μας φορτωνουν καθημερινα εδω μεσα, απο τρολ μεχρι βαρυποινιτες.
Πάντως ρε παίχτη ο Χίος με κάτι αλλά ναυάγια χθες το βράδυ σε παρακμιακό κανάλι ήταν σίγουροι ότι τα βίντεο του Καπερναρου είναι φτιαγμένα με AI...:confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.921
Πόντοι
6.256
Τι ρωτάς ρε κι εσύ ....

Λες να ήταν 6δάχτυλη ;;;
Στα 5 δάχτυλα σταμάτησε.

Άντε να έβαλε και τα άλλα 5 του άλλου χεριού ... σιγά ...
Τυπε πλεον παιζουν πατουσες νουμερο 50 για να ικανοποιηθει η κωλαθρα του Barock....τι να κλασουν τα δακτυλα;:confused:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.844
Πόντοι
6.056
Τυπε πλεον παιζουν πατουσες νουμερο 50 για να ικανοποιηθει η κωλαθρα του Barock....τι να κλασουν τα δακτυλα;:confused:
Εντάξει .... τυπικά γυναικεία πατουσάκια δηλαδή μιας γκόμενας .... πετίτ ....
Τι θες να πεις δηλαδή αφού ;;;

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.921
Πόντοι
6.256

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.823
Πόντοι
216
Το δικηγόρο γιατί; Συνήγορος είναι, του έδωσαν τα βίντεο οι πελάτες του, τα έδωσε στον ανακριτή. Το σύνηθες. Να πάει αυτεπάγγελτα από ποιον και γιατί;
Το θέμα είναι πως υπήρξε διαρροή των ηχητικών στα ΜΜΕ. Τα οποία μπορούσαν να αντιγράψουν πολύ λίγα άτομα από την αρχική πηγή. Ενδοϋπηρεσιακώς. Και τα έδωσαν μονταρισμενα. Αυτό θα έπρεπε να απασχολήσει τον ανακριτή. Ποιός και γιατί το έκανε;
Νομικός δεν είμαι αλλά αν αποδειχθούν πλαστά μου κάνει για καραμπινάτη προσπάθεια εξαπάτησης/παρακώλυσης της δικαιοσύνης και κάλλιστα μπορεί ο εισαγγελέας αυτεπάγγελτα να ασκήσει δίωξη. Χώρια που οι δικηγόροι των συγγενών θα τρέξουν να τους πιούν το αίμα με το καλαμάκι... Τώρα αν θα είναι εναντίον της εταιρίας ή του Καρπενάρου χέστηκα... Αλλά κι αυτός το όνομα/φήμη του διακινδυνεύει και δεν τον έχω για μαλάκα να βάζει το κεφάλι του στον ντορβά τόσο εύκολα και χωρίς να έχει σκεφτεί τα αν και τι και πως...

Τώρα για τα ηχητικά και τα υπόλοιπα. Ρε συ... Μην μένεις στις πολιτικές παπαριές... Σίγουρα σε αυτήν την ιστορία βρωμάνε πολλά και ταυτόχρονα παίζονται πολλά μικροκομματικά παιχνίδια. Όλοι κάνουν ότι μπορούν είτε για να καλύψουν τον εκτεθειμένο κώλο τους, είτε για να ξεσκεπάσουν τον κώλο των αντιπάλων. Επικοινωνιακά παιχνίδια μέσω των μμε και επιλεκτικές "διαρροές" πραγμάτων που υποτίθεται ότι είναι στο στάδιο της προανάκρισης (και άρα δήθεν απόρηττα) φαντάζομαι δεν είναι κάτι που το ακούς για 1η φορά στην Ελλάδα...

Εγώ μένω στην ουσία και σε ότι κουμπώνει στην λογική και μπορεί να αποδειχθεί. Και αυτά θα τα δείξει η έρευνα και τα δικαστήρια. Ευτυχώς η τεράστια δημοσιότητα που έχει πάρει η υπόθεση (κυρίως με την βοήθεια των ανθρώπων που ξεχύθηκαν στις πλατείες) θα βοηθήσει ώστε τουλάχιστον σε αυτό το στάδιο κανένας να μην κάνει κάτι που θα φανεί έστω και σαν υποψία παρεμπόδισης.

• Like
Αντιδράσεις: barock

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.338
Πόντοι
206
Η γυναίκα μου δίνει την εντύπωση πως πάει να ηγηθεί της αριστεράς. Σε όποιον αρέσω λοιπόν
Εσύ λοιπόν ραγιά μου θέλεις να έχεις έναν γόνο σαν τον Κούλη πάνω από το κεφάλι σου. Έτσι νιώθεις καλά, στα 4 να σε πηδάνε και να λες ναι πασά μου.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.921
Πόντοι
6.256
Εσύ λοιπόν ραγιά μου θέλεις να έχεις έναν γόνο σαν τον Κούλη πάνω από το κεφάλι σου. Έτσι νιώθεις καλά, στα 4 να σε πηδάνε και να λες ναι πασά μου.
Ρε τυπε μπορει να γουσταρει να τον γαμαει ο Μητσοτακης μονο και οχι αριστεροι...κουμαντο στο κωλο του ανθρωπου θα κανουμε;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
Πάντως ρε παίχτη ο Χίος με κάτι αλλά ναυάγια χθες το βράδυ σε παρακμιακό κανάλι ήταν σίγουροι ότι τα βίντεο του Καπερναρου είναι φτιαγμένα με AI...:confused:
Οταν βλεπουν οτι εχουν τοσες χιλιαδες υποψηφιους πελατες, για μαλακες τους εχεις; Καλα ξηγιουνται να κανουν και λιγη μπιζνα με τις εφημεριδες και τα μιντια τους.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.194
Πόντοι
5.506
Ρε τυπε μπορει να γουσταρει να τον γαμαει ο Μητσοτακης μονο και οχι αριστεροι...κουμαντο στο κωλο του ανθρωπου θα κανουμε;
στεναχωρηθηκε ο μπαροκ για τον γιαννο :cry:
φημες λενε οτι θα τον παρηγορησει η θεια απο την νιγηρια....

whiteman

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Like
406
Πόντοι
26
Σε έχω γραμμένο. Πάω για τριο. Καλή μαλακία εσύ

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.805
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• gleiftis1 (1).jpg
    gleiftis1 (1).jpg
    46,6 KB · Εμφανίσεις: 2

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
Μλκς κοιταξτε εδω θρασος, ο δημοσιος υπαλληλος που τον γαμαει απο προισταμενος-διευθυντης-διοικητης-υπουργος-ολοι οι πρωθυπουργοι για ενα βασικο, μιλαει για γαμησια.

Μαγεια το μπου.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.921
Πόντοι
6.256
Μλκς κοιταξτε εδω θρασος, ο δημοσιος υπαλληλος που τον γαμαει απο προισταμενος-διευθυντης-διοικητης-υπουργος-ολοι οι πρωθυπουργοι για ενα βασικο, μιλαει για γαμησια.

Μαγεια το μπου.
Μελιντζανες εβαλες σημερα στο κωλο σου τρυπιε;:2funny:

1702666373107.png

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.921
Πόντοι
6.256
στεναχωρηθηκε ο μπαροκ για τον γιαννο :cry:
φημες λενε οτι θα τον παρηγορησει η θεια απο την νιγηρια....
Ετσι ειναι οι τρυπιοι τυπε στενοχωρουνται μονο για τα αφεντικα τους....για να μην το παρει κατακαρδα και βαλει κανα καλαβρεζικο αγγουρι στη σουφρα του πεστου οτι πριν ψοφησει ο Γιαννος φροντισε να αποκαταστησεις και τα δισεγγονα του μεσω της θειας απο την νιγηρια.

Αυτος παλι ψωμολυσσας και ηλιθιος θα παραμεινει μεχρι να ψοφησει....

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.844
Πόντοι
6.056
Μόνο ;

Τα καρτέλ των σούπερ μάρκετ, βενζίνης ΔΕΗ και σύντομα και ΕΥΔΑΠ .... γιατί τα ξεχνάς ;
Γουστάρουν gangbang από όλους μαζί .

Ρε λέμε

ο πιο φθηνός χυμός πορτοκάλι ετικέτας
από 0.75€ πήγε 1.25€ .

Ξέρει κανένα γαλάζιο γαμίδι τι ποσοστό αύξησης είναι αυτό ;;;
Ξέρει ο ηλίθιος νταϊμάς ;;;
Αμφισβητεί την αύξηση ;;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
Αφου καταφεραν να σωσουν τον τραλαλακη απο την αυτοκτονια και του εχουν δωσει λογο υπαρξης εδω μεσα, τα ρισπεχτια μου. Συνεχιστε μονο να του μιλατε γιατι αν πλεον δεν εχει ουτε για χυμο πορτοκαλι φοβαμαι για τα χειροτερα.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.921
Πόντοι
6.256
Μόνο ;

Τα καρτέλ των σούπερ μάρκετ, βενζίνης ΔΕΗ και σύντομα και ΕΥΔΑΠ .... γιατί τα ξεχνάς ;
Γουστάρουν gangbang από όλους μαζί .

Ρε λέμε

ο πιο φθηνός χυμός πορτοκάλι ετικέτας
από 0.75€ πήγε 1.25€ .

Ξέρει κανένα γαλάζιο γαμίδι τι ποσοστό αύξησης είναι αυτό ;;;
Ξέρει ο ηλίθιος νταϊμάς ;;;
Αμφισβητεί την αύξηση ;;
Αμα παρεις ληγμενα απο Λιντλ ερχεται πιο φθηνα...ρωτα Ντολμα.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.921
Πόντοι
6.256
Αφου καταφεραν να σωσουν τον τραλαλακη απο την αυτοκτονια και του εχουν δωσει λογο υπαρξης εδω μεσα, τα ρισπεχτια μου. Συνεχιστε μονο να του μιλατε γιατι αν πλεον δεν εχει ουτε για χυμο πορτοκαλι φοβαμαι για τα χειροτερα.
Εδω μιλαμε σε σενα ρε ναυαγιο που εχεις αλλαξει 10 νικ,σε ολα σε βριζανε πατοκορφα,και εισαι ο περιγελος του σαιτ....σε εναν μαλακα που συστηνεται στις πουτανες ως Barock και τις θεωρει φιλες του.:2funny:

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
216
Πόντοι
21
πάρτε ακόμα μια κατάλυση - από την Καρυστιανού αυτή τη φορά προς την πρόεδρο του απ, μέσα στη μάπα της

@Maria Karystianou
Με ενδιαφέρον διάβασα τη σημερινή ανακοίνωση της Προέδρου του Αρείου Πάγου, κας. Ιωάννας Κλάπα, η οποία αναφέρει:
Η Δημοκρατία απαιτεί σεβασμό στους θεσμούς.

Έτσι λοιπόν ως ενεργός και σκεπτόμενος πολίτης διερωτώμαι:
Σε ποια αληθινή Δημοκρατία επιτρέπεται να παρεμβαίνει ο επικεφαλής της Εκτελεστικής Εξουσίας στον επικεφαλή της Δικαστικής Εξουσίας και διορισμένο βέβαια από την Κυβέρνηση, όπως έκανε με την επιστολή του ο κ. Μητσοτάκης, προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ισίδωρο Ντογιάκο την 06/03/2023, ζητώντας του να ανατεθεί η υπόθεση των Τεμπών στο υψηλότερο ανακριτικό επίπεδο; Και άρα να αποβληθεί η μέχρι τότε επιληφθείσα κατά τον νόμο Ανακρίτρια; Επιστολή Μητσοτάκη σε Ντογιάκο για τα Τέμπη: Να προτεραιοποιηθούν οι έρευνες – Ανάθεση στο υψηλότερο ανακριτικό επίπεδο

Δεν αποτελεί αυτό ευθεία παραβίαση της Αρχής της Διάκρισης των Εξουσιών, η οποία προβλέπεται στο άρθρο 26 του Συντάγματος και η οποία προεχόντως εγγυάται την ορθή λειτουργία της αληθινής Δημοκρατίας;

Δεν αντιτίθεται στην ρητώς περιγραφόμενη από τον ποινικό νόμο διαδικασία για τον ορισμό Ειδικού Εφέτη Ανακριτή, όπου βέβαια δεν προβλέπεται η παρέμβαση του Πρωθυπουργού για την αλλαγή ανακριτή;

Όσοι λοιπόν λειτουργούν κατά παράβαση των νόμων και αγνοούν τις συνταγματικές εγγυήσεις της λειτουργικής και προσωπικής ανεξαρτησίας, αυτοί και μόνο καταπατούν τη Δημοκρατία.

Ο σεβασμός κερδίζεται και αποδίδεται σε όσους - και μόνο – πραγματικά σέβονται τη Δημοκρατία και τους νόμους, ανεξάρτητα από τις γνώσεις, την εμπειρία και τη θέση που κατέχουν.

Στη υπόθεση των Τεμπών που έφερε στο φως κάθε πραγματική λοιδορία, προσβολή, καθύβριση και υποτίμηση των δημοκρατικών θεσμών, και ανέδειξε ότι επί δέκα και πλέον χρόνια οι πολίτες της στοιβάζονται σε βαγόνια θανάτου, διότι κάποιοι φρόντισαν τα ευρωπαϊκά κονδύλια εκατομμυρίων ευρώ που αφαίμαξαν να τα διοχετεύσουν αλλού και όχι στην ασφάλεια των επιβατών, εμείς δεν παραιτούμαστε!

Πιστοί στη δικαίωση των ψυχών των παιδιών μας και αφοσιωμένοι στη συνταγματική μας υποχρέωση, θα προστατεύουμε τη Δημοκρατία εναντίον οποιουδήποτε λειτουργεί υποκριτικά και στην πράξη την καταλύει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom