jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.468
- Πόντοι
- 3.506
η νδ το εκλεσε -καταραμενη δεξιαΤύπε ήμουν μέλος και ποίο πρίν νομίζω το 2004 και το κλεισαν το σάιτ αυτά τα χρόνια δεν μου τα αναγνωρισανε
η νδ το εκλεσε -καταραμενη δεξιαΤύπε ήμουν μέλος και ποίο πρίν νομίζω το 2004 και το κλεισαν το σάιτ αυτά τα χρόνια δεν μου τα αναγνωρισανε
Έχασες τα ένσημα? Να πας δικαστικώς!!Τύπε ήμουν μέλος και ποίο πρίν νομίζω το 2004 και το κλεισαν το σάιτ αυτά τα χρόνια δεν μου τα αναγνωρισανε
Το 2005 ξεκίνησε αν θυμάμαι σωστά....Τύπε ήμουν μέλος και ποίο πρίν νομίζω το 2004 και το κλεισαν το σάιτ αυτά τα χρόνια δεν μου τα αναγνωρισανε
δεν γερασαμε τυπε μεγαλωσαμε δεν ειναι το ιδιο, αλλωστε δεν ειναι τυχαια η παροιμια που λεειΑντέξαμε τόσα χρόνια τώρα στα γεράματα δεν θα αλλάξουμε
Όταν παλιά μέλη μπαίνουν στο bou
δεν γερασαμε τυπε μεγαλωσαμε δεν ειναι το ιδιο, αλλωστε δεν ειναι τυχαια η παροιμια που λεει
μαλλι μπαμπακι ψωλι φαρμακι
κοψε καμια 23-ετια και εισαι μεσαΤύπε άμα ξεκωλιάζουμε γαϊδάρα στην ανηφόρα, δεν πάει να είμαστε και 65 !
Το θέμα είναι να δουλεύει το τρυπάνι .
Και γω με 3.000 δραχμές έχασα τη παρθένια μου σε ένα κατώγι της Φυλής εν έτη 1992 ή 3….εχουμε προλαβει την φυλης (στα καλα της οχι τωρα που εχει γινει σκατομπουρδελο) να πηδαμε μουναρες ρωσσιδες για 3.000 δρχ (8,8€) και μισθο τοτε κοντα στις 200.000 δρχ (στην δικη μου ειδικοτητα) ως νεο εισερχομενος το μπου αρκετα χρονια μετα βγηκε στην πιατσα
Όταν ξεκίνησα την πορνοκαριερα μου τύπε ούτε Ρωσίδες δεν υπήρχανεχουμε προλαβει την φυλης (στα καλα της οχι τωρα που εχει γινει σκατομπουρδελο) να πηδαμε μουναρες ρωσσιδες για 3.000 δρχ (8,8€) και μισθο τοτε κοντα στις 200.000 δρχ (στην δικη μου ειδικοτητα) ως νεο εισερχομενος το μπου αρκετα χρονια μετα βγηκε στην πιατσα
Τύπε πέτρινα χρόνια εκείνα.Όταν ξεκίνησα την πορνοκαριερα μου τύπε ούτε Ρωσίδες δεν υπήρχαν
στα μεσα τις δεκαετιας του 90 υπηρχαν αρκετες ελληνιδες ακομα με ισχυρα <ποστα> στα μπουρδελα γιατι εργαζοντουσαν χρονια εκει και τις γνωριζε αρκετος κοσμος και ειχαν πελατεια απο εκει και μετα ομως οταν τα ρωσσικα αλογα αρχισαν να παρελαυνουν οι δικες μας χαθηκανΌταν ξεκίνησα την πορνοκαριερα μου τύπε ούτε Ρωσίδες δεν υπήρχαν
17 χρονια μελος και ουτε μια κριτικηΓενέθλια σήμερα τύποι
Τώρα και με το σάιτ είναι εύκολα τα πράγματα ξέρεις ποια που πότε και αν είναι καλή η αν είναι φόλα, στα δικά μου χρόνια πηγεναμε με το ένστικτο του μπουρδέλιαρηστα μεσα τις δεκαετιας του 90 υπηρχαν αρκετες ελληνιδες ακομα με ισχυρα <ποστα> στα μπουρδελα γιατι εργαζοντουσαν χρονια εκει και τις γνωριζε αρκετος κοσμος και ειχαν πελατεια απο εκει και μετα ομως οταν τα ρωσσικα αλογα αρχισαν να παρελαυνουν οι δικες μας χαθηκαν
ειχα προλαβει και εγω 2-3 τετοιες αλλα τις θυμαμε πολυ αμυδρα
Τύπε κριτική δεν πρόκειται να κάνω ποτέ και για κανένα λόγο.Τα γούστα του καθενός είναι αντικειμενικά καί ο καθένας πρέπει να έχει αντίληψη και να παίρνει τα ρίσκα τού. Ξέρεις πόσες φολες έχω φάει από καλές κριτικές και πόσα διαμαντακια έχω ανακαλύψει από κακές κριτικές!17 χρονια μελος και ουτε μια κριτικη
πολυ μεγαλη η συνεισφορα σου στο σαη τυπε...
γραψε εστω μια να σπασει η παρθενια να πουμε...
μεχρι και το 2005 που ανοιξε εδω το σαιτ ναι ετσι πηγαιναμε ολοιΤώρα και με το σάιτ είναι εύκολα τα πράγματα ξέρεις ποια που πότε και αν είναι καλή η αν είναι φόλα, στα δικά μου χρόνια πηγεναμε με το ένστικτο του μπουρδέλιαρη
Χρόνια πολλά ομορφάντρα.Γενέθλια σήμερα τύποι
η συνεισφορα σου στο σαητ ποια ειναι εν τελει ?Τύπε κριτική δεν πρόκειται να κάνω ποτέ και για κανένα λόγο.Τα γούστα του καθενός είναι αντικειμενικά καί ο καθένας πρέπει να έχει αντίληψη και να παίρνει τα ρίσκα τού. Ξέρεις πόσες φολες έχω φάει από καλές κριτικές και πόσα διαμαντακια έχω ανακαλύψει από κακές κριτικές!
Διάβασε προσεκτικά τι γράφω.Και μετά διαγράψου εσύ άντε καλή νυχταη συνεισφορα σου στο σαητ ποια ειναι εν τελει ?
να διαβαζεις κριτικες στο σαη ηξερες, τα διαμαντακια που ανακαλυπτες ομως τα κρατουσες για την παρτη σου... ωραιος εισαι..
κανε μια διαγραφη προφιλ και καληνυχτα σου...