Νέα

Δεκάδες νεκροί και τραυματίες από την έκρηξη στην Κυπρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bobas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 305
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σίγουρα τυχαίο δεν ήταν. Και οι χρονικές συμπτώσεις δεν είναι τυχαίες και οτιδήποτε και τα συμφέροντα είναι τεράστια ( αγγίζουν και την Ελλάδα φυσικά). Και όσο ηλίθιος ή άχρηστος να είναι κάποιος δε παίζει με τέτοια ζητήματα. Άσε τώρα τον κάθε κυρ μήτσο να λέει την εξυπνάδα του, με αυτούς εξάλλου είναι δεδομένο ότι δε πρόκειται να συννενοηθείς.

Πάντως δε μου φαίνεται εύλογο να είναι " αμερικάνικος" δάκτυλος. Οι αμερικανο-ισραηλινοί καίγονται να προχωρήσουν τα πράγματα όπως έχουν δρομολογηθεί.

ποτέ δεν ξέρεις.
μην ξεχνάς ότι τα συμφέροντα των πολυεθνικών είναι μεγαλύτερα απο τα εθνικά συμφέροντα.
εγώ σκέφτομαι μέχρι και δάκτυλο ισραήλ για να αναλάβει όλο το πακέτο παραγωγής ενέργειας....
αλλά όλα αυτά ειναι εικασίες.
κράτα μόνο αυτό που σου είπα....
όσο και εάν θέλουν να το παρουσιασουν ως τυχαίο ή λόγω αχρηστίας νομίζω ότι δεν παίζει τέτοιο σενάριο......

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
αμα δεν ξέρεις να μη μιλάς.
στην κύπρο υπάρχουν έλληνες και ελληνόφωνοι.
αυτοί που κυβερνάνε είναι ελληνόφωνοι.
αν προσθέσεις τους τούρκους και τις 3 ολιγομελείς μειονότητες
αυτό είναι το πιο σωστό ποστ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ποτέ δεν ξέρεις.
μην ξεχνάς ότι τα συμφέροντα των πολυεθνικών είναι μεγαλύτερα απο τα εθνικά συμφέροντα.
εγώ σκέφτομαι μέχρι και δάκτυλο ισραήλ για να αναλάβει όλο το πακέτο παραγωγής ενέργειας....
αλλά όλα αυτά ειναι εικασίες.
κράτα μόνο αυτό που σου είπα....
όσο και εάν θέλουν να το παρουσιασουν ως τυχαίο ή λόγω αχρηστίας νομίζω ότι δεν παίζει τέτοιο σενάριο......

Εγώ πιστεύω πως το μεγαλύτερο κακό στην Κύπρο γενικά το χουν κάνει οι ρώσοι. Όπως και οπουδήποτε αλλού έχουν βάλει πόδι. Η αρχή του τέλους για την Κύπρο είναι από τη στιγμή που έχουν βάλει το πόδο τους αυτοί. Στο κάτω κάτω ως παραγωγοί φυσικού αερίου, λογικό ναναι οι μόνοι που ΔΕΝ έχουν συμφέρον να γίνει καμιά εξόρυξη . Εξάλλου και τα παιχνιδάκια αυτά ρωσικά ήταν.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ πιστεύω πως το μεγαλύτερο κακό στην Κύπρο γενικά το χουν κάνει οι ρώσοι. Όπως και οπουδήποτε αλλού έχουν βάλει πόδι. Η αρχή του τέλους για την Κύπρο είναι από τη στιγμή που έχουν βάλει το πόδο τους αυτοί. Στο κάτω κάτω ως παραγωγοί φυσικού αερίου, λογικό ναναι οι μόνοι που ΔΕΝ έχουν συμφέρον να γίνει καμιά εξόρυξη . Εξάλλου και τα παιχνιδάκια αυτά ρωσικά ήταν.

ναι έτσι είναι.
και το 74 ενώ ο μακάριος είχε ταχθεί υπέρ τους ανοικτά αυτοί έκαναν το παγώνι.

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
:Πάντως οι αδελφοί Τουρκοκύπριοι προσφέρθηκαν να δώσουν ρεύμα

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας είχε ο Τ/κ ηγέτης, Ντερβίς Ερογλου μεταφέροντας τα συλλυπητήρια του για τη τραγωδία στην Ναυτική Βάση στο Μαρί.

Οπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ανακοίνωση της λεγόμενης προεδρίας αναφέρει ότι ο κ. Ερογλου, λόγω της καταστροφής στις μονάδες ηλεκτρικού ρεύματος και στις ελλείψεις που θα παρουσιαστούν, δήλωσε ότι μπορούν να βοηθήσουν και ο λεγόμενος υπουργός ενέργειας μπορεί με τον τρόπο που θα του ζητηθεί να τους παράσχει ηλεκτρική ενέργεια.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τόσα άλλα τι?
pezevenk είναι τούρκικα

Τόσα άλλα κοινά εννοώ. Δεν μπορεί να υποστηριχθεί ότι είμαστε κάτι διαφορετικό. Ανήκουμε στο ίδιο έθνος. Έχουμε τόσο πολλά κοινά.

Τί θα πει οι Δωριείς δεν πήγαν στη Ντζύπρον;

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
αααααααααααααααααααααααααααα.....
γιατι εγώ έχω άλλη άποψη.
επισης καλή η μαλακία αλλά η Κύπρος εκτός απο ελληνόφωνη έχει και ίδιο εθνικό ύμνο με την ελλάδα που μιλάει για των Ελλήνων τα ιερά.

Ναι, δεν διαφωνώ για τα ιερά.
Πώς όμως τα διαφυλάττεις αυτα τα ιερά, αδερφέ μου ;
Με λόγια , παρατες κι εμβατήρια ή με πράξεις ουσίας ;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
:Πάντως οι αδελφοί Τουρκοκύπριοι προσφέρθηκαν να δώσουν ρεύμα

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας είχε ο Τ/κ ηγέτης, Ντερβίς Ερογλου μεταφέροντας τα συλλυπητήρια του για τη τραγωδία στην Ναυτική Βάση στο Μαρί.

Οπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ανακοίνωση της λεγόμενης προεδρίας αναφέρει ότι ο κ. Ερογλου, λόγω της καταστροφής στις μονάδες ηλεκτρικού ρεύματος και στις ελλείψεις που θα παρουσιαστούν, δήλωσε ότι μπορούν να βοηθήσουν και ο λεγόμενος υπουργός ενέργειας μπορεί με τον τρόπο που θα του ζητηθεί να τους παράσχει ηλεκτρική ενέργεια.

Καλώς να ορίσουν. Να διευκολύνουν την κατάστα.

Αλλά έως εκεί...

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
κοίτα.
υπάρχουν πολλών ειδών άχρηστοι.
μεταξύ αυτών αυτοί που είναι εκ γενετής αχρηστοι
αυτοί που είναι άχρηστοι λόγω παιδείας
και αυτοί που είναι άχρηστοι βάσει μισθολογίου ξένων υπηρεσιών και κρατών.
κάνε τις αναγωγές σου και κόψε τη μαλακια.

3 χρόνια ήταν εκεί τα κοντέινερς με λιοπύρι και ζέστη και δεν άνοιξε ρουθούνι.
πιθανώς να ήταν καί καμμιά δεκαριά ακόμα εάν δεν έβαζε κάποιος άλλος το χέρι του.

Και επειδή γνωρίζω και την περιοχή απ όξω κι ανακατωτά εκεί και προφανώς δεν έχεις ούτε περάσει απο δίπλα, γύρω γύρω έχει περίπου 4 στρατόπεδα και κέντρο εκπαίδευσης ΕΛΔΥΚΑΡΙΩΝ.
Αρα:
οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ επικεφαλής δεν γνώριζαν ότι γύρω υπάρχει τεράστιο δυναμικό της κύπρου
δεν γνώριζαν ότι δίπλα ακριβώς είναι ο μεγαλύτερος σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της κύπρου
δεν γνώριζαν τι περιέχουν τα κοντέιντερς
δεν ήξεραν τους κινδύνους
και ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟΙ γι αυτό τα έστειλαν εκεί.

πρόχειρα "ελληνόφωνε"
καλη η αριστερίζουσα μαλακία αλλά άμα φτάνει σε επίπεδο τσίπρα ξεφτυλίζεται ολόκληρος ιδεολογικός χώρος.   

Δεν προσεξες ( ;  ) καθόλου ότι χρησιμοποιησα τους πιο επιεικεις χαρακτηρισμούς (άχρηστοι, ανευθυνοι) κι ολα τα αλλα τα υπεννοησα με τις 3 τελειες και το γοτεβερ.
Οι ενεργειες των Κυπρίων, απο την αρχη της παραλαβης των εκρηκτικών δειχνουν τουλαχιστον εγκληματική αμελεια, ως προς τα πάντα !
Αποθηκευση στον ήλιο χωρις καν ενα υποστεγο, μπαλακι πιεσεων, κοροιδιας και συνεχων αναβολων απο τα αλλα κρατη ως προς το ποιος θα παρελαμβανε κι απομακρυνε τα πυρομαχικά και ξαφνικα, νυχτερινη εκρηξη λιγα 24ωρα αφ΄οτου αποφασιστηκε να τα παρουν οι Γαλλοι....

Ασε λοιπον τη μπαρουφολογία περι αριστερίζουσας μαλακιας και Τσιπρα...
Δεν συναγεται και δεν προκυπτει απο πουθενα απο το σχόλιό μου, αριστερίζουσα ...αυτοικανοποιηση !
Βλέπεις κι εσυ σαν τον Πεταλωτη, παντου τριγυρω σου τον Τσιπρα !

ΥΓ: τουλαχιστον εγώ δεν επαίρομαι για την Ελληνικότητα μου κι απλα προσπαθω να είμαι ανταξιος αυτών των οποίων τη γλώσσα μιλάω.
Γιατί απλά δεν έχω το πιστοποιητικό απευθείας καταγωγής από τον Περικλή.

ΥΓ2: ...κάτσε τωρα εσύ με τον εθνικό υμνο να κηδευεις τα παληκαρια , τυλιγμενα με τις γαλανολευκες και τις κυπριακες σημαιες.
Αυτο ειναι που με τρελαινει : οποιαδηποτε προστυχια μπορουν οι αλητες να την τυλιξουν σε μια γαλανολευκη και να την κηδεψουν με δοξα και τιμη, υπο τους ηχους της μπαντας.
Όπως Ηλιάκης, Βλαχάκος,  C 130 - Όθρυς κι ολοι αυτοι των οποιων τα ονοματα μου διαφευγουν...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ναι έτσι είναι.
και το 74 ενώ ο μακάριος είχε ταχθεί υπέρ τους ανοικτά αυτοί έκαναν το παγώνι.

Ένας ιμπεριαλισμός αναπαράγει τις εσωτερικές σχέσεις της μητρόπολης λίγο ή πολύ και στις εξαρτώμενες χώρες. Πχ ο μαρξ έλεγε πως η αγγλική αποικιοκρατία έκανε γενικά και αντικειμενικά καλό στην Ινδία, καθώς ξεμπλόκαρε τις παραγωγικές δυνάμεις. Με όποιο τρόπο και να έγινε αυτό. Όπως καλή ώρα στην Κύπρο.
Αντίθετα πχ ο έχεις μια wannabe ιμπεριαλιστική δύναμη που στη μητρόπολη ενώ είναι η χώρα που έστειλε πρώτη δορυφόρο , έχει αφρικανικούς δείκτες ποιότητας ζωής. Εδώ γίνεται το αντίθετο δηλαδή, μια κοινωνία με κολοσσιαίες παραγωγικές δυνατότητες βρίσκεται καθηλωμένη σε βαθμό τριτοκοσμικό.

Οπότε... κάνε λοιπόν τις αναγωγές σου :cheesy:

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
....οι πολιτικοί μας είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ και μεις οι έλληνες ηλίθια και ανοργάνωτη φάρα....

Αν δεν ειναι άχρηστοι, ηλίθιοι κι ανοργανωτοι, είναι απλά προδότες !
Άλλη κουρτίνα για να διαλέξεις δεν υπάρχει....

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι απλά κάποιοι γράψαν στα @@ τους την αποψίλωση;

Αχαχαχαχαχαχαχα

Μα πόσο μαλάκιο είσαι;;;;

Παίζει να ζυγίσεις όσο 10.000 καλαμάρια  Μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !!!!

Η "αποψίλωση" έφταιγε..μόνο ;;;; :uglystupid:

συμφωνώ, συμφωνώ, και ο Λοχίας έφταιγε..και ο Λοχαγός..και ο ταξίαρχος  :grin:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Τί θα πει οι Δωριείς δεν πήγαν στη Ντζύπρον;

Δεν ήξεραν μπάνιο τύπε.

συμφωνώ, συμφωνώ, και ο Λοχίας έφταιγε..και ο Λοχαγός..και ο ταξίαρχος  :grin:

Τύπε ποτέ δεν ξέρεις. Μου θυμίζει την ανέκδοτη ιστορία από το Σινούκ.

Όταν οι καλόγεροι έπαιρναν τηλέφωνα του στυλ "που είναι ο πατριάρχης, οεο;"
Τα παιδιά στην Ελευσίνα στα ραντάρ, έλεγαν πως είχε προσγειωθεί ήδη...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αχαχαχαχαχαχαχα

Μα πόσο μαλάκιο είσαι;;;;

Παίζει να ζυγίσεις όσο 10.000 καλαμάρια  Μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !!!!

Η "αποψίλωση" έφταιγε..μόνο ;;;; :uglystupid:

συμφωνώ, συμφωνώ, και ο Λοχίας έφταιγε..και ο Λοχαγός..και ο ταξίαρχος  :grin:

Ρε βλακοραφίδιο η Πυροσβεστική τι πήγε να κάνει;

Να δει τα κοντέϊνερ να σκάνε;

(Και για πες μας εσύ τι άλλο κατά την γνώμη σου έφταιγε.
Ναι, τα εκρηκτικά θα πάθαιναν αυτανάφλεξη.Για πες σε τι θερμοκρασία ένα εκρηκτικό παθαίνει αυτανάφλεξη......
Αλλά εσύ στην Σύμη τι να πάρεις χαμπάρι από εκρηκτικά; Ούτε βολή καλά - καλά δεν θα έριξες. Και καλλίτερα δηλαδή)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Σίγουρα τυχαίο δεν ήταν. Και οι χρονικές συμπτώσεις δεν είναι τυχαίες και οτιδήποτε και τα συμφέροντα είναι τεράστια ( αγγίζουν και την Ελλάδα φυσικά). Και όσο ηλίθιος ή άχρηστος να είναι κάποιος δε παίζει με τέτοια ζητήματα. Άσε τώρα τον κάθε κυρ μήτσο να λέει την εξυπνάδα του, με αυτούς εξάλλου είναι δεδομένο ότι δε πρόκειται να συννενοηθείς.

Πάντως δε μου φαίνεται εύλογο να είναι " αμερικάνικος" δάκτυλος. Οι αμερικανο-ισραηλινοί καίγονται να προχωρήσουν τα πράγματα όπως έχουν δρομολογηθεί.

Για πες, για πες.

Οι Ρώσοι τι κερδίζουν τώρα που σκάσαν τα βαρελότα;

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Γκάυς, χωρίς να έχω τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις και χωρίς να θέλω να το ρίξω σε θεωρίες συνομωσίας, επειδή είχα την τύχη να κάνω θητεία στο γαμώνησο, έχω απλά να πω ότι εκρηκτικά αποθηκευμένα κάτω από τν τζυμπραίικο ήλιον, δεν θέλουν και πολύ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν προσεξες ( ;  ) καθόλου ότι χρησιμοποιησα τους πιο επιεικεις χαρακτηρισμούς (άχρηστοι, ανευθυνοι) κι ολα τα αλλα τα υπεννοησα με τις 3 τελειες και το γοτεβερ.
Οι ενεργειες των Κυπρίων, απο την αρχη της παραλαβης των εκρηκτικών δειχνουν τουλαχιστον εγκληματική αμελεια, ως προς τα πάντα !
Αποθηκευση στον ήλιο χωρις καν ενα υποστεγο, μπαλακι πιεσεων, κοροιδιας και συνεχων αναβολων απο τα αλλα κρατη ως προς το ποιος θα παρελαμβανε κι απομακρυνε τα πυρομαχικά και ξαφνικα, νυχτερινη εκρηξη λιγα 24ωρα αφ΄οτου αποφασιστηκε να τα παρουν οι Γαλλοι....

Ασε λοιπον τη μπαρουφολογία περι αριστερίζουσας μαλακιας και Τσιπρα...
Δεν συναγεται και δεν προκυπτει απο πουθενα απο το σχόλιό μου, αριστερίζουσα ...αυτοικανοποιηση !
Βλέπεις κι εσυ σαν τον Πεταλωτη, παντου τριγυρω σου τον Τσιπρα !

ΥΓ: τουλαχιστον εγώ δεν επαίρομαι για την Ελληνικότητα μου κι απλα προσπαθω να είμαι ανταξιος αυτών των οποίων τη γλώσσα μιλάω.
Γιατί απλά δεν έχω το πιστοποιητικό απευθείας καταγωγής από τον Περικλή.

ΥΓ2: ...κάτσε τωρα εσύ με τον εθνικό υμνο να κηδευεις τα παληκαρια , τυλιγμενα με τις γαλανολευκες και τις κυπριακες σημαιες.
Αυτο ειναι που με τρελαινει : οποιαδηποτε προστυχια μπορουν οι αλητες να την τυλιξουν σε μια γαλανολευκη και να την κηδεψουν με δοξα και τιμη, υπο τους ηχους της μπαντας.
Όπως Ηλιάκης, Βλαχάκος,  C 130 - Όθρυς κι ολοι αυτοι των οποιων τα ονοματα μου διαφευγουν...

επι της ουσίας συμφωνάμε σε όλα με μια διαφορά.
δεν μπορείς να κρύψεις όπως οι γκεμπελίσκοι την αλήθεια πίσω απο τάχα μου ανικανότητα και εκθεση στον ηλιο.
γιατί πολύ απλά όσο άχρηστοι και να είναι οι κυβερνώντες ΑΝΑΦΛΕΞΗ χωρίς παρέμβαση στις 4 η ώρα τα ξημερώματα ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.
αντί λοιπόν να ασχολούμεθα με τους άχρηστους ας ασχοληθούμε με το ποιοί πανέξυπνοι πούστηδες σκοτώνουν εν ψυχρώ αθώους ανθρώπους για ιδίον όφελος.

κατά τα λοιπά εάν εσύ κατάλαβες απο τα συμφραζόμενά μου ότι είμαι η νιώθω ελληναράς σου εύχομαι περαστικά.
η αλήθεια είναι ότι όσο ρατσιστής είναι ο ελληναράς του ΔΗΣΥ που θέλει σώνει και ντε να μας πείσει ότι όλοι οι κύπριοι είναι έλληνες, άλλο τόσο ρατσιστής είναι και ο αριστερός του ΑΚΕΛ που θέλει σώνει και ντε να μας πείσει ότι οι κύπροι είναι απλά ελληνόφωνοι.

ο καθένας μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται και μαγκιά του. το να προσπαθεί βεβαίως να επιβάλλει την προσωπική του αλήθεια ως αλήθεια όλων των υπολοίπων εκεί υπάρχει ένα μέγα θέμα.

στην τελική μαγκιά του και του ελληναρά να θεωρεί εαυτόν ελληνα και μαγκιά τους και του αριστερού να θεωρεί εαυτόν κύπριο.
όμως, ελληνικά ομιλεί για κάποιο λόγο που έχει να κάνει με την καταγωγή του και όχι επειδή έτυχε να μάθει τη γλώσσα στο σχολείο.
όλα τα αλλα είναι για να περνά η ώρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom