Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.671
- Πόντοι
- 10.411
Άλλη μια τηλεοπτική αναμέτρηση τελείωσε. Όλοι προσπάθησαν να κλέψουν τις εντυπώσεις. Ποιος κατά την γνώμη σας τα πήγε καλύτερα και για ποιους λόγους;
Άλλη μια τηλεοπτική αναμέτρηση τελείωσε. Όλοι προσπάθησαν να κλέψουν τις εντυπώσεις. Ποιος κατά την γνώμη σας τα πήγε καλύτερα και για ποιους λόγους;
Εγώ,γιατί είμαι οπαδός τηςΠοιος βλέπει την Ίντερ κύριε τύπε, όταν μπορεί να δει τον κώλο της Τζέσικα Μπίελ;
Γιατί εξαπατάς τους συμφορουμίτες σύντροφε Ωρίωνα; Αφού είσαι στέλεχος του Κόμματος, καθοδηγητής στην ΚΟΒα Πολιτείας και πολύ κοντά στον Μήτσο ΚουτσούμπαΠόσο λείπεις απόψε προεδράρα...
Και ποσοι την πατησαν επενδύοντας στον εσωτερικό τουρισμό (πχ λιβάδι παρνασου)...Μιλάς για μια εποχή που υπήρχαν οι ευκαιρίες για γρήγορο πλουτισμό. Όσοι έβλεπαν μπροστά είχαν δει τη μετάλλαγη απο κοινωνία πρωτογενούς παραγωγής σε χώρα παροχής υπηρεσιών με κυριότερη τον τουρισμό. Έτσι αγόρασαν άγονα χωράφια και έγιναν πάμπλουτοι. Τώρα δεν υπάρχουν αντίστοιχες εκτάσεις προς εκμετάλλευση, κάποια ακίνητα άλλαξαν χέρια λόγω των μνημονίων αλλά λίγα πράγματα. Τελευταία μεγάλη ευκαιρία ίσως το αεροδρόμιο στα Σπάτα, η πίτα όμως είχε ήδη μοιραστεί σε ημετέρους.
Εδώ που τα λέμε , οι χειμεμερινοί προορισμοί , είναι της φάπας . Και πήγαν να χρεώσουν τιμές μυκόνου. Τις οποίες βέβαια ούτε η Μύκονος αξίζει.Και ποσοι την πατησαν επενδύοντας στον εσωτερικό τουρισμό (πχ λιβάδι παρνασου)...
Μόνο οι παραλιες έφεραν χρημα γιατί είναι εισαγόμενο, κι αυτό όχι παντου, πχ ευβοια, κοντά στην Αθήνα, όμορφα τοπια, λίγος τζιρος, παραλιες απαξιωμενες από σκηνές, αυθαιρετα
Aκουω από τώρα κόκκαλα να τρίζουν.Στο γραφείο του ο μακαρίτης πατέρας μου είχε κορνίζα τον ευάγγελο αβέρωφ.
Θα βάλω σάββατο βράδυ 20/5/2023 εκεί το ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ που θα ρίξω το πρωί στην κάλπη , μόλις ανοίξουν .
απο την μπιελ? εχει τα αρπαει ολαΕντάξει! Για την κα Τζίμα το καταλαβαίνω! Είναι απωθημένο πολλών η φαντασίωση να ρίξουν υγρή απαξίωση σε καριερίστα.
Αλλά ο κώλος της Μπίελ τρίτος;;;;
Καλύτερο κώλο έχει δηλαδή ο Μητσοτάκης που έρχεται δεύτερος;;;
πηραν επιδοτησεις κι εφτιαξαν ξενωνες, ενοικιαζομενα κλπΕδώ που τα λέμε , οι χειμεμερινοί προορισμοί , είναι της φάπας . Και πήγαν να χρεώσουν τιμές μυκόνου. Τις οποίες βέβαια ούτε η Μύκονος αξίζει.
Υποστηρίζει αυτή την αγορά μόνο όποιος έχει συμφέρον και ηλίθιοι σαν το σώγαμπρο , που δεν έχουν βγει ποτέ από την ελλάδα και απλά θαυμάζουν τα μαγαζιά των αφεντικών τους, της εποχής της ΠΑΣΟΚάρας.
Mετα απο ωριμη σκεψη ψηφισα(μολις) τον κωλο της ΜπιελΤι ψηφισες μαν; Βυζια, η, κωλο;
Mετα απο ωριμη σκεψη ψηφισα(μολις) τον κωλο της Μπιελ
φτου σουMετα απο ωριμη σκεψη ψηφισα(μολις) τον κωλο της Μπιελ
Καθοριστικη η ψηφος μου,ισοβαθμει πλεον ο κωλος της μπιελ με τον αλλον που ψηφισε ο Τρουμπ.Αν και η βραχναδα της Ρανιας βλεπω να σχηματιζει κυβερνηση χωρις συνεργασιεςΈκτακτα!
Περάστε να πάρετε τα 300 ευρώ που θα έδινα στον ανιψιό μου, που τελικά ψήφισε κώλο Μητσοτάκη.
οχι μπιελ ψηφισαΈκτακτα!
Περάστε να πάρετε τα 300 ευρώ που θα έδινα στον ανιψιό μου, που τελικά ψήφισε κώλο Μητσοτάκη.
τι ειναι μπιελ ρε θειο? πες γιατι χρειαζομαι την 300ουραΚαθοριστικη η ψηφος μου,ισοβαθμει πλεον ο κωλος της μπιελ με τον αλλον που ψηφισε ο Τρουμπ.Αν και η βραχναδα της Ρανιας βλεπω να σχηματιζει κυβερνηση χωρις συνεργασιες
Eνα απο τα συγχρονα θαυματα του κοσμουτι ειναι μπιελ ρε θειο? πες γιατι χρειαζομαι την 300ουρα
χονδρηEνα απο τα συγχρονα θαυματα του κοσμου
Μα δεν είναι απαξίωση αυτό αλλά έκφραση έλξης!Εντάξει! Για την κα Τζίμα το καταλαβαίνω! Είναι απωθημένο πολλών η φαντασίωση να ρίξουν υγρή απαξίωση σε καριερίστα.
Αλλά ο κώλος της Μπίελ τρίτος;;;;
Καλύτερο κώλο έχει δηλαδή ο Μητσοτάκης που έρχεται δεύτερος;;;
Είναι άνω των 40 κιλών ,έχεις δίκιο....χονδρη