Νέα

Μακελειό στη Σρι Λάνκα: 138 νεκροί από εκρήξεις σε εκκλησίες και ξενοδοχεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 243
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
βλεπεις εκεινο το βουνο που ειναι γεματο ρυζι;
θυμασαι που σε γαμαγα και μου λεγες μυριζει;

σας γαμαει το πουλι χρυσαυγουλα και σε ολα τα ποστ εχετε τον καημο του
πουτανακια μου σας εχω κανει
ο,τι θελω σας κανω
Το Πουλι που κάνει ακροβατικά στον αέρα το λένε ΑΕΡΟΓΑΜΗ!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.266
Πόντοι
8.006
Οι άνθρωποι στην εκκλησία να δεχτώ πως ήταν χριστιανοί...
Οι άλλοι στα πενταστερα όμως τι ήταν?
Αντί να κάτσουν στις χώρες τους να γιορτάσουν το Πάσχα ή να πάνε κάπου μέσα στην Ευρώπη (που βέβαια και εδώ είναι επίφοβο)  πήγαν σε μια άκρως επικίνδυνη χώρα..
Σαν τις αλλες τις Δανεζες, που πηγαν να κανουν κατασκηνωση στο ορος Ατλας του Μαροκου και τις εκαναν οι τζιχαντιστες σουβλακι.

Πρεπει να εχεις και λιγο μυαλο, οντως.
Πας να κανεις Πασχα σε μια χωρα που δρα ο ισλαμοφασισμος.
Τι σκατα εχεις στο κεφαλι σου? Εισαι τοσο ατρομητος ή τοσο αφελης?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.091
Πόντοι
1.496
Σαν τις αλλες τις Δανεζες, που πηγαν να κανουν κατασκηνωση στο ορος Ατλας του Μαροκου και τις εκαναν οι τζιχαντιστες σουβλακι.

Του Δανου δισεκατομυριουχου λεει σκοτωθηκανε 3 απο τα 4 παιδια του. Και στην Ισπανια εχει γινει τρομοκρατικη ενεργεια, στη Γαλλια, την Αγγλια, το Βελγιο, αλλα στη Σρι Λανκα με τον εμφυλιο θυμαμαι η μια αντιμαχομενη πλευρα σκοτωνε αντιπαλους της για πλακα. Εκει η ανθρωπινη ζωη δε την εχουνε να εχει καθολου αξια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.266
Πόντοι
8.006
Του Δανου δισεκατομυριουχου λεει σκοτωθηκανε 3 απο τα 4 παιδια του. Και στην Ισπανια εχει γινει τρομοκρατικη ενεργεια, στη Γαλλια, την Αγγλια, το Βελγιο, αλλα στη Σρι Λανκα με τον εμφυλιο θυμαμαι η μια αντιμαχομενη πλευρα σκοτωνε αντιπαλους της για πλακα. Εκει η ανθρωπινη ζωη δε την εχουνε να εχει καθολου αξια.
Βρε αδελφε, το να συμβει μια επιθεση στην χωρα σου, ειναι κατι αλλο. Εκει λες επεσα στην περιπτωση, εγω στη χωρα μου ημουνα, μου επιτεθηκανε. Τι να κανω?

Αλλά να πας στο στομα του λυκου μονος σου για...διακοπες και εορταστικο ταξιδι, ελεος.
Δηλαδη ποιος λογικος ανθρωπος με δισεκατομμυρια, παει για πασχα στη...Σρι Λανκα? Δεν ειναι παλαβομαρα?

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456

Έχεις πει την μεγάλη κουβέντα πως στον πλανήτη το κουπί το τραβάνε λίγοι!  
Οι πολλοί δρουν τελείως με το θυμικό και χωρίς γνώσεις των συνεπειών των πράξεών τους!
Ή μεγαλύτερη κουταμάρα που ακούω από τους ανθρώπους είναι η φράση "αν είναι να σου συμβεί, θα συμβεί ότι και να κάνεις" για να δικαιολογήσουν πάθη , απερισκεψίες ή Ριψοκίνδυνες επιλογές...

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
βλεπεις εκεινο το βουνο που ειναι γεματο ρυζι;
θυμασαι που σε γαμαγα και μου λεγες μυριζει;

σας γαμαει το πουλι χρυσαυγουλα και σε ολα τα ποστ εχετε τον καημο του
πουτανακια μου σας εχω κανει
ο,τι θελω σας κανω

Ειπε ο αργυρος μιστερ μαλακας του μεγαλυτερου σαιτ της χωρας.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.091
Πόντοι
1.496
Βρε αδελφε, το να συμβει μια επιθεση στην χωρα σου, ειναι κατι αλλο. Εκει λες επεσα στην περιπτωση, εγω στη χωρα μου ημουνα, μου επιτεθηκανε. Τι να κανω?

Αλλά να πας στο στομα του λυκου μονος σου για...διακοπες και εορταστικο ταξιδι, ελεος.
Δηλαδη ποιος λογικος ανθρωπος με δισεκατομμυρια, παει για πασχα στη...Σρι Λανκα? Δεν ειναι παλαβομαρα?
Πλησιαζει οντως τις αλλες τις Σκανδιναβες που πηγαν σε ισλαμιστικη χωρα, βγηκαν μαλιστα εκτος πολεων και τουριστικων περιοχων, ανεβηκαν στην ερημια στο βουνο για ...διανυκτερευση και τις κανανε φετες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.266
Πόντοι
8.006
Έχεις πει την μεγάλη κουβέντα πως στον πλανήτη το κουπί το τραβάνε λίγοι! 
Οι πολλοί δρουν τελείως με το θυμικό και χωρίς γνώσεις των συνεπειών των πράξεών τους!
Ή μεγαλύτερη κουταμάρα που ακούω από τους ανθρώπους είναι η φράση "αν είναι να σου συμβεί, θα συμβεί ότι και να κάνεις" για να δικαιολογήσουν πάθη , απερισκεψίες ή Ριψοκίνδυνες επιλογές...
Απολυτως σωστα.
Ο αλλος κάνει σκι εκτος πιστας και τσακιζεται στα βραχια, ο παραλλος παει για κατασκηνωση μεσα στους τζιχαντιστες, ο τριτος οδηγει με 300 και γινεται καρβουνο, ο επομενος κανει ορειβασια στις αλπεις και τον βρισκουν παγωτο, αλλά "αν ειναι να σου συμβει, θα σου συμβει".
Και το αλλο φοβερο επιχειρημα: "Να νιωσουν την αδρεναλινη".

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Πλησιαζει οντως τις αλλες τις Σκανδιναβες που πηγαν σε ισλαμιστικη χωρα, βγηκαν μαλιστα εκτος πολεων και τουριστικων περιοχων, ανεβηκαν στην ερημια στο βουνο για ...διανυκτερευση και τις κανανε φετες.
Σήμερα "ξέχεσα " δυο γερμανίδες γιαγιές που μου είπαν πως έκαναν τα ψώνια τους στη τουρκία.. Τους λέω πως εδωσαν λεφτα για να γίνεται ο Ερντογαν ισχυρότερος!
Ενώ Ελλάδα είναι σαν να δίνουν λεφτά στην οικογένεια τους... μου είπαν συγνώμη , αλλά τους λέω συγνώμη να πείτε στα εγκόνια σας που θα έχουν προβλήματα από τους μουσουλμάνους που τώρα τους δίνετε λεφτά..."

Σε ένα κόσμο πλέον τόσο τυποποιημένο όλα είναι πολιτική και όλα έχουν συνέπειες !Ακόμα και τα οικονομικά θέματα αν το καλοσκεφτούμε έχουν να κάνουν με τις επιλογές του καθενός!
Για παράδειγμα ψωνίζοντας όλοι κινέζικα προϊόντα στέλνουν αμύθητα λεφτά στη Κίνα και ενώ νομίζουν πως αγοράζουν φτηνά στην ουσία φτωχοποιούνται περισσότερο ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.266
Πόντοι
8.006
Σήμερα "ξέχεσα " δυο γερμανίδες γιαγιές που μου είπαν πως έκαναν τα ψώνια τους στη τουρκία.. Τους λέω πως εδωσαν λεφτα για να γίνεται ο Ερντογαν ισχυρότερος!
Ενώ Ελλάδα είναι σαν να δίνουν λεφτά στην οικογένεια τους... μου είπαν συγνώμη , αλλά τους λέω συγνώμη να πείτε στα εγκόνια σας που θα έχουν προβλήματα από τους μουσουλμάνους που τώρα τους δίνετε λεφτά..."

Σε ένα κόσμο πλέον τόσο τυποποιημένο όλα είναι πολιτική και όλα έχουν συνέπειες !Ακόμα και τα οικονομικά θέματα αν το καλοσκεφτούμε έχουν να κάνουν με τις επιλογές του καθενός!
Για παράδειγμα ψωνίζοντας όλοι κινέζικα προϊόντα στέλνουν αμύθητα λεφτά στη Κίνα και ενώ νομίζουν πως αγοράζουν φτηνά στην ουσία φτωχοποιούνται περισσότερο ...
Τωρα για να ειμαστε δικαιοι, τι σου φταιγανε οι γερμανιδες? Εδω οι Ελληνες κατοικοι των νησιων του Αιγαιου, πανε και ψωνιζουν στην Τουρκια επειδη βρισκουν καλες τιμες. Μεχρι και νυφικο πηγε και πηρε μια γνωστη μου απο τη Χιο απεναντι στον Τσεσμε. Και οταν την μαλωσα, μου ειπε "ναι αλλά εκει το βρηκα 200 ευρω και στο νησι ειχε τα πενταπλασια".

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τωρα για να ειμαστε δικαιοι, τι σου φταιγανε οι γερμανιδες? Εδω οι Ελληνες κατοικοι των νησιων του Αιγαιου, πανε και ψωνιζουν στην Τουρκια επειδη βρισκουν καλες τιμες. Μεχρι και νυφικο πηγε και πηρε μια γνωστη μου απο τη Χιο απεναντι στον Τσεσμε. Και οταν την μαλωσα, μου ειπε "ναι αλλά εκει το βρηκα 200 ευρω και στο νησι ειχε τα πενταπλασια".
Η γνωστή σου είναι στη κατηγορία ανθρώπων που αν χρειάζεται κάποιο "μικρορουσφέτι" όπως καμιά απόσπαση του γιού της στο στρατό για να πέσει στα μαλακά και να επιβαρύνει τους υπόλοιπους, κάποια μεταγραφή σε πανεπιστήμιο ή κάποια πολεοδομική χάρη, θα το "σφυρίξει" στον ΣΥΡΙΖΑ καρφωτό!
Και επειδή μεγάλο μέρος του πληθυσμού είναι έτσι,  οι υπόλοιποι τραβάμε τα πάνδεινα(το κουπί της χώρας)...  

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.380
Πόντοι
2.606

Tυχαια διαβασα αυτο το ποστ....πραγματικα εινα ωδη στην αγνη μαλακια......εξηγουμαι ...-Η ΚΕΥΛΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΠΙ ΓΗΣ...σε καμια περιπτωση δεν ειναι μια επικινδυνη χωρα...ειναι ενα στολιδι φυσικου καλλους ,αυτο που λεμε τι φτιαχνει ο θεος οταν εχει κεφια....δηλαδη η Γαλλια η Ισπανια η Νορβηγια η Ν.ζηλανδια που προσφατα σχετικα εχουν σκασει τρομοκρατικες πολυνεκρες επιθεσεις ειναι παλαβομαρα και εκτος λογικης να πας????
ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ...
Το να συγκρινεις την Κευλανη με καποια μπουρδελοεπαρχια χωρας του μαγκρεμπ ειναι τουλαχιστον γελοιο....

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Tυχαια διαβασα αυτο το ποστ....πραγματικα εινα ωδη στην αγνη μαλακια......εξηγουμαι ...-Η ΚΕΥΛΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΠΙ ΓΗΣ...σε καμια περιπτωση δεν ειναι μια επικινδυνη χωρα...ειναι ενα στολιδι φυσικου καλλους ,αυτο που λεμε τι φτιαχνει ο θεος οταν εχει κεφια....δηλαδη η Γαλλια η Ισπανια η Νορβηγια η Ν.ζηλανδια που προσφατα σχετικα εχουν σκασει τρομοκρατικες πολυνεκρες επιθεσεις ειναι παλαβομαρα και εκτος λογικης να πας????
Το να συγκρινεις την Κευλανη με καποια μπουρδελοεπαρχια χωρας του μαγκρεμπ ειναι τουλαχιστον γελοιο....
Τύπε ποιά είναι η καλύτερή σου θέση στον διαγωνισμό μαλακίας του site???

Αυτό σου το πόστ είναι ισχυρό χαρτι για να σε προωθήσω και να φτάσεις πολύ ψηλά!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.352
Πόντοι
4.746
Μακελειό στη Σρι Λάνκα: 138 νεκροί από εκρήξεις σε εκκλησίες και ξενοδοχεία
Βάφτηκε στο αίμα το Πάσχα των Καθολικών - Εκρήξεις μέσα σε τρεις εκκλησίες και τρία ξενοδοχεία στο Κολόμπο, την πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα - Τουλάχιστον 280 τραυματίες
Στους 52 αναθεωρήθηκε ο αριθμός των νεκρών από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν σε τρεις χριστιανικές εκκλησίες, όπου εορταζόταν το Πάσχα και σε τρία ξενοδοχεία στη Σρι Λάνκα, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Παράλληλα σε πολλές εκατοντάδες υπολογίζονται οι τραυματίες, που έχουν μεταφερθεί μαζικά σε νοσοκομεία, τονίζουν οι αρμόδιες αρχές.
Υπενθυμίζεται ότι οι εκρήξεις στις έξι διαφορετικές τοποθεσίες έγιναν ανήμερα του εορτασμού του Πάσχα των Καθολικών.

Συνημμένα

• Opposite+day_fe0a05_6842479.jpg
    Opposite+day_fe0a05_6842479.jpg
    326,4 KB · Εμφανίσεις: 30
  • αρχείο λήψης.png
    αρχείο λήψης.png
    5,2 KB · Εμφανίσεις: 29

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.266
Πόντοι
8.006
Εγω παντως δεν πηγα στον "επιγειο" αυτον παραδεισο και ειμαι ζωντανος τύπε
Καποιοι αλλοι που ειχαν τις αποψεις σου, οχι.
Και μην συγχυζεσαι θα σου πεσει το κυπελλο του πρωταθλητη απο τα χερια

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αν πας Ν.Ζηλανδία μην μπεις σε κανένα τζαμί γιατί μπορεί να κινδυνεύσεις...  :S
Νορβηγία σε νησιά που γίνονται camping απο αριστερούς την πέφτουν ένοπλοι!  :jerking:
Μιλάμε για χώρες με τεράστιο κίνδυνο για έναν τουρίστα!  :headbang:

Εν τω μεταξύ πως δεν γίνονται επιθέσεις μουσουλμάνων σε χώρες που έχουν γίνει χοντράδες απο αντιμουσουλμάνους έχει μεγάλο ενδιαφέρον!
Αντίθετα , Γαλλίες , Αγγλίες, Βέλγιο , Γερμανία που δεν τους ενοχλεί κανένας τους πετσοκόβουν συνεχώς με κάθε τρόπο...  :think: 

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.343
Πόντοι
786
Αντίθετα , Γαλλίες , Αγγλίες, Βέλγιο , Γερμανία που δεν τους ενοχλεί κανένας τους πετσοκόβουν συνεχώς με κάθε τρόπο...  :think: 

ίσως είναι πολλοί και αισθάνονται άνετα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.380
Πόντοι
2.606
χωρις πλακα δεν υπαρχει λογος να εξισωνεσαι με τα σκουπιδια γυρω σου..παρε για παραδειγμα τον απο πανω σου με το "πειμπακ"...σου ξαναγραψα...αν δεν ξερεις μπορεις να διαβασεις,δεν ειναι ντροπη...η πιπα δυστυχως,πλεον μπορει να σου σκασει παντου...πχ να πινεις το καφεδακι σου στο παρισι και ο αχμετ να εχει αποφασισει να βρει τις παρθενες του με εκρηκτικο τροπο η να εισαι με κανα δυο τουμπανακια λας βεγκας και ο μπομπ με τα δυσκολα παιδικα χρονια, πριν αυτοκτονησει ,να αποφασισει να ξοδεψει το στοκ απο τις 25,000σφαιρες του ολων των διαμετρηματων αδιακριτως...
το να εξισωνεις ομως μια χωρα -παραδεισο κανονικο-με σκουπιδοεπαρχιες χωρων του μαγκρεμπ(οπου εκει ναι σε τρωει ο κωλος σου)ειναι λαθος....
υγ...το κυπελλο ειναι οκ διπλα απο την τρομπετα... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom