1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μαναρι μου,καραμπουζουκλι μου, ποτε θελισ να σου κατσο;
ΒΑΛΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.... έστω και στο παρά ένα.
μαναρι μου,καραμπουζουκλι μου, ποτε θελισ να σου κατσο;
αμα δεν ξέρεις να μη μιλάς.
στην κύπρο υπάρχουν έλληνες και ελληνόφωνοι.
αυτοί που κυβερνάνε είναι ελληνόφωνοι.
και επειδή τους αγαπά όλος ο πλανήτης γιατί είναι ανθέλληνες αποκλείουν ΑΜΕΣΑ το ενδεχόμενο δολιοφθοράς. Τους το πε η χαρτορίχτρα τι ξέρουν οι εμπειρογνώμονες.
ιτανε κομαντα σα το περσονακοΓιατί εμένα μου φαίνεται ότι απλά κάποιοι γράψαν στα @@ τους την αποψίλωση;
Και συνεχάω: Και είναι ομοίως για τον πούτσο όπως κι εμείς!
πενηνταράκια σοσιαληστή μου.Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι απλά κάποιοι γράψαν στα @@ τους την αποψίλωση;
αμάντα, κομάντα είσαι η καλύτερη κουβερνάντα μορφωτήρα μου.ιτανε κομαντα σα το περσονακο
καταλαβα δε εχισ παι στρατο κε το πεζεσ κομαντο.... ερε γλεντιααααααπενηνταράκια σοσιαληστή μου.
δε σε κατάλαβα.
καταλαβα δε εχισ παι στρατο κε το πεζεσ κομαντο.... ερε γλεντιαααααα
γι αυτο εβγαλα και μουσι που ινε ο φερετζεσ του πουστιναι έτσι είναι.
δείξε σε ολάκερη την πλάση ποσο πούστης είσαι.
δεν κωλώνουμε ούτε ξενερώνουμε κομπλεξάκι.
γι αυτο εβγαλα και μουσι που ινε ο φερετζεσ του πουστι
καταλαβα δε εχισ παι στρατο κε το πεζεσ κομαντο.... ερε γλεντιαααααα
ιτανε κομαντα σα το περσονακο
οπιο εχι παι στρατο κσερι τι ιεν το αποψιλοσι ,οπιο δε εχι παι δε κσεριΑυτό έχει βάση ή απλά είναι εικασία στα όρια της μπουρδολογίας;
οτι πισ ! σε αγαπο πολιγυφτάκο μεταξύ τύρου και αχλάδου πολλά λέγονται.....
και έτσι καταλαβαίνει κανείς ποιοί είναι οι πούστηδες και ποιοί οι άντρες.
Υ.Γ.
πες στο πουλάκι που κελαηδάει ότι το έξυπνο πουλί απ τη μύτη πιάνεται.
τράβα τώρα σε κάνα μπουρδέλο να κάνεις μαθήματα στις πουτάνες.
: “Επισημαίνεται ότι το συμβάν λαμβάνει χώρα την περίοδο που συζητείται η κατασκευή του νέου τερματικού σταθμού υγροποιημένου αερίου λίγες εκατοντάδες μέτρα από τις εγκατάστσεις της ΑΗΚ ο οποίος θα τροφοδοτείται με υποθαλάσσιο αγωγό από το φυσικό αέριο που θα παράγεται στα ισραηλινά και κυπριακά κοιτάσματα της Αν. Μεσογείου. Επιπλέον πολλές φορές στο παρελθόν οι αρχές της κυπριακής Δημοκρατίας είχαν εντοπίσει στην περιοχή της βάσης και της ΑΗΚ Τούρκους κατάσκοπους. Εκφράζονται ανοικτά φόβοι για σαμποτάζ, καθώς η έκρηξη έγινε μια ώρα που ούτε υψηλές θερμοκρασίες υπήρχαν, ούτε κίνηση στη βάση που να δικαιολογεί την έκρηξη, π.χ. από ανθρώπινο λάθος. Αντίθετα, μόλις είχε αρχίσει να χαράζει.”
DEFENCENET.GR
οπιο εχι παι στρατο κσερι τι ιεν το αποψιλοσι ,οπιο δε εχι παι δε κσερι
οχι δε καταλαβα μπιτ!ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
μάλιστα.
κατάλαβες φυλήσυχε;
οχι δε καταλαβα μπιτ!
γεια σου φιλε καλο απογευμα και να περνας καλα