Νέα

Δεκαεπτά χρόνια μέλος του bou (ήμουνα νιος και γέρασα)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cost2001
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.344
Πόντοι
3.506
Τώρα του το είπες αυτό για να του δώσεις κίνητρο να ανέβει του @argyrotoxos δηλαδή;
Να του έλεγες ότι έχει λιτανεία η ιερά μονή Βλατάδων και ότι θα σκάσουν μύτη gilf μαυροφορεμένα, να ερχόταν με χαρά!
Μην ανησυχείς τους ξέρω καλά αυτούς της εκκλησίας :buck2:μερες μετράει ο Αργύρης μέχρι να το γυρίσει στα πιπινια - τα έχουμε ξαναπεί η καλύτερη τροφή για τούς μπαρμπαδες σαν εμας είναι το αρνάκι γάλακτος :tooth:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.830
Πόντοι
9.297
Και γω με 3.000 δραχμές έχασα τη παρθένια μου σε ένα κατώγι της Φυλής εν έτη 1992 ή 3….
Εγώ έσκασα 20.000 δρχ ( ένα δεκαχιλιαρο και δύο πεντοχιλιαρα...ακόμα το θυμάμαι) σε κυριλέ χώρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ( από αγγελία σε εφημερίδα ) ...ήθελα ποιότητα και επίπεδο και αυτό με ακολουθεί πάντα.
Άλλο να τρως πατατάκια και μπισκότα στο παγκάκι και άλλο να τρως σε πενταστερο ξενοδοχείο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.830
Πόντοι
9.297
Μην ανησυχείς τους ξέρω καλά αυτούς της εκκλησίας :buck2:μερες μετράει ο Αργύρης μέχρι να το γυρίσει στα πιπινια - τα έχουμε ξαναπεί η καλύτερη τροφή για τούς μπαρμπαδες σαν εμας είναι το αρνάκι γάλακτος :tooth:
Αν πιάσω μπαστούνι στο χέρι φυσικά και θα αφήσω τα μιλφ γιατί αυτά θα κάνουν σκληρό σεξ με μαρμάρινη πλάκα φορώντας σέξυ ξύλινα εσώρουχα....μονόδρομος θα είναι τα πιπινια τότε!

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.682
Πόντοι
6.236

Εγώ έσκασα 20.000 δρχ ( ένα δεκαχιλιαρο και δύο πεντοχιλιαρα...ακόμα το θυμάμαι) σε κυριλέ χώρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ( από αγγελία σε εφημερίδα ) ...ήθελα ποιότητα και επίπεδο και αυτό με ακολουθεί πάντα.
Άλλο να τρως πατατάκια και μπισκότα στο παγκάκι και άλλο να τρως σε πενταστερο ξενοδοχείο.
Καλύτερα μίλα για τον εαυτό σου Jimmy πιπινολάγνε. Εδώ υπάρχει πχοιότητα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο παλιός είναι αλλιώς αλλά κ ο νέος είναι ωραίος.
:priest::priest::priest:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.830
Πόντοι
9.297

Φύλαγα τα λεφτά για να πάω στο ΠΑΟΚ -Ατλετικο Μαδρίτης που έληξε 4-4(!)...δεν το μετάνιωσα βέβαια...αν πήγαινα εκεί θα έβλεπα έναν ένδοξο αποκλεισμό ενώ τώρα απέκτησα μοναδική πρώτη εμπειρία υψηλού επιπέδου.
Αυτοί που είχαν την πρώτη τους φορά σε μπουρδέλα των 3.000-5.000 δρχ ιδίως με παρέα συνήθως θέτουν σε προτεραιότητα την ποσότητα έναντι της ποιότητος .Κυρίως με παρέες πάνε όπως τα πιτσιρίκια....εγώ δουλεύω μόνος όπως λένε σε αμερικανικές αστυνομικές ταινίες.
Είμαι ένας μοναχικός λύκος που εκτελεί εφόδους στα πεδία της μάχης....

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.216
Πόντοι
2.536
Ναι αλλά εάν είναι πατατάκια με γεύση μουνίλας, κάνεις την δουλειά σου οικονομικά
Είμαι ένας μοναχικός λύκος που εκτελεί εφόδους στα πεδία της μάχης....
Ξεκουράσου Λύκε του Αγίου Όρους, θα έρθουν πολλές μάχες μετά την Ανάσταση του Κυρίου μας. Τώρα είναι ώρα για περισυλλογή

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.830
Πόντοι
9.297
Ναι αλλά εάν είναι πατατάκια με γεύση μουνίλας, κάνεις την δουλειά σου οικονομικά

Ξεκουράσου Λύκε του Αγίου Όρους, θα έρθουν πολλές μάχες μετά την Ανάσταση του Κυρίου μας. Τώρα είναι ώρα για περισυλλογή
Ποτέ δεν θέτουμε την ποσότητα πάνω από την ποιότητα.
Περισυλλογή και συγκέντρωση δυνάμεων!

OP
OP
cost2001

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.449
Πόντοι
3.556
Πιτσιρικάδες περίπου 1978 σε μια γειτονιά στους Αμπελόκηπους στην Αθήνα σε μια γειτονιά που ήταν γεμάτη ζωή και χωματόδρομους μαζευόμασταν πάνω από πενήντα παιδιά κάθε ηλικίας, οι καύλες μας βαραγαν κόκκινο όταν βλέπαμε όμορφες νοικοκυρές που πηγαιναν για ψώνια η μαλακια κάθε μέρα σύννεφο,οι πιο μεγάλοι σε ηλικία 17 18 που είχαν πηδήξει ήταν οι σοφοί της γειτονιάς και τους ακούγαμε με προσοχή για να μάθουμε πώς γίνεται το κόλπο, μας είχαν πει για κάποια λίγα σπιτάκια στον Κεραμεικό και στη φυλής που είχαν πάει αλλά αυτό για εμάς ήταν σαν ένα μεγάλο ταξίδι στο άγνωστο, το χαρτζιλίκι από θείες και θείους για παγωτα και σοκολάτες ξεκίνησε να γίνεται αποταμίευση,η ιδέα έπρεπε να γίνει πράξη και κάποια στιγμή μάθαμε για τρία σπιτάκια που ήταν κοντά, ένα στην οδό Ιπποκράτους κοντά στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και δύο στην οδό Μαυρομιχάλη, όταν μαζέψαμε το χρήμα ήρθε η μεγάλη μέρα που σχεδιάζαμε από καιρό..... Συνεχίζεται

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.081
Πόντοι
22.785
:think::thumbsup::wanker:
Αναπολώ και θλίβομαι Καί τί δεν γνώρισα εδώ μέσα στα 15 χρόνια....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.830
Πόντοι
9.297
Πιτσιρικάδες περίπου 1978 σε μια γειτονιά στους Αμπελόκηπους στην Αθήνα σε μια γειτονιά που ήταν γεμάτη ζωή και χωματόδρομους μαζευόμασταν πάνω από πενήντα παιδιά κάθε ηλικίας, οι καύλες μας βαραγαν κόκκινο όταν βλέπαμε όμορφες νοικοκυρές που πηγαιναν για ψώνια η μαλακια κάθε μέρα σύννεφο,οι πιο μεγάλοι σε ηλικία 17 18 που είχαν πηδήξει ήταν οι σοφοί της γειτονιάς και τους ακούγαμε με προσοχή για να μάθουμε πώς γίνεται το κόλπο, μας είχαν πει για κάποια λίγα σπιτάκια στον Κεραμεικό και στη φυλής που είχαν πάει αλλά αυτό για εμάς ήταν σαν ένα μεγάλο ταξίδι στο άγνωστο, το χαρτζιλίκι από θείες και θείους για παγωτα και σοκολάτες ξεκίνησε να γίνεται αποταμίευση,η ιδέα έπρεπε να γίνει πράξη και κάποια στιγμή μάθαμε για τρία σπιτάκια που ήταν κοντά, ένα στην οδό Ιπποκράτους κοντά στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και δύο στην οδό Μαυρομιχάλη, όταν μαζέψαμε το χρήμα ήρθε η μεγάλη μέρα που σχεδιάζαμε από καιρό..... Συνεχίζεται
Μαγκιά σας που μαζεύατε λεφτά και μάθατε από μικρά την αξία της αποταμίευσης ...κάθε 31η Οκτωβρίου γράφατε και έκθεση για την Ημέρα Αποταμίευσης.Πως τα πήγαινες στην έκθεση αυτήν;

...στα 26 η στα 62;

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.514
Πόντοι
11.956
Μου θυμίζεις πολλά πράγματα αν και μικρός 25χ ....όπως τα λες όλες οι γειτονιές ίδιες στα προσφυγικά του Βύρωνα το ίδιο ακριβώς...με ένα μεγάλο κομωτηριο στη γειτονιά κάναμε μάτι τις μουναρες που δούλευαν εκεί και τις κυρίες που πήγαιναν πελάτισσες...

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.344
Πόντοι
3.506

προσπαθεις να σπειρεις διχονοια αναμεσα σε εμενα και τον argyrotoxo (με βλεπει που με βλεπει με μισο ματι επειδη ειμαι αριστερος:tooth:) δεν θα σου περασει ωριων/DJ του μπου
dj-gramophone-party-shout-music.jpg

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.682
Πόντοι
6.236
προσπαθεις να σπειρεις διχονοια αναμεσα σε εμενα και τον argyrotoxo (με βλεπει που με βλεπει με μισο ματι επειδη ειμαι αριστερος:tooth:) δεν θα σου περασει ωριων/DJ του μπου
dj-gramophone-party-shout-music.jpg
Όχι φίλε μου, εγώ μας θέλω όλους μονιασμένους!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.011
Πόντοι
6.515
Όλα τα νιάτα του bou εδώ μαζευτηκαμε

Stories