raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.213
- Πόντοι
- 5.006
λιγα τους πηρες...Και γω με 3.000 δραχμές έχασα τη παρθένια μου σε ένα κατώγι της Φυλής εν έτη 1992 ή 3….
λιγα τους πηρες...Και γω με 3.000 δραχμές έχασα τη παρθένια μου σε ένα κατώγι της Φυλής εν έτη 1992 ή 3….
Στα γραφεία ενσήμων για να βγει η πολυπόθητη σύνταξη....Στα γραφεία κηδειών;
Μην ανησυχείς τους ξέρω καλά αυτούς της εκκλησίας μερες μετράει ο Αργύρης μέχρι να το γυρίσει στα πιπινια - τα έχουμε ξαναπεί η καλύτερη τροφή για τούς μπαρμπαδες σαν εμας είναι το αρνάκι γάλακτοςΤώρα του το είπες αυτό για να του δώσεις κίνητρο να ανέβει του @argyrotoxos δηλαδή;
Να του έλεγες ότι έχει λιτανεία η ιερά μονή Βλατάδων και ότι θα σκάσουν μύτη gilf μαυροφορεμένα, να ερχόταν με χαρά!
Εγώ έσκασα 20.000 δρχ ( ένα δεκαχιλιαρο και δύο πεντοχιλιαρα...ακόμα το θυμάμαι) σε κυριλέ χώρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ( από αγγελία σε εφημερίδα ) ...ήθελα ποιότητα και επίπεδο και αυτό με ακολουθεί πάντα.Και γω με 3.000 δραχμές έχασα τη παρθένια μου σε ένα κατώγι της Φυλής εν έτη 1992 ή 3….
Αν πιάσω μπαστούνι στο χέρι φυσικά και θα αφήσω τα μιλφ γιατί αυτά θα κάνουν σκληρό σεξ με μαρμάρινη πλάκα φορώντας σέξυ ξύλινα εσώρουχα....μονόδρομος θα είναι τα πιπινια τότε!Μην ανησυχείς τους ξέρω καλά αυτούς της εκκλησίας μερες μετράει ο Αργύρης μέχρι να το γυρίσει στα πιπινια - τα έχουμε ξαναπεί η καλύτερη τροφή για τούς μπαρμπαδες σαν εμας είναι το αρνάκι γάλακτος
Μην ανησυχείς τους ξέρω καλά αυτούς της εκκλησίας μερες μετράει ο Αργύρης μέχρι να το γυρίσει στα πιπινια - τα έχουμε ξαναπεί η καλύτερη τροφή για τούς μπαρμπαδες σαν εμας είναι το αρνάκι γάλακτος
Καλύτερα μίλα για τον εαυτό σου Jimmy πιπινολάγνε. Εδώ υπάρχει πχοιότητα.Εγώ έσκασα 20.000 δρχ ( ένα δεκαχιλιαρο και δύο πεντοχιλιαρα...ακόμα το θυμάμαι) σε κυριλέ χώρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ( από αγγελία σε εφημερίδα ) ...ήθελα ποιότητα και επίπεδο και αυτό με ακολουθεί πάντα.
Άλλο να τρως πατατάκια και μπισκότα στο παγκάκι και άλλο να τρως σε πενταστερο ξενοδοχείο.
Ο παλιός είναι αλλιώς αλλά κ ο νέος είναι ωραίος.
Φύλαγα τα λεφτά για να πάω στο ΠΑΟΚ -Ατλετικο Μαδρίτης που έληξε 4-4(!)...δεν το μετάνιωσα βέβαια...αν πήγαινα εκεί θα έβλεπα έναν ένδοξο αποκλεισμό ενώ τώρα απέκτησα μοναδική πρώτη εμπειρία υψηλού επιπέδου.Καλύτερα μίλα για τον εαυτό σου Jimmy πιπινολάγνε. Εδώ υπάρχει πχοιότητα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι αλλά εάν είναι πατατάκια με γεύση μουνίλας, κάνεις την δουλειά σου οικονομικάΆλλο να τρως πατατάκια και μπισκότα στο παγκάκι και άλλο να τρως σε πενταστερο ξενοδοχείο.
Ξεκουράσου Λύκε του Αγίου Όρους, θα έρθουν πολλές μάχες μετά την Ανάσταση του Κυρίου μας. Τώρα είναι ώρα για περισυλλογήΕίμαι ένας μοναχικός λύκος που εκτελεί εφόδους στα πεδία της μάχης....
Ποτέ δεν θέτουμε την ποσότητα πάνω από την ποιότητα.Ναι αλλά εάν είναι πατατάκια με γεύση μουνίλας, κάνεις την δουλειά σου οικονομικά
Ξεκουράσου Λύκε του Αγίου Όρους, θα έρθουν πολλές μάχες μετά την Ανάσταση του Κυρίου μας. Τώρα είναι ώρα για περισυλλογή
Εγώ 25 στα 26Εγώ είμαι μικρός ακόμα δεν μπορώ να έχω τόσα χρόνια 25 χρόνων είμαι
Μαγκιά σας που μαζεύατε λεφτά και μάθατε από μικρά την αξία της αποταμίευσης ...κάθε 31η Οκτωβρίου γράφατε και έκθεση για την Ημέρα Αποταμίευσης.Πως τα πήγαινες στην έκθεση αυτήν;Πιτσιρικάδες περίπου 1978 σε μια γειτονιά στους Αμπελόκηπους στην Αθήνα σε μια γειτονιά που ήταν γεμάτη ζωή και χωματόδρομους μαζευόμασταν πάνω από πενήντα παιδιά κάθε ηλικίας, οι καύλες μας βαραγαν κόκκινο όταν βλέπαμε όμορφες νοικοκυρές που πηγαιναν για ψώνια η μαλακια κάθε μέρα σύννεφο,οι πιο μεγάλοι σε ηλικία 17 18 που είχαν πηδήξει ήταν οι σοφοί της γειτονιάς και τους ακούγαμε με προσοχή για να μάθουμε πώς γίνεται το κόλπο, μας είχαν πει για κάποια λίγα σπιτάκια στον Κεραμεικό και στη φυλής που είχαν πάει αλλά αυτό για εμάς ήταν σαν ένα μεγάλο ταξίδι στο άγνωστο, το χαρτζιλίκι από θείες και θείους για παγωτα και σοκολάτες ξεκίνησε να γίνεται αποταμίευση,η ιδέα έπρεπε να γίνει πράξη και κάποια στιγμή μάθαμε για τρία σπιτάκια που ήταν κοντά, ένα στην οδό Ιπποκράτους κοντά στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και δύο στην οδό Μαυρομιχάλη, όταν μαζέψαμε το χρήμα ήρθε η μεγάλη μέρα που σχεδιάζαμε από καιρό..... Συνεχίζεται
...στα 26 η στα 62;Εγώ 25 στα 26
Μου θυμίζεις πολλά πράγματα αν και μικρός 25χ ....όπως τα λες όλες οι γειτονιές ίδιες στα προσφυγικά του Βύρωνα το ίδιο ακριβώς...με ένα μεγάλο κομωτηριο στη γειτονιά κάναμε μάτι τις μουναρες που δούλευαν εκεί και τις κυρίες που πήγαιναν πελάτισσες...Πιτσιρικάδες περίπου 1978 σε μια γειτονιά στους Αμπελόκηπους στην Αθήνα σε μια γειτονιά που ήταν γεμάτη ζωή και χωματόδρομους μαζευόμασταν πάνω από πενήντα παιδιά κάθε ηλικίας, οι καύλες μας βαραγαν κόκκινο όταν βλέπαμε όμορφες νοικοκυρές που πηγαιναν για ψώνια η μαλακια κάθε μέρα σύννεφο,οι πιο μεγάλοι σε ηλικία 17 18 που είχαν πηδήξει ήταν οι σοφοί της γειτονιάς και τους ακούγαμε με προσοχή για να μάθουμε πώς γίνεται το κόλπο, μας είχαν πει για κάποια λίγα σπιτάκια στον Κεραμεικό και στη φυλής που είχαν πάει αλλά αυτό για εμάς ήταν σαν ένα μεγάλο ταξίδι στο άγνωστο, το χαρτζιλίκι από θείες και θείους για παγωτα και σοκολάτες ξεκίνησε να γίνεται αποταμίευση,η ιδέα έπρεπε να γίνει πράξη και κάποια στιγμή μάθαμε για τρία σπιτάκια που ήταν κοντά, ένα στην οδό Ιπποκράτους κοντά στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και δύο στην οδό Μαυρομιχάλη, όταν μαζέψαμε το χρήμα ήρθε η μεγάλη μέρα που σχεδιάζαμε από καιρό..... Συνεχίζεται
δεν γινεται εγω ειμαι της ποσοτηταςΌχι φίλε, εγώ μας θέλω όλους μονιασμένους!
Ο καθένας με τις προτιμήσεις του. Είναι όλες σεβαστές.δεν γινεται εγω ειμαι της ποσοτητας