Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.796
Πόντοι
3.656
Συμπεριφερεται σαν να θέλει να πολιτευτει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σας αφήνω. Έχω τριο στις 8 με 2 μουναρες του γκλαμουρα
Εγώ δεν βλέπω να συμπεριφέρεται έτσι

αντίθετα βλέπω πολιτικάντιδες να προσπαθούν είτε να κάνουν damage control είτε να καπιλευτούν την τραγωδία

Καταλαβαίνεις ότι αυτό που λες είναι ότι ένας άνθρωπος έχασε το παιδί του και εκμεταλλεύεται τον θάνατο του για να μπει στην πολιτική.

Δεν θα ήθελα να ξέρω πως σκέφτεσαι :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.796
Πόντοι
3.656
23011-177836087.jpg

εγώ δε βλέπω κανένα παγούρι

ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ ΑΜΕΣΩΣ :rockon::rockon::rockon:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.668
Πόντοι
206
:hi::hi:

Στείλτε μας τα βίντεο.
Ορίστε τα βίντεο.
Α συγνώμη είναι λάθος βίντεο.
Στείλτε μας τότε τα σωστά βίντεο.
Ορίστε τα βίντεο.
Ααα συγνώμη οι δίσκοι σβήστηκαν.

Ωππ δεν θα το πιστέψετε, 2 χρόνια μετά τα βρήκαμε τα βίντεο.

Φαίνεστε αξιόπιστος μάρτυρα κύριε...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.921
Πόντοι
6.256
Ο ενας ειναι ο ιτς ολ γκουντ μεν του μπου και το αλλο ειναι το τινκερμπελ φερυ του Χ.

Βαλτε αυτα τα σκουπιδια να τα γραφουν καπου επωνυμος με τη φατσουλα τους να εχουν και την ευθυνη οσων γραφουν να δω τη μαγκια τους.
Αλλα μαλλον θα κανουν σαν κατι κοριτσακια που μολις τα μπουζουριασουν για οτιδηποτε εκνομο κανουν στο δικαστηριο αρχιζουν τα «συγνωμη, δεν ηξερα, δεν πεταξα την πετρα αλλα μου εφυγε γλιστρωντας, εγω κοιτουσα την παπαδοπουλου που κοιτουσε τη διακοβασιλη που κοιτουσε τη γιαδικιαρογλου».
Ενταξει ρε σκατοπουστα δεν ειναι ολοι σαν και σενα που πας στις πουτανες και συστηνεσαι σαν Barock!!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
Ενταξει ρε σκατοπουστα δεν ειναι ολοι σαν και σενα που πας στις πουτανες και συστηνεσαι σαν Barock!!!
Αφου το ειπε ο wannabe νταβατζακος που μολις τον παρουν χαμπαρι οι εργαζομενες τον διωχνουν απο τα νηματα τους με τις κλωτσιες, ετσι θα ειναι.

Αλλα να μιλαει για πουτανες μεσα στο σαιτ που διαφημιζει τις εργαζομενες και η θεματολογια ειναι οι υπηρεσιες τους ενας μαλακας που δεν εχει καμια επαφη με το αντικειμενο μονο με μια κακομοιρα γουτσουγουτσου (οπως διαδιδει, γιατι μπορει να εχει βαφτισει και τη χουφτα του γουτσουγουτσου) παραπαει.
Και μαλιστα με την ανοχη των υπευθυνων που προφανως τους εχει τρελανει στα τσιμπουκια.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.320
Πόντοι
2.356
Αντιπαρέρχομαι το ότι το θρεντ έχει καταντήσει γελοίο από τις αντιπαραθέσεις (ακόμα και με τα μέτρα και σταθμά του μπου), και να ρωτήσω κάτι και ας απαντήσει κάποιος με βάση κοινή λογική ή τέλος πάντων με βάση μια λογική που να στέκει...

Όλοι εδώ μέσα είναι σχεδόν σίγουροι ότι τα βίντεο είναι πλαστά ή πειραγμένα. Αλλά κανένας δεν αναφέρει ποιος είναι αυτός που στο παρόν κλίμα και στην παρούσα συγκυρία θα τολμούσε να προσκομίσει στον ανακριτή πλαστά βίντεο (και γιατί) ξέροντας εκ των προτέρων ότι αυτά θα αναλυθούν μέχρι αηδίας και θα φανεί αν όντως είναι fake...Δεν μου κάθεται λογικό - σαν να περιμένεις κάποιον να πηδήξει από την Ακρόπολη για να αμφισβητήσει τον νόμο του Νεύτωνα
Τα οποία βίντεο κάποιος ξεχασιαρης υπάλληλος, χωρίς να αναφέρεται ποιός, είχε κατεβάσει αλλά δύο χρόνια τώρα αμέλησε να τα στείλει στον Ανακριτή και το θυμήθηκε πρόσφατα, σύμφωνα με δηλώσεις που αποδίδονται στον Καπερναρο.
Σύμφωνα με τους δικηγόρους της Καρυστιανού, οι τεχνικοί σύμβουλοί της δε μπορούν να πάρουν τα βίντεο διότι ο ανακριτής χαρακτήρισε την εξέτασή τους ανακριτική διαδικασία και όχι πραγματογνωμοσύνη.
Άρα δε μπορούν και να ελέγξουν αν έχουν υποστεί επεξεργασία. Αν ισχύει δεν ξέρω, όμως κάποιος δικηγόρος θα μας πει.
Αν αποδειχθούν αυθεντικά οκ.
Αν αποδειχθούν επεξεργασμένα, σιγά και τι θα γίνει.
Όσο έγινε για τα μοντάζ στα ηχητικά αμέσως μετά το δυστύχημα. Ούτε ποιός τα έδωσε στα ΜΜΕ ασχολήθηκε κανείς ούτε τι συμφέροντα εξυπηρετούσε.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.921
Πόντοι
6.256
Αφου το ειπε ο wannabe νταβατζακος που μολις τον παρουν χαμπαρι οι εργαζομενες τον διωχνουν απο τα νηματα τους με τις κλωτσιες, ετσι θα ειναι.

Αλλα να μιλαει για πουτανες μεσα στο σαιτ που διαφημιζει τις εργαζομενες και η θεματολογια ειναι οι υπηρεσιες τους ενας μαλακας που δεν εχει καμια επαφη με το αντικειμενο μονο με μια κακομοιρα γουτσουγουτσου (οπως διαδιδει, γιατι μπορει να εχει βαφτισει και τη χουφτα του γουτσουγουτσου) παραπαει.
Και μαλιστα με την ανοχη των υπευθυνων που προφανως τους εχει τρελανει στα τσιμπουκια.
Την Ουκρανη που σε δακτυλωνε της ελεγες σκισε με σεξεργατρια μου;:2funny:

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.195
Πόντοι
5.506
περιπου 10 ηλιθια ατομα σε ολη την ελλαδα αμφιβαλουν ακομα οτι τα "μπαζωσαν"ολα....
τα 2 απο αυτα εχουμε την τιμη να τα φιλοξενουμε στο σαι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
Την Ουκρανη που σε δακτυλωνε της ελεγες σκισε με σεξεργατρια μου;:2funny:
Δεν υπαρχει ουκρανη ρε βοδι, ξυπνα, σας δουλευει ο ψευτονταβατζακος οπως τον δουλευουν και οι κοπελες, ποσο θυμα εισαι ρε κακομοιρη.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.921
Πόντοι
6.256
Πες τωρα, μπεσα, τι πιθανοτητες δινεις εφοσων αποδειχθουν αυθεντικα να το αποδεχτουν το τουιτερ, και τα παπαγαλακια του μπου;
Μπεσα τωρα....στα ποσα δακτυλα σταματησε η Ουκρανη;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
Και χιλιαδες ειναι στην Ελλαδα οι ταξιτζηδες και ολοι ειναι μαζεμενοι εδω μεσα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.796
Πόντοι
3.656
Όσο έγινε για τα μοντάζ στα ηχητικά αμέσως μετά το δυστύχημα. Ούτε ποιός τα έδωσε στα ΜΜΕ ασχολήθηκε κανείς ούτε τι συμφέροντα εξυπηρετούσε.
Σωστό.....

και δεδομένου ότι η δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι ότι είναι....

μπορεί αν δεν περάσουν τα βίντεο να μην γίνει και τίποτα...αλλά αν περάσουν....μπορούν να αλλάξουν την ποινική πορεία της υπόθεσης έχω την εντύπωση.

Γιατί για την κοινή γνώμη δεν πιστεύω ότι τα ''θυμήθηκαν''

έτσι και αλλιώς δεν τους πιστεύει κανείς πια (η σχεδόν κανείς)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.921
Πόντοι
6.256
περιπου 10 ηλιθια ατομα σε ολη την ελλαδα αμφιβαλουν ακομα οτι τα "μπαζωσαν"ολα....
τα 2 απο αυτα εχουμε την τιμη να τα φιλοξενουμε στο σαι
Οταν τα ελεγα εγω καποια ζωα δεν με πιστευανε....τωρα θα με πιστεψουν ευτυχως και τα ζωα.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.823
Πόντοι
216
Τα οποία βίντεο κάποιος ξεχασιαρης υπάλληλος, χωρίς να αναφέρεται ποιός, είχε κατεβάσει αλλά δύο χρόνια τώρα αμέλησε να τα στείλει στον Ανακριτή και το θυμήθηκε πρόσφατα, σύμφωνα με δηλώσεις που αποδίδονται στον Καπερναρο.
Σύμφωνα με τους δικηγόρους της Καρυστιανού, οι τεχνικοί σύμβουλοί της δε μπορούν να πάρουν τα βίντεο διότι ο ανακριτής χαρακτήρισε την εξέτασή τους ανακριτική διαδικασία και όχι πραγματογνωμοσύνη.
Άρα δε μπορούν και να ελέγξουν αν έχουν υποστεί επεξεργασία. Αν ισχύει δεν ξέρω, όμως κάποιος δικηγόρος θα μας πει.
Αν αποδειχθούν αυθεντικά οκ.
Χίλια δυο μπορεί να έχουν γίνει και να βρέθηκαν/δώθηκαν τώρα. Χεστήκαμε, δεν είναι αυτό το πραγματικό θέμα. Το πραγματικό θέμα είναι αν είναι γνήσια ή πλαστά και στο κατά πόσο μπορούν να βοηθήσουν/συνεισφέρουν στην έρευνα.
Σίγουρα οι τεχνικοί σύμβουλοι των οικογενειών σε 2ο βαθμό θα μπορούν να ελέγξουν το όποιο πόρισμα γνησιότητας βγει και αν το αμφισβητήσουν θα αιτηθούν τα πάρουν να τα ελέγξουν κι εκείνοι. Ούτε μια στο μύριο να τους το αρνηθεί ο ανακριτής...
Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να βγουν τα βίντεο δολίως πειραγμένα και επώνυμη εταιρία και επώνυμος μεγαλοδικηγόρος θα την βγάλουν ζάχαρη...Θα τους ξεσκίσουν στις μηνύσεις μετά οι συγγενείς και πιθανόν και αυταπάγγελτα ο εισαγγελέας...
Απ' ότι έχω καταλάβει το όποιο μοντάζ στα ηχητικά είχε γίνει στα ΜΜΕ. Ο ανακριτής (αυτό μετράει) είχε από την αρχή τα γνήσια-αμοντάριστα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom