Ναι, το συγκεκριμένο γεγονός είναι Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ. Το αν τα τρένα κουβαλάνε τόσα χρόνια πυρηνικές βόμβες δε θα το μαθαίναμε ποτέ αν δε συνέβαινε Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ. Και το πιθανότερο να μην το ήξερε καμία κυβέρνηση και να γινόταν μπίζνες λαδώματος από τους οσετζηδες. Εκτός αν πιστεύεις ότι το λάδωμα που πέφτει μια ζωή σε εφορίες-πολεοδομιες-διευθυνση συγκοινωνιών-αρχαιολογιες-νοσοκομεια και οπουδήποτε άλλου υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι εμπλέκονται πρωθυπουργοί υπουργοί και βουλευτές.
Αυτό για τις επιπλέον απώλειες, εκτός που είναι αισχρό και ανήθικο για τις οικογένειες των θυμάτων είναι και απολύτως αμφισβητήσιμο, αν εσύ το θεωρείς δεδομένο είναι δικό σου θέμα, εγώ "ο μπάσταρδος και κάθαρμα" δε θέλω να το πιάσω.
Άλλη απορία.
εγω δεν σε εχω πει μπασταρδο και καθαρμα.
Οφειλω ομως να σου πω οτι για φασιστας μου κανεις.
και θα σου εξηγησω γιατι: αυτα που υποστηριζεις δηλ. την ανοχη σε ολα αυτα τα φαινομενα λαθρεμποριας, λαδωματων κλπ. ειναι το βασικο προβλημα.
Η ανοχη επι παντος επιστητου διοτι «ετσι ηταν παντα, τι να κανουμε ?» ειναι που «φτιαχνει» σταθμαρχες, απατεωνες, Τσοαχατζοπουλους και ολα τα συναφη…
Και θα μου πεις: «απο που και ως που τα υπστηριζω?»
Τα υποστηριζεις και τα υποδαυλιζεις γιατι τα ανεχεσαι , τα αποδεχεσαι ως «την ταξη των πραγματων», δεν θελεις να τα δεις, δεν θελεις να αποκαλυφθουν, σε βολευει να παραμεινουν ετσι.
Δεν εισαι μονος, πολλοι εχουν τις αποψεις σου.
Απλα με αυτες τις απόψεις δεν αλλαζει τιποτα στη Μπανανια και πεθαινουν παιδια, καμμια φορα τα δικα σου παιδια (ειλικρινα το απευχομαι) και μετα βγαινεις κι εσυ και λες «που ειναι οι υπευθυνοι???ποιος φταιει για οτι εγινε?? Ο πουστης ο αταθμαρχης».
Τον σταθμαρχη και τον καθε σταθμαρχη τον εφτιαξε η νοοτροοπια η δικη σου, του Ανεμοδουρη, μπορει και πολλων αλλων εδω που τωρα σε βριζουν ως «αντιπαλο».
Εγω πλεον δεν κατηγορω κανενα Μητσοτακη, Τριαντοπουλο κλπ. Κατηγορω αυτους που αφηνουν (αν δεν παρακινουν) τους αλλους να λειτουργησουν ασυδοτα, λες και τους δωσαμε το δικαιωμα να παιζουν με τις ζωες μας.
Εξ ου και ο χαρακτηρισμος «φασιστας» τυπε μου.