voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
φοβεροι αγροτες ειναι οι southafricans που ειναι υπο διωγμο στην χωρα τους
Ε ναι, βέβαια.
Θα έρθουν οι Μπόερς να φυτεύουν μπρόκολα στο Κριεκούκι.
φοβεροι αγροτες ειναι οι southafricans που ειναι υπο διωγμο στην χωρα τους
ΠΡΟΣΟΧΗ
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
ο ακαποειρα ειναι ΕΜΜΙΣΘΟΣ της χρυσης αυγης εδω μεσα
παιρνει χαρτζιλικι με σκοπο οταν γινεται καποιο γεγονος σαν κι αυτο να γραφει και να προσπαθει να στρεφει τον αγανακτισμενο κοσμο προς τους νεοναζι
δεν ειναι ιδεολογος, ειναι χαρτζιλικωμενος
κ οχι μονο πακια..κ ιρακινοι κ ινδοι κ πολλοι αλλοι..Βαλε κ τις "καλλιτεχνιδες χορευτριες" των μπουζουκιων-καμπαρε-κωλομπαρων απο Φιλιππινες κ Αγιο Δομινικο που σμπρωχναμε απο τοτε μεχρι κ την πτωση του εκ του βορρα κινδυνου..Εγώ για πρώτη φορά είδα Πακιστανούς να δουλεύουν σε κήπους στα Βόρεια Προάστια το σωτήριον έτος 1972.
Περιττό να πούμε ποιός ήταν κυβέρνηση τότε.
μην μολογας χωρις ξυλο ρε χαζουλη..αν ειχες προσβαση στις ανωτερα οικονομικα ταξεις αυτων των χωρων,μια χαρα παρεα θα εκανες μαζι τους..Οι εξευρωπαισμενοι,δυτικης μορφωσης-κουλτουρας αραβες-ασιατες-αφρο ειναι κατα πολυ ανωτεροι σε ολα απο την συντριπτικη πλειοψηφια των "λευκων"..
ολοι Ελληνες ειναι τυπε..Εχω βαλει εδω και εγω τετοια βιντεακια απο youtube. Οι "εξαφανισμενοι" Ελληνες του Φαλμεραιερ που ελεγαν μερικοι, αποδεικνυεται τωρα με την επιστημη πλεον οτι μεγαλο μερος των Βαλκανιων εκτος Ελλαδος, Νοτια Ιταλια, Δυτικη Τουρκια και ποιος ξερει που αλλου, βγαινει μεγαλο ποσοστο καταγωγη Ελλαδα. Ηταν ενας νεαρος Τουρκος με μια κοπελα διπλα που πηρε τα αποτελεσματα του και του εβγαλε μεγαλο ποσοστο ελληνικη καταγωγη και λεει ακομπλεξαριστος Το ηξερα. Παντα μου αρεσε η ελληνικη μυθολογια. Κανοντας πλακα.
Εχω βαλει εδω και εγω τετοια βιντεακια απο youtube. Οι "εξαφανισμενοι" Ελληνες του Φαλμεραιερ που ελεγαν μερικοι, αποδεικνυεται τωρα με την επιστημη πλεον οτι μεγαλο μερος των Βαλκανιων εκτος Ελλαδος, Νοτια Ιταλια, Δυτικη Τουρκια και ποιος ξερει που αλλου, βγαινει μεγαλο ποσοστο καταγωγη Ελλαδα. Ηταν ενας νεαρος Τουρκος με μια κοπελα διπλα που πηρε τα αποτελεσματα του και του εβγαλε μεγαλο ποσοστο ελληνικη καταγωγη και λεει ακομπλεξαριστος Το ηξερα. Παντα μου αρεσε η ελληνικη μυθολογια. Κανοντας πλακα.
εχω πληροφοριες οτι οσο ηταν στην ελλαδα συμμετειχε σε δρασεις στο συνταγμα οπου μοιραζονταν κρεμμυδια μονο για ελληνεςΣιγά ρε τύπε.
Νομίζω ότι τον υπερεκτιμάς.
Ούτε η ΧΑ δεν θα το έκανε αυτό.
ΥΓ. Έχω γνωρίσει πραγματικά μέλη της ΧΑ στο σάϊ και καμία σχέση.
Ναι, θα ειχε πολυ ενδιαφερον. Η εθνικη συνειδηση πιστευω μετραει, αλλα συμφωνω, εχει ενδιαφερον.Ισως να ανοιξουμε και εδω ενα νημα με αποτελεσματα DNA , ισως αρκετοι βρεθουν προ εκπληξεως
Ε ναι, βέβαια.
Θα έρθουν οι Μπόερς να φυτεύουν μπρόκολα στο Κριεκούκι.
εχω πληροφοριες οτι οσο ηταν στην ελλαδα συμμετειχε σε δρασεις στο συνταγμα οπου μοιραζονταν κρεμμυδια μονο για ελληνες
εκτοτε χαρτζηλικωνεται απο τα κεντρικα να κανει προπαγανδα
εσυ να φυγεις απο την ελλαδα να πας να ψοφησεις μονος σε μια γωνια προτεσταντικου νεκροταφιου της κεντρικης ευρωπηε και οποιος θελει ας ερθει μετα εδωμακαρι
αγαπανε την γη σιγουρα θα ηταν αριστη προσθηκη αν συνεχιζαν τις ζωες τους εδω
κ εγω το διαστημοπλοιο της Ελληνικης Διαστημικης Υπηρεσιας του κολλητου του Πετσιτη κ ετσι μπορω να ξεχωρισω τους νεοπλουτους καγκουρες της υφηλιου απο την καστα των ανθρωπων που εγω ανεφερα στο προηγουμενο μου ποστ..Αλλο δουλος του καθε γκιοζη που ανοιγει σαμπανιες των 25 χιλιαδων ευρω στο Ναμος σε συναυλια του Ρεμου(οπως εσυ δηλαδη)κ αλλο συνδαιτημονας-συνεργατης-συναδελφος ενος Αιγυπτιου-Λιβανεζου-Τουρκου-Ιορδανου-Ιρανου(Αραβα γενικα)ή κ Αφρικανου επιστημονα-επιχειρηματια με ευρωπαικη-δυτικη μορφωση-κουλτουρα-παραστασεις..bussines jet πεταω
ειχαμε παει αμβουργο μονο για να φερουμε χαβιαρια σαμπανιες κρασια και στρειδια για το χριστουγεννιατικο παρτι τους
απιστευτα λεφτα 18 ωρες περιπου πτηση πηγαινε ελα
αλλα τον αραπη και αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας
κ εγω το διαστημοπλοιο της Ελληνικης Διαστημικης Υπηρεσιας του κολλητου του Πετσιτη κ ετσι μπορω να ξεχωρισω τους νεοπλουτους καγκουρες της υφηλιου απο την καστα των ανθρωπων που εγω ανεφερα στο προηγουμενο μου ποστ..Αλλο δουλος του καθε γκιοζη που ανοιγει σαμπανιες των 25 χιλιαδων ευρω στο Ναμος σε συναυλια του Ρεμου(οπως εσυ δηλαδη)κ αλλο συνδαιτημονας-συνεργατης-συναδελφος ενος Αιγυπτιου-Λιβανεζου-Τουρκου-Ιορδανου-Ιρανου(Αραβα γενικα)ή κ Αφρικανου επιστημονα-επιχειρηματια με ευρωπαικη-δυτικη μορφωση-κουλτουρα-παραστασεις..
Θα ειχε πολυ ενδιαφερον να μπορουσαμε να ελεγξουμε και το dna των εισβολεων στην Κωνσταντινουπολη το 1453Ισως να ανοιξουμε και εδω ενα νημα με αποτελεσματα DNA , ισως αρκετοι βρεθουν προ εκπληξεως
αγραμματε-αμορφωτε πιλοτε ληαρ τζετς,οι μποερς αγαπανε ΜΟΝΟ τον εαυτο τους κ τιποτε αλλο..ΜΠΟΕΡΣ=ολλανδοι-αγγλοσαξονες μπινεδες σφαγεις που ακομη κ σημερα απομυζουν με ολους τους τροπους την χωρα(εχουν βγαλει μεροκαματακι στους μαντελα βεβαια)..μακαρι
μακαρι
αγραμματε-αμορφωτε πιλοτε ληαρ τζετς,οι μποερς αγαπανε ΜΟΝΟ τον εαυτο τους κ τιποτε αλλο..ΜΠΟΕΡΣ=ολλανδοι-αγγλοσαξονες μπινεδες σφαγεις που ακομη κ σημερα απομυζουν με ολους τους τροπους την χωρα(εχουν βγαλει μεροκαματακι στους μαντελα βεβαια)..
οχι..εχεις γνωρισει κανεναν?
τα λεφτα τους προερχονται απο το υπεδαφος..