Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (11 μέλη και 39 επισκέπτες)

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.648
Πόντοι
12.056
Συνεχιζεις να εισαι μαλακας και κομπλεξικος, αδερφη ψυχη του τραβε-λακη. Γραψε ελευθερα «ειμαι κομπλεξικος με τον μπαροκ» και μην ασχολεισαι με αυτα.
γραφω εισαι βλακας και μλκ ...ενταξει??

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.545
Πόντοι
9.931
Καλα τα λες, αλλωστε εσυ ειδες τα τρενα και κατα τη φορτωση και λιγο πριν το δυστυχημα και αμεσως μετα.

Δεν μας ενδιαφέρει τι λεει ο Πλακιας, μονο οι Καρυστινού τυπε.

• Like
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
Η γυναίκα μου δίνει την εντύπωση πως πάει να ηγηθεί της αριστεράς. Σε όποιον αρέσω λοιπόν
Ακριβως το ιδιο λεμε, δεν ξερω αν ειναι βεβαια της αριστερας ή δεκανικι του καραγκιοζη του βελοπουλου. Απλα καποια πουστρακια εδω μεσα θιγονται οταν τα γραφω εγω, οταν γραφει καποιος αλλος ειναι απλα Τριτη.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
γραφω εισαι βλακας και μλκ ...ενταξει??
Συνεχιζεις να μη γραφεις γιατι τα εσπασες με την Ελενα ομως. :coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ο τελης ανεβαζει υπαρκτο υλικο ! εσυ θα μας πεις γιατι σαν blackdove δεν εμπαινες αμεσα στο τσονταδικο ;;;με το ενα προφιλ λες πως μαζευες λεφτα για γαλατα των παιδιων ..ενω σαν μπαρου το παιζεις απλας...
Κλωνε, φουσκα με τη μυξα σου εκανες; Οχι; Κανε μια.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.648
Πόντοι
12.056
Συνεχιζεις να μη γραφεις γιατι τα εσπασες με την Ελενα ομως. :coffee:
θα σου πω γιατι εγω βλακα δεν γλυφω ουτε με κανει μια γυναικα γιουσουφακι σαν εσενα ...κατανοητω η θελεις αναλυση ??

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.879
Πόντοι
456
Σωστη τοποθετηση
ετσι ακριβως ολοι αυτοι οι ακροδεξιοι και λοιπα σκ@τυα ηταν και ειναι στη πραγματικοτητα οι πιο εκμεταλευτες του κρατοθυς.Εδω στη πολη μου ειναι ενας που ειχα τη κορη τοθυ στο τενις, και ολο το παιζει μαχιμος και πατριδα θρησκεια και αλλα τετοια ολο κατι εφεδρος που παει δηθεν και εκπαιδευεται στα οπλα ,και τελικα ειναιο δημοσιος υπαλληλος στο ΙΚΑ, και τα ξυνει ,λογω του ποστου ..αρκετα σειλος στο να μη μεινει στον σκλξηρο ιδιωτικο τομεα χωθηκε στην ασφαλεθια και μινιμοτητα του ΑΔΑΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΕΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗς ΜΑΧΙΜΟς ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ τους Τουρκους και αλε παπαρολογιες α χα χα χα

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.879
Πόντοι
456
Ας ζητησει απο τη μαμα να τρεχει βραδιάτικα στο πορνοχοτελ να πληρωσει τη βιζιτα μην μπαγλαρωσουν οι μπραβοι τον κανακαρη της.
τελικα το κανετε μαλλον επιτηδες να τρολαρετε με μαλακιες ωστε να μβαρεθουμε , λιγο ντροπη πια εδω μεσα θελουμε να διαβαζουμε για το δυστυχημα που σκοτωθηκαν στα καλα του καθοθυμενου 57 ατομα και εσεις δεν σεβεστε ουτε τους νεκρους και γραφετε για βιζιτες και τετοια τοσα αλλα εχει εδω μεσα να τα σχολιαζετε αυτα αισχος

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.823
Πόντοι
216
Αντιπαρέρχομαι το ότι το θρεντ έχει καταντήσει γελοίο από τις αντιπαραθέσεις (ακόμα και με τα μέτρα και σταθμά του μπου), και να ρωτήσω κάτι και ας απαντήσει κάποιος με βάση κοινή λογική ή τέλος πάντων με βάση μια λογική που να στέκει...

Όλοι εδώ μέσα είναι σχεδόν σίγουροι ότι τα βίντεο είναι πλαστά ή πειραγμένα. Αλλά κανένας δεν αναφέρει ποιος είναι αυτός που στο παρόν κλίμα και στην παρούσα συγκυρία θα τολμούσε να προσκομίσει στον ανακριτή πλαστά βίντεο (και γιατί) ξέροντας εκ των προτέρων ότι αυτά θα αναλυθούν μέχρι αηδίας και θα φανεί αν όντως είναι fake...Δεν μου κάθεται λογικό - σαν να περιμένεις κάποιον να πηδήξει από την Ακρόπολη για να αμφισβητήσει τον νόμο του Νεύτωνα

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.545
Πόντοι
9.931
Όλοι εδώ μέσα είναι σχεδόν σίγουροι ότι τα βίντεο είναι πλαστά ή πειραγμένα. Αλλά κανένας δεν αναφέρει ποιος είναι αυτός που στο παρόν κλίμα και στην παρούσα συγκυρία θα τολμούσε να προσκομίσει στον ανακριτή πλαστά βίντεο (και γιατί) ξέροντας εκ των προτέρων ότι αυτά θα αναλυθούν μέχρι αηδίας και θα φανεί αν όντως είναι fake...Δεν μου κάθεται λογικό - σαν να περιμένεις κάποιον να πηδήξει από την Ακρόπολη για να αμφισβητήσει τον νόμο του Νεύτωνα.

Η λογική αυτο λεει οτι κανεις δεν θα έβγαζε ψεύτικα βίντεο ρισκάροντας να αποκαλυφθεί.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
63
Like
2.083
Πόντοι
8.245
ετσι ακριβως ολοι αυτοι οι ακροδεξιοι και λοιπα σκ@τυα ηταν και ειναι στη πραγματικοτητα οι πιο εκμεταλευτες του κρατοθυς.Εδω στη πολη μου ειναι ενας που ειχα τη κορη τοθυ στο τενις, και ολο το παιζει μαχιμος και πατριδα θρησκεια και αλλα τετοια ολο κατι εφεδρος που παει δηθεν και εκπαιδευεται στα οπλα ,και τελικα ειναιο δημοσιος υπαλληλος στο ΙΚΑ, και τα ξυνει ,λογω του ποστου ..αρκετα σειλος στο να μη μεινει στον σκλξηρο ιδιωτικο τομεα χωθηκε στην ασφαλεθια και μινιμοτητα του ΑΔΑΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΕΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗς ΜΑΧΙΜΟς ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ τους Τουρκους και αλε παπαρολογιες α χα χα χα

Μύστη στην Ελλάδα ζουμε,το παπατζιλικη και η λεζάντα παει συνεφο

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.796
Πόντοι
3.656
Αντιπαρέρχομαι το ότι το θρεντ έχει καταντήσει γελοίο από τις αντιπαραθέσεις (ακόμα και με τα μέτρα και σταθμά του μπου), και να ρωτήσω κάτι και ας απαντήσει κάποιος με βάση κοινή λογική ή τέλος πάντων με βάση μια λογική που να στέκει...

Όλοι εδώ μέσα είναι σχεδόν σίγουροι ότι τα βίντεο είναι πλαστά ή πειραγμένα. Αλλά κανένας δεν αναφέρει ποιος είναι αυτός που στο παρόν κλίμα και στην παρούσα συγκυρία θα τολμούσε να προσκομίσει στον ανακριτή πλαστά βίντεο (και γιατί) ξέροντας εκ των προτέρων ότι αυτά θα αναλυθούν μέχρι αηδίας και θα φανεί αν όντως είναι fake...Δεν μου κάθεται λογικό - σαν να περιμένεις κάποιον να πηδήξει από την Ακρόπολη για να αμφισβητήσει τον νόμο του Νεύτωνα
Γιατί σκέφτεσαι με λάθος λογική….

Ίσως δεν έχεις σημασία τι θα πει πιστέψει ο κόσμος αλλά το αν θα βοηθήσουν στο δικαστήριο ως προς το θέμα του παράνομου φορτίου.

Από πιθανή αμφιβολία έως στοιχείο για την απόρριψη της κατηγορίας αυτής.

Άλλωστε τα πραγματικά στοιχεία μπαζώθηκαν.

whiteman

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Like
406
Πόντοι
26
Γιατί τύπε σου ζήτησε να την ψηφίσεις;
Συμπεριφερεται σαν να θέλει να πολιτευτει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σας αφήνω. Έχω τριο στις 8 με 2 μουναρες του γκλαμουρα

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.823
Πόντοι
216
Η λογική αυτο λεει οτι κανεις δεν θα έβγαζε ψεύτικα βίντεο ρισκάροντας να αποκαλυφθεί.
Δεν τίθεται θέμα "ρίσκου". Αν όντως είναι fake ή πειραγμένα είναι βέβαιο ότι θα φανεί.
Και φυσικά σε αυτήν την περίπτωση ούτε θα ληφθούν υπ’ όψιν δικαστικά και αυτός που τα προσκόμισε ως αληθινά θα κρεμαστεί στο Σύνταγμα.
Εδώ που τα λέμε και αληθινά να αποδειχθεί ότι είναι πάλι ελάχιστα θα προσφέρουν στην έρευνα. Πρακτικά, το μόνο που θα δείξουν ότι το όποιο λαθρεμπορικό εύφλεκτο υλικό δεν ήταν πάνω στις πλατφόρμες με τις λαμαρίνες, που δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχε - σημαίνει ότι ήταν φορτωμένο αλλού κι αλλιώς….

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506

Ψαχνετε λογικη με τοσους βλαμμενους, κομπλεξικους και καποια συγκεκριμενα αναρχιδα σκουπιδια εδω μεσα;

Αν εχετε καιρο για σκοτωμα ριξτε μια ματια στο νημα της συγκρουσης στις πρωτες σελιδες ποσες παπαριες και μπινελικια εγραφαν χωρις να υπαρχει τοτε ουτε πληροφορηση τι μαλακιες γινοντουσαν στο σταθμαρχειο, χωρις να υπαρχει ακομα θεμα μπαζωματος, διαλυτων, βιντεο καμερων, συναυλιων, συγκεντρωσεων κλπ κλπ.

Απο μητσοτακη γαμιεσαι ξεκινουσε και συνεχιζε με το κοντο και μακρυ του καθενος.

Τα κομπλεξ τους θελουν να βγαλουν, παρεες θελουν να κανουν εστω και εδω μεσα, ανωνυμοι ειναι οποτε η ιντερνετικη φαπα δεν ποναει οσο η πραγματικη, την αποψαρα τους θελουν να επιβαλλουν, γενικα να νιωσουν επιτελους σε καποιον χωρο αποδεκτοι και εξυπνοι.

Παρτε παραδειγμα την περσονα Λακης που ειναι βεβαια το πιο ακραιο παραδειγμα ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.813
Πόντοι
6.056
παντως νεα δημοκρατια και gay πανε μαζι .
αυτό δυστυχώς είναι μιά κοινή διαπίστωση

Gg7HAZFWsAACSZQ.jpg

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.813
Πόντοι
6.056
θέλει να νοικιάζεται αυτό 150€ το μήνα ... επειδή δεν συμβαίνει αυτό .... καταριέται τους έλληνες πατριώτες ... που δεν του το νοικιάζουν 150€ ....
150 έχει μιά θέση πάρκινγκ

ας γίνει λάθρος να τον βολέψει η μκο της Αγίας οικογένειας
2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ ευρουλάκια το ντηλ , λεφτά υπάρχουν :rockon:

MKO OIKOGENEIAS.jpg

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.668
Πόντοι
206

Μην καρφώνεστε έτσι
11.02.2025, 17:45
Η πρόεδρος ενώ επικαλείται τη δημοκρατία και την ελευθερία, από την άλλη κάνει παρατηρήσεις στους πολίτες όταν αυτοί εκφράζονται ελεύθερα. Μάλλον δόθηκε εντολή από τον Μητσοτάκη που σπεύδει να επιστρατεύσει τα μέσα που έχει στον έλεγχο του.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
Ο ενας ειναι ο ιτς ολ γκουντ μεν του μπου και το αλλο ειναι το τινκερμπελ φερυ του Χ.

Βαλτε αυτα τα σκουπιδια να τα γραφουν καπου επωνυμος με τη φατσουλα τους να εχουν και την ευθυνη οσων γραφουν να δω τη μαγκια τους.
Αλλα μαλλον θα κανουν σαν κατι κοριτσακια που μολις τα μπουζουριασουν για οτιδηποτε εκνομο κανουν στο δικαστηριο αρχιζουν τα «συγνωμη, δεν ηξερα, δεν πεταξα την πετρα αλλα μου εφυγε γλιστρωντας, εγω κοιτουσα την παπαδοπουλου που κοιτουσε τη διακοβασιλη που κοιτουσε τη γιαδικιαρογλου».

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom