aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
απο τις μαναδες τους.Ηταν συγγενης με τον Χαριλαο?
απο τις μαναδες τους.Ηταν συγγενης με τον Χαριλαο?
Πλακα εκανα,μαλλον προκειται για απλη συνωνυμια.απο τις μαναδες τους.
απο τις μαναδες τους.
Πλακα εκανα,μαλλον προκειται για απλη συνωνυμια.
Αποκλειεται εν ετει 1962 να γινεται δεκτος στην ΣΣΕ συγγενης του καπεταν Γιωτη.
χεστηκα, εσυ τα ξερεις ολα.....ααααα παρεμπιπτοντως με ενα μπαμ το κωλονησι σου βγηκε off; αααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααπες μας τώρα και για τον Τσαλικίδη.....
πες μας και γιατί ονομάστηκε η βάση Φλωράκης.
Αυτη η μαλακια γινεται διαρκως,αποστρατευεται ο αλλος και πηγαινει κατω για να αναλαβει την ΕΦ να πουμε,σε ηλικια 57 στα 58 ο μακαριτης.Το Μάιο του 2000 είχε κριθεί ως ευδοκίμως τερματίσας τη σταδιοδρομία του και ταυτόχρονα ανακλήθηκε στην ενεργό υπηρεσία για να αναλάβει τα καθήκοντα του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς στην Κύπρο, σε διαδοχή του Αντιστρατήγου Δημήτριου Δήμου.
χεστηκα, εσυ τα ξερεις ολα.....ααααα παρεμπιπτοντως με ενα μπαμ το κωλονησι σου βγηκε off; αααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
στ' αρχιδια μου με τις θεωρειες συνομωσια σου, τοσο καιρο μας επρηζες τα συκωτια με τις γαμαω υποδομες του κολωνησιου και τωρα βγηκατε στην ζητιανια για ΝΕΡΟ αχααααααααααααααααχααααααααααααααααααααααααααααααααχαααααααααααααααααχέστηκες ρε λακαμά;
σαφώς.
αφού ο Τσαλικίδης ο νυν Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς είναι Ελληνας.
ο προηγούμενος Φλωράκης έλληνας κι αυτός πήγε να οργανώσει ως Ελληνας την Εθνική Φρουρά και κατέπεσε με το ελικοπτέρι στις 11 Ιουλίου 2002. 9 χρόνια μετά απο την τραγική επέτειο άρχισαν τα βεγγαλικά για την άριστη οργάνωση που λαμβάνει το κυπριακο στράτευμα απο τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ.
μετά απορείς ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΡΑΤΣΑ ΣΟΥ.
Εννέα χρόνια από το θάνατο του Στρατηγού Ευάγγελου Φλωράκη
Εννέα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την συντριβή του μοιραίου ελικοπτέρου Βell-206 της Εθνικής Φρουράς, με αποτέλεσμα το τραγικό θάνατο του τότε Α/ΓΕΕΦ Αντιστράτηγου Ευάγγελου Φλωράκη, του Ταξιάρχου Στυλιανού Δεμέναγα, του Υποπλοιάρχου Νικόλαου Σεργίου, και των μελών του πληρώματος, Σμηναγού Πάρη Αθανασιάδη και Υποσμηναγού Μιχάλη Σιακαλλή. Το ελικόπτερο απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Λακατάμιας στη Λευκωσία με κατεύθυνση την αεροπορική βάση Πάφου για τη παρακολούθηση νυκτερινής εκπαιδευτικής δραστηριότητας από τον Α/ΓΕΕΦ, που δεν ήταν άλλη από πτήσεις επιθετικών ελικοπτέρων Mi-35 τα οποία είχαν παραληφθεί με άκρα μυστικότητα το 2001 και παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά την ημέρα της κηδείας του Στρατηγού Φλωράκη.
[size=18pt]Το ελικόπτερο κατέπεσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στις 4.20 της 11ης Ιουλίου 2002 περίπου δύο χιλιόμετρα από την αεροπορική βάση Πάφου, κοντά στο χωριό Κούκλια, συγκλονίζοντας Ελλάδα και Κύπρο.[/size]
Η παρουσία του εκλιπόντος στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς αποτέλεσε κινητήριο δύναμη για την αναδιοργάνωση και την ενίσχυσή της. Σημειώνεται ότι επί ηγεσίας του Στρατηγού Φλωράκη πραγματοποιήθηκε για τελευταία φορά το αεροναυτικό σκέλος της ΤΑΜΣ “Νικηφόρος-Τοξότης 2000″ με σμήνη μαχητικών αεροσκαφών F-16C και Α-7E της Πολεμικής Αεροπορίας, μεταγωγικό αεροσκάφος C-130Η με αλεξιπτωτιστές της 1ης ΜΑΛ και του ΕΤΑ, τις φρεγάτες ΑΙΓΑΙΟΝ και ΣΑΛΑΜΙΣ, το υποβρύχιο ΩΚΕΑΝΟΣ και τις πυραυλακάτους ΜΠΛΕΣΣΑΣ και ΣΤΑΡΑΚΗΣ του ΠΝ. Ήταν ίσως η πλέον ρεαλιστική άσκηση που έγινε ποτέ στη Κυπριακή Δημοκρατία (παράλληλη διεξαγωγή των ΤΑΜΣ “Βεργίνα- Ναυαγός” και “Νίκη 2000″, εγκλωβισμός ζεύγους αναγνωριστικών RF-4E της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας από αντιαεροπορικά TOR-M1 που προσπάθησαν να φωτογραφίσουν την αεροπορική βάση Πάφου, παρουσία του αεροπλανοφόρου CVN73 George Washington του Αμερικανικού Ναυτικού στα ανοιχτά της ΝΑ Μεσογείου).
Παντως αυτη η φαση με τα κοντεινερ μου θυμισε το σκηνικο που παιζοταν αφγανισταν απο τους συμμαχους της δημοκρατιας και της ελευθεριας,που εχωναν στα κοντεινερ κατι σκοταδιστες αλητηριους ταλεμπαναιους για να τους κανει μπαρμπεκιου ο ηλιος.
στ' αρχιδια μου με τις θεωρειες συνομωσια σου, τοσο καιρο μας επρηζες τα συκωτια με τις γαμαω υποδομες του κολωνησιου και τωρα βγηκατε στην ζητιανια για ΝΕΡΟ αχααααααααααααααααχααααααααααααααααααααααααααααααααχααααααααααααααααα
επι της ουσίας συμφωνάμε σε όλα με μια διαφορά.
δεν μπορείς να κρύψεις όπως οι γκεμπελίσκοι την αλήθεια πίσω απο τάχα μου ανικανότητα και εκθεση στον ηλιο.
γιατί πολύ απλά όσο άχρηστοι και να είναι οι κυβερνώντες ΑΝΑΦΛΕΞΗ χωρίς παρέμβαση στις 4 η ώρα τα ξημερώματα ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.
αντί λοιπόν να ασχολούμεθα με τους άχρηστους ας ασχοληθούμε με το ποιοί πανέξυπνοι πούστηδες σκοτώνουν εν ψυχρώ αθώους ανθρώπους για ιδίον όφελος.
κατά τα λοιπά εάν εσύ κατάλαβες απο τα συμφραζόμενά μου ότι είμαι η νιώθω ελληναράς σου εύχομαι περαστικά.
η αλήθεια είναι ότι όσο ρατσιστής είναι ο ελληναράς του ΔΗΣΥ που θέλει σώνει και ντε να μας πείσει ότι όλοι οι κύπριοι είναι έλληνες, άλλο τόσο ρατσιστής είναι και ο αριστερός του ΑΚΕΛ που θέλει σώνει και ντε να μας πείσει ότι οι κύπροι είναι απλά ελληνόφωνοι.
ο καθένας μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται και μαγκιά του. το να προσπαθεί βεβαίως να επιβάλλει την προσωπική του αλήθεια ως αλήθεια όλων των υπολοίπων εκεί υπάρχει ένα μέγα θέμα.
στην τελική μαγκιά του και του ελληναρά να θεωρεί εαυτόν ελληνα και μαγκιά τους και του αριστερού να θεωρεί εαυτόν κύπριο.
όμως, ελληνικά ομιλεί για κάποιο λόγο που έχει να κάνει με την καταγωγή του και όχι επειδή έτυχε να μάθει τη γλώσσα στο σχολείο.
όλα τα αλλα είναι για να περνά η ώρα.
κι αυτός πλάκα έκανε.
απο τις μανάδες με ίδιο επώνυμο μόνο οι ισπανοί μπορούν να καταφέρουν.
στησου τωρα στην ουρα για το ζαγορι και παρατα μας, τεραστια οργανωση το κωλονησο αχχχααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαααααααααααααααααααααααααααααακράτα μικρό καλάθι πούστρα.....
γιατί και μετά απο το 74 είδαμε ποιός γέλασε τελευταίος.
Συμφωνούμε πρακτικά σε όλα , αλλά τονίζουμε διαφορετικές πτυχές της υπόθεσης.
Εσύ, ορθώς, ψάχνεις ποιοι οφελούνται από την τραγωδία.
Εγώ πάλι τα έχω με τους αδερφούς μας, για το ότι "έστησαν" το τέλειο σκηνικό για την τραγωδία.
Πήραν τα πυρομαχικά στο έδαφός τους κι από κει κι έπειτα έδειξαν αμέλεια σε όλα !
Πρόσεξε, ότι εμένα σε πρώτη φάση δε με ενδιαφέρουν οι θεωρίες συνωμοσίας, γιατί απλά βλέπω ότι η δική μας πλευρά, ήταν διάτρητη από παντού....
Μεχρι στιγμής ήμασταν ανέκδοτο για τα Greek statistics,τώρα γίναμε σούργελο και για τα Greek logistics....
Και πάλι κριμα για τα παιδιά που χάθηκαν ή τραυματιστηκαν!
με τους ελληνόφωνους και τους έλληνες είναι όπως τα λέει ο περσόνας
με τους ελληνόφωνους δεν έχω και ούτε θέλω να έχω καμμία σχέση
πούστηδες στο DNA τους και ξένοι
γαμώ την Ομόνοιά του γαμώ
(πιο κάτω Ομονοιάτης καίει την ελληνική σημαία, στο αφιερώνω φιλήσυχε που πιστεύεις ότι όλοι είναι έλληνες)
τους πουλάμε και αρχηγιλήκια τώρα στην Εθνική φρουρά.πούστηδες αυτοί, παληκάρι μου ή εμείς που τους πουλήσαμε κι αφήσαμε τα Μεμέτια να τους περάσουν από το λεπίδι ; Και μάλιστα 2 φορές ;;;
ελα ντε, θα ειχαμε γλυτωσει απο τις μαλακιες σουη πλάκα είναι ότι τα ζώα εδώ μέσα πάλι μιλούν για τις εγκληματικές αμέλειες των κυπρίων αλλά και πάλι αρχηγός της εθνικής φρουθράς ήταν έλληνας.
ορισμένες φορές απορώ πώς οι κυπριοι όταν βλέπουν ελληνικό διαβατήριο δε μας εκτελούν εν ψυχρώ.
το λαθος ηταν που δεν αφησαμε να τους περασουν ολους λεπιδιπούστηδες αυτοί, παληκάρι μου ή εμείς που τους πουλήσαμε κι αφήσαμε τα Μεμέτια να τους περάσουν από το λεπίδι ; Και μάλιστα 2 φορές ;;;
τα μεμέτια έχουν απο σένα σειρα προτεραιοτητας.το λαθος ηταν που δεν αφησαμε να τους περασουν ολους λεπιδι
τωρα δεν αδειαζω πες τους, κολυμπαωτα μεμέτια έχουν απο σένα σειρα προτεραιοτητας.