Νέα

Δασκάλα «ψάρευε» αγοράκια και τα αποπλανούσε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα donhostieros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 619
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τσολια εχει μπλεξει τις εννοιες αποπλανηση, βιασμος συναινεση, ανηλικοτητα ενηλικιωση παιδικοτητα. Καταρχας ξεκαθαρισε αυτες.
Το παιδι στα δεκα εντεκα δωδεκα δεκατρια εχει στυση επισης μπορει να πηδιεται με μια πενηνταρα. Μπορει να συναινεσει; Μπορει να ελεγχει το σωμα και την σκεψη του εχει την ωριμοτητα; και ασχετα με το ηθικο του θεματος.
Σφεντονα μπορει να την κανεικαι στα πεντε και να πηδαει τα αρκουδακια κουκλακια στην κουνια του.. μπορει να εχει σεξουαλικη ζωη;
θεωρεις οτι στην παιδικη ηλικα μπορει να γαμαει επειδη το θελει; Μπορει να πινει επειδη το θελει; μπορει να καπνιζει επειδη το θελει ; κατανοεις οτι ο νομος απλα προσπαθει να προστευσει την ανηλικοτητα και την παιδικη ηλικια επειδη ο ιδιος αδυνατει ;  αυτα ειναι βασικες εννοιες που επρεπε να ηξερε ο κοσμος...
τελικα αν δεν μπει η σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση στα σχολεια θα μιλαμε στα φορουμ και θα λεει ο καθενας την βλακεια του για να περνα η ωρα..
λοιπόν, επειδή δεν έχω όρεξη να κάτσω να γράφω κατεβατά να σου εξηγώ πράγματα που δεν πρόκειται να καταλάβεις γιατί είσαι γυναίκα, απλά κοίτα γύρω σου και δες ότι όλοι οι άντρες λένε ΜΠΡΑΒΟ στη δασκάλα και εύχονται να είχαν και αυτοί τέτοια εμπειρία σε αυτή την ηλικία.

άσε την παιδική αθωώτητα των αγοριών στα 15 γιατί το μυαλό τους στη πούτσα τους και στη μπάλα το έχουν.
άσε με εμένα που τα έχει ζήσει αυτά και όλους τους άλλους να λέμε βλακείες και λέγε εσύ που δεν ξέρεις τι γίνεται να λες τα σωστά.

το 90%(το άλλο 10% δεν τους θεωρώ πούστηδες αλλά πιο συνεσταλμένους) τον αγοριών σε αυτές τις ηλικίες είναι διαόλοι. και playboy αγοράζαμε και τα βλέπαμε σαν χάνοι σε αυτή την ηλικία και τις καθηγήτριες με τα στρινγκ γουστάραμε και γουστάραμε να βλέπουμε κώλους βυζιά και μουνιά.

βρες τα σαιτ το γραφει και παραπανω βαριεμαι να το ψαξω, το διαβασα σε πολλα.. ειμαι σιγουρη
ααα οκ, εντάξει, με 10χρονο είναι ανωμαλία.

αυτά επί τους θέματος, δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο, παίξτε μπάλα μόνοι σας.

εντιτ: δε σε/σου φωνάζω έτσι όπως τα γράφω, απλά στα 15 σου μέχρι και ντονατς πηδάς για να σου φύγει η κάβλα. όπως δεν μπορώ να καταλάβω εγώ τι νιώθει μια γυναίκα όταν έχει περίοδο έτσι δεν καταλαβαίνει μια γυναίκα πως είναι να είσαι 24 ώρες τη μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα και 365 μέρες το χρόνο καβλωμένος και να μην μπορείς να κάνεις κάτι γι' αυτό.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
λοιπόν, επειδή δεν έχω όρεξη να κάτσω να γράφω κατεβατά να σου εξηγώ πράγματα που δεν πρόκειται να καταλάβεις γιατί είσαι γυναίκα, απλά κοίτα γύρω σου και δες ότι όλοι οι άντρες λένε ΜΠΡΑΒΟ στη δασκάλα και εύχονται να είχαν και αυτοί τέτοια εμπειρία σε αυτή την ηλικία.

άσε την παιδική αθωώτητα των αγοριών στα 15 γιατί το μυαλό τους στη πούτσα τους και στη μπάλα το έχουν.
άσε με εμένα που τα έχει ζήσει αυτά και όλους τους άλλους να λέμε βλακείες και λέγε εσύ που δεν ξέρεις τι γίνεται να λες τα σωστά.

το 90%(το άλλο 10% δεν τους θεωρώ πούστηδες αλλά πιο συνεσταλμένους) τον αγοριών σε αυτές τις ηλικίες είναι διαόλοι. και playboy αγοράζαμε και τα βλέπαμε σαν χάνοι σε αυτή την ηλικία και τις καθηγήτριες με τα στρινγκ γουστάραμε και γουστάραμε να βλέπουμε κώλους βυζιά και μουνιά.

αυτά επί τους θέματος, δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο, παίξτε μπάλα μόνοι σας.

να μαθεις να διαβαζεις κανεις δεν ειπε οτι δεν γουσταρετε  ολα αυτα που περιγραφεις.. και ξερουμε ολοι τι ειναι παιδικοτητα προεφηβεια και εφηβεια  δεν ειπα οτι ειστε αρχαγελλοι σε αυτες τις ηλικες. Μιλησα ομως για ανωριμοτητα για εφηβεια και ανικανοτητα διαχειρισης εαυτου σε πολλα επιπεδα .  Και συ μου απαντας οτι ειμαι γυναικα. κρινε μονος σου μορφωμενο παιδι εισαι αν η απαντηση σου ειναι λογικη.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
να μαθεις να διαβαζεις κανεις δεν ειπε οτι δεν γουσταρετε  ολα αυτα που περιγραφεις.. και ξερουμε ολοι τι ειναι παιδικοτητα προεφηβεια και εφηβεια  δεν ειπα οτι ειστε αρχαγελλοι σε αυτες τις ηλικες. Μιλησα ομως για ανωριμοτητα για εφηβεια και ανικανοτητα διαχειρισης εαυτου σε πολλα επιπεδα .  Και συ μου απαντας οτι ειμαι γυναικα. κρινε μονος σου μορφωμενο παιδι εισαι αν η απαντηση σου ειναι λογικη.

Νταξει ρε συ....Ε κι αν ειπωθηκε μια νοτα υπερβοληs , μην το παιρνειs
κι εσυ τοιs μετρητοιs.......
Το οριο υπηρχε , υπαρχει και θα υπαρχει και για τα δυο φυλα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Να προσθέσω ότι κ εμένα πολύ θα μου άρεσε να με βίαζε μια 22 καθηγητριά μου στα 15 μου,θα γλίτωνα κ 50e. :rockon:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
να μαθεις να διαβαζεις κανεις δεν ειπε οτι δεν γουσταρετε  ολα αυτα που περιγραφεις.. και ξερουμε ολοι τι ειναι παιδικοτητα προεφηβεια και εφηβεια  δεν ειπα οτι ειστε αρχαγελλοι σε αυτες τις ηλικες. Μιλησα ομως για ανωριμοτητα για εφηβεια και ανικανοτητα διαχειρισης εαυτου σε πολλα επιπεδα .  Και συ μου απαντας οτι ειμαι γυναικα. κρινε μονος σου μορφωμενο παιδι εισαι αν η απαντηση σου ειναι λογικη.
δεν ήταν απαξιωτικό επιχείρημα, απλά ως γυναίκα είναι αδύνατο να καταλάβεις ότι η αθωώτητα για εμάς σε αυτή την ηλικία δεν υπάρχει στο σεξουαλικό.
ένας ωραίος κώλος και τα ωραία βυζιά μας εντυπωσιάζουν το ίδιο στα είτε 15 είτε στα 25 και μας ξυπνάνε τα ίδια ζωώδη ένστινκτα.

καληνύχτες.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Να προσθέσω ότι κ εμένα πολύ θα μου άρεσε να με βίαζε μια 22 καθηγητριά μου στα 15 μου,θα γλίτωνα κ 50e. :rockon:

Ναι αλλα οχι αυτη, που ειδεs στην φωτο!!!!!!
Καμμια αραχνιασμενη τριμπαζη με ελιεs κι αξουριστη

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
δεν ήταν απαξιωτικό επιχείρημα, απλά ως γυναίκα είναι αδύνατο να καταλάβεις ότι η αθωώτητα για εμάς σε αυτή την ηλικία δεν υπάρχει στο σεξουαλικό.
ένας ωραίος κώλος και τα ωραία βυζιά μας εντυπωσιάζουν το ίδιο στα είτε 15 είτε στα 25 και μας ξυπνάνε τα ίδια ζωώδη ένστινκτα.

καληνύχτες.
παιδικοτητα σημαινει και αλλα πραγματα εκτος απο αθωωοτητα, σημαινει ανωριμοτητα, σημαινει οτι δεν μπορεις να εχεις αυτοδιαχειριση, σημαινει οτι δεν μπορεις να εχεις ικανοτητα κρισης γιατι δεν εχεις προλαβει να την αναπτυξεις, σημαινει οτι εισαι συναισθηματικα ασταθης γιατι δεχεσαι τρομακτικες αλλαγες στο σωμα σου και στην σεξουαλικοτητα σου που δεν εχεις προλαβει να διαχειριστεις και το ομολογεις και ο ιδιος με τα λεγομενα σου.. σημαινει οτι χρειαζεσαι ακομα βοηθεια για να επιβιωσεις, γιαυτο μενεις σπιτι σου και δεχεσαι γνωση, γιαυτο και σε βοηθουν οι γονεις σου ακομα ωστε να αναπτυχθεις με υγεια ψυχικη και σωματικη. Οποιος εκμεταλευτει την σεξουαλικοτητα σου σε αυτη την ηλικια που ειναι ανεξελεγκτη με την γνωση ενος ενηλικα με σκοπο το οφελος του (αντρας η γυναικα) πρεπει να τιμωρειται ωστε να προστατευθεις εσυ. Γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το κατανοησεις αυτο;

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Οποτε ποιο το οριο για να ειναι μια γυναικα παιδεραστης ; η δεν υπαρχει επειδη γινεται ο κανακαρης ανδρας; 
ο σεβασμος στην παιδικοτητα και την παιδικη ηλικια πρεπει να υπαρχει στους ανδρες οταν ειναι παιδια η σκασιλα σας;
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
O νόμος πρέπει να είναι ιδιαίτερα αυστηρός στο χαρακτηρισμό του κακουργήματος της παιδεραστίας για τις ηλικίες μέχρι τα 14, όπως και είναι.
Από τα 15 και μετά, παραμένει σε βαθμό  κακουργήματος, αλλά δεν μιλάμε για παιδεραστία αλλά για αποπλάνιση ανηλίκου.
Νομίζω ότι το θεσμικό πλαίσιο είναι επαρκές.
Από εφαρμογή του, που είναι στα χέρια μας, των δικαστών- ανθρώπων σαν και εμάς,  ελπίζω να είναι επαρκέσταρη η εφαρμογή του.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Μου αρέσει που καθόσαστε και το συζητάτε κιολα!Ρε αυτή η 22χρονη είναι για 111 ψυχιάτρους και πάλι δεν την κάνουν καλά!Τι φαντασιώσεις και τρίχες κατσαρές γράφετε κάποιοι;Γαμώ το πασοκ απο τότε που άνοιξε σε κάθε χωριό και πανεπιστήμιο και 4πλασίασε τους εισαχθέντες σε ΑΕΙ/ΤΕΙ η κάθε λεπρή τελειώνει μια σχολή της πλάκας και δηλώνει δασκαλίτσα.Δασκάλα της πούτσας ναι,παιδαγωγός ΟΧΙ!

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Δεν νομλιζω κανείς σόφρον άνθρωπος, να θέλει να ακούει δηλώσεις ενήλικα του στυλ " με τον 15χρονο( ή 15χρόνη) είχαμε σχέση 5 μήνες", φαναταστήται να΄ακούσουμε αύριο από ενήλικα με την " 8 χρονη ή τον 8 χρόνο είχαμε ολοκληρωμένη σχέση 3 μήνες".
Νομίζω ότι η κοινωνία ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ!!!

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Μου αρέσει που καθόσαστε και το συζητάτε κιολα!Ρε αυτή η 22χρονη είναι για 111 ψυχιάτρους και πάλι δεν την κάνουν καλά!Τι φαντασιώσεις και τρίχες κατσαρές γράφετε κάποιοι;Γαμώ το πασοκ απο τότε που άνοιξε σε κάθε χωριό και πανεπιστήμιο και 4πλασίασε τους εισαχθέντες σε ΑΕΙ/ΤΕΙ η κάθε λεπρή τελειώνει μια σχολή της πλάκας και δηλώνει δασκαλίτσα.Δασκάλα της πούτσας ναι,παιδαγωγός ΟΧΙ!
ΧΑΛΑΡΑ!!!
Η πρόσβαση και μάλιστα η ευκολότερη πρόσβαση στην γνώση μεγαλύτερων τμημάτων του πλυθισμού, όταν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα του κράτους είναι όχι απλώς επιθυμητή αλλά απαραίτητη για οικονομικά αναιπτηγμένες κοινωνίες.
Το επίπεδο σπουδών και σε ποιάς μορφής ιδρύματα μπορεί να παρέχεται είναι άλλο θέμα.
Οι ψυχικές ή οι σεξουαλικές ανωμαλίες, είναι άλλο θέμα.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16

καληνύχτες.
ποια 15? απο τα 12-13...Μπορουμε να πουμε επιστημονικα ( :grin: ) οτι ο αντρας ωριμαζει σεξουαλικα πιο γρηγορα απο την γυναικα.

Να καταλαβει την γυναικα, να διαχειριστει μια σχεση ωριμα, να αναγνωρισει τα συναισθηματα του ενα 15χρονο φυσικα δεν τα ξερει...ουτε και θα τα μαθει ποτε, ισως οταν περασουν χρονια παρει απλα μια ιδεα. Ποια λοιπον η διαφορα στην ψυχολογια ενος 15αρη με εναν 30ρη οταν προκειται για γκομενα που θα ριξεις 3-4 γαμησια?

Ρε αυτή η 22χρονη είναι για 111 ψυχιάτρους και πάλι δεν την κάνουν καλά!

Αλλο θεμα αυτο :rolleyes:

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
ΧΑΛΑΡΑ!!!
Η πρόσβαση και μάλιστα η ευκολότερη πρόσβαση στην γνώση μεγαλύτερων τμημάτων του πλυθισμού, όταν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα του κράτους είναι όχι απλώς επιθυμητή αλλά απαραίτητη για οικονομικά αναιπτηγμένες κοινωνίες.
Το επίπεδο σπουδών και σε ποιάς μορφής ιδρύματα μπορεί να παρέχεται είναι άλλο θέμα.
Οι ψυχικές ή οι σεξουαλικές ανωμαλίες, είναι άλλο θέμα.
σαφώς αλλά μονο όταν υπάρχουν και οι απαραίτητες υποδομές.Όχι μέσα σε 3 μήνες να το αποφασίζεις και να το πράττεις χωρίς να δίνεις παραπάνω χρήματα για την παιδεία και στέλνοντας διπλάσιους φοιτητές στις ίδιες υποδομές που υπάρχουν για τους μισούς.Αυτό ήταν ένα τέχνασμα του Σημίτη για να κρύψει την φανερή ανεργία στις νεαρές ηλικίες.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ποια 15? απο τα 12-13...Μπορουμε να πουμε επιστημονικα ( :grin: ) οτι ο αντρας ωριμαζει σεξουαλικα πιο γρηγορα απο την γυναικα.

Να καταλαβει την γυναικα, να διαχειριστει μια σχεση ωριμα, να αναγνωρισει τα συναισθηματα του ενα 15χρονο φυσικα δεν τα ξερει...ουτε και θα τα μαθει ποτε, ισως οταν περασουν χρονια παρει απλα μια ιδεα. Ποια λοιπον η διαφορα στην ψυχολογια ενος 15αρη με εναν 30ρη οταν προκειται για γκομενα που θα ριξεις 3-4 γαμησια?

Αλλο θεμα αυτο :rolleyes:

αν δεν μπορεις να κατανοησεις ποια ειναι η διαφορα στην ψυχολογια ενος 15χρονου με εναν 30χρονο που γαμαει 3-4 φορες εχεις βασικες ελλειψεις γνωσεων, σκεψης, ωριμοτητας και κρισης οποτε δεν ειναι δυνατον να κανουμε διαλογο, μαλλον πρεπει να κανεις κατι ωστε να εξελιξεις το μυαλο σου συντομα.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
.....
Την ίδια στιγμή συνεχίζεται η προανάκριση προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι ανήλικοι που εμφανίζονται σε φωτογραφίες σε άσεμνες πόζες με την 22χρονη εκπαιδευτικό.

Στα Χανιά, ωστόσο, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία εξέφρασε τη λύπη της, κρατάει μέχρι στιγμής στάση αναμονής.

Πηγή:
Αν ισχύει, η πρώτη παράγραφο, τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά.
Μιλάμε για "σκληρή παιδεραστία" και ο Εισαγγελέας(Δημόσιος ΚΑτήγορος) που θα αναλάβει την υπόθεση θα είναι αναγκασμένος να είναι πολύ σκληρός στην εφαρμογή του νόμου με την κυρία δασκάλα. Αν δεν μπορεί να αποδείξει ψυχικές διαταραχές σε πρώτερο χρόνο την "γάμησε"...
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
αν δεν μπορεις να κατανοησεις ποια ειναι η διαφορα στην ψυχολογια ενος 15χρονου με εναν 30χρονο που γαμαει 3-4 φορες εχεις βασικες ελλειψεις γνωσεων, σκεψης, ωριμοτητας και κρισης οποτε δεν ειναι δυνατον να κανουμε διαλογο, μαλλον πρεπει να κανεις κατι ωστε να εξελιξεις το μυαλο σου συντομα.
έτσι έτσι...μην ασχολείσαι μαζί του είναι γνωστή τρολάρα ;)

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16

εεεεεμμ περιμενε τοχω τοχω....

Εννοεις οτι μπορει να κολλησει με την γκομενα?

Παντως οτι και να λες, υπηρξα και 15χρονος και 25χρονος (αιντε οχι με 30ρη, ανακαλω) δεν βρισκω αλλη διαφορα περαν αυτης. Νομιζω οτι η αποψη μου μετραει διπλη, δεν βρισκεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom