Νέα

Μακελειό στη Σρι Λάνκα: 138 νεκροί από εκρήξεις σε εκκλησίες και ξενοδοχεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 243
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ΠΡΟΣΟΧΗ
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
ο ακαποειρα ειναι ΕΜΜΙΣΘΟΣ της χρυσης αυγης εδω μεσα
παιρνει χαρτζιλικι με σκοπο οταν γινεται καποιο γεγονος σαν κι αυτο να γραφει και να προσπαθει να στρεφει τον αγανακτισμενο κοσμο προς τους νεοναζι
δεν ειναι ιδεολογος, ειναι χαρτζιλικωμενος

Σιγά ρε τύπε.

Νομίζω ότι τον υπερεκτιμάς.

Ούτε η ΧΑ δεν θα το έκανε αυτό.

ΥΓ. Έχω γνωρίσει πραγματικά μέλη της ΧΑ στο σάϊ και καμία σχέση.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Εγώ για πρώτη φορά είδα Πακιστανούς να δουλεύουν σε κήπους στα Βόρεια Προάστια το σωτήριον έτος 1972.

Περιττό να πούμε ποιός ήταν κυβέρνηση τότε.
κ οχι μονο πακια..κ ιρακινοι κ ινδοι κ πολλοι αλλοι..Βαλε κ τις "καλλιτεχνιδες χορευτριες" των μπουζουκιων-καμπαρε-κωλομπαρων απο Φιλιππινες κ Αγιο Δομινικο που σμπρωχναμε απο τοτε μεχρι κ την πτωση του εκ του βορρα κινδυνου..

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
μην μολογας χωρις ξυλο ρε χαζουλη..αν ειχες προσβαση στις ανωτερα οικονομικα ταξεις αυτων των χωρων,μια χαρα παρεα θα εκανες μαζι τους..Οι εξευρωπαισμενοι,δυτικης μορφωσης-κουλτουρας αραβες-ασιατες-αφρο ειναι κατα πολυ ανωτεροι σε ολα απο την συντριπτικη πλειοψηφια των "λευκων"..

bussines jet πεταω

ειχαμε παει αμβουργο μονο για να φερουμε χαβιαρια σαμπανιες κρασια και στρειδια για το χριστουγεννιατικο παρτι τους

απιστευτα λεφτα 18 ωρες περιπου πτηση πηγαινε ελα

αλλα τον αραπη και αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Εχω βαλει εδω και εγω τετοια βιντεακια απο youtube. Οι "εξαφανισμενοι" Ελληνες του Φαλμεραιερ που ελεγαν μερικοι, αποδεικνυεται τωρα με την επιστημη  πλεον οτι μεγαλο μερος των Βαλκανιων εκτος Ελλαδος, Νοτια Ιταλια, Δυτικη Τουρκια και ποιος ξερει που αλλου, βγαινει μεγαλο ποσοστο καταγωγη Ελλαδα. Ηταν ενας νεαρος Τουρκος με μια κοπελα διπλα που πηρε τα αποτελεσματα του και του εβγαλε μεγαλο ποσοστο ελληνικη καταγωγη και λεει ακομπλεξαριστος Το ηξερα. Παντα μου αρεσε η ελληνικη μυθολογια. Κανοντας πλακα.
ολοι Ελληνες ειναι τυπε..

Επισκέπτης
Εχω βαλει εδω και εγω τετοια βιντεακια απο youtube. Οι "εξαφανισμενοι" Ελληνες του Φαλμεραιερ που ελεγαν μερικοι, αποδεικνυεται τωρα με την επιστημη  πλεον οτι μεγαλο μερος των Βαλκανιων εκτος Ελλαδος, Νοτια Ιταλια, Δυτικη Τουρκια και ποιος ξερει που αλλου, βγαινει μεγαλο ποσοστο καταγωγη Ελλαδα. Ηταν ενας νεαρος Τουρκος με μια κοπελα διπλα που πηρε τα αποτελεσματα του και του εβγαλε μεγαλο ποσοστο ελληνικη καταγωγη και λεει ακομπλεξαριστος Το ηξερα. Παντα μου αρεσε η ελληνικη μυθολογια. Κανοντας πλακα.

Ισως να ανοιξουμε και εδω ενα νημα με αποτελεσματα DNA , ισως αρκετοι βρεθουν προ εκπληξεως  :grin:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
599
Πόντοι
246
Σιγά ρε τύπε.

Νομίζω ότι τον υπερεκτιμάς.

Ούτε η ΧΑ δεν θα το έκανε αυτό.

ΥΓ. Έχω γνωρίσει πραγματικά μέλη της ΧΑ στο σάϊ και καμία σχέση.
εχω πληροφοριες οτι οσο ηταν στην ελλαδα συμμετειχε σε δρασεις στο συνταγμα οπου μοιραζονταν κρεμμυδια μονο για ελληνες
εκτοτε χαρτζηλικωνεται απο τα κεντρικα να κανει προπαγανδα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.091
Πόντοι
1.496
Ισως να ανοιξουμε και εδω ενα νημα με αποτελεσματα DNA , ισως αρκετοι βρεθουν προ εκπληξεως  :grin:
Ναι, θα ειχε πολυ ενδιαφερον. Η εθνικη συνειδηση πιστευω μετραει, αλλα συμφωνω, εχει ενδιαφερον.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
εχω πληροφοριες οτι οσο ηταν στην ελλαδα συμμετειχε σε δρασεις στο συνταγμα οπου μοιραζονταν κρεμμυδια μονο για ελληνες
εκτοτε χαρτζηλικωνεται απο τα κεντρικα να κανει προπαγανδα

μακαρι να το ειχα κανει

πολυ καλύτερο απο τα σταυρωμενα ψηφοδελτια που μοιραζεις εσυ

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
599
Πόντοι
246
μακαρι
αγαπανε την γη σιγουρα θα ηταν αριστη προσθηκη αν συνεχιζαν τις ζωες τους εδω
εσυ να φυγεις απο την ελλαδα να πας να ψοφησεις μονος σε μια γωνια προτεσταντικου νεκροταφιου της κεντρικης ευρωπηε και οποιος θελει ας ερθει μετα εδω

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
bussines jet πεταω

ειχαμε παει αμβουργο μονο για να φερουμε χαβιαρια σαμπανιες κρασια και στρειδια για το χριστουγεννιατικο παρτι τους

απιστευτα λεφτα 18 ωρες περιπου πτηση πηγαινε ελα

αλλα τον αραπη και αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας
κ εγω το διαστημοπλοιο της Ελληνικης Διαστημικης Υπηρεσιας του κολλητου του Πετσιτη κ ετσι μπορω να ξεχωρισω τους νεοπλουτους καγκουρες της υφηλιου απο την καστα των ανθρωπων που εγω ανεφερα στο προηγουμενο μου ποστ..Αλλο δουλος του καθε γκιοζη που ανοιγει σαμπανιες των 25 χιλιαδων ευρω στο Ναμος σε συναυλια του Ρεμου(οπως εσυ δηλαδη)κ αλλο συνδαιτημονας-συνεργατης-συναδελφος ενος Αιγυπτιου-Λιβανεζου-Τουρκου-Ιορδανου-Ιρανου(Αραβα γενικα)ή κ Αφρικανου επιστημονα-επιχειρηματια με ευρωπαικη-δυτικη μορφωση-κουλτουρα-παραστασεις..

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
κ εγω το διαστημοπλοιο της Ελληνικης Διαστημικης Υπηρεσιας του κολλητου του Πετσιτη κ ετσι μπορω να ξεχωρισω τους νεοπλουτους καγκουρες της υφηλιου απο την καστα των ανθρωπων που εγω ανεφερα στο προηγουμενο μου ποστ..Αλλο δουλος του καθε γκιοζη που ανοιγει σαμπανιες των 25 χιλιαδων ευρω στο Ναμος σε συναυλια του Ρεμου(οπως εσυ δηλαδη)κ αλλο συνδαιτημονας-συνεργατης-συναδελφος ενος Αιγυπτιου-Λιβανεζου-Τουρκου-Ιορδανου-Ιρανου(Αραβα γενικα)ή κ Αφρικανου επιστημονα-επιχειρηματια με ευρωπαικη-δυτικη μορφωση-κουλτουρα-παραστασεις..

εχεις γνωρισει κανεναν?
τα λεφτα τους προερχονται απο το υπεδαφος..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.266
Πόντοι
8.006
Ισως να ανοιξουμε και εδω ενα νημα με αποτελεσματα DNA , ισως αρκετοι βρεθουν προ εκπληξεως  :grin:
Θα ειχε πολυ ενδιαφερον να μπορουσαμε να ελεγξουμε και το dna των εισβολεων στην Κωνσταντινουπολη το 1453
Εκει να δεις εκπληξεις.

Εχει αλλη γλυκα να σε σφαζει τουρκος με ελληνικο DNA 90%.

Ρε δεν αφηνετε τις ανοησιες λεω γω.
Ελληνικα dna και παπαριες.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
μακαρι
αγραμματε-αμορφωτε πιλοτε ληαρ τζετς,οι μποερς αγαπανε ΜΟΝΟ τον εαυτο τους κ τιποτε αλλο..ΜΠΟΕΡΣ=ολλανδοι-αγγλοσαξονες μπινεδες σφαγεις που ακομη κ σημερα απομυζουν με ολους τους τροπους την χωρα(εχουν βγαλει μεροκαματακι στους μαντελα βεβαια)..

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
μακαρι

Καλά εσύ είσαι Αστραπόγιαννος.

Δεν έχεις καμία ιδέα για το πως είναι οργανωμένη η γεωργία και η κτηνοτροφία στην Νότια Αφρική, τι σημαίνει Μπόερ, τι σημαίνει φάρμα Μπόερ και βέβαια τι παίζει με την γεωργία στην Ελλάδα.

Ούτε βέβαια έχεις ιδέα ότι υπάρχουν σοβαροί Έλληνες οινοποιοί που έχουν αγοράσει αμπέλια και βγάζουν κρασί στη Νότια Αφρική.

Καλά λέω εγώ ότι πρέπει να ποστάρεις εδώ μέσα επίσημα το flight plan για να μην έχουμε πτήση ούτε σε ακτίνα 500 χιλιομέτρων από το στίγμα σου.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.091
Πόντοι
1.496

Ενδιαφερον εχει. Παραδειγμα. Λεει οτι οι Ευρωπαιοι Σταυροφοροι στο Λιβανο τον 12ο-13ο αιωνα δεν αφησαν τελικα το γενετικο τους αποτυπωμα λογω επιμιξιων με ντοπιους πληθυσμους και λογω βραχυχρονιας παρουσιας στη περιοχη, κατι που τωρα κατανοειται πληρως απο τους επιστημονες.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
αγραμματε-αμορφωτε πιλοτε ληαρ τζετς,οι μποερς αγαπανε ΜΟΝΟ τον εαυτο τους κ τιποτε αλλο..ΜΠΟΕΡΣ=ολλανδοι-αγγλοσαξονες μπινεδες σφαγεις που ακομη κ σημερα απομυζουν με ολους τους τροπους την χωρα(εχουν βγαλει μεροκαματακι στους μαντελα βεβαια)..

τυπε δουλευα με μποερς και κραταω ακομη φιλιες

επετρεψε μου να τους ξερω καλυτερα

στην Ν. Αφρικη ειναι κυνηγημενοι και αποκλεισμενοι για αυτο οι περισσοτεροι δουλευουν σε αλλες αφρικανικες χωρες που ειναι περιζητητοι

βλεπαμε τροπους να βγαλουν σενγκεν βιζα
ο πιο αποτελεσματικος θα ηταν να βαφτουν μαυροι..

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
εχεις γνωρισει κανεναν?
τα λεφτα τους προερχονται απο το υπεδαφος..
οχι..
μονο εσυ τους γνωριζεις..
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΜΗΛΙΕΡΗΔΕΣ ΡΕ ΒΛΑΞ..
ΥΓ ΤΟ ΜΙΣΟ "ΥΓΕΙΑ",ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 35-40 ΧΡΟΝΙΑ..
ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ Κ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ..
ΥΓ ΟΥΤΕ Cessna ΔΕΝ ΠΕΤΑΣ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom