erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
ποιος είπε για δεκάχρονο;
βρες τα σαιτ το γραφει και παραπανω βαριεμαι να το ψαξω, το διαβασα σε πολλα.. ειμαι σιγουρη
ποιος είπε για δεκάχρονο;
λοιπόν, επειδή δεν έχω όρεξη να κάτσω να γράφω κατεβατά να σου εξηγώ πράγματα που δεν πρόκειται να καταλάβεις γιατί είσαι γυναίκα, απλά κοίτα γύρω σου και δες ότι όλοι οι άντρες λένε ΜΠΡΑΒΟ στη δασκάλα και εύχονται να είχαν και αυτοί τέτοια εμπειρία σε αυτή την ηλικία.τσολια εχει μπλεξει τις εννοιες αποπλανηση, βιασμος συναινεση, ανηλικοτητα ενηλικιωση παιδικοτητα. Καταρχας ξεκαθαρισε αυτες.
Το παιδι στα δεκα εντεκα δωδεκα δεκατρια εχει στυση επισης μπορει να πηδιεται με μια πενηνταρα. Μπορει να συναινεσει; Μπορει να ελεγχει το σωμα και την σκεψη του εχει την ωριμοτητα; και ασχετα με το ηθικο του θεματος.
Σφεντονα μπορει να την κανεικαι στα πεντε και να πηδαει τα αρκουδακια κουκλακια στην κουνια του.. μπορει να εχει σεξουαλικη ζωη;
θεωρεις οτι στην παιδικη ηλικα μπορει να γαμαει επειδη το θελει; Μπορει να πινει επειδη το θελει; μπορει να καπνιζει επειδη το θελει ; κατανοεις οτι ο νομος απλα προσπαθει να προστευσει την ανηλικοτητα και την παιδικη ηλικια επειδη ο ιδιος αδυνατει ; αυτα ειναι βασικες εννοιες που επρεπε να ηξερε ο κοσμος...
τελικα αν δεν μπει η σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση στα σχολεια θα μιλαμε στα φορουμ και θα λεει ο καθενας την βλακεια του για να περνα η ωρα..
ααα οκ, εντάξει, με 10χρονο είναι ανωμαλία.βρες τα σαιτ το γραφει και παραπανω βαριεμαι να το ψαξω, το διαβασα σε πολλα.. ειμαι σιγουρη
λοιπόν, επειδή δεν έχω όρεξη να κάτσω να γράφω κατεβατά να σου εξηγώ πράγματα που δεν πρόκειται να καταλάβεις γιατί είσαι γυναίκα, απλά κοίτα γύρω σου και δες ότι όλοι οι άντρες λένε ΜΠΡΑΒΟ στη δασκάλα και εύχονται να είχαν και αυτοί τέτοια εμπειρία σε αυτή την ηλικία.
άσε την παιδική αθωώτητα των αγοριών στα 15 γιατί το μυαλό τους στη πούτσα τους και στη μπάλα το έχουν.
άσε με εμένα που τα έχει ζήσει αυτά και όλους τους άλλους να λέμε βλακείες και λέγε εσύ που δεν ξέρεις τι γίνεται να λες τα σωστά.
το 90%(το άλλο 10% δεν τους θεωρώ πούστηδες αλλά πιο συνεσταλμένους) τον αγοριών σε αυτές τις ηλικίες είναι διαόλοι. και playboy αγοράζαμε και τα βλέπαμε σαν χάνοι σε αυτή την ηλικία και τις καθηγήτριες με τα στρινγκ γουστάραμε και γουστάραμε να βλέπουμε κώλους βυζιά και μουνιά.
αυτά επί τους θέματος, δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο, παίξτε μπάλα μόνοι σας.
να μαθεις να διαβαζεις κανεις δεν ειπε οτι δεν γουσταρετε ολα αυτα που περιγραφεις.. και ξερουμε ολοι τι ειναι παιδικοτητα προεφηβεια και εφηβεια δεν ειπα οτι ειστε αρχαγελλοι σε αυτες τις ηλικες. Μιλησα ομως για ανωριμοτητα για εφηβεια και ανικανοτητα διαχειρισης εαυτου σε πολλα επιπεδα . Και συ μου απαντας οτι ειμαι γυναικα. κρινε μονος σου μορφωμενο παιδι εισαι αν η απαντηση σου ειναι λογικη.
Να προσθέσω ότι κ εμένα πολύ θα μου άρεσε να με βίαζε μια 22 καθηγητριά μου στα 15 μου,θα γλίτωνα κ 50e.
δεν ήταν απαξιωτικό επιχείρημα, απλά ως γυναίκα είναι αδύνατο να καταλάβεις ότι η αθωώτητα για εμάς σε αυτή την ηλικία δεν υπάρχει στο σεξουαλικό.να μαθεις να διαβαζεις κανεις δεν ειπε οτι δεν γουσταρετε ολα αυτα που περιγραφεις.. και ξερουμε ολοι τι ειναι παιδικοτητα προεφηβεια και εφηβεια δεν ειπα οτι ειστε αρχαγελλοι σε αυτες τις ηλικες. Μιλησα ομως για ανωριμοτητα για εφηβεια και ανικανοτητα διαχειρισης εαυτου σε πολλα επιπεδα . Και συ μου απαντας οτι ειμαι γυναικα. κρινε μονος σου μορφωμενο παιδι εισαι αν η απαντηση σου ειναι λογικη.
Να προσθέσω ότι κ εμένα πολύ θα μου άρεσε να με βίαζε μια 22 καθηγητριά μου στα 15 μου,θα γλίτωνα κ 50e.
παιδικοτητα σημαινει και αλλα πραγματα εκτος απο αθωωοτητα, σημαινει ανωριμοτητα, σημαινει οτι δεν μπορεις να εχεις αυτοδιαχειριση, σημαινει οτι δεν μπορεις να εχεις ικανοτητα κρισης γιατι δεν εχεις προλαβει να την αναπτυξεις, σημαινει οτι εισαι συναισθηματικα ασταθης γιατι δεχεσαι τρομακτικες αλλαγες στο σωμα σου και στην σεξουαλικοτητα σου που δεν εχεις προλαβει να διαχειριστεις και το ομολογεις και ο ιδιος με τα λεγομενα σου.. σημαινει οτι χρειαζεσαι ακομα βοηθεια για να επιβιωσεις, γιαυτο μενεις σπιτι σου και δεχεσαι γνωση, γιαυτο και σε βοηθουν οι γονεις σου ακομα ωστε να αναπτυχθεις με υγεια ψυχικη και σωματικη. Οποιος εκμεταλευτει την σεξουαλικοτητα σου σε αυτη την ηλικια που ειναι ανεξελεγκτη με την γνωση ενος ενηλικα με σκοπο το οφελος του (αντρας η γυναικα) πρεπει να τιμωρειται ωστε να προστατευθεις εσυ. Γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το κατανοησεις αυτο;δεν ήταν απαξιωτικό επιχείρημα, απλά ως γυναίκα είναι αδύνατο να καταλάβεις ότι η αθωώτητα για εμάς σε αυτή την ηλικία δεν υπάρχει στο σεξουαλικό.
ένας ωραίος κώλος και τα ωραία βυζιά μας εντυπωσιάζουν το ίδιο στα είτε 15 είτε στα 25 και μας ξυπνάνε τα ίδια ζωώδη ένστινκτα.
καληνύχτες.
Οποτε ποιο το οριο για να ειναι μια γυναικα παιδεραστης ; η δεν υπαρχει επειδη γινεται ο κανακαρης ανδρας;
ο σεβασμος στην παιδικοτητα και την παιδικη ηλικια πρεπει να υπαρχει στους ανδρες οταν ειναι παιδια η σκασιλα σας;
ΧΑΛΑΡΑ!!!Μου αρέσει που καθόσαστε και το συζητάτε κιολα!Ρε αυτή η 22χρονη είναι για 111 ψυχιάτρους και πάλι δεν την κάνουν καλά!Τι φαντασιώσεις και τρίχες κατσαρές γράφετε κάποιοι;Γαμώ το πασοκ απο τότε που άνοιξε σε κάθε χωριό και πανεπιστήμιο και 4πλασίασε τους εισαχθέντες σε ΑΕΙ/ΤΕΙ η κάθε λεπρή τελειώνει μια σχολή της πλάκας και δηλώνει δασκαλίτσα.Δασκάλα της πούτσας ναι,παιδαγωγός ΟΧΙ!
ποια 15? απο τα 12-13...Μπορουμε να πουμε επιστημονικα ( ) οτι ο αντρας ωριμαζει σεξουαλικα πιο γρηγορα απο την γυναικα.δεν ήταν απαξιωτικό επιχείρημα, απλά ως γυναίκα είναι αδύνατο να καταλάβεις ότι η αθωώτητα για εμάς σε αυτή την ηλικία δεν υπάρχει στο σεξουαλικό.
ένας ωραίος κώλος και τα ωραία βυζιά μας εντυπωσιάζουν το ίδιο στα είτε 15 είτε στα 25 και μας ξυπνάνε τα ίδια ζωώδη ένστινκτα.
καληνύχτες.
Ρε αυτή η 22χρονη είναι για 111 ψυχιάτρους και πάλι δεν την κάνουν καλά!
σαφώς αλλά μονο όταν υπάρχουν και οι απαραίτητες υποδομές.Όχι μέσα σε 3 μήνες να το αποφασίζεις και να το πράττεις χωρίς να δίνεις παραπάνω χρήματα για την παιδεία και στέλνοντας διπλάσιους φοιτητές στις ίδιες υποδομές που υπάρχουν για τους μισούς.Αυτό ήταν ένα τέχνασμα του Σημίτη για να κρύψει την φανερή ανεργία στις νεαρές ηλικίες.ΧΑΛΑΡΑ!!!
Η πρόσβαση και μάλιστα η ευκολότερη πρόσβαση στην γνώση μεγαλύτερων τμημάτων του πλυθισμού, όταν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα του κράτους είναι όχι απλώς επιθυμητή αλλά απαραίτητη για οικονομικά αναιπτηγμένες κοινωνίες.
Το επίπεδο σπουδών και σε ποιάς μορφής ιδρύματα μπορεί να παρέχεται είναι άλλο θέμα.
Οι ψυχικές ή οι σεξουαλικές ανωμαλίες, είναι άλλο θέμα.
ποια 15? απο τα 12-13...Μπορουμε να πουμε επιστημονικα ( ) οτι ο αντρας ωριμαζει σεξουαλικα πιο γρηγορα απο την γυναικα.
Να καταλαβει την γυναικα, να διαχειριστει μια σχεση ωριμα, να αναγνωρισει τα συναισθηματα του ενα 15χρονο φυσικα δεν τα ξερει...ουτε και θα τα μαθει ποτε, ισως οταν περασουν χρονια παρει απλα μια ιδεα. Ποια λοιπον η διαφορα στην ψυχολογια ενος 15αρη με εναν 30ρη οταν προκειται για γκομενα που θα ριξεις 3-4 γαμησια?
Αλλο θεμα αυτο
Αν ισχύει, η πρώτη παράγραφο, τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά......
Την ίδια στιγμή συνεχίζεται η προανάκριση προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι ανήλικοι που εμφανίζονται σε φωτογραφίες σε άσεμνες πόζες με την 22χρονη εκπαιδευτικό.
Στα Χανιά, ωστόσο, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία εξέφρασε τη λύπη της, κρατάει μέχρι στιγμής στάση αναμονής.
Πηγή:
έτσι έτσι...μην ασχολείσαι μαζί του είναι γνωστή τρολάρα ;)αν δεν μπορεις να κατανοησεις ποια ειναι η διαφορα στην ψυχολογια ενος 15χρονου με εναν 30χρονο που γαμαει 3-4 φορες εχεις βασικες ελλειψεις γνωσεων, σκεψης, ωριμοτητας και κρισης οποτε δεν ειναι δυνατον να κανουμε διαλογο, μαλλον πρεπει να κανεις κατι ωστε να εξελιξεις το μυαλο σου συντομα.
αν δεν μπορεις να κατανοησεις ποια ειναι η διαφορα στην ψυχολογια ενος 15χρονου με εναν 30χρονο που γαμαει 3-4 φορες εχεις βασικες ελλειψεις γνωσεων, σκεψης, ωριμοτητας και κρισης οποτε δεν ειναι δυνατον να κανουμε διαλογο, μαλλον πρεπει να κανεις κατι ωστε να εξελιξεις το μυαλο σου συντομα.