Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (5 μέλη και 7 επισκέπτες)

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.430
Πόντοι
1.106
Μπήκε ο τσοχαντσουλος και για λιγο ο Γιάννος αλλα των αθωοσαν γιατι δεν υπαιξερεσε κανένα ποσο τα λεφτά του τα άφησε μια θεία του απο την Αφρική δεν θυμάμαι από ποια φυλή μαλον απο τις πλούσιες εχει Αφρική πολλες
Tον Τσοχατζο τον εδωσαν οι Αμερικανοι γιατι εκανε την βαρβατη κινηση να πάρει τα S300. Μίζαδορος μεν αρχιδατος δε.

1tetris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
80
Πόντοι
0
Εκεί έξω υπάρχουν νοσταλγοί του παπαδόπουλου και νοσταλγοί του στάλιν. Και οι δύο θέλουν να φύγει ο μητσοτάκης αλλά πραγματικά πιστεύεις ότι όταν φύγει αυτοί θα συμφωνήσουν??? Και από την άλλη είναι και άλλοι (οι περισσότεροι) που θέλουν απλά μια πιο τίμια κυβέρνηση...αλλά επειδή είναι πιο ''πολιτισμένοι'' οι ακραίοι θα τους καπελώσουν. Πάρε πάλι μια δικτατορία....ή έναν εμφύλιο....που ζημώθηκε στο πεδίο. Η μόνο λύση είναι να ξυπνήσει ο κόσμος και να πάει να ψηφίσει. Όλες οι επαναστάσεις στην ιστορία κατέληξαν ξανά σε διεφθαρμένα καθεστώτα. Αν θες να γλιτώσεις από τα τομάρια προσπάθησε να δώσεις παιδεία στο παιδί σου και η επόμενη γενιά μπορεί κάτι να κάνει.
Ωραία και εαν ειχες υπόνοια οτι τα εκλογικά αποτελέσματα νοθεύονται; τι θα κάνατε;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
Κ για μένα δεν φτάνει κ σταθμάρχης
Βάλε στατιστικά πόσες φορές πέρασε το τρένο από τον ίδιο σταθμό με αυτόν σταθμάρχη κ δεν έγινε τίποτα .
Για μένα φταει ο Τσάνταλης που μοιραζει ποτά στους σταθμάρχηδες
Νομιζω πως βασει οσων εχουμε διαβασει παιζει να ηταν η πρωτη φορα που ηταν μονος του να καθοδηγησει τις γραμμες.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.660
Πόντοι
12.056
Ωπα, εξυσα πληγη που σε ξετρυπωσα πως εισαι ορφανο του Κασιδιαρη; Ειχε πιο πολλη πλακα να γραφεις οτι μαλακια σου κατεβει χωρις να ξερουμε πως εισαι ναζιστοσκυλο;
Μην μιλάς για φασισμό ρε βλάκα όταν έχετε τον Μάκη Βορίδη τον Πλεύρη και το Άδωνι αντιπρόεδρο ζώων βλάκα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.955
Πόντοι
26.141
Νομιζω πως βασει οσων εχουμε διαβασει παιζει να ηταν η πρωτη φορα που ηταν μονος του να καθοδηγησει τις γραμμες.
Για μένα φταει μόνο ο σταθμάρχης και μόνο αυτός.

Ο Κυριος Μητσοτάκης τα έκανε όλα τέλεια ..αλλά δυστυχώς κάποιοι σαμποτάρουν το έργο του σε αυτή τη χωρα

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
854
Πόντοι
81
Για την στιγμή του ατυχήματος, τους έκατσε μια στραβή στην βάρδια..
Πιστεύω ότι το λαθρεμπόριο είναι καθημερινότητα σε όλους τους τομείς των μεταφορών..
Για την διαχείριση της επόμενης μέρας, έχουν την απόλυτη ευθύνη..

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.660
Πόντοι
12.056
Έχει τον δικηγόρο της φαμίλιας ο Μάνεσης..τον ρώτησε για βίντεο από την φόρτοση δεν ξέρει αν υπάρχουν.... Πολύ καραγκιόζηδες όλοι

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.955
Πόντοι
26.141
Έχει τον δικηγόρο της φαμίλιας ο Μάνεσης..τον ρώτησε για βίντεο από την φόρτοση δεν ξέρει αν υπάρχουν.... Πολύ καραγκιόζηδες όλοι
Κ τι φταίει ο Κούλης που οι άλλοι κάνανε λαθρεμπόριο ;
Μήπως θέλετε κ να κοιμάται στις γραμμές των τρενων κουτζαμ πρωθυπουργος για να επιβλέπει τα φορτία;;;;;;;;;
Έλεος πια νισαφι

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.801
Πόντοι
3.656
Ωραία και εαν ειχες υπόνοια οτι τα εκλογικά αποτελέσματα νοθεύονται; τι θα κάνατε;
Αν έχεις υπόνοια την στηρίζεις που?

Στο ότι ο κόσμος απλά δεν δεν θέλει μητσοτάκη ή με κάποια πραγματικά στοιχεία?

Διότι αν τα αποτελέσματα ήταν στημένα πιστεύεις ότι θα έμπαιναν σε τόσο κόπο για να διασκεδάζουν εντυπώσεις? Γενικότερα από πάντα...

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.247
Πόντοι
2.306
Ναι, το συγκεκριμένο γεγονός είναι Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ. Το αν τα τρένα κουβαλάνε τόσα χρόνια πυρηνικές βόμβες δε θα το μαθαίναμε ποτέ αν δε συνέβαινε Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ. Και το πιθανότερο να μην το ήξερε καμία κυβέρνηση και να γινόταν μπίζνες λαδώματος από τους οσετζηδες. Εκτός αν πιστεύεις ότι το λάδωμα που πέφτει μια ζωή σε εφορίες-πολεοδομιες-διευθυνση συγκοινωνιών-αρχαιολογιες-νοσοκομεια και οπουδήποτε άλλου υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι εμπλέκονται πρωθυπουργοί υπουργοί και βουλευτές.
Αυτό για τις επιπλέον απώλειες, εκτός που είναι αισχρό και ανήθικο για τις οικογένειες των θυμάτων είναι και απολύτως αμφισβητήσιμο, αν εσύ το θεωρείς δεδομένο είναι δικό σου θέμα, εγώ "ο μπάσταρδος και κάθαρμα" δε θέλω να το πιάσω.

Άλλη απορία.
εγω δεν σε εχω πει μπασταρδο και καθαρμα.
Οφειλω ομως να σου πω οτι για φασιστας μου κανεις.
και θα σου εξηγησω γιατι: αυτα που υποστηριζεις δηλ. την ανοχη σε ολα αυτα τα φαινομενα λαθρεμποριας, λαδωματων κλπ. ειναι το βασικο προβλημα.
Η ανοχη επι παντος επιστητου διοτι «ετσι ηταν παντα, τι να κανουμε ?» ειναι που «φτιαχνει» σταθμαρχες, απατεωνες, Τσοαχατζοπουλους και ολα τα συναφη…
Και θα μου πεις: «απο που και ως που τα υπστηριζω?»
Τα υποστηριζεις και τα υποδαυλιζεις γιατι τα ανεχεσαι , τα αποδεχεσαι ως «την ταξη των πραγματων», δεν θελεις να τα δεις, δεν θελεις να αποκαλυφθουν, σε βολευει να παραμεινουν ετσι.
Δεν εισαι μονος, πολλοι εχουν τις αποψεις σου.
Απλα με αυτες τις απόψεις δεν αλλαζει τιποτα στη Μπανανια και πεθαινουν παιδια, καμμια φορα τα δικα σου παιδια (ειλικρινα το απευχομαι) και μετα βγαινεις κι εσυ και λες «που ειναι οι υπευθυνοι???ποιος φταιει για οτι εγινε?? Ο πουστης ο αταθμαρχης».
Τον σταθμαρχη και τον καθε σταθμαρχη τον εφτιαξε η νοοτροοπια η δικη σου, του Ανεμοδουρη, μπορει και πολλων αλλων εδω που τωρα σε βριζουν ως «αντιπαλο».
Εγω πλεον δεν κατηγορω κανενα Μητσοτακη, Τριαντοπουλο κλπ. Κατηγορω αυτους που αφηνουν (αν δεν παρακινουν) τους αλλους να λειτουργησουν ασυδοτα, λες και τους δωσαμε το δικαιωμα να παιζουν με τις ζωες μας.
Εξ ου και ο χαρακτηρισμος «φασιστας» τυπε μου.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.465
Πόντοι
6.056
Aμφιρροπη αναμετρηση,παλευουν οι δημοκρατικες δυναμεις της αληθειας και της διαφανειας κοντρα σε σπεκουλαδορους ,προβοκατορες,φαντασιοπληκτους που προσπαθουν να μας πεισουν για συγκαλυψη,λαθρεμποριο,παραποιηση και αλλοιωση στοιχειων:sad2::confused::confused::confused:

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.196
Πόντοι
5.506
Aμφιρροπη αναμετρηση,παλευουν οι δημοκρατικες δυναμεις της αληθειας και της διαφανειας κοντρα σε σπεκουλαδορους ,προβοκατορες,φαντασιοπληκτους που προσπαθουν να μας πεισουν για συγκαλυψη,λαθρεμποριο,παραποιηση και αλλοιωση στοιχειων:sad2::confused::confused::confused:
με ποιους να παμε λες?

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.801
Πόντοι
3.656
εσείς μη δείτε μια καθαρή αντικειμενική ματιά να λαμβάνει υπόψη όλα τα στοιχεία και να αποφασίζει νηφάλια αμέσως να πείτε ότι γλύφει κυβερνητικά κωλοτρυπίδια :confused:

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.964
Πόντοι
456
εγω δεν σε εχω πει μπασταρδο και καθαρμα.
Οφειλω ομως να σου πω οτι για φασιστας μου κανεις.
και θα σου εξηγησω γιατι: αυτα που υποστηριζεις δηλ. την ανοχη σε ολα αυτα τα φαινομενα λαθρεμποριας, λαδωματων κλπ. ειναι το βασικο προβλημα.
Η ανοχη επι παντος επιστητου διοτι «ετσι ηταν παντα, τι να κανουμε ?» ειναι που «φτιαχνει» σταθμαρχες, απατεωνες, Τσοαχατζοπουλους και ολα τα συναφη…
Και θα μου πεις: «απο που και ως που τα υπστηριζω?»
Τα υποστηριζεις και τα υποδαυλιζεις γιατι τα ανεχεσαι , τα αποδεχεσαι ως «την ταξη των πραγματων», δεν θελεις να τα δεις, δεν θελεις να αποκαλυφθουν, σε βολευει να παραμεινουν ετσι.
Δεν εισαι μονος, πολλοι εχουν τις αποψεις σου.
Απλα με αυτες τις απόψεις δεν αλλαζει τιποτα στη Μπανανια και πεθαινουν παιδια, καμμια φορα τα δικα σου παιδια (ειλικρινα το απευχομαι) και μετα βγαινεις κι εσυ και λες «που ειναι οι υπευθυνοι???ποιος φταιει για οτι εγινε?? Ο πουστης ο αταθμαρχης».
Τον σταθμαρχη και τον καθε σταθμαρχη τον εφτιαξε η νοοτροοπια η δικη σου, του Ανεμοδουρη, μπορει και πολλων αλλων εδω που τωρα σε βριζουν ως «αντιπαλο».
Εγω πλεον δεν κατηγορω κανενα Μητσοτακη, Τριαντοπουλο κλπ. Κατηγορω αυτους που αφηνουν (αν δεν παρακινουν) τους αλλους να λειτουργησουν ασυδοτα, λες και τους δωσαμε το δικαιωμα να παιζουν με τις ζωες μας.
Εξ ου και ο χαρακτηρισμος «φασιστας» τυπε μου.
Ειναι προφανες οτι μασουλαει απο καποια ΜΚΟ της Αγιας Οικογενειας
Αν πεσει η ΝΔ ισως χαθει η κρατικη χρηματοδοτηση και καταληξει στα σκουπιδια.
Κομματια σαν αυτον ειναι ο βασικος κορμος υποστηρικτων και ψηφοφορων της ΝΔ

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.935
Πόντοι
6.256
Ειναι προφανες οτι μασουλαει απο καποια ΜΚΟ της Αγιας Οικογενειας
Αν πεσει η ΝΔ ισως χαθει η κρατικη χρηματοδοτηση και καταληξει στα σκουπιδια.
Κομματια σαν αυτον ειναι ο βασικος κορμος υποστηρικτων και ψηφοφορων της ΝΔ
Ειναι τοσο μπινες και αχρηστος που τον εχω ικανο να μην κονομαει τιποτα και απλα να γλυφει τη κωλοτρυπιδα του Μητσοτακη γιατι ετσι του εχουν πει να κανει....μιλαμε για τερμα ηλιθιο πουστη.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.935
Πόντοι
6.256
Τέτοια γράφεται και θα ορμήξει ο Μπαρόκ..... κανονίστε γιατί έχει κάνει το στριγκ του σφεντόνα...
Τυπε δωσε πληροφοριες οταν πηγαινε στις πουτανες τι ελεγε ακριβως;

"Γεια σας κυρια σεξεργατρια δεν ξερω αν το ξερετε αλλα ειμαι ο Barock!Χεστηκατε;Καλα με 10 ευρω ποση ωρα θα με στραποναρετε;"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom