κοίτα.
υπάρχουν πολλών ειδών άχρηστοι.
μεταξύ αυτών αυτοί που είναι εκ γενετής αχρηστοι
αυτοί που είναι άχρηστοι λόγω παιδείας
και αυτοί που είναι άχρηστοι βάσει μισθολογίου ξένων υπηρεσιών και κρατών.
κάνε τις αναγωγές σου και κόψε τη μαλακια.
3 χρόνια ήταν εκεί τα κοντέινερς με λιοπύρι και ζέστη και δεν άνοιξε ρουθούνι.
πιθανώς να ήταν καί καμμιά δεκαριά ακόμα εάν δεν έβαζε κάποιος άλλος το χέρι του.
Και επειδή γνωρίζω και την περιοχή απ όξω κι ανακατωτά εκεί και προφανώς δεν έχεις ούτε περάσει απο δίπλα, γύρω γύρω έχει περίπου 4 στρατόπεδα και κέντρο εκπαίδευσης ΕΛΔΥΚΑΡΙΩΝ.
Αρα:
οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ επικεφαλής δεν γνώριζαν ότι γύρω υπάρχει τεράστιο δυναμικό της κύπρου
δεν γνώριζαν ότι δίπλα ακριβώς είναι ο μεγαλύτερος σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της κύπρου
δεν γνώριζαν τι περιέχουν τα κοντέιντερς
δεν ήξεραν τους κινδύνους
και ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟΙ γι αυτό τα έστειλαν εκεί.
πρόχειρα "ελληνόφωνε"
καλη η αριστερίζουσα μαλακία αλλά άμα φτάνει σε επίπεδο τσίπρα ξεφτυλίζεται ολόκληρος ιδεολογικός χώρος.
Δεν προσεξες ( ; ) καθόλου ότι χρησιμοποιησα τους πιο επιεικεις χαρακτηρισμούς (άχρηστοι, ανευθυνοι) κι ολα τα αλλα τα υπεννοησα με τις 3 τελειες και το γοτεβερ.
Οι ενεργειες των Κυπρίων, απο την αρχη της παραλαβης των εκρηκτικών δειχνουν τουλαχιστον εγκληματική αμελεια, ως προς τα πάντα !
Αποθηκευση στον ήλιο χωρις καν ενα υποστεγο, μπαλακι πιεσεων, κοροιδιας και συνεχων αναβολων απο τα αλλα κρατη ως προς το ποιος θα παρελαμβανε κι απομακρυνε τα πυρομαχικά και ξαφνικα, νυχτερινη εκρηξη λιγα 24ωρα αφ΄οτου αποφασιστηκε να τα παρουν οι Γαλλοι....
Ασε λοιπον τη μπαρουφολογία περι αριστερίζουσας μαλακιας και Τσιπρα...
Δεν συναγεται και δεν προκυπτει απο πουθενα απο το σχόλιό μου, αριστερίζουσα ...αυτοικανοποιηση !
Βλέπεις κι εσυ σαν τον Πεταλωτη, παντου τριγυρω σου τον Τσιπρα !
ΥΓ: τουλαχιστον εγώ δεν επαίρομαι για την Ελληνικότητα μου κι απλα προσπαθω να είμαι ανταξιος αυτών των οποίων τη γλώσσα μιλάω.
Γιατί απλά δεν έχω το πιστοποιητικό απευθείας καταγωγής από τον Περικλή.
ΥΓ2: ...κάτσε τωρα εσύ με τον εθνικό υμνο να κηδευεις τα παληκαρια , τυλιγμενα με τις γαλανολευκες και τις κυπριακες σημαιες.
Αυτο ειναι που με τρελαινει : οποιαδηποτε προστυχια μπορουν οι αλητες να την τυλιξουν σε μια γαλανολευκη και να την κηδεψουν με δοξα και τιμη, υπο τους ηχους της μπαντας.
Όπως Ηλιάκης, Βλαχάκος, C 130 - Όθρυς κι ολοι αυτοι των οποιων τα ονοματα μου διαφευγουν...