Νέα

Delivery με μηχανάκι.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 445
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Έχω δουλέψει 1 χρόνο Θεσσαλονίκη, πακετάς σε λουλούδια. Ήταν μια εταιρία που συνεργαζόταν με όλα σχεδόν τα ανθοπωλεία της πόλης. Πήγαινε ο πελάτης πχ Καλαμαριά και έλεγε θέλω αυτήν την γλάστρα ή τα 10 γαρύφαλλα στην τάδε Δ/νση στο Κορδελιό. Ο ανθοπώλης καλούσε την εταιρία η οποία με τη σειρά της καλούσε εσένα στον ασύρματο (ήμασταν 3-4 οπότε καλούσε τον πιο κοντινό).
Η χρονιά ήταν το 1997-1998. Δοέλευες με ποσοστά, ανάλογα με τη χρέωση προς τον ανθοπώλη (πχ για παραγγελία ανατολικά-δυτικά) ο ανθοπώλης πλήρωνε 1.000 δρχ, εκ των οποίων εσύ έπαιρνες τις 400.
Πολλά χιλιόμετρα σε κεντρικές οδούς με πολύ κίνηση και μεγάλες ταχύτητες. Πήγαινες άκρη δεξιά στους αυλακωμένους κω...δρομους της Θεσσαλονίκης (τότε τουλάχιστον) και ένιωθες την "ανάσα" των λεωφορείων να σε προσπερνάν 10 εκατοστά απ τον ώμο σου με 80 χλμ/ώρα. Χωρίς πίσω φανάρι, υπήρχαν δρομολόγια Βαρδάρης-Περαία!!!, να σε κορνάρουν αυτοκίνητα και να σε φωνάζουν απ το παράθυρο "που πας ρε χωρίς φώτα, θα σκοτωθείς", μηχανάκια ίσα που κινούνταν με μεγάλο κουβούκλιο από πίσω και να κουνιούνται στον αέρα από τα ρεύματα της παραλιακής. Δρομολόγια στο Πανόραμα με πανάκριβες γλάστρες, τεράστιες βίλες, σκυλιά να σε ορμάν στην πόρτα κια στους δρόμους και να μη σε δίνουν μπουρμπουάρ  :(
Βυσματικά δρομολόγια για τους "ημετέρους", χώσιμο στους νέους, κλπ, κλπ.
Νομίζω αυτά φτάνουν
Το μόνο καλό ήταν στις γιορτές που μπορούσες να πιάσεις μέχρι και 35-40.000 δρχ (το 1997) όταν ο μισθός σε εργοστάσιο δεν ξεπερνούσε τότε τις 160.000 δρχ.
Αυτό βέβαια μόνο κάτι Αι-Δημήτρη, Αι Γιάννη, Αι Γιώργη, Αγ Βαλεντίνου  :), κλπ
Φυσικά δούλευες 09.00 με 23.00 για να βγάλεις τόσα λεφτά. Και φυσικά ασχέτως καιρού (βροχές, παγωνιές, κλπ, κλπ)

Το καλύτερο σας το κράτησα για το τέλος: ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ!!! (ελπίζω να μη διαβάζει το πρώην "ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΟΤΣΟΓΛΑΝΟΚΛΕΦΤΟΡΟΥΦΙΑΝΟΒΟΦΡΟΛΑΜΟΓΙΟ" αφεντικό μου)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε στον εξπλορερ εχω 3 τουλ μπαρ με αποτελεσμα να εχω μικρη οθονη
πως θα τις εξαφανησω :think:

Εχουν προστεθει χωρις την θεληση σου? Πχ απο καποιο προγραμμα που κατεβασες ?

Πηγαινε πανω σε καποιο εικονιδιο στην επιφανεια εργασιας... πατα δεξι κλικ -> Διαγραφη και θα σου βγαλει προσθαφαιρεση προγραμματος... υπογραμμισμενο με μπλε... πατα εκει και θα σου ανοιξει μια λιστα με τα προγραμματα... οποτε βρες τα τουλ μπαρ και διεγραψε τα απο εκει.

(Η αρχικη ασχετη-εφαρμογη που θα πατησεις Διαγραφη δεν θα διαγραφτει με την μια αλλα θα σε παει στον πινακα προσθαφαιρεσης)

antifa69

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
κακως σου απανταω ... αλλα θα κανω μια τελευταια προσπαθεια...

μεταξυ μας φαινεσαι οτι δεν επικοινωνεις με σταθεροτητα.

Δεν ειπα πως ειναι αμορφωτοι , ειπα πως ειναι ανιδεικευτοι.

Οσοι δεν εχουν σπουδασει και πηγανε απευθειας για δουλεια... ας πανε πρωτα να σπουδασουν υδραυλικοι ή τεχνίτες να ειδικευτουν.

Μεχρι τοτε δεν μπορει να παιρνει λιγοτερα ενα ειδικευομενος απο εναν ανιδεικευτο

εγω ειχα βρει 2-3 οικογενειες τοτε και εκανα ιδιαιτερα για 1-2 χρονια... δεν κρατησε παραπανω... κ στο καθε παιδι εκανα ενα 2ωρο.

60 ευρω την βδομαδα εβγαζα απο ενα 4ωρο που ειχα συνολικα... και καμια φορα και 80 ευρω

γυρω στο 300αρι το μηνα , και πηγαινα κ κανα σαββατο - κυριακη σερβιτορος και τσιμπουσα αλλο ενα 100αρι απο εκει... (50+50) 700 ευρω το μηνα εβγαζα γαματες εποχες  :grin: :grin: :grin:

κάτι βάζεις μέσα στη σοκολάτα εσύ φίλε!
δεν εξηγείται αλλιώς:
χαχαχχα ελα ντε.

Αμα δεν γουσταρεις αυτη τη δουλεια ψαχνεις αλλου

οταν στο λυκειο οι αλλοι διαβαζανε... τους κοροιδευες και τους ελεγες φυτα

κανε τον χαμαλη τωρα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
"οταν στο λυκειο οι αλλοι διαβαζανε... τους κοροιδευες και τους ελεγες φυτα

κανε τον χαμαλη τωρα"
αυτό σημαίνει ανιδείκευτος ε? :jerking:

σταμάτα να εκτίθεσαι και να εκφράζεσαι ρατσιστικά για μια μερίδα ανθρώπων που πάει να βγάλει μεροκάματο!
είτε είναι μορφωμένοι είτε αμόρφωτοι!
γκέγκε μαλακάκο? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κάτι βάζεις μέσα στη σοκολάτα εσύ φίλε!
δεν εξηγείται αλλιώς:"οταν στο λυκειο οι αλλοι διαβαζανε... τους κοροιδευες και τους ελεγες φυτα

κανε τον χαμαλη τωρα"
αυτό σημαίνει ανιδείκευτος ε? :jerking:

σταμάτα να εκτίθεσαι και να εκφράζεσαι ρατσιστικά για μια μερίδα ανθρώπων που πάει να βγάλει μεροκάματο!
είτε είναι μορφωμένοι είτε αμόρφωτοι!
γκέγκε μαλακάκο? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ρε ελα να σου πω... επειδη δεν σε εχω μπροστα μου
να σε σφαλιαρισω ή να σου πω αυτα που σου πρεπουνε
δεν με ξεφορτωνεσαι βραδιατικο? ΑΝτε γιατι ειναι και αποβραδο
και δεν θελω να εχω πονοκεφαλο.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

antifa69

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
όταν πετάς τις μαλακίες σου να σκέφτεσαι!
κι όσο για τις σφαλιάρες ρε βλαμένο, άμα θα φας μία θα ψάχνεσαι!
μην πουλάς πολύ τσαμπουκά ρε μούλικο!

άντε και γαμήσου τώρα και μην σε ξαναδώ να μπλέκεσαι στα πόδια μου.

για τα τουλμπαρ που λένε οι προηγούμενοι είναι πολύ πιο απλό απ αυτές τις μαλακίες του τάπερ(μπολ):
δεξί κλικ πάνω στις εργαλειοθήκες και θα εμφανιστεί μια λίστα μ αυτές, τσεκαρισμένες!
ξετσεκάρετε όποια θέλετε και σβήνει αμέσως!
τάπερ! ξεστραβώσου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
όταν πετάς τις μαλακίες σου να σκέφτεσαι!
κι όσο για τις σφαλιάρες ρε βλαμένο, άμα θα φας μία θα ψάχνεσαι!
μην πουλάς πολύ τσαμπουκά ρε μούλικο!

άντε και γαμήσου τώρα και μην σε ξαναδώ να μπλέκεσαι στα πόδια μου.

για τα τουλμπαρ που λένε οι προηγούμενοι είναι πολύ πιο απλό απ αυτές τις μαλακίες του τάπερ(μπολ):
δεξί κλικ πάνω στις εργαλειοθήκες και θα εμφανιστεί μια λίστα μ αυτές, τσεκαρισμένες!
ξετσεκάρετε όποια θέλετε και σβήνει αμέσως!
τάπερ! ξεστραβώσου.

θα μου κλασεις τα αρχιδια .

Το πολυ πολυ απο απλυτο να σε κανω πλυμενο.

Ο τυπος να το κανει απεγκατασταση θελει. Οχι να μην του εμφανιζεται για αυτο και τον ρωτησα αρχικα τι θελει να κανει κοπανε  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

su rm -rf /antifa69

τραβα να διαβασεις για καμια ρετζιστρυ σαν windows να χαρεις και μην μου τα ζαλιζεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom