Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (4 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.150
Πόντοι
5.506
όσον αφορά κάτι πίπες που ξεστομίζονται ....από βλακεία ή από προβοκάτορες...
ότι αν πέσει ο Κούλης από τις εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου που διαδηλώνουν για την συγκάλυψη ..
τι θα συμβεί μετά ...αν οι κομμουνιστές ή οι παπαδοπουλικοί κάνουνε χούντα :2funny:

αδιαφορούμε ολοκληρωτικά στις ανοησίες-πονηράδες οι οποίες το μόνο που εξυπηρετούν είναι το καθεστώς-κουλοπαρεάκι
Στα @@ μας το μετά, έχουμε μυαλό και ήθος να ανταπεξέλθουμε στα πάντα ...
αυτο, και ετσι πρεπει....μας εχουν γαμησει τα μυαλα μια 15ετια τωρα....τελειωσε μαλακες
GiNmPgCWEAAqm6k.jpeg

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.789
Πόντοι
6.056
οι "μπατριώτες" αλβανοί δεν σε ενοχλούν εεεέ ?
στη χώρα σου γουστάρεις "μπατριώτες" ...

αλλά στην ΕΛΛΑΔΑ μεροκαματάκι αντίφα έτσι ?
πες μωρή κότα για τους συ"μπατριώτες" σου στο Κόσσοβο ,
πες για τους ντέμοκρατς που βομβάρδισαν τη Σερβία μωρή σουπιά :2funny:

κοκοκο το άπλυτο τεφάλ :2funny:
Γιατί αναφέρει το μενίδι ... και θεωρεί ότι ΘΙΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΤΣΙ .....

Από την άλλη .... στο ατλάντικ σίτυ και στο λας βέγκας ... αν πάει κανείς ....

θα βρει τύπους από το μενίδι ... με 3-4ψήφιο αριθμό ακινήτων .... να παίζουν με πλατινένια γιωτ μάστερ στο χέρι ......

Αλλά είπαμε .... τόσο ξέρει ... τόσο λέει το βλήμα

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.746
Πόντοι
3.656
δεν έχουμε μυαλό και ήθος να διαχειριστούμε τίποτα πιθανον

αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα ανεχτούμε την μαφία της εγκληματικής οργάνωσης και 30 οικογενειών που έχουν πιάσει κοροόιδο έναν ολόκληρο λαό.

χίλιες φορές να ρίξουμε 1000 χούντες ξανά παρά να ανεχτούμε την γαμημένη κόζα νόστρα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.789
Πόντοι
6.056
όσον αφορά κάτι πίπες που ξεστομίζονται ....από βλακεία ή από προβοκάτορες...
ότι αν πέσει ο Κούλης από τις εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου που διαδηλώνουν για την συγκάλυψη ..
τι θα συμβεί μετά ...αν οι κομμουνιστές ή οι παπαδοπουλικοί κάνουνε χούντα :2funny:
Χούντες , δεν γίνονται λόγω καταστατικού της Ε.Ε.
Χώρα που καταλύεται το δημοκρατικό πολίτευμα, παύει αυτομάτως να είναι μέλος.

Διαφορετικά ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΙΣΧΟΣ, ΧΑΛΙ , ΚΑΤΑΝΤΙΑ, ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
από το 2009 , θα είχαν γίνει 3-4 μέχρι τώρα.

Επειδή όμως και η Ευρώπη , με τα άπλυτα λέσια και τους λάθρους που φέραν
που για να τους ταϊζουν κοντεύουν να φορολογήσουν και το κλάσιμο ή το περπάτημα στους δρόμους ....
ΠΑΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ .... όταν στις μεγάλες χώρες, βγουν κυβερνήσεις ΜΗ ΤΣΑΤΣΩΝ ...
θα αλλάξουν όλα ...

Καλής αρχής γενομένης από το Dexit.

Οπότε αν τροποποιηθεί το ... καταστατικό της ένωσης ... θα δούμε αν θα ξαναγίνουν χούντες ή όχι ...

όταν βάζουν νοίκια για τα σπίτια μας
και θριαμβολογούν ότι θα ψάξουν τίποτε αδήλωτα τμ για να βάλουν ...
και συμπληρωτικό φόρο ....

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.150
Πόντοι
5.506
δεν έχουμε μυαλό και ήθος να διαχειριστούμε τίποτα πιθανον

αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα ανεχτούμε την μαφία της εγκληματικής οργάνωσης και 30 οικογενειών που έχουν πιάσει κοροόιδο έναν ολόκληρο λαό.

χίλιες φορές να ρίξουμε 1000 χούντες ξανά παρά να ανεχτούμε την γαμημένη κόζα νόστρα.
εχουμε σαουλ...μας φοβισανε απλα....βαρεθηκα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.070
Πόντοι
5.506
Για τη Φιλοθέη ... πούλησε καθόλου μούρη ;;;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ... ΝΟΙΚΑΡΗΣ ....

Του είπαν ότι είναι μούρη περιοχή ... το πίστεψε ... τον πηδάει κάποιος που του νοικιάζει μια τρύπα ...
τόσο ξέρει ... τόσο λέει ....

Όταν θα μπουν (πάλι) μασούρια φωτογραφία θα πεί ότι δεν έχει μετρητά ...
ότι πληρώνει τις εφηβικές μαλακίες που καταναλώνει ... μπάρες και ενεργειακά
με χρεωστική της μπάρκλεης του μονακό .... ή της έντμοντ ντε ρόθτσιλντ ... του μονακό πάλι !
Ποτε εβαλες ρε ΑΦΡΑΓΚΕ ΨΕΥΤΑΡΑ ΜΑΣΟΥΡΙΑ ή οτιδηποτε αλλο πραγματικα δικο σου και γραφεις «παλι»;;; :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.070
Πόντοι
5.506
Εν τω μεταξυ οτι εχω καταφερει, αντε λιγο και ο σαουλ, να εχουν ξετρυπωσει νεοι λακηδες που συναγελαζονται με τον οριτζιναλ λακη το λες και επιτυχια, ΘΑΥΜΑ.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.746
Πόντοι
3.656
εχουμε σαουλ...μας φοβισανε απλα....βαρεθηκα
δεν είμαι τόσο αισιόδοξος....δεν έχει σχέση με την σημερινή κατάσταση...γενικά δεν είμαι για κανέναν λαό...οι άνθρωποι ως είδος....είμαστε ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο και πάντα επιλέγουμε το χειρότερο μέχρι στιγμής.

δεν έχει σημασία....όπως είπα δεν πρέπει να ανεχτούμε την εγκληματική οργάνωση

αν νομιμοποιήσουμε και τον θάνατο 60 παιδιών τι σκατά κάνουμε?

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.789
Πόντοι
6.056
οι "μπατριώτες" αλβανοί δεν σε ενοχλούν εεεέ ?
στη χώρα σου γουστάρεις "μπατριώτες" ...

αλλά στην ΕΛΛΑΔΑ μεροκαματάκι αντίφα έτσι ?
πες μωρή κότα για τους συ"μπατριώτες" σου στο Κόσσοβο ,
πες για τους ντέμοκρατς που βομβάρδισαν τη Σερβία μωρή σουπιά :2funny:

κοκοκο το άπλυτο τεφάλ :2funny:
Έχεις διαβάσει ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ πουθενά εδώ ... από τους διάφορους δημοκράταρους ... αντίφα ...
αντιναζί ... κτλ ... να ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ, ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ, ΒΟΥΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ,
ΤΣΑΜΗΔΕΣ και άλλα ... προοδευτικά παληκάρια ;;;;;;;;

Μόνο τους έλληνες πατριώτες.

Κι εδώ που τα λέμε, δίκιο έχουν .
Μαλακία να είσαι πλέον έλληνας πατριώτης.

Οι σουσοφάγοι με τις πουτάνες τους αξίζουν .
Να πάνε να γαμηθούνε όλα.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.707
Πόντοι
6.056
Χούντες , δεν γίνονται λόγω καταστατικού της Ε.Ε.
Χώρα που καταλύεται το δημοκρατικό πολίτευμα, παύει αυτομάτως να είναι μέλος.

Διαφορετικά ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΙΣΧΟΣ, ΧΑΛΙ , ΚΑΤΑΝΤΙΑ, ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
από το 2009 , θα είχαν γίνει 3-4 μέχρι τώρα.

Επειδή όμως και η Ευρώπη , με τα άπλυτα λέσια και τους λάθρους που φέραν
που για να τους ταϊζουν κοντεύουν να φορολογήσουν και το κλάσιμο ή το περπάτημα στους δρόμους ....
ΠΑΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ .... όταν στις μεγάλες χώρες, βγουν κυβερνήσεις ΜΗ ΤΣΑΤΣΩΝ ...
θα αλλάξουν όλα ...

Καλής αρχής γενομένης από το Dexit.

Οπότε αν τροποποιηθεί το ... καταστατικό της ένωσης ... θα δούμε αν θα ξαναγίνουν χούντες ή όχι ...

όταν βάζουν νοίκια για τα σπίτια μας
και θριαμβολογούν ότι θα ψάξουν τίποτε αδήλωτα τμ για να βάλουν ...
και συμπληρωτικό φόρο ....
Λάκη ψάχνουν για οτιδήποτε χρέος σε βάθος τριακονταετίας , πριν 30 χρόνια !!!!!!!!!! μέχρι σεντς πεθαμένων .....προπαππούδων :confused:

καταλαβαίνεις τι πλιάτσικο έχει γίνει στα ταμεία...
και τι λεφτά χρειάζονται για πληρωμές ,
αναθέσεις για να τους στηρίζουν τα λαμόγια
και επιδόματα για να σταματήσουν την ραγδαία πτώση των ποσοστών
Σε όλα αυτά δεν έχει μπεί ακόμη ο παράγοντας Τραμπ ...

κουλοπίθηκοι μόλις βλέπουν λεφτά στα ταμεία , βίντεο :rockon:

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.150
Πόντοι
5.506
δεν είμαι τόσο αισιόδοξος....δεν έχει σχέση με την σημερινή κατάσταση...γενικά δεν είμαι για κανέναν λαό...οι άνθρωποι ως είδος....είμαστε ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο και πάντα επιλέγουμε το χειρότερο μέχρι στιγμής.

δεν έχει σημασία....όπως είπα δεν πρέπει να ανεχτούμε την εγκληματική οργάνωση

αν νομιμοποιήσουμε και τον θάνατο 60 παιδιών τι σκατά κάνουμε?
και εγω δεν μιλαω για λαους....οι ανθρωποι γινονται καλοι μονο απο εγωισμο οταν στριμωχνονται....οταν απειλουνται αλλα αυτο ειναι φιλοσοφικη κουβεντα
εγω σαουλ θεωρω οτι στην ελλαδα εχουμε εγληματικη οργανωση....
δεν θελω να αφησω ατιμωρητο καποιον που για να κονομαει σκοτωνει παιδια...
εγω θα ειμαι παντα απεναντι στον μπαροκ που μιλαει για την "κυρια μαρια" ειρωνικα θα προσπαθησω αυτα τα σκατα να μην ειναι οι αριστοι στον κοσμο που ζω..
GjAsQt8XkAAgynJ.jpeg

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.707
Πόντοι
6.056
Έχεις διαβάσει ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ πουθενά εδώ ... από τους διάφορους δημοκράταρους ... αντίφα ...
αντιναζί ... κτλ ... να ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ, ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ, ΒΟΥΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ,
ΤΣΑΜΗΔΕΣ και άλλα ... προοδευτικά παληκάρια ;;;;;;;;

Μόνο τους έλληνες πατριώτες.

Κι εδώ που τα λέμε, δίκιο έχουν .
Μαλακία να είσαι πλέον έλληνας πατριώτης.

Οι σουσοφάγοι με τις πουτάνες τους αξίζουν .
Να πάνε να γαμηθούνε όλα.
μα είναι σε εντεταλμένο μεροκάματο-μκο , αυτό έλεγα στον χαζούλη

Με την διάλυση του deep state - usaid όλα αυτά θα πάψουνε ...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.746
Πόντοι
3.656
και εγω δεν μιλαω για λαους....οι ανθρωποι γινονται καλοι μονο απο εγωισμο οταν στριμωχνονται....οταν απειλουνται αλλα αυτο ειναι φιλοσοφικη κουβεντα
εγω σαουλ θεωρω οτι στην ελλαδα εχουμε εγληματικη οργανωση....
εγω θα ειμαι παντα απεναντι στον μπαροκ που μιλαει για την "κυρια μαρια" ειρωνικα θα προσπαθησω αυτα τα σκατα να μην ειναι οι αριστοι στον κοσμο που ζω..
GjAsQt8XkAAgynJ.jpeg
Δεν διαφωνούμε στην ουσία...και εγώ είπα ότι δεν μπορούμε ως άνθρωποι να αφήσουμε να περάσει η εγκληματική οργάνωση....υπάρχει ένα σημείο που πρέπει να λέμε ως εδώ. Να μην περάσει στα ψιλά ο θάνατος 60 παιδιών και η προσπάθεια συγκάλυψης του θέματος. Όχι μόνο για την αποκατάσταση της αλήθειας αλλά κυρίως επειδή δεν πρέπει να αφήσουμε μόνους τους τους γονείς των παιδιών....διότι στην θέση τους θα μπορούσε να είναι ο καθένας απέναντι στην μαφία.

Τώρα για τα υπόλοιπα βλέπεις τι γίνεται και μέσα στη βουλή...όλοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν...η αντιπολίτευση...οι αριστεροί οι ακροδεξιοί όλοι πάνε να αρμέξουν από το θέμα...και στην κοινωνία το ίδιο μην τα ξανά γράφω...

εγώ μαζί σου....όπως σου είπα 1000 φορές να ρίξουμε 1000 χούντες παρά να ανεχτούμε αυτό που πάει να περάσει σήμερα.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.150
Πόντοι
5.506
Δεν διαφωνούμε στην ουσία...και εγώ είπα ότι δεν μπορούμε ως άνθρωποι να αφήσουμε να περάσει η εγκληματική οργάνωση....υπάρχει ένα σημείο που πρέπει να λέμε ως εδώ. Να μην περάσει στα ψιλά ο θάνατος 60 παιδιών και η προσπάθεια συγκάλυψης του θέματος. Όχι μόνο για την αποκατάσταση της αλήθειας αλλά κυρίως επειδή δεν πρέπει να αφήσουμε μόνους τους τους γονείς των παιδιών....διότι στην θέση τους θα μπορούσε να είναι ο καθένας απέναντι στην μαφία.

Τώρα για τα υπόλοιπα βλέπεις τι γίνεται και μέσα στη βουλή...όλοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν...η αντιπολίτευση...οι αριστεροί οι ακροδεξιοί όλοι πάνε να αρμέξουν από το θέμα...και στην κοινωνία το ίδιο μην τα ξανά γράφω...

εγώ μαζί σου....όπως σου είπα 1000 φορές να ρίξουμε 1000 χούντες παρά να ανεχτούμε αυτό που πάει να περάσει σήμερα.
πρεπει ο καθε ανθρωπος να κοιταξει ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ οχι το μπουρδελο πορτοφολακι του...γιατι καποια στιγμη θα κλαψει και αυτος το παιδι του αν βρει τα κοκκαλα του ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΠΑΡΟΚ....και το κομμα δεν θα ειναι εκει

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.216
Πόντοι
2.306
Αν δεν κατάλαβες μιλάμε για ένα συγκεκριμένο γεγονός. Στη συγκεκριμένη απάντηση με ρωτούσε ο βολκανο για ευθύνες. Τα υπόλοιπα είναι μια άλλη συζήτηση που φυσικά έχω γνώμη αλλά δεν είναι της παρούσης. Το επιπλέον απώλειες είναι τελείως αυθαίρετο.
Ειμαι λιγο βλακας και δεν καταλαβα οτι μιλαμε για «ενα συγκεκριμενο γεγονος», τωρα που το «οριοθετησες» καταλαβα…
Αν δεν ειναι «της παρουσης» μια τετοια συζητηση φανταζομαι σε μια αλλη ζωη θα μοιραστεις μαζι μας την αποψη σου επι του θεματος.
Οι επιπλεον απωλειες προκυπτουν απο τον συγχρονισμο του video της εκρηξης με τα ηχητικα απο κινητα των θυματων, πραγμα που δεν αμφισβητει κανεις παρα μονο ενα «απολυτα εγκυρο» μεσο ενημερωσης και οι «εκλεκτοι» που εσπευσαν να υιοθετησουν την αποψη και μετα κανανε κωλοτουμπα διοτι καταλαβαν ποσο εκτιθενται.
Φανταζομαι θα τα αμφισβητεις και αυτα, γιατι προερχονται απο τους «κακους», αυτους που θελουν να ριξουν τη κυβερνηση και οι οποιοι παρεμπιπτοντως εχασαν παιδια και ανηψια σε αυτο το δυστυχημα.
Αλλα αυτο το τελευταιο ειναι «αλλη συζητηση…..

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.746
Πόντοι
3.656
πρεπει ο καθε ανθρωπος να κοιταξει ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ οχι το μπουρδελο πορτοφολακι του...γιατι καποια στιγμη θα κλαψει και αυτος το παιδι του αν βρει τα κοκκαλα του ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΠΑΡΟΚ....και το κομμα δεν θα ειναι εκει
πολλά μπορούν να γίνουν αν οι άνθρωποι βγάλουν τις παρωπίδες

και το χειρότερο ξέρεις πιο είναι? ότι τις φοράνε για πενταροδεκάρες...γιατί αυτοί που έχουν το χοντρά τα πορτοφόλια βλέπουν τον κόσμο όπως είναι...δεν υποστηρίζουν κόμματα μόνο το συμφέρον τους

τα ζωντανά μόνο στηρίζουν κόμματα....λες και θα γεμίσει ποτέ το πορτοφόλι τους

μεγάλο τεστ για την κοινωνία το θέμα των τεμπών : ξεχωρίζουν οι άνθρωποι από τους απόπατους.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.150
Πόντοι
5.506
πολλά μπορούν να γίνουν αν οι άνθρωποι βγάλουν τις παρωπίδες

και το χειρότερο ξέρεις πιο είναι? ότι τις φοράνε για πενταροδεκάρες...γιατί αυτοί που έχουν το χοντρά τα πορτοφόλια βλέπουν τον κόσμο όπως είναι...δεν υποστηρίζουν κόμματα μόνο το συμφέρον τους

τα ζωντανά μόνο στηρίζουν κόμματα....λες και θα γεμίσει ποτέ το πορτοφόλι τους
ναι ρε φιλε.....η ελλαδα ειναι στην χειροτερη στιγμη της 25ετιας...αλλα με με μασαζ 6 χρονων ζουμε χρυσουν αιωνα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.746
Πόντοι
3.656
ναι ρε φιλε.....η ελλαδα ειναι στην χειροτερη στιγμη της 25ετιας...αλλα με με μασαζ 6 χρονων ζουμε χρυσουν αιωνα
είναι μέχρι να γίνει το μεγάλο μπαμ στην οικονομία...που έχει γίνει ήδη...απλά ο πολύς κόσμος δεν θέλει να το καταλάβει

οικονομικά πάνε προς γκρεμό...αν δεν έχουν ήδη πηδήξει....

η διαφορά είναι ότι η συγκεκριμένη κυβέρνηση εκτός από τα οικονομικά έχει καταστρέψει και κάθε άλλο θεσμό....δεν υπάρχει τίποτα που να έχει αφήσει όρθιο

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.789
Πόντοι
6.056
Από το 2009 , πέθαναν δεκάδες χιλιάδες.
Εκτός κάτι λίγες χιλιάδες που αυτοκτόνησαν .... όλοι οι χρεοκοπημένοι που πάθαν καρκίνους, εμφράγματα, εγκεφαλικά , τροχαία , αλκοολισμό , ψυχασθένειες ... και άλλες αρρώστιες .... σε ηλικίες από30 ως 50-55 .... δολοφονημένοι της πολιτικής είναι .

Και το να στέλνουν τον ανειδίκευτο να δουλεύει για 730€ ... ή τον επιστήμονα για 900€ με 1200€
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΝΕΩΝ ΕΙΝΑΙ.

Στην πρώτη αρρώστια θα πεθάνει στο ράτζο , όταν το ιδιωτικό θέλει 1000€ για εισαγωγή και πρώτες εξετάσεις ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ .

Και από την άλλη ... οι γόνοι ... με τα "μεστά βιογραφικά" = κωλόχαρτα κολλεγίων
παίρνουν .... στα 21-23 μισθάρες 5000€ ως 10000€ το μήνα ....
συν τριπλάσιες παροχές (εταιρικά ιχ, σπίτια εξωτερικό , γεύματα , μεταφορικά κοκ).

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.216
Πόντοι
2.306
Παμε ολοι μαζι να ξαναχρεωθουμε με το «σπιτι μου ΙΙ» να αγορασουμε τα κατεσχεμενα απο τις τραπεζες σπιτια των αλλων που την πατησαν τη «χρυση δεκαετια» πριν το 2010 , ωστε μμε τη σειρα μας να μας τα κατασχεσουν οι τραπεζες στην πρωτη «κοιλια» της οικονομιας, οπου δεν θα υπαρχουν πια εισοδηματα για να στηριξουν τις πληρωμες των δανειων.
Τα ειπαν ολα οι Talking Heads (θα επρεπε να διδασκεται στα σχολεια αυτο το τραγουδι..)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom