sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Οταν γινει απο Γιωργακις Γιωργαρος θα τις βγαλειΚαι βοηθητικές μόρτη μου.
Οταν γινει απο Γιωργακις Γιωργαρος θα τις βγαλειΚαι βοηθητικές μόρτη μου.
πια εργοστασια?????Τελικα μου ανοιξε τα ματια η Αλεκα! Ολα θα λυθουν αμα κλεισουνε τα εργοστασια! ΤΟ ονειρο της ειναι να μεινουν ολοι οι εργαζομενοι ανεργοι και να τους πληρωνει το κρατος! Ε ρε πουστι μου τι αλλες παπαριες θα ακουσω ο ανθρωπος
λισι βρικε???Ο Κωστάκης ανέλαβε την ευθύνη για το Βατοπαίδι. Κοιμηθείτε ήσυχοι...
λισι βρικε???
ΔΕΝ το είδα
τους έχω γραμμένους στα παπάρια μου
πάλι μέσα έπεσες μπαγάσα.......Εγω ειμαι σιγουρος πως οι ερωτησεις που τους κανουν ειναι συμφωνημενες απο πριν.
Είδα πολύ λίγο αλλά εκτιμώ αρκετό...
Ο Ευαγγελάτος προσποιείται τον βλάκα προκειμένου να πλησιάσει το μέσο έλληνα μαλάκα και ο Λιάτσος είναι αυθεντικά ηλίθιος...
Οι άλλοι κάτι προσπάθησαν να ρωτήσουν...
Ο Καραμανλής είναι πιο ευφυής από τους άλλους και οπωσδήποτε από το γκιοργκο...Αυτό όμως από μόνο του δεν τον κάνει καλό πρωθυπουργό, κάτι που δεν χρειαζόταν το ντημπεητ να το διαπιστώσουμε..
Ο γκιόργκο απέδειξε για άλλη μια φορά ότι η καταλληλότερη θέση για αυτόν είναι γραμματέας σε μκο...
Η παπαρήγα δεν την λες χαζή αλλά οι παρωπίδες της θρησκευτικής οργάνωσης (το κκε δεν είναι κόμμα, είναι θρησκεία) που ανήκει είναι εμφανείς...
Ο Αλαβάνος νομίζει ότι μιλά σε φοιτητικό αμφιθέατρο το 1970 κάτι...
Ο Καρατζαφέρης έχει μεγάλες επικοινωνιακές ικανότητες και του δίνει πόντους ότι δεν είναι καθαρόαιμος πολιτικός - είχε εργαστεί και σε πραγματικές δουλειές- και φαίνεται στον ρεαλιστικό τρόπο που αντιμετωπίζει κάποια πράγματα...