aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
πως δεν εχει, κατι μαλακες σαν και σεναεκεί δεν έχει έλληνες;
πως δεν εχει, κατι μαλακες σαν και σεναεκεί δεν έχει έλληνες;
πως δεν εχει, κατι μαλακες σαν και σενα
Ρε βλακοραφίδιο η Πυροσβεστική τι πήγε να κάνει;
Να δει τα κοντέϊνερ να σκάνε;
(Και για πες μας εσύ τι άλλο κατά την γνώμη σου έφταιγε.
Ναι, τα εκρηκτικά θα πάθαιναν αυτανάφλεξη.Για πες σε τι θερμοκρασία ένα εκρηκτικό παθαίνει αυτανάφλεξη......
Αλλά εσύ στην Σύμη τι να πάρεις χαμπάρι από εκρηκτικά; Ούτε βολή καλά - καλά δεν θα έριξες. Και καλλίτερα δηλαδή)
με τους ελληνόφωνους και τους έλληνες είναι όπως τα λέει ο περσόνας
με τους ελληνόφωνους δεν έχω και ούτε θέλω να έχω καμμία σχέση
πούστηδες στο DNA τους και ξένοι
γαμώ την Ομόνοιά του γαμώ
(πιο κάτω Ομονοιάτης καίει την ελληνική σημαία, στο αφιερώνω φιλήσυχε που πιστεύεις ότι όλοι είναι έλληνες)
Ένα λεπτό. Τίθεται εκτός έθνους ένας που καίει τη σημαία;
ΟΚ, και Ελλαδίτες την καίνε και την έκαιγαν και θα την ξανακάψουν. Πάει να πει δεν είναι Έλληνες; Όχι ότι τους δικαιολογώ, έτσι; Ούτε συμμερίζομαι το Μπάρμπι υιό.
Σε τελική έχουν κάθε λόγο να μην μας πηγαίνουν και να είναι θυμωμένοι μαζί μας. Εγώ δεν θα τους κατηγορήσω. Άμα αυτός ας πούμε που καίει τη σήμαία ξεριζώθηκε όταν ήταν μωρό ή βλέπει το πατρικό του μόνο από φωτογραφίες και πρωτοπερπάτησε σε κανέναν καταυλισμό ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΜΑΣ δεν θα του ρίξω το φταίξιμο φίλε. Όχι μονο αυτό αλλά δεν έχουμε κάνει και τίποτε της προκοπής να τον βοηθήσουμε να ανατραπεί η κατάσταση.
Κατ΄ εμέ, και πλάτες θα τους βάζουμε, και νερό θα τους κουβαλάμε εάν κάνει 3 χρόνια να βρέξει, και ρεύμα θα τους δίνουμε, και στρατό θα τους στέλνουμε και η αεροπορία μας, αεροπορία τους και ό, τι άλλο...
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
κατ αρχήν να κάνουμε μια διόρθωση....
στον κύπρο ο εμφύλιος δεν εγινε το 46-49 αλλά το 67-74. αποκορύφωμα το πραξικόπημα στο μακάριο και το κυνήγι αριστερών απο ελληνάρες πριν και μετά το πραξικόπημα.
κατά τη διάρκεια της εισβολής αριστεροί πήγαιναν στα πλαίσια γενικής επιστράτευσης στα στρατόπεδα για κατάταξη και οι δεξιοί δεν τους δίναν όπλα και καλά να μην στραφούν εναντίον τους.
η Εθνική Φρουρά ελεγχόταν πλήρως απο την Ελλάδα και Ελλαδίτες γι αυτό και ο μακάριος είχε δημιουργήσει το δικό του "εφεδρικό"¨σώμα απο εμπιστους.
όση δυσπιστία έχει ο κύπριος αριστερός με τον ελλαδίτη αλλη τόση έχει και με τον κύπριο που εχει συμπράξει με τον ελλαδίτη εναντίον του.
αυτά πρόχειρα και μην βγάζετε συμπεράσματα χωρίς να ξέρετε την πραγματική διάσταση του θέματος.
Και οι Λιβανεζοι ελληνες ειναι τοτε...
Λες να εγείρουμε τίποτε εδαφικές διεκδικήσεις εναντίον του Λιβάνου;
Λες να τους κάνουμε πλάτες να μπουν στην ΕΕ;
κατ αρχήν να κάνουμε μια διόρθωση....
στον κύπρο ο εμφύλιος δεν εγινε το 46-49 αλλά το 67-74. αποκορύφωμα το πραξικόπημα στο μακάριο και το κυνήγι αριστερών απο ελληνάρες πριν και μετά το πραξικόπημα.
κατά τη διάρκεια της εισβολής αριστεροί πήγαιναν στα πλαίσια γενικής επιστράτευσης στα στρατόπεδα για κατάταξη και οι δεξιοί δεν τους δίναν όπλα και καλά να μην στραφούν εναντίον τους.
η Εθνική Φρουρά ελεγχόταν πλήρως απο την Ελλάδα και Ελλαδίτες γι αυτό και ο μακάριος είχε δημιουργήσει το δικό του "εφεδρικό"¨σώμα απο εμπιστους.
όση δυσπιστία έχει ο κύπριος αριστερός με τον ελλαδίτη αλλη τόση έχει και με τον κύπριο που εχει συμπράξει με τον ελλαδίτη εναντίον του.
αυτά πρόχειρα και μην βγάζετε συμπεράσματα χωρίς να ξέρετε την πραγματική διάσταση του θέματος.
Αν ενθυμούμε καλός είχαμε εκστρατευσει στον Λίβανο κατα την διάρκεια της Επαναστάσεως.
Ηθέλαμε να κάμνουμε αντιπερισπασμό στους Οθωμανούς;
Το σχέδιο ήταν να ενισχύσουμε τους Δρούζους που ειχαν και αυτοί επαναστατήσει, έτσι ώστε ενα μεγάλο μέρος του οθωμανικου στρατού να απεγκλοβιστεί από την Ελλάδα.
Πόσο μακακες ειμαστε πλέον, τοτες μες στον αγώνα μας για λευτεριά μπορούσαμε να εφαρμοζουμε επιθετικές εκστρατείες αντιπερισπασμού στο Λίβανο.
τωρά μας ολιμερής
η γνώμη σου είναι λανθασμένη απλάΈνα λεπτό. Τίθεται εκτός έθνους ένας που καίει τη σημαία;
ΟΚ, και Ελλαδίτες την καίνε και την έκαιγαν και θα την ξανακάψουν. Πάει να πει δεν είναι Έλληνες; Όχι ότι τους δικαιολογώ, έτσι; Ούτε συμμερίζομαι το Μπάρμπι υιό.
Σε τελική έχουν κάθε λόγο να μην μας πηγαίνουν και να είναι θυμωμένοι μαζί μας. Εγώ δεν θα τους κατηγορήσω. Άμα αυτός ας πούμε που καίει τη σήμαία ξεριζώθηκε όταν ήταν μωρό ή βλέπει το πατρικό του μόνο από φωτογραφίες και πρωτοπερπάτησε σε κανέναν καταυλισμό ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΜΑΣ δεν θα του ρίξω το φταίξιμο φίλε. Όχι μονο αυτό αλλά δεν έχουμε κάνει και τίποτε της προκοπής να τον βοηθήσουμε να ανατραπεί η κατάσταση.
Κατ΄ εμέ, και πλάτες θα τους βάζουμε, και νερό θα τους κουβαλάμε εάν κάνει 3 χρόνια να βρέξει, και ρεύμα θα τους δίνουμε, και στρατό θα τους στέλνουμε και η αεροπορία μας, αεροπορία τους και ό, τι άλλο...
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
ΥΓ: Οι Δρούζοι δεν θεωρούνται Παλαιστίνιοι;