2005 σειρά κύριοι συνάδελφοι, πάμε δυνατά για τα 20 χρόνια φανατικοί συναγωνιστές, προτείνω στους διαχειριστές να μας κάνουν ένα δωράκι στην συμπλήρωση των 20 ετών πχ ένα μπλουζάκι τιμής ένεκεν για την προσήλωση κ την προτίμηση που δείξαμε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δεκαεπτά χρόνια μέλος του bou (ήμουνα νιος και γέρασα)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα cost2001
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 121
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.927
- Πόντοι
- 10.411
Γενέθλια σήμερα τύποι
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.975
- Πόντοι
- 9.297
Kαι στα 40...σάβανο;2005 σειρά κύριοι συνάδελφοι, πάμε δυνατά για τα 20 χρόνια φανατικοί συναγωνιστές, προτείνω στους διαχειριστές να μας κάνουν ένα δωράκι στην συμπλήρωση των 20 ετών πχ ένα μπλουζάκι τιμής ένεκεν για την προσήλωση κ την προτίμηση που δείξαμε.
Μην λέτε τέτοια, όχι μακαβριοτητες, σεβασμό στους γέροντες σοφούς του μπου!!!Kαι στα 40...σάβανο;
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Τύπε ήμουν μέλος και ποίο πρίν νομίζω το 2004 και το κλεισαν το σάιτ αυτά τα χρόνια δεν μου τα αναγνωρισανε
Στα παπάρια σου θα εξαγοράσεις αυτά του στρατού και καθάρισες!
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.935
- Πόντοι
- 6.946
χρόνια πολλά τυπε μου, να γαμηκεις μέχρι τα βαθειά γεράματα και να συνεχίσεις να συμμετάσχεις στο μπου.
έχεις ένα από τα επικοτερα αβαταρ από την αρχή της Δημιουργιας του σύμπαντος.
έχεις ένα από τα επικοτερα αβαταρ από την αρχή της Δημιουργιας του σύμπαντος.
Να πας σε εργατολογο-μπουδελολογο να αναλαβει την αναγνωρισηΤύπε ήμουν μέλος και ποίο πρίν νομίζω το 2004 και το κλεισαν το σάιτ αυτά τα χρόνια δεν μου τα αναγνωρισανε
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.074
- Πόντοι
- 6.515
Υπάρχει δυκολια να κοινοποιηθεί το τελοςKαι στα 40...σάβανο;
Μάγος του ΟΖ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2022
- Like
- 1.438
- Πόντοι
- 206
Ομοιοπαθής εδώ. Θυμάμαι γέμιζα με μονάδες το κινητό και την ξόδευα όλη. Τότε δεν είχε πακέτα ομιλίας με δωρεάν λεπτά.τι μαθαινει κανεις...
εγω θυμαμαι τις βιζιτες στις αγγελιες των εφημεριδων. Επαιρνες τηλεφωνο απο ενστικτο και ο,τι σου κατσει.
Εκτός αυτού προσπαθούσα από την φωνή να καταλάβω αν είναι όμορφη η κοπέλα, αλλά ήταν κυρίως τηλεφωνήτριες με ωραία φωνή...
Τώρα του το είπες αυτό για να του δώσεις κίνητρο να ανέβει του @argyrotoxos δηλαδή;ανεβα ενα βραδυ στο πυροβολειο χαμος γινεται απο πιτσιρικαδες
Να του έλεγες ότι έχει λιτανεία η ιερά μονή Βλατάδων και ότι θα σκάσουν μύτη gilf μαυροφορεμένα, να ερχόταν με χαρά!
νομίζω είμαι από τους πιό παλιούς στο bou και έχω απορία τι γίνανε όλοι εκείνοι που γράφανε τότε.. Το κακό είναι ότι το σάιτ άλλαξε τρείς φορές σέρβερ και τα παλιά μηνύματα έχουν χαθεί, εκτός κι αν η διαχείριση τα έχει αρχείο αλλά δε φαίνονται. Καλό θα ήταν αν υπάρχουν να εμφανιστούν κάποια θρέντ έτσι για την ιστορία
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.975
- Πόντοι
- 9.297
Είμαι λάτρης του ποιοτικού τουρισμού ,με χαρά θα ερχόμουν...!Τώρα του το είπες αυτό για να του δώσεις κίνητρο να ανέβει του @argyrotoxos δηλαδή;
Να του έλεγες ότι έχει λιτανεία η ιερά μονή Βλατάδων και ότι θα σκάσουν μύτη gilf μαυροφορεμένα, να ερχόταν με χαρά!
Αιολε και ο παππούς μου ίδια ηλικία λέει πως είναι .Εγώ είμαι μικρός ακόμα δεν μπορώ να έχω τόσα χρόνια 25 χρόνων είμαι
Αν σε ενδιαφέρει ο γιατρός του να σου στείλω pm.
Εύγε! Σπανίζουν στην εποχή μας οι ποιοτικοί νέοι!Είμαι λάτρης του ποιοτικού τουρισμού ,με χαρά θα ερχόμουν...!
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
να τα εκατοστησετε!
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.755
- Πόντοι
- 2.306
Κατ’ αρχην Χρονια σου Πολλα και Καλα! Τα καλυτερα ειναι μπροστα μας (λεμε τωρα…).Εγώ ξεκίνησα με 80 δραχμές
Απορια : οταν ξεκινησες η σεξεργατρια ηταν καπως ετσι?
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.755
- Πόντοι
- 2.306
Ειναι με το παλιο ημερολογιο, τοτε ειχαν γραφειαδες για τα ενσημα, θα δυσκολευτει.Να πας σε εργατολογο-μπουδελολογο να αναλαβει την αναγνωριση
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.975
- Πόντοι
- 9.297
Αν τους δείξει πιστοποιητικό ότι είχε πολεμήσει στα Γαυγάμηλα θα του κάνουν επ' ώμου και παρουσιαστε στα γραφεία.....Στα παπάρια σου θα εξαγοράσεις αυτά του στρατού και καθάρισες!
Στα γραφεία κηδειών;Αν τους δείξει πιστοποιητικό ότι είχε πολεμήσει στα Γαυγάμηλα θα του κάνουν επ' ώμου και παρουσιαστε στα γραφεία.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 101
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 323
- Εμφανίσεις