Νέα

Δεκάδες νεκροί και τραυματίες από την έκρηξη στην Κυπρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bobas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 305
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

αφιερωμενο στα χαλουμοπαιδα του σαιτ

ξερουν αυτα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
ΝΤΟΥ
Κύπρος
Χρήση δακρυγόνων έκανε η αστυνομία της Κύπρου για να διαλύσει πλήθος κόσμου που διαδήλωνε έξω από το Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία, διαμαρτυρόμενο για τον θάνατο των 12 ανθρώπων από τις εκρήξεις στη ναυτική βάση στο Ζυγί.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters που επικαλείται αυτόπτη μάρτυρα, χιλιάδες άτομα έλαβαν μέρος σε διαδήλωση στο κέντρο της Λευκωσίας.

Η αστυνομία έριξε δακρυγόνα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, όταν κάποια από τα άτομα που είχαν συγκεντρωθεί εισέβαλαν μέσα από μια εξωτερική πύλη.

Ο θάνατος των 12 ανθρώπων έχει προκαλέσει οργή, παρά τις διαβεβαιώσεις της κυπριακής κυβέρνησης ότι θα αποδοθούν ευθύνες όπου χρειάζεται.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ρε βλακοραφίδιο η Πυροσβεστική τι πήγε να κάνει;

Να δει τα κοντέϊνερ να σκάνε;

(Και για πες μας εσύ τι άλλο κατά την γνώμη σου έφταιγε.
Ναι, τα εκρηκτικά θα πάθαιναν αυτανάφλεξη.Για πες σε τι θερμοκρασία ένα εκρηκτικό παθαίνει αυτανάφλεξη......
Αλλά εσύ στην Σύμη τι να πάρεις χαμπάρι από εκρηκτικά; Ούτε βολή καλά - καλά δεν θα έριξες. Και καλλίτερα δηλαδή)

Αχαχαχαχα

Δεν σου λέω εγώ ... ζυγίσεις όσο 10.000 καλαμάρια  :cheesy:

Τόσο μαλάκιο είσαι :uglystupid:

πως λέμε fuzzy Logic εσύ εχεις Savra Logic..

Η πυροσβεστική αφού υπηρξε φωτιά θα πήγαινε ρε "έξυπνε" (  :jerking: ).. το θέμα είναι πόσο τυχαία προκλήθηκε...

τώρα με τις αυταναφλέξεις μην μπλέκεις γιατί δεν είναι δουλειά σου..και εγώ λέω ότι μπορεί να υπήρχε και "κάτι άλλο" εκτός από την αυτανάφλεξη.. αλλά εσένα μεχρι να πάρει μπρος η καρβουνιασμένη σου ΓΚΛΑΒΑ... εγω θα πάω 7 φορές στην ΛΑΡΝΑΚΑ..  :uglystupid:

και εσύ θα γράφεις σενάρια με Savra Logic..  :2funny: :2funny:

Υ.Γ..για τις βολές μην είσαι τόσο σίγουρος εκτός αν θέλεις να κάνεις την ΜΠΕΚΑΤΣΑ, για τα σου κανω το κωλαράκι χιλιοτρύπητο...μπουαχαχαχαχαχα

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
με τους ελληνόφωνους και τους έλληνες είναι όπως τα λέει ο περσόνας
με τους ελληνόφωνους δεν έχω και ούτε θέλω να έχω καμμία σχέση
πούστηδες στο DNA τους και ξένοι
γαμώ την Ομόνοιά του γαμώ
(πιο κάτω Ομονοιάτης καίει την ελληνική σημαία, στο αφιερώνω φιλήσυχε που πιστεύεις ότι όλοι είναι έλληνες)

Ένα λεπτό. Τίθεται εκτός έθνους ένας που καίει τη σημαία;

ΟΚ, και Ελλαδίτες την καίνε και την έκαιγαν και θα την ξανακάψουν. Πάει να πει δεν είναι Έλληνες; Όχι ότι τους δικαιολογώ, έτσι; Ούτε συμμερίζομαι το Μπάρμπι υιό.

Σε τελική έχουν κάθε λόγο να μην μας πηγαίνουν και να είναι θυμωμένοι μαζί μας. Εγώ δεν θα τους κατηγορήσω. Άμα αυτός ας πούμε που καίει τη σήμαία ξεριζώθηκε όταν ήταν μωρό ή βλέπει το πατρικό του μόνο από φωτογραφίες και πρωτοπερπάτησε σε κανέναν καταυλισμό ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΜΑΣ δεν θα του ρίξω το φταίξιμο φίλε. Όχι μονο αυτό αλλά δεν έχουμε κάνει και τίποτε της προκοπής να τον βοηθήσουμε να ανατραπεί η κατάσταση.

Κατ΄ εμέ, και πλάτες θα τους βάζουμε, και νερό θα τους κουβαλάμε εάν κάνει 3 χρόνια να βρέξει, και ρεύμα θα τους δίνουμε, και στρατό θα τους στέλνουμε και η αεροπορία μας, αεροπορία τους και ό, τι άλλο...

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ΟΚ, και Ελλαδίτες την καίνε και την έκαιγαν και θα την ξανακάψουν. Πάει να πει δεν είναι Έλληνες; Όχι ότι τους δικαιολογώ, έτσι; Ούτε συμμερίζομαι το Μπάρμπι υιό.

Σε τελική έχουν κάθε λόγο να μην μας πηγαίνουν και να είναι θυμωμένοι μαζί μας. Εγώ δεν θα τους κατηγορήσω. Άμα αυτός ας πούμε που καίει τη σήμαία ξεριζώθηκε όταν ήταν μωρό ή βλέπει το πατρικό του μόνο από φωτογραφίες και πρωτοπερπάτησε σε κανέναν καταυλισμό ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΜΑΣ δεν θα του ρίξω το φταίξιμο φίλε. Όχι μονο αυτό αλλά δεν έχουμε κάνει και τίποτε της προκοπής να τον βοηθήσουμε να ανατραπεί η κατάσταση.

Κατ΄ εμέ, και πλάτες θα τους βάζουμε, και νερό θα τους κουβαλάμε εάν κάνει 3 χρόνια να βρέξει, και ρεύμα θα τους δίνουμε, και στρατό θα τους στέλνουμε και η αεροπορία μας, αεροπορία τους και ό, τι άλλο...

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ

κατ αρχήν να κάνουμε μια διόρθωση....
στον κύπρο ο εμφύλιος δεν εγινε το 46-49 αλλά το 67-74. αποκορύφωμα το πραξικόπημα στο μακάριο και το κυνήγι αριστερών απο ελληνάρες πριν και μετά το πραξικόπημα.
κατά τη διάρκεια της εισβολής αριστεροί πήγαιναν στα πλαίσια γενικής επιστράτευσης στα στρατόπεδα για κατάταξη και οι δεξιοί δεν τους δίναν όπλα και καλά να μην στραφούν εναντίον τους.
η Εθνική Φρουρά ελεγχόταν πλήρως απο την Ελλάδα και Ελλαδίτες γι αυτό και ο μακάριος είχε δημιουργήσει το δικό του "εφεδρικό"¨σώμα απο εμπιστους.
όση δυσπιστία έχει ο κύπριος αριστερός με τον ελλαδίτη αλλη τόση έχει και με τον κύπριο που εχει συμπράξει με τον ελλαδίτη εναντίον του.
αυτά πρόχειρα και μην βγάζετε συμπεράσματα χωρίς να ξέρετε την πραγματική διάσταση του θέματος.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
στον κύπρο ο εμφύλιος δεν εγινε το 46-49 αλλά το 67-74. αποκορύφωμα το πραξικόπημα στο μακάριο και το κυνήγι αριστερών απο ελληνάρες πριν και μετά το πραξικόπημα.
κατά τη διάρκεια της εισβολής αριστεροί πήγαιναν στα πλαίσια γενικής επιστράτευσης στα στρατόπεδα για κατάταξη και οι δεξιοί δεν τους δίναν όπλα και καλά να μην στραφούν εναντίον τους.
η Εθνική Φρουρά ελεγχόταν πλήρως απο την Ελλάδα και Ελλαδίτες γι αυτό και ο μακάριος είχε δημιουργήσει το δικό του "εφεδρικό"¨σώμα απο εμπιστους.
όση δυσπιστία έχει ο κύπριος αριστερός με τον ελλαδίτη αλλη τόση έχει και με τον κύπριο που εχει συμπράξει με τον ελλαδίτη εναντίον του.
αυτά πρόχειρα και μην βγάζετε συμπεράσματα χωρίς να ξέρετε την πραγματική διάσταση του θέματος.

Πολλά καλα τα λες :thumbsup: :thumbsup:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Τί αριστεροδεκσοι μου λες τώρα;

Τα έκανα κυριε ΣΚΑΤΑ και μετά δεν τα μάζεψα; Έγινα αιτία να κινηθεί η Τουρκιά ωρε και μετά έκανα την πάπια; Δεν τους χρωστάω ΤΑ ΠΑΝΤΑ;

Τί σχέση έχει που οι μεν δεν έδιναν όπλα στους δε; Δηλαδή και να τους έδιναν θα πετούσαν την Τουρκιά στη θάλασσα; Δεν θα χρειαζόταν δική μας παρέμβαση;

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ηθέλαμε να κάμνουμε αντιπερισπασμό στους Οθωμανούς;

Το σχέδιο ήταν να ενισχύσουμε τους Δρούζους που ειχαν και αυτοί επαναστατήσει, έτσι ώστε ενα μεγάλο μέρος του οθωμανικου στρατού να απεγκλοβιστεί από την Ελλάδα.

Πόσο μακακες ειμαστε πλέον, τοτες μες στον αγώνα μας για λευτεριά μπορούσαμε να εφαρμοζουμε επιθετικές εκστρατείες αντιπερισπασμού στο Λίβανο.

τωρά μας  :knockinb: ολιμερής

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το σχέδιο ήταν να ενισχύσουμε τους Δρούζους που ειχαν και αυτοί επαναστατήσει, έτσι ώστε ενα μεγάλο μέρος του οθωμανικου στρατού να απεγκλοβιστεί από την Ελλάδα.

Πόσο μακακες ειμαστε πλέον, τοτες μες στον αγώνα μας για λευτεριά μπορούσαμε να εφαρμοζουμε επιθετικές εκστρατείες αντιπερισπασμού στο Λίβανο.

τωρά μας  :knockinb: ολιμερής

Πότε έγινε αυτό; Πριν κινήσει ο Ιμβραήμ γιά όταν ήλθε; Πολύ ενδιαφέρον είναι και θαμμένο!!! Έχεις πηγή; Θυμάσαι τουλάχιστον πού το έχεις διαβάσει;

ΥΓ: Οι Δρούζοι δεν θεωρούνται Παλαιστίνιοι;

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
η γνώμη σου είναι λανθασμένη απλά
κατ'αρχήν μιλάμε για το 35% που θεωρεί ότι είναι κύπριος και δεν έχει καμμία σχέση με την ελλάδα (δεν καίει τη σημαία ένας μόνο)
επίσης ένα άλλο αντίστοιχο ποσοστό είναι ότι τον βολεύει αλλά εμείς είμαστε οι πουστοκαλαμαράδες
και μόνο ένα 30% θεωρεί τον εαυτό του έλληνα διαρκώς
η καχυποψία είναι ακριβώς όπως το περιέγραψε ο περσόνας
αν θες να σε λένε πουστοκαλαμαρά είναι επιλογή σου

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ΥΓ: Οι Δρούζοι δεν θεωρούνται Παλαιστίνιοι;

Οχι οι Δρουζοι ειναι ορεσιβιοι της Συριας και εντελως ξεχωριστος (ανθρωπολογικως)Λαος
 με εντονες αρχαιοελληνικες επιρροες...Δεν ειναι τυχαιο οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν το
 τυπικο αραβικο μελαμψο παρουσιαστικο,αλλα ειναι ψηλοι και ξανθωποι-ανοιχτοχρωμοι

Αλλη φαρα και πολυ ανυποτακτοι και επαναστατες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom