apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
πηγε και σε δημοσιο τυπε μουΟ Γιωργάκης άλλαξε 8 σχολεία λέει. Ρε τον ανεπίδεκτο.
Γαργάρα η ερώτηση για την κόρη του.
ειναι αλανι ο γιωργακης ρε
πηγε και σε δημοσιο τυπε μουΟ Γιωργάκης άλλαξε 8 σχολεία λέει. Ρε τον ανεπίδεκτο.
Γαργάρα η ερώτηση για την κόρη του.
Απο πεντε μετρα αποσταση Φωτεινη Πιπιλι και ολγα τρεμει.
πηγε και σε δημοσιο τυπε μου
ειναι αλανι ο γιωργακης ρε
τι γιοργακι τι κοστακι,απο ακι σε ακι παμεβεβαιως αν σε εκφραζει να σε κυβερναει ενας που στα 50 του τον λενε ακομα Γιωργακη!
ΓΙΟΡΓΑΡΟΣ ιεν ο μονοσ που εκτιμα το καλο σπιναντερο!!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτος ειναι απλα Γιωργος βοθρακι μου! χαχαχα
τουλαχιστον ξερουμε που παη κε δε θα χριαστουμε τσιπιεσΚαι ο τοπος παει κατα διαολου
μετα τον Τασαρο ,ψεφτιΟ γιωργακης αμα βγει θα ειναι ο νεος πλανηταρχης! Θα τους ολους!!!
οχι θελει να μοιαζει στο ερτντογαν ρεΟ Γιωργάκης αν βγει πρωθυπουργός θα ξυρίσει το μουστάκι;
κατι σαν τον φιλιπο στι θιβαη κορητης αλεκας πηγε εκει κατασκοπος για να πολεμησεις τον εχθρο πρεπει να τον μαθεις
ιμαστε μπλε εχουμε θαλασαΠράσινα άλογα ή βαρβαρότητα.
Επιχείρημα...: Είμαστε πράσινοι και έχουμε ήλιο
οχι θελει να μοιαζει στο ερτντογαν ρε
θα το βαψουν κοκινοχαχα την εχουνε σκισει την Αλεκα, εχω αρχισει να τη λυπαμαι!! Τρεχατε να δειτε τον περισσο τι ομορφο οικολογικο κτιριο ειναι! Μες το πρασινο!
1,60 παρολιΜπορεί να'χει βάλει στοίχημα ρε συ.
Παντως ο Γιωργακις που ειναι gadget freak εχει τζιπιες στο ποδηλατο μην χαθειτουλαχιστον ξερουμε που παη κε δε θα χριαστουμε τσιπιεσ
Παντως ο Γιωργακις που ειναι gadget freak εχει τζιπιες στο ποδηλατο μην χαθει