Νέα

Δε βρίσκω κορίτσι...μούχλιασα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex22_ath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 158
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Μεγάλε μήν μασάς. Εγώ είμαι 24 ετών και είμαι 2 1/2 χρόνια μόνος μου. Και πρίν μήν νομίζεις οτι είχα κάτι ιδιαίτερο. Οι περισσότερες γκόμενες που πλησιάζω ή τα έχουν με άλλους ή δέν γουστάρουν ή κάτι γίνεται και δέν τις ξαναβλέπω. Πάντως μήν σε παίρνει απο κάτω. Κοίτα να κάνεις ό,τι γουστάρεις και θα έρθει και η γκόμενα και μάλιστα την στιγμή που δέν το περιμένεις...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Φίλε μου, οι δύο καλύτερες ατάκες για τις γκόμενες είναι:

1. Είναι σαν τις θέσεις πάρκινγκ. Οι καλύτερες είναι συνήθως πιασμένες. Αν πετύχεις κάποια να αδειάζει δεν την αφήνεις.

2. Είναι σαν τα χελιδόνια. Φεύγουν και έρχονται όλες μαζί. Ή έχεις ρέντα ή τίποτα. Νορμάλ ροή είναι μόνο η εξαίρεση.

Το λούκι όλοι το έχουμε περάσει.

Και έρχονται στο άσχετο....... (όπως σωστά λέει και ο φίλος Dawn)

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
παιδιά...αν και ψάχνω...δε βρίσκω...ούτε μέσω internet...ούτε απ τον έξω κόσμο....έχω φτάσει ένα βήμα πριν τη κατάθλιψη...μπορεί να με βοηθήσει κάποιος...έστω και με βόλτες....έχω μουχλιάσει εδώ μέσα...
22ετών είμαι

Γιατί δεν ψάχνεις να βρείς κανένα αγόρι μπάς και αλλάξει η τύχη σου και γλυτώσουμε κι εμείς απο σένα ?

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
ασε ρε sperm μην ξυπνησει ο gayboy παλι και εχουμε τα ιδια!!!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Eιδα αυτο το παλαιο θεμα και....

Εχω κι εγω το ιδιο προβλημα..

γαμησε τα και αφησε τα..

Θα πληρωνω για πολλα χρονια ακομα...

miros

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μα πως γίνεται αυτό ρε παιδιά, εντύπωση μου κάνει, παντού είναι γεμάτο γκόμενες μόνες τους έτοιμες να για γαμήσι (με λίγη τέχνη βέβαια), πως εσείς δεν μπορείτε να βρείτε?

κάτι συμβαίνει, ψαχτείτε, είτε έχετε κάποιο εμφανησιακό χουσούρι, είτε κάποιο πρόβλημα στη συμπεριφορά σας, είτε ψάχνετε μοντελάκια και πάνω, είτε είστε ευνουχισμένοι διανοητικά και συναισθηματικά από γονείς, κοινωνία κτλ

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Eιδικα εγω που θελω πολυ εξεζητημενα πραματα δε με βλεπω να βρισκω τιποτα.

Επισκέπτης

Τι εξεζητημενα πραγματα θες ρε Χρηστο?Απλως μια ανθρωπινη γκομενα οπως ειναι οι ρωσιδες πχ θελεις...
Τι να βολευτεις με καμια χοντροκωλα σαβουρα αγαμητη Ελεινιδα που μονο στο χοντο ξερει να πηγαινει για ψωνια και να χαλαει τα λεφτα σου σε καλυντικα?Μπας και μπορει να βλεπεται μετα η τραβελοφατσα της?
Ουστ ρε με τις ελεινιδες...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
φιλε μην απογοητευεσε.
βγες βολτα με τους φιλους σου, κανε πραγματα που σου αρεσουν,
και θα ερθει και το κοριτσι,να εισαι σιγουρος.

κατα τα  αλλα το νημα ειναι απολαυστικο.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Να βρεις κανα γκομενακι που να μην ειναι ψωνιο αλλα πιο προσγειωμενο.
Υπαρχουν και τετοια.Απλα ειναι πιο λιγα και χανονται μεσα στο χαος με τις υπερντιβες ψωναρες που ψαχνουν το σπονσορα-λιγουρη-αγαμηδη,
Μη μασας,κατι θα βρεις τριγυρω

alllanel

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Ειχα δυο φιλαρακια που πηγαιναν σε πλατειες και εκαναν διαγωνισμο χυλοπιτας (ποιος θα φαει τισ πιο πολλες). Την επεφταν αδιακρίτως σε καθε θυληκό, το επαιζαν ερωτευμένοι και ζητουσαν επιμονα ραντεβου για καφέ, τηλεφωνο, κτλ.. στατιστικα 1 στισ 4 έπεφτε .. μετα απο χρονια βεβαια οι εν λογω κυριοι μετεξελιχθηκαν σε μεγαλα καμακια. Παιδια οι γκομενες γουσταρουν δυο πραγματα λεφτά και καψούρα.. αντε και καλεσ δουλειες.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Η φαση ειναι οτι δε γουσταρω να πηγαινω στιε καφετεριες λες και ειμαι κανα κοριτσακι...
Απο γνωστους δεν παιζει τιποτα...

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.943
Πόντοι
606
μην απαγοητευεσαι...και να μην αποφευγεις τις συναναστροφες...πηγαινε σε κaφετεριες και μερη που συχναζουν γυναικες και χωσου κανονικα...η ζωη ειναι εξω,δεν ειναι στο bourdela.com,εισαι νεος ακομα(φανταζομαι)

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
μην απαγοητευεσαι...και να μην αποφευγεις τις συναναστροφες...πηγαινε σε κaφετεριες και μερη που συχναζουν γυναικες και χωσου κανονικα...η ζωη ειναι εξω,δεν ειναι στο bourdela.com,εισαι νεος ακομα(φανταζομαι)
Σωστος!!
Αλλα σημερα για εναν 19χρονο τα πραματα ειναι πολυ δυσκολα!

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Lis Γλυφαδα!η καφετερια με τα πιο ωραια μουνια!οποιος εχει τα αρχιδια ας χωθει!!Εγω φιλοι μου καλοι μια μερα πηγα και ειδα την Αξια Ανδρεαδακη με μια φιλη της κ καθοντουσαν κ επειδη δεν ειχε αδειο τραπεζι πηγα κ εκατσα χιμα κ μιλαγαμε κανονικα.δεν ηξερα κ οτι ηταν και η Αξια.Τελικα μετα απο ενα μηνα πηδηξα την φιλη της.Αλλα ειναι αφτο που λεει ενας φιλος πιο πανω.Οι γυναικες θελουνε κλασιμο και να εισαι ανετος κ να μην σε νοιαζει τιποτα.κ να τους λες εχω πολλες κ αν δεν μου κατσεις εχω αλλη.Επανερχομαι στο πεσιμο εχω ωραιο αυτοκινητο (sl 500) και την πηδηξα στο margi στην βουλιαγμενη.Μπορει κ να εντυπωσιαστικε δεν ξερω απλα να ξερετε οτι το παν ειναι να ξερεις να μιλας.δεν ειναι ουτε τα αυτοκινητα ουτε τα λεφτα.Απο την Αξια παντως εφαγα χιλο αλλα ηταν ευγενικη κ κρατησα κ τηλεφωνο κ εχουμε παει για ποτο μια φορα.αλλα ποτε δεν ξερεις την ζωη.φιλια πολλα!

alllanel

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Οποια γυναικα γουσταρεις μπορεις να την εχεις φιλε.. ολες δινουν μια ευκαιρια.. κυνηγι- κυνηγι-κυνηγι και ψευτοκαψουρα η επειδηξη πλουτου και το φαγες το γκομενακι... Γ αυτο βαλτε σημαδι μουναρες και καλη επυτιχία.   

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ρε παιδια το τοπικ ξεκίνησε απο το 2006. Εκτοτε δεν εχει βρεί γκόμενα ο φίλος;

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Να βάλω τα πράματα στη θέση τους,κατα την ταπεινή μου γνώμη.
Το θέμα δεν ειναι να βρείς κορίτσι,αλλα να σε βρει αυτό.Είναι η γυναίκα που ρίχνει την περίφημη ματια "όρμα" κι ακολουθεί ο κυνηγός με το..καμάκι του.Μάλλον λοιπόν οι προδιαγραφές του αρσενικού ειναι που μετρουν,για να ξεκινήσει το γϊατανάκι της καβλάντας.Να μερικές:Καθαριότητα,που να φαινεται κιόλας πχ στα νύχια,ευγένεια που να φαίνεται κιόλας,πχ μην κλάνεις συνέχεια,κάποια οικονομικη άνεση,που σαφώς πρεπει να φαινεται,οτι το γυναικείο μάτι γυαλίζει στη θέα η την προοπτικη του χρήματος.Αν εχεις πχ ακριβο Γερμανικο αυτοκίνητο θα μετρησεις αρχικα καλύτερα απο καποιον στα ιδια κυβικα με σενα,που....δεν εχει.Αρχικα μόνο,γιατι οιγυναικες ειναι απο άλλο κόσμο και τα κριτιρια τους ειναι εν πολλοίς αγνωστα.Κατι σημαντικο ειναι η εικόνα του υποψηφίου για τον εαυτό του.Αν κοιτιέσαι στον καθρέφτη και μονολογείς αυθόρμητα "ω ρε πούστη..." μαλλον θ αργησεις να βατέψεις.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.090
Πόντοι
12.056
Να βάλω τα πράματα στη θέση τους,κατα την ταπεινή μου γνώμη.
Το θέμα δεν ειναι να βρείς κορίτσι,αλλα να σε βρει αυτό.Είναι η γυναίκα που ρίχνει την περίφημη ματια "όρμα" κι ακολουθεί ο κυνηγός με το..καμάκι του.Μάλλον λοιπόν οι προδιαγραφές του αρσενικού ειναι που μετρουν,για να ξεκινήσει το γϊατανάκι της καβλάντας.Να μερικές:Καθαριότητα,που να φαινεται κιόλας πχ στα νύχια,ευγένεια που να φαίνεται κιόλας,πχ μην κλάνεις συνέχεια,κάποια οικονομικη άνεση,που σαφώς πρεπει να φαινεται,οτι το γυναικείο μάτι γυαλίζει στη θέα η την προοπτικη του χρήματος.Αν εχεις πχ ακριβο Γερμανικο αυτοκίνητο θα μετρησεις αρχικα καλύτερα απο καποιον στα ιδια κυβικα με σενα,που....δεν εχει.Αρχικα μόνο,γιατι οιγυναικες ειναι απο άλλο κόσμο και τα κριτιρια τους ειναι εν πολλοίς αγνωστα.Κατι σημαντικο ειναι η εικόνα του υποψηφίου για τον εαυτό του.Αν κοιτιέσαι στον καθρέφτη και μονολογείς αυθόρμητα "ω ρε πούστη..." μαλλον θ αργησεις να βατέψεις.

Ο Τσινουκο εκανε ποστ...Δωσεεεεεεε   :rockon: :rockon: :rockon:

allos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
γαμάνε ασυστόλως οσοι έχουν χρόνο, χρήμα, χιούμορ, δυνατό ποίημα, υπομονή και επιμονή  και δεν φοβούνται να φάνε χυλόπιτα. Στατιστικώς γλυτώνει μία στις δέκα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom