Νέα

Δεκάδες νεκροί και τραυματίες από την έκρηξη στην Κυπρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bobas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 305
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Μπάχαλο
Ξεπέρασαν χθες το 9% οι αποδόσεις του πενταετούς κυπριακού ομολόγου, αποτυπώνοντας τις ανησυχίες για τις οικονομικές συνέπειες της έκρηξης στο Μαρί. Το τελευταίο διήμερο οι αποδόσεις του κυπριακού πενταετούς ομολόγου αναρριχήθηκαν κατά 50 μονάδες βάσης, εν μέσω των ευρύτερων ανησυχιών που υπάρχουν για μετάσταση της κρίσης χρέους. Οι αποδόσεις των δεκαετών ομολόγων αυξήθηκαν χθες φθάνοντας το 8,10% έναντι 8,03% τη Δευτέρα.

Τρίζει το σύστημα εξουσίας κομμουνιστών,εκκλησίας,ρώσων και μαφίας.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μπάχαλο
Ξεπέρασαν χθες το 9% οι αποδόσεις του πενταετούς κυπριακού ομολόγου, αποτυπώνοντας τις ανησυχίες για τις οικονομικές συνέπειες της έκρηξης στο Μαρί. Το τελευταίο διήμερο οι αποδόσεις του κυπριακού πενταετούς ομολόγου αναρριχήθηκαν κατά 50 μονάδες βάσης, εν μέσω των ευρύτερων ανησυχιών που υπάρχουν για μετάσταση της κρίσης χρέους. Οι αποδόσεις των δεκαετών ομολόγων αυξήθηκαν χθες φθάνοντας το 8,10% έναντι 8,03% τη Δευτέρα.

μάλιστα.. οδέυομενο προς PIIGS+C

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
H Κύπρος σύντομα πάει για υποβάθμιση από τους οίκους
έρχεται η σειρά της
Μπάχαλο

Τρίζει το σύστημα εξουσίας κομμουνιστών,εκκλησίας,ρώσων και μαφίας.
θα φάει υποβαθμίσεις κι αυτή με τη σειρά της
το έλεγα από εχτές
ότι το αγγούρι κι εκεί έχει ετοιμαστεί να μπει

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Τρεχανε οι αφελείς να βγάλουν τα λεφτά τους στην Γκυπρον , τώρα θα τρέχουν να τα βγάλουν απο την Γκυπρον.
Πολυ γέλιο
Μέχρι χθες οι μαφιό-τράπεζες της Κύπρου στην Αθηνα είχαν λίστα αναμονής για όσους ήθελαν να βγάλουν τα λεφτά τους εκει απο σήμερα η λίστα θα λειτουργεί ανάποδα.

Οι αγορές τιμωρούν την οικονομική κακό-διαχείρηση  αλλα και την κακοδιοίκηση .
400 μπαρουτο-κοντέινερ για ηλιοθεραπεία.

Θα επιβίωση ο μπουφος ?

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Τρεχανε οι αφελείς να βγάλουν τα λεφτά τους στην Γκυπρον , τώρα θα τρέχουν να τα βγάλουν απο την Γκυπρον.
Πολυ γέλιο
Μέχρι χθες οι μαφιό-τράπεζες της Κύπρου στην Αθηνα είχαν λίστα αναμονής για όσους ήθελαν να βγάλουν τα λεφτά τους εκει απο σήμερα η λίστα θα λειτουργεί ανάποδα.
πριν λεγόταν αττίλας
τώρα θα λέγεται μούντυς
οι τζύμπριοι είναι πολύ ευαίσθητοι με τα οικονομικά τους πάντως
θεωρούν ότι έχουν κάνει οικονομικό θαύμα με την αξία τους
τώρα έρχεται το σπέρμα  :sperm: :sperm: :sperm:

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Χθες ο μπουφος είχε κλειστεί στο παλάτι και απέξω γινότανε χαμός μολοτοφ,δακρυγόνα
κλπ χιλιάδες διαδηλωτές..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Χθες ο μπουφος είχε κλειστεί στο παλάτι και απέξω γινότανε χαμός μολοτοφ,δακρυγόνα

δεν πειράζει ρε.. κομμουνιστικό ξύλο έπεσε.. δεν πονάει...

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
το καλύτερο σύνθημα το έλεγαν οι του ΑΠΟΕΛ
να πεθάαααααααααανει ο χριστόοοοοοοοφιας
όπως το
εεεεεεεεεεεεεερνέστο βαλβέεεεεεεεεεεεεερδε

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16

Γαμώτο !

Δακρυγόνα κι οι σύντροφοι, κομμουνιστές Κύπριοι !
Κι εγώ που νόμιζα ότι δακρυγόνα ρίχνουν μόνο οι βρωμεροι καπιταλιστές και τα εδώ σοσιαληστικά τους υποχείρια !

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Λες και το ήξερα:
Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι απλά κάποιοι γράψαν στα @@ τους την αποψίλωση;

Οι συνθήκες φύλαξης των κοντέινερ στο επίκεντρο των καταγγελιών για τα αίτια της έκρηξης στο Ζύγι

Με τη συνδρομή εμπειρογνωμόνων από το εξωτερικό συνεχίζονται οι έρευνες της κυπριακής Αστυνομίας για τον εντοπισμό στοιχείων, μετά τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» της Εθνικής Φρουράς.

Μεταξύ των εμπειρογνωμόνων είναι και δέκα πυροτεχνουργοί των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο πυροτεχνουργός Γιώργος Μπολίκας απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτανάφλεξης του περιεχομένου των εμπορευματοκιβωτίων. Ωστόσο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπήρχαν εντός των κοντέινερ χημικά υλικά που επηρεάζονταν από την υγρασία και τη ζέστη.

Την ίδια ώρα, φωτογραφίες και έγγραφα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτουν την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκονταν τα 98 κοντέινερ με τα πυρομαχικά, ενώ από την τελευταία συνομιλία του διοικητή της βάσης Ανδρέα Ιωαννίδη με τον συνταγματάρχη Γ.Γεωργιάδη προκύπτει πως η φωτιά, που κλήθηκαν να κατασβέσουν οι άτυχοι πυροσβέστες, προκλήθηκε από τα ίδια τα κοντέινερ.

Το περιεχόμενο της συνομιλίας των δύο ανδρών αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πολίτης». «Ο μοναδικός άνθρωπος που επικοινώνησε ο μακαρίτης ήμουν εγώ και μου είπε ότι είχε ενημερώσει και το αρχηγό. Μου είπε ότι ακούγονται μικρές εκρήξεις μέσα από το εμπορευματοκιβώτιο και άναψε και [size=15pt]φωτιά η οποία επεκτάθηκε και σε χόρτα που είναι γύρω από το σημείο που είχαν τοποθετηθεί τα εμπορευματοκιβώτια[/size]» φέρεται να δηλώνει ο κ. Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό 107,6.

Ραφίδιο παρ' τα @@ μου.

(Και για πες μας εσύ τι άλλο κατά την γνώμη σου έφταιγε.
Ναι, τα εκρηκτικά θα πάθαιναν αυτανάφλεξη.Για πες σε τι θερμοκρασία ένα εκρηκτικό παθαίνει αυτανάφλεξη......
Αλλά εσύ στην Σύμη τι να πάρεις χαμπάρι από εκρηκτικά; Ούτε βολή καλά - καλά δεν θα έριξες. Και καλλίτερα δηλαδή)

Ο πυροτεχνουργός Γιώργος Μπολίκας απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτανάφλεξης του περιεχομένου των εμπορευματοκιβωτίων.

Και τώρα Ραφίδιο ΔΑΓΚΩ το ΚΑΒΛΙ μου.

valto

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
ΙΔΕΣ ΠΟΣ ΦΕΝΟΝΤΕ ΤΑ ΚΟΜΑΝΤΑ

βολετερουλι προσκιναμε το κομαντο

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ουρτ είπαμε ρε καργιόλη άχρηστε.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
η γνώμη σου είναι λανθασμένη απλά
κατ'αρχήν μιλάμε για το 35% που θεωρεί ότι είναι κύπριος και δεν έχει καμμία σχέση με την ελλάδα (δεν καίει τη σημαία ένας μόνο)
επίσης ένα άλλο αντίστοιχο ποσοστό είναι ότι τον βολεύει αλλά εμείς είμαστε οι πουστοκαλαμαράδες
και μόνο ένα 30% θεωρεί τον εαυτό του έλληνα διαρκώς
η καχυποψία είναι ακριβώς όπως το περιέγραψε ο περσόνας
αν θες να σε λένε πουστοκαλαμαρά είναι επιλογή σου

Πρόσεξε. Άμα είμαστε αδελφοί κι εγώ σε ρίξω, σε εκθέσω και μετά σε αφήσω στη μοίρα σου διότι "κείται μακράν" μια δουλειά που έχω να κάνω να σε εξυπηρετήσω, ευθύνομαι για το 35%.

Αυτό ήταν το πολύ 10% τη δεκαετία του 1950.

Και φταίω εγώ!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τί αριστεροδεκσοι μου λες τώρα;

Τα έκανα κυριε ΣΚΑΤΑ και μετά δεν τα μάζεψα; Έγινα αιτία να κινηθεί η Τουρκιά ωρε και μετά έκανα την πάπια; Δεν τους χρωστάω ΤΑ ΠΑΝΤΑ;

Τί σχέση έχει που οι μεν δεν έδιναν όπλα στους δε; Δηλαδή και να τους έδιναν θα πετούσαν την Τουρκιά στη θάλασσα; Δεν θα χρειαζόταν δική μας παρέμβαση;

με ή χοωρίς τη δική μας παρέμβαση η κύπρος είχε αποφασιστεί απ τ αμερικάνια να διχοτομηθεί.
τελεία.
τα αλλα θα στα πω επί προσωπικού γιατί χρειάζονται σελίδες ολάκερες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Λες και το ήξερα:
Οι συνθήκες φύλαξης των κοντέινερ στο επίκεντρο των καταγγελιών για τα αίτια της έκρηξης στο Ζύγι

Με τη συνδρομή εμπειρογνωμόνων από το εξωτερικό συνεχίζονται οι έρευνες της κυπριακής Αστυνομίας για τον εντοπισμό στοιχείων, μετά τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» της Εθνικής Φρουράς.

Μεταξύ των εμπειρογνωμόνων είναι και δέκα πυροτεχνουργοί των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο πυροτεχνουργός Γιώργος Μπολίκας απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτανάφλεξης του περιεχομένου των εμπορευματοκιβωτίων. Ωστόσο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπήρχαν εντός των κοντέινερ χημικά υλικά που επηρεάζονταν από την υγρασία και τη ζέστη.

Την ίδια ώρα, φωτογραφίες και έγγραφα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτουν την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκονταν τα 98 κοντέινερ με τα πυρομαχικά, ενώ από την τελευταία συνομιλία του διοικητή της βάσης Ανδρέα Ιωαννίδη με τον συνταγματάρχη Γ.Γεωργιάδη προκύπτει πως η φωτιά, που κλήθηκαν να κατασβέσουν οι άτυχοι πυροσβέστες, προκλήθηκε από τα ίδια τα κοντέινερ.

Το περιεχόμενο της συνομιλίας των δύο ανδρών αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πολίτης». «Ο μοναδικός άνθρωπος που επικοινώνησε ο μακαρίτης ήμουν εγώ και μου είπε ότι είχε ενημερώσει και το αρχηγό. Μου είπε ότι ακούγονται μικρές εκρήξεις μέσα από το εμπορευματοκιβώτιο και άναψε και [size=15pt]φωτιά η οποία επεκτάθηκε και σε χόρτα που είναι γύρω από το σημείο που είχαν τοποθετηθεί τα εμπορευματοκιβώτια[/size]» φέρεται να δηλώνει ο κ. Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό 107,6.

εάν δεν ξέρεις να μην εκτίθεσαι.
στην Κύπρο κάθε χρόνο απο Απρίλη μέχρι Ιούνη καθαρίζονται απο ξερά χόρτα μέχρι και τα παρτέρια στις διαχωριστικές νησίδες.
δεν είναι τόσο μαλάκες όσο ο καλαμαράδες οι κυπραίοι. συν του ότι δε γνωρίζεις και καθόλου απο χλωρίδα στη συγκεκριμένη περιοχή όπου το ψηλότερο δέντρο είναι οι μαργαρίτες που ξεράθηκαν. κρανιου τόπος λέμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom