Νέα

Debate πολιτικών αρχηγών live

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Τελικα μου ανοιξε τα ματια η Αλεκα! Ολα θα λυθουν αμα κλεισουνε τα εργοστασια! ΤΟ ονειρο της ειναι να μεινουν ολοι οι εργαζομενοι ανεργοι και να τους πληρωνει το κρατος! Ε ρε πουστι μου τι αλλες παπαριες θα ακουσω ο ανθρωπος
πια εργοστασια?????

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ο Κωστάκης ανέλαβε την ευθύνη για το Βατοπέδι. Κοιμηθείτε ήσυχοι... :jerking: :jerking: :jerking:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Καρατζαφέρης: Θείος από τη Αμερική
Αλαβάνος: Τον έφτυσε καμήλα
Παπαρήγα: Guerrila
Γιωργάκης: Σαν πορδή τζούφια :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Κωστάκης: ....τα ίδια

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Όπως τα περίμενα...Ένα ντιμπέιτ μάπα...Το λογ/σμό εμείς θα τον πληρώσουμε και πάλι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ό,τι άξιζε από την παρωδία :
η αποφώνηση Καρατζαφέρη.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.999
Πόντοι
22.785
Εχουν μία βάση όλα αυτά.
Οπως, όμως, έχει βάση και το γεγονός ότι ανάμεσα στον τσέλιγκα
και τον βοσκό υπάρχει χάος.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.731
Πόντοι
42.697
ΔΕΝ το είδα
τους έχω γραμμένους στα παπάρια μου

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Ο Αλαβάνος είπε για 100.000 προσλήψεις στο Δημόσιο  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

...δηλαδή η ανεργία θα καταπολεμηθεί με προσλήψεις στο Δημόσιο ??? Ποιος θα πληρώσει ???

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.999
Πόντοι
22.785
Τελικά, το ερώτημα είναι ένα.............
Εχουν ποτέ τους αυτοί οι άνθρωποι συναντηθεί, έστω και ξώφαλτσα, με την αλήθεια;;;;;;;;;....
Για τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ μιλάμε, που «μεγαλουργούν» στο συνδικαλιστικό χώρο............

Επισκέπτης
Εγω ειμαι σιγουρος πως οι ερωτησεις που τους κανουν ειναι συμφωνημενες απο πριν.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Είδα πολύ λίγο αλλά εκτιμώ αρκετό...

Ο Ευαγγελάτος προσποιείται τον βλάκα προκειμένου να πλησιάσει το μέσο έλληνα μαλάκα και ο Λιάτσος είναι αυθεντικά ηλίθιος...
Οι άλλοι κάτι προσπάθησαν να ρωτήσουν...
Ο Καραμανλής είναι πιο ευφυής από τους άλλους και οπωσδήποτε από το γκιοργκο...Αυτό όμως από μόνο του δεν τον κάνει καλό πρωθυπουργό, κάτι που δεν χρειαζόταν το ντημπεητ να το διαπιστώσουμε..
Ο γκιόργκο απέδειξε για άλλη μια φορά ότι η καταλληλότερη θέση για αυτόν είναι γραμματέας σε μκο...
Η παπαρήγα δεν την λες χαζή αλλά οι παρωπίδες της θρησκευτικής οργάνωσης (το κκε δεν είναι κόμμα, είναι θρησκεία) που ανήκει είναι εμφανείς...
Ο Αλαβάνος νομίζει ότι μιλά σε φοιτητικό αμφιθέατρο το 1970 κάτι...
Ο Καρατζαφέρης έχει μεγάλες επικοινωνιακές ικανότητες και του δίνει πόντους ότι δεν είναι καθαρόαιμος πολιτικός - είχε εργαστεί και σε πραγματικές δουλειές- και φαίνεται στον ρεαλιστικό τρόπο που αντιμετωπίζει κάποια πράγματα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγω ειμαι σιγουρος πως οι ερωτησεις που τους κανουν ειναι συμφωνημενες απο πριν.
πάλι μέσα έπεσες μπαγάσα.......

ειδικά εκεί που ο Αλαβάνος διάβασε την ομιλία του προέδρου απόρησα......
πόσο γρήγορα ετοιμάζεται κάποιος σε 1 λεπτό να απαντήσει με ανάγνωση σε ερώτηση που δε γνωρίζει;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Είδα πολύ λίγο αλλά εκτιμώ αρκετό...

Ο Ευαγγελάτος προσποιείται τον βλάκα προκειμένου να πλησιάσει το μέσο έλληνα μαλάκα και ο Λιάτσος είναι αυθεντικά ηλίθιος...
Οι άλλοι κάτι προσπάθησαν να ρωτήσουν...
Ο Καραμανλής είναι πιο ευφυής από τους άλλους και οπωσδήποτε από το γκιοργκο...Αυτό όμως από μόνο του δεν τον κάνει καλό πρωθυπουργό, κάτι που δεν χρειαζόταν το ντημπεητ να το διαπιστώσουμε..
Ο γκιόργκο απέδειξε για άλλη μια φορά ότι η καταλληλότερη θέση για αυτόν είναι γραμματέας σε μκο...
Η παπαρήγα δεν την λες χαζή αλλά οι παρωπίδες της θρησκευτικής οργάνωσης (το κκε δεν είναι κόμμα, είναι θρησκεία) που ανήκει είναι εμφανείς...
Ο Αλαβάνος νομίζει ότι μιλά σε φοιτητικό αμφιθέατρο το 1970 κάτι...
Ο Καρατζαφέρης έχει μεγάλες επικοινωνιακές ικανότητες και του δίνει πόντους ότι δεν είναι καθαρόαιμος πολιτικός - είχε εργαστεί και σε πραγματικές δουλειές- και φαίνεται στον ρεαλιστικό τρόπο που αντιμετωπίζει κάποια πράγματα...

ο καραμανλής είναι το ίδιο βλάκας απλά έχει σπουδάσει απατικές επιστήμες.

στα άλλα συμφωνάμε πλην του 70... τότε δε γίνονταν ομιλίες σε φοιτητικά θέατρα είχαμε χούντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom