jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Tσακωθειτε λιγο ακομα ρε παιδια για το ποιος ειναι ο παλιος, εχει πολυ πλακα.
Κρίμα γιατί ένα παλιό αλλά αθάνατο σύνθημα των ελληνικών γηπέδων έλεγε:
"Τσιμπουκλού, τσιμπουκλού η γυναίκα του Φοιρού"
Ευχαριστω για λογαριασμο ολων των γαυρωνε ναι το σεξ με γαύρο έχει σασπενς..
respectΕ και; Δεν σου αρέσουν τα τσιμπούκια; οι τσιμπουκλούδες; τι σε χαλάει;
Καθομαι 2μισι ωρες και το παρακολουθω..και περιμενω ποτε θα χυσει..Καλα το avatar toυ ψωλαρα ειναι ολα τα λεφτα...
Καθομαι 2μισι ωρες και το παρακολουθω..και περιμενω ποτε θα χυσει..
Τι στα διαλα πια...τοσο ξανθια ειμαι?
Φιλε εσκορτ υπαρχουν στη Θεσ/νικη αλλα με τα λεφτα που διαθετης ουτε την πορτα δεν περναςΠαιδια....ειμαι 18 προς 19 χρονων και ζω στη θεσσαλονικη...ψαχνω να βρω γκομενα να γαμησω αλλα δεν μου καθεται καμια παρολο που ειμαι εμφανισημος (ετσι μου χουν πει για να μην νομιζετε οτι ειμαι και ψωναρα).Αποφασισα λοιπον να τα σκασω και να ξεχαρμανιασω...Δεν γουσταρω να παω σε μπουρδελο οποτε αρχισα να ψαχνω εσκορτ....Μπερδεψα τα μπουτια μου ομως και δεν μπορω να βρω καμια γιατι ολες ειναι αθηνα....Μπορειτε να με βοηθησετε να βρω καμια,να ειναι ωραια και να ναι θεσ/νικη????Α,και να ναι σε καμια λογικη τιμη (40-80€) γιατι με τα λεφτα του μπαμπα τη βγαζω ακομα.Οποιος ξερει κατι,ας μου στειλει μειλ
Φιλε εσκορτ υπαρχουν στη Θεσ/νικη αλλα με τα λεφτα που διαθετης ουτε την πορτα δεν περνας
ε ναι το σεξ με γαύρο έχει σασπενς..
μεγαλε μπες σε ενα ταξι και πες να σε παει στα μπουρδελα,η κατεβα στην γιαννιτσων.εκτος αν εισαι βλακας εντελως.
Παιδια....ειμαι 18 προς 19 χρονων και ζω στη θεσσαλονικη...ψαχνω να βρω γκομενα να γαμησω αλλα δεν μου καθεται καμια παρολο που ειμαι εμφανισημος (ετσι μου χουν πει για να μην νομιζετε οτι ειμαι και ψωναρα).Αποφασισα λοιπον να τα σκασω και να ξεχαρμανιασω...Δεν γουσταρω να παω σε μπουρδελο οποτε αρχισα να ψαχνω εσκορτ....Μπερδεψα τα μπουτια μου ομως και δεν μπορω να βρω καμια γιατι ολες ειναι αθηνα....Μπορειτε να με βοηθησετε να βρω καμια,να ειναι ωραια και να ναι θεσ/νικη????Α,και να ναι σε καμια λογικη τιμη (40-80€) γιατι με τα λεφτα του μπαμπα τη βγαζω ακομα.Οποιος ξερει κατι,ας μου στειλει μειλ
απο κοντα χυνει Κατερινακι μου γλυκοΚαθομαι 2μισι ωρες και το παρακολουθω..και περιμενω ποτε θα χυσει..
Τι στα διαλα πια...τοσο ξανθια ειμαι?
ολοι το ιδιο παθαμε και τωρα ειμαστε νεοι..αλλα ωραιοι και δε ψαχνουμε να γαμισουμεφιλε ειμαι στο σαιτ απο την αρχη που εγινε.απλως λογο χρονου δεν εγραφα τοσο πολυ οσο τοτε.αν θυμηθω το κωδικο του name που εκανα την πρωτη εγγραφη στο σαιτ θα καταλαβεις.εκανα μαλακια και ξεχασα το κωδικο και εκανα αλλο name.
Tσακωθειτε λιγο ακομα ρε παιδια για το ποιος ειναι ο παλιος, εχει πολυ πλακα.