Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Είναι συνταξιμα παρόλα αυτά..Τύπε ήμουν μέλος και ποίο πρίν νομίζω το 2004 και το κλεισαν το σάιτ αυτά τα χρόνια δεν μου τα αναγνωρισανε
Είναι συνταξιμα παρόλα αυτά..Τύπε ήμουν μέλος και ποίο πρίν νομίζω το 2004 και το κλεισαν το σάιτ αυτά τα χρόνια δεν μου τα αναγνωρισανε
Ατυχία...θα βγεις στην συνταξη αργότερα!Τύπε ήμουν μέλος και ποίο πρίν νομίζω το 2004 και το κλεισαν το σάιτ αυτά τα χρόνια δεν μου τα αναγνωρισανε
Αυτό που έχω ακούσει από ραδιόφωνα Θεσσαλονίκης ότι είστε Αριστεροί οι Ηρακλειδείς ισχύει;η νδ το εκλεσε -καταραμενη δεξια
δεν ξερω εχω να πατησω σε γηπεδο απο τοτε που επαιζε μπαλα ο κωφιδης στον ηρακλη- παντως στα καστρα που μενω ειναι φωλια αριστερων οντωςΑυτό που έχω ακούσει από ραδιόφωνα Θεσσαλονίκης ότι είστε Αριστεροί οι Ηρακλειδείς ισχύει;
Ευχαριστώ για την ενημέρωση.δεν ξερω εχω να πατησω σε γηπεδο απο τοτε που επαιζε μπαλα ο κωφιδης στον ηρακλη- παντως στα καστρα που μενω ειναι φωλια αριστερων οντως
ειμαστε καλη γειτονια βρε και ο δημαρχος θεσσαλονικης στη ανω-πολη μενει τον βλεπω μερικες φορες με ενα σκυλακι/φλοκατη - μου την ειχε πει και στην καραντινα που δεν φορουσα μασκαΕυχαριστώ για την ενημέρωση.
Καλά σε έκανε...ειμαστε καλη γειτονια βρε και ο δημαρχος θεσσαλονικης στη ανω-πολη μενει τον βλεπω μερικες φορες με ενα σκυλακι/φλοκατη - μου την ειχε πει και στην καραντινα που δεν φορουσα μασκα
τωρα πια εχει λεωφορια παλια ηταν δραμα η κατασταση - ασε με τα ταξι παλια ελεγες καστρα και μονο που δεν εβριζαν οι ταριφες - με το νερο ποτε δεν ειχαμε προβλημαΚαλά σε έκανε...
Έχω ανέβει εκεί με το τουριστικό λεωφορείο....πως την παλεύετε εκεί;
Δεν νομίζω να έχετε συχνά αστικά εκεί....
Τουλάχιστον ελπίζω να μην έχετε πρόβλημα με το νερό γιατί σε περιοχές αρκετά ψηλότερα από τις πιο πολλές ,αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα
Πατάει κανας τουρίστας κατά εκεί η όλοι στο κέντρο μαζεύονται;τωρα πια εχει λεωφορια παλια ηταν δραμα η κατασταση - ασε με τα ταξι παλια ελεγες καστρα και μονο που δεν εβριζαν οι ταριφες - με το νερο ποτε δεν ειχαμε προβλημα
λιγοι τουριστες - αλλα εχουμε πολλους εσωτερικους τουριστες ανεβα ενα βραδυ στο πυροβολειο χαμος γινεται απο πιτσιρικαδεςΠατάει κανας τουρίστας κατά εκεί η όλοι στο κέντρο μαζεύονται;
Εγω οταν πρωτοπηγα σε μπορδελο,ειχε 40 δραχμες... και ηταν στην ΕΡΜΟΥΌταν ξεκίνησα την πορνοκαριερα μου τύπε ούτε Ρωσίδες δεν υπήρχαν
Αυτα δεν είναι τουρίστες αλλά σκέτη φυρα...ξοδεύουν κάνα φράγκο έστω για σπορακια η μόνο μαλακιζονται με τα κωλοκινητα τους;λιγοι τουριστες - αλλα εχουμε πολλους εσωτερικους τουριστες ανεβα ενα βραδυ στο πυροβολειο χαμος γινεται απο πιτσιρικαδες
40 δραχμές αρχαίες η από αυτές που έγραφαν Ελληνική Δημοκρατία,;Εγω οταν πρωτοπηγα σε μπορδελο,ειχε 40 δραχμες... και ηταν στην ΕΡΜΟΥ
σκετη φυρα οπως το ειπες- αλλα μην χαλασουμε το νημα του cost2001 με σπαμ εχει και τα γενεθλια του σημεραΑυτα δεν είναι τουρίστες αλλά σκέτη φυρα...ξοδεύουν κάνα φράγκο έστω για σπορακια η μόνο μαλακιζονται με τα κωλοκινητα τους;
Εγώ ξεκίνησα με 80 δραχμέςΕγω οταν πρωτοπηγα σε μπορδελο,ειχε 40 δραχμες... και ηταν στην ΕΡΜΟΥ
Τι ειχαμε , τι χασαμε ,πσολεω σε ξεχασαμε.........Χρονια πολλαΤύπε ήμουν μέλος και ποίο πρίν νομίζω το 2004 και το κλεισαν το σάιτ αυτά τα χρόνια δεν μου τα αναγνωρισανε