Νέα

Δασκάλα «ψάρευε» αγοράκια και τα αποπλανούσε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα donhostieros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 619
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
η μαλακία στην Ελλάδα είναι πως το κάθε αγράμματο γύδι όπως εσύ,έχει δηθεν και άποψη και τολμάει να τη διατυπώνει δημόσια.
Αν σου ξεκώλιαζαν την 15χρονη κόρη οι καθηγητές της να δω τι θα έλεγες προοδευτικό σκυλί του πασόκ...
μακαρι να ησουν τοσο αγραμματο γιδι οπως ειμαι εγω, τωρα οσο για το αν ειμαι προοδευτικο σκυλι του πασοκ δεν θα σου απαντησω γιατι θα ανοιξω διαλογο με εναν ηλιθιο

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Μάλλον θα αναφέρεσαι σε αυτούς με τα χιλιάδες ποστ στο φόρουμ.
Εγώ να γαμήσω ήθελα
και εγω το ιδιο αλλα καταληγαμε να τον παιζουμε στα μουλωχτα ενω οι συμμαθητριες μας μπαλαμουτιαζοταν με μεγαλυτερους

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
μακαρι να ησουν τοσο αγραμματο γιδι οπως ειμαι εγω, τωρα οσο για το αν ειμαι προοδευτικο σκυλι του πασοκ δεν θα σου απαντησω γιατι θα ανοιξω διαλογο με εναν ηλιθιο
τράβα στη κουζίνα σου μωρη αιγέα και άσε αυτά τα θέματα για σοβαρά τυπάκια.
Ορίστε η κατάντια του εκπαιδευτικού μας συστήματος: ο αιγέας και το πασοκ του..

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
τράβα στη κουζίνα σου μωρη αιγέα και άσε αυτά τα θέματα για σοβαρά τυπάκια.
Ορίστε η κατάντια του εκπαιδευτικού μας συστήματος: ο αιγέας και το πασοκ του..
οπως το ειπες..τυπακια, μεχρι εκει εισαι

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Δεν ξέρω τι έκανε εσύ ως 15χρονος αλλα ήδη αρκετοί γράψαμε ότι ναι θέλαμε να πηδήξουμε, για την 15χρονη δεν ξέρω με βεβαιότητα άλλα μάλλον μπορεί να σου εξηγήσει κανάς βιολόγος γιατί ενώ εμείς τρέχαμε στα γηπεδα εκείνη τρέχει ίσως στα κομμωτήρια για βαφή.
κι εγώ τα ίδια σκεφτόμουν τότε.

όμως το θέμα δεν είναι το τι θέλαμε αλλά το αν έπρεπε να τα πάρουμε, δεν είναι τόσο μαλάκας ο νομοθέτης (εν προκειμένω τουλάχιστον...) ούτε είναι τυχαία τα όρια ηλικίας στα οποία στήριξε την ασέλγεια.

Επειδη ημουνα σιγουρος οτι θα πεταγες την παπαρια σου το τσεκαρα πρωτα :birdman:
βασικά θυμάμαι μια παλιά εκπομπή της "ελληνικής αγωγής" όπου ο άδωνης είχε καλεσμένη την άννα τζιροπούλου ευσταθίου και είχε αποσαφηνίσει το ζήτημα :grin:
ξανακοίτα τις πηγές σου :birdman:

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
οπως το ειπες..τυπακια, μεχρι εκει εισαι
κάνε τον καλό και τον προοδευτικό μπας και τσιμπήσει καμια πουτάνα και σε αφήσει να της γλύψεις την μουνάρα με μόλις κανα 1000ρικο..
μαλακοκαβλούλη πασοκοφρουρέ του ελέους.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
κάνε τον καλό και τον προοδευτικό μπας και τσιμπήσει καμια πουτάνα και σε αφήσει να της γλύψεις την μουνάρα με μόλις κανα 1000ρικο..
μαλακοκαβλούλη πασοκοφρουρέ του ελέους.
τωρα να βλεπεις την φωτο που εχω και να τα λες αυτα μαλλον για ιδρυμα εισαι

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
όμως το θέμα δεν είναι το τι θέλαμε αλλά το αν έπρεπε να τα πάρουμε, δεν είναι τόσο μαλάκας ο νομοθέτης (εν προκειμένω τουλάχιστον...) ούτε είναι τυχαία τα όρια ηλικίας στα οποία στήριξε την ασέλγεια.

Καταρχήν δεν τρέφω κανέναν σεβασμό ούτε για τον νομοθέτη ούτε για την ελληνική δικαιοσύνη στο σύνολο της.
Διότι προφανώς και οι δυο ευθυνονται για το σημερινό, όχι μόνο οικονομικό, αλλα και κοινωνικό, αξιακό, και αρχων χάλι που ζούμε
Και τέλος μπορείτε να παραδεχτείτει κάποιοι από εσάς εστω ότι ίσως υπάρχει το ενδεχόμενο ο νομοθέτης όταν νομοθετούσε να μην είχε σκεφτεί παρόμοιες περιπτώσεις και οι κοινωνικές συνθήκες να τον ξεπέρασαν.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Καταρχήν δεν τρέφω κανέναν σεβασμό ούτε για τον νομοθέτη ούτε για την ελληνική δικαιοσύνη στο σύνολο της.
Διότι προφανώς και οι δυο ευθυνονται για το σημερινό, όχι μόνο οικονομικό, αλλα και κοινωνικό, αξιακό, και αρχων χάλι που ζούμε
Και τέλος μπορείτε να παραδεχτείτει κάποιοι από εσάς εστω ότι ίσως υπάρχει το ενδεχόμενο ο νομοθέτης όταν νομοθετούσε να μην είχε σκεφτεί παρόμοιες περιπτώσεις και οι κοινωνικές συνθήκες να τον ξεπέρασαν.
οκ, τότε βάλε εσύ ένα όριο ηλικίας το οποίο θεωρείς ο ίδιος ως "πρόσφορο" (προφανώς θα πρέπει να μπει κάποιο όριο αλλιώς θα γίνει το πράγμα η χαρά του παιδέρα και δεν θα κυκλοφορεί ψυχή στις παιδικές χαρές)

πες ένα όριο λοιπόν

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Εξακολουθείς να συγχέεις πράγματα.
Είναι τελείως διαφορετικη η περι δικαίου αίσθηση όσον αφορά τα δυο φύλα, στην συγκεκριμένη περίπτωση και αυτό καταδεικνύει ότι δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε απλουστευτικά και με νομολαγνεία, μάλιστα κ ως γραφική θα έλεγα καθώς για πολλά σημαντικότερα πράγματα γύρω μας δεν είδα παρομοίως άτεγκτη στάση.
Απλά το θέμα πουλάει λόγω των ροζ γαργαλιστικών του πτυχών.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Συμφωνούμε στο ελάχιστο?
Αφού μέχρι να κλείσει τα 18 δεν εμπιστευόμαστε τον νέο-νέα να επιλέγει αυτόν που θα το κυβερνούν, δεν μπορούμε να τον αφήνουμε ξέφραγο αμπέλι στις σεξουαλικές ορέξεις κάθε "έμπειρου" ενήλικα?
Μέχρι τα 11 μιλάμε για ασέλγια, κοινώς βιασμό σε κάθε περίπτωση?
Από 11 έως τα 14 μιλάμε για ασέλγια σε βαθμό κακουργήματος, αλλά όχι για βιασμό όταν δεν αποδεικνύεται απο τα γεγονότα?
Από τα 15 έως τα 18-, μιλάμε για παραπλάνιση ανηλίκου?
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΩΜΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΨΥΧΗ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Είναι τελείως διαφορετικη η περι δικαίου αίσθηση όσον αφορά τα δυο φύλα, στην συγκεκριμένη περίπτωση και αυτό καταδεικνύει ότι δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε απλουστευτικά και με νομολαγνεία, μάλιστα κ ως γραφική θα έλεγα καθώς για πολλά σημαντικότερα πράγματα γύρω μας δεν είδα παρομοίως άτεγκτη στάση.
δηλαδη να το κανουμε μπακαλιστικα το δικαιο, τι νομιζει ο κυρ τασος ; οτι ο αντρας πρεπει να γαμει απο μικρος γιατι αλλιως πουστευει; ε ωραια τοτε δεν υπαρχει παιδεραστια για τους αντρες εκτος αν τους γαμησουν αντρες πουτσηδες;αχχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχχαχαχααχαχ ελεος θεε μου και μου λες εμενα να ανοιξω το μυαλο μου και να μην σκεφτομαι νομικα;

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
....Είναι τελείως διαφορετικη η περι δικαίου αίσθηση όσον αφορά τα δυο φύλα ....
Αυτό είναι ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ή εμένα μου ακούγεται έτσι δε παλικάρια?
Εκτός αν tomito  ήθελες να γράψεις κάτι άλλο.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Το περι δικαίου αίσθημα μπορεί ή όχι να αποτελέσει κριτήριο?
Νομικά μίλα.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Αυτό είναι ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ή εμένα μου ακούγεται έτσι δε παλικάρια?
Εκτός αν tomito  ήθελες να γράψεις κάτι άλλο.

Ρατσισμός είναι εντελώς άλλο πράγμα. Μάθε να ακριβολογείς.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
αν έχω καταλάβει καλά αυτό που υποστηρίζεις είναι ότι εάν κάποιο ανήλικο έχει σεξουαλικές ορμές τότε δεν είναι κακό να τις ικανοποιήσει με έναν ενήλικο.

ακόμα και αν κάτι τέτοιο γίνει δεκτό, πώς όμως θα ξέρουμε κάθε φορά αν ο ανήλικος έκανε κάτι επειδή πραγματικά το ήθελε ή έπεσε εξ ολοκλήρου θύμα αποπλάνησης?

και επαναλαμβάνω ότι το ίδιο ζήτημα όταν αφορά σχέσεις μαθητή-δασκάλου έχει πολύ περισσότερες προεκτάσεις.

πάντως η παιδεραστία δεν είναι θέμα που πρέπει να αφήνει αδιάφορη την κοινωνία, αλίμονο αν ποτέ συμβεί κάτι τέτοιο...
από εκεί και πέρα έχει να κάνει και με την ηλικία του ανηλίκου πχ όσο πάμε σε μικρότερες ηλικίες τόσο πιο ειδεχθές είναι το έγκλημα.

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
αν έχω καταλάβει καλά αυτό που υποστηρίζεις είναι ότι εάν κάποιο ανήλικο έχει σεξουαλικές ορμές τότε δεν είναι κακό να τις ικανοποιήσει με έναν ενήλικο.

ακόμα και αν κάτι τέτοιο γίνει δεκτό, πώς όμως θα ξέρουμε κάθε φορά αν ο ανήλικος έκανε κάτι επειδή πραγματικά το ήθελε ή έπεσε εξ ολοκλήρου θύμα αποπλάνησης?

και επαναλαμβάνω ότι το ίδιο ζήτημα όταν αφορά σχέσεις μαθητή-δασκάλου έχει πολύ περισσότερες προεκτάσεις.

πάντως η παιδεραστία δεν είναι θέμα που πρέπει να αφήνει αδιάφορη την κοινωνία, αλίμονο αν ποτέ συμβεί κάτι τέτοιο...
από εκεί και πέρα έχει να κάνει και με την ηλικία του ανηλίκου πχ όσο πάμε σε μικρότερες ηλικίες τόσο πιο ειδεχθές είναι το έγκλημα.
+1

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.105
Πόντοι
1.686
Από τα 15 έως τα 18-, μιλάμε για παραπλάνιση ανηλίκου?
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΩΜΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΨΥΧΗ.

Απο τα 15 μπορει ο ανηλικος να κανει ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ σεξ .
Στην Ελλαδα ,απο το 1930 .Οχι στις ΗΠΑ ,που η ηλικια του συναινετικου σεξ ειναι τα 18 .

Στην Ρωσσία ειναι τα 14  ,από τη δεκαετία του '30 .

Οι ανθρωποι ,εκτός από ψυχή ,εχουν και ελευθερη προσβαση στην ελληνικη νομοθεσια μεσω ιντερνετ !  :2funny: :2funny: :2funny:

Επίσης υπάρχουν τα βιβλιοπωλεία  για να βρεις την σχετικη διαταξη του ποινικου κωδικα !

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Το περι δικαίου αίσθημα μπορεί ή όχι να αποτελέσει κριτήριο?
Νομικά μίλα.

δεν θα μιλησω νομικα με μη νομικο. Γιατι δεν θα συννενοηθουμε ποτε. Θα πω κατι και θα τελειωσω γιατι βαρεθηκα να εξηγω τα ιδια νομιζω ημουν σαφης.
ειναι τραγικο να ακουω απο αντρες σοβαρους σε ενα σαιτ που ασχολειται με αγοραιο ερωτα να επικροτουν συμπεριφορες παιδεραστιας. Εγω προσωπικα το αποδοκιμαζω και μαζι και οσους δεν αντιλαμβανονται τον κινδυνο.
Για αλλη μια φορα βγηκε καρτα ο αντισθενης που καποτε μπαναρισε τον πλεζουρ επειδη και καλα ειπε μια εκφραση χαβαλε. Τωρα ομως μουγκα στις εγκληματικες βλακειες πολλων..

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ο νομικός πολιτισμός τον οποιο επικαλείστε να σας το πω πιο απλά γιατί βαρέθηκα είναι ελαχίστων αιώνων μην πω δεκαετιών ο σύγχρονος
Οι οποιοι αιώνες είναι υποπολλαπλάσιο μέγεθος των μαζικών και οργανωμένων ανθρώπινων κοινωνιών.
Οποιαδήποτε συνέλευση ενηλίκων ανδρών κατά την διάρκεια όλου αυτού του ιστορικού χρόνου θα έβρισκε την υπόθεση αν μη τι άλλο γελοία.
Μια 22χρονη συνευρέθηκε με έναν 15χρονο, κ χέστηκε η φοράδα στ αλώνι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom