troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.025
- Πόντοι
- 5.506
αντε γαμησου ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΟΠΑΝΟ.......ΦΡΟΥΡΑ????? ΦΡΟΥΡΑ?????????????????????? ΑΝΑΦΟΡΑΕ τα θελει ο κωλος σου
αντε γαμησου ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΟΠΑΝΟ.......ΦΡΟΥΡΑ????? ΦΡΟΥΡΑ?????????????????????? ΑΝΑΦΟΡΑΕ τα θελει ο κωλος σου
Aπαγορευεται η χρηση κοπλιμεντων που σκοπο εχουν να επηρεασουν την ορθη κριση των μελωναντε γαμησου ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΟΠΑΝΟ.......ΦΡΟΥΡΑ????? ΦΡΟΥΡΑ?????????????????????? ΑΝΑΦΟΡΑ
Μέχρι εδώ κατάλαβα.Γιατί εξαπατάς τους συμφορουμίτες σύντροφε Ωρίωνα; Αφού είσαι
Αυτά δεν τα καταλαβαίνω. Έχετε μεθύσει με τη νίκη της Χανούμας, Καπετάνιε...στέλεχος του Κόμματος, καθοδηγητής στην ΚΟΒα Πολιτείας και πολύ κοντά στον Μήτσο Κουτσούμπα
Τον ισοπέδωσε...και η Δανάη και ο εκλεκτός συναγωνιστής @celebre !Ω τι τσόγλανος!!!!!!!1
Εννοείς της Ένωσης. Έχεις δίκιο, είμαι ευτυχισμένος και γι αυτό προσφέρομαι να σου παραδώσω δωρεάν μαθήματα ταξικής συνείδησης και να σε μάθω και μέθοδες σκληρής ταξικής πάλης που θα γίνουν το σκαλοπάτι για να ωριμάσουν οι συνθήκες για τη νίκη ενάντια στην σύγχρονη βαρβαρότητα της πλουτοκρατίαςΜέχρι εδώ κατάλαβα.
Αυτά δεν τα καταλαβαίνω. Έχετε μεθύσει με τη νίκη της Χανούμας, Καπετάνιε...
Eυστοχος σαν βολή του τόξου του Οδυσσέα...
Μέχρι εδώ κατάλαβα.Εννοείς της Ένωσης. Έχεις δίκιο, είμαι ευτυχισμένος και γι αυτό προσφέρομαι να σου παραδώσω δωρεάν μαθήματα
Πείτε μου ότι δεν είστε ο Κουτσούμπας. Σας παρακαλώ. (πω πω και έχω μάθει ότι έχει πολύ χιούμορ και αυτός )ταξικής συνείδησης και να σε μάθω και μέθοδες σκληρής ταξικής πάλης που θα γίνουν το σκαλοπάτι για να ωριμάσουν οι συνθήκες για τη νίκη ενάντια στην σύγχρονη βαρβαρότητα της πλουτοκρατίας
Πάντως, αν με δεις με γραβάτα θα πεις τι φιγουρίνι είναι αυτός ο CaptainK !Μέχρι εδώ κατάλαβα.
Πείτε μου ότι δεν είστε ο Κουτσούμπας. Σας παρακαλώ. (πω πω και έχω μάθει ότι έχει πολύ χιούμορ και αυτός )
Πάντως, αν με δεις με γραβάτα θα πεις τι φιγουρίνι είναι αυτός ο CaptainK !
αυτο που εγραψα εδω,το ακουσα σημερα κατα λεξη,απο ραδιοφωνικο παρουσιαστη εδω Θεσσαλονικη....περιμενω να ακουσω τι θα πουν για συνεκμεταλευση Αιγαιου...
Στημενες ερωτησεις...εβαλαν την Κοσιωνη να ρωταει τον Μητσοτακη...την γυναικα του ανηψιου του...
Ουτε ο Κιμ Γιονγκ δεν τα κανει αυτα...
Εδώ μας διαβάζει ο Κουτσούμπας.αυτο που εγραψα εδω,το ακουσα σημερα κατα λεξη,απο ραδιοφωνικο παρουσιαστη εδω Θεσσαλονικη....
μας διαβαζεις και εσυ ρε φωνακλα ψυχολογε??? (ξερει αυτος)
ειναι αληθεια αυτα που λενε για τον συντροφο αγωνιστη...???Εδώ μας διαβάζει ο Κουτσούμπας.
(Μητσάρα, τα φιλιά μου )
Ε ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ!!!ειναι αληθεια αυτα που λενε για τον συντροφο αγωνιστη...???
οτι το γυαλιζει το πομολο???
Ωραίος ο ψυχολόγος...αυτο που εγραψα εδω,το ακουσα σημερα κατα λεξη,απο ραδιοφωνικο παρουσιαστη εδω Θεσσαλονικη....
μας διαβαζεις και εσυ ρε φωνακλα ψυχολογε??? (ξερει αυτος)
Εμένα πάλι η Τζίμα μου βγάζει κάτι.Ειδικά τις προάλλες που την είδα μ'αυτό το στυλ
Ναι αλλά δεν γράφεις ότι ο πρόεδρος των κοτως πιτσιρικα σιγουρα θα ηταν το καρφι της παρεας...
ασχετο, αλλα πριν λίγο εβλεπα αποσπασματα στον ΑΝΤ1 απο ΟΚΔΕ,ΚΟΤΕΣ,ΚΚΕ-μλ ,Δημοσθενη Βεργη,ΑΝΤΑΡΣΥΑ
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΣΟΥΡΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ?????
ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ , ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΗ ΚΑΜΙΑ
τα κοιτουσα για να με πιασει υπνος και εχω λαχανιασει απο το γελιο...ως ελαχιστο φορο τιμης το πηρα αποφαση...!!
ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΩ δαγκωτό Κ.Ο.Τ.Ε.Σ.
και ο μυστης -εκπροσωπος ηταν Τζαμάΐκα φάση ,θυμισε εκπροσωπο οργανωμενων οπαδων προ 2009
για επιστημονικους λογους μπηκα στον ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ κοπο να ψαξω το καταστατικο τους !
..............και διαπιστωσα ποσο μπροστα ΕΒΛΕΠΑΝ οι συντροφοι !!!
θα εισηγηθω αναγόρευση Μπισμπίκη ως ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ του ΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ !!!
χιπστερομαλάκες- δικαιωματάκηδες- προοδευτικοί του γλυκού και ξινού νερου εέρχεται το τελος σας
Οι Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Συγκρότηση, (Κ.Ο.Τ.Ε.Σ.) (2009) είναι ελληνικο πολιτικό κόμμα το οποίο πήρε μέρος στις βουλευτικές εκλογές του 2009. Πρόεδρός του είναι ο Νίκος Λούβρος. Το κόμμα αυτό υπεραμύνεται των δικαιωμάτων των καπνιστών.
Στις 14/7/2009 κατέθεσε στο Συμβούλιο της Επικρατείας αίτηση ακύρωσης του Νόμου Αβραμόπουλου περί απαγόρευσης του καπνίσματος, μια πράξη που του έδωσε σημαντική δημοσιότητα.
Το κόμμα εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις βουλευτικές εκλογές του 2009 κατεβάζοντας συνδυασμό μόνο στην εκλογική περιφέρεια της Α' Αθήνας. Παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχαν υποψήφιοι σε άλλες εκλογικές περιφέρειες, υπήρξαν άρθρα για το κόμμα και στον επαρχιακό τύπο σε όλη την Ελλάδα ,αλλά και στην Κύπρο.Σημαντική εντύπωση έκανε στον ελληνικό τύπο και η προβολή του κόμματος από εκπομπή του BBC στην οποία έγινε ειδική αναφορά/αφιέρωμα στο κόμμα αυτό, ως το πρώτο κόμμα διεθνώς που υποστηρίζει τα δικαιώματα των καπνιστών.
Στις εκλογές έλαβε 1.353 ψήφους,απασχολώντας τα Μ.Μ.Ε. και μετεκλογικά.
Ένα χρόνο μετά τις εκλογές, ο Νίκος Λούβρος, κλήθηκε ως εκπρόσωπος του κόμματος Κ.Ο.Τ.Ε.Σ. σε ραδιοφωνική έρευνα με θέμα τα μέτρα της απαγόρευσης του καπνίσματος.
Οι αφίσες και τα εμβλήματα του κόμματος έκαναν ευρεία χρήση του ακρωνύμιου του κόμματος (Κ.Ο.Τ.Ε.Σ.). Το έμβλημα του κόμματος ήταν εικόνα με τρεις κότες και στην προβολή του χρησιμοποιήθηκε λογοπαίγνιο σχετικό με κότες («και στις βουλευτικές εκλογές ΚΟΤΕΣ τσιμπητό»). Το έμβλημα του κόμματος με τις κότες χρησιμοποιήθηκε αρκετές φορές σε άρθρα που αφορούσαν είτε αποκλειστικά το κόμμα αυτό είτε σε άρθρα που αφορούσαν και άλλα μικρότερα κόμματα,ακόμη και μετά τις εκλογές. Το λογοπαίγιο («...τσιμπητό»), έτυχε επίσης σημαντικής προβολής. Σημασία δόθηκε επίσης από τον τύπο στο ότι το όνομα, αλλά και οι σκοποί του κόμματος εκφράζουν πρωτοτυπία,χιούμορ,πλούσια φαντασία,αλλά και ότι έδωσαν (μαζί με άλλα κόμματα με ονόματα «μεταξύ σοβαρού και αστείου») «μια διαφορετική πινελιά στη σοβαροφάνεια του πολιτικού μας συστήματος».