Νέα

Δασκάλα «ψάρευε» αγοράκια και τα αποπλανούσε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα donhostieros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 619
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα και πιθανότατα θα έχει ξαναγραφτεί αυτό που θα πω:

για όσους λέτε ότι δεν τρέχει τίποτα να πάει πχ ο 15χρονος γιος σας με την φιλόλογό του, τότε δεν θα διαφωνείτε να ξεκωλιάσει την 15χρονη κόρη σας ο μαθηματικός της :fuck2:

δε νομίζω...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
αλλος λεει οτι η δασκαλα θελει 111 ψυχιατρους, αλλος οτι γαμιεται το πασοκ που βγαζει δασκαλιτσες και οχι παιδαγωγους και αλλα γραφικα, στα περισσοτερα δημοσια και σχεδον σε ολα τα ιδιωτικα που κυριως οι γυμναστες και οσοι καθηγητες κανουν μετα ιδιαιτερα στο σπιτι, εχουν ξεκωλιασει ολα 15χρονα, 16χρονα, 17χρονα κοριτσακια το παραβλεπεται ολοι!!! ρε ξεκολατε, ηθελε να γαμηθει και γαμηθηκε οπως και ο πιτσιρικας εκπληρωσε το απωθημενο εκατομυριων αντρων, τωρα αν καποιοι σκουζουν γιατι οταν ηταν 15 η δασκαλα τους ηταν χοντρη με ελιες στα μουτρα και καποιες δεν γυριζουν ουτε οι 15χρονοι να τις κοιταξουν ειναι αλλη ιστορια!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εεεεεμμ περιμενε τοχω τοχω....

Εννοεις οτι μπορει να κολλησει με την γκομενα?

Παντως οτι και να λες, υπηρξα και 15χρονος και 25χρονος (αιντε οχι με 30ρη, ανακαλω) δεν βρισκω αλλη διαφορα περαν αυτης. Νομιζω οτι η αποψη μου μετραει διπλη, δεν βρισκεις?

Κατσε να πω και γω μια μαλακια αντιστοιχη.Εγω λεω να βγαζουν τον νομο παιδεραστες.Η γνωμη τους θα μετραει διπλη δεν νομιζεις;εχουν εμπειρια αλλωστε.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Τα ίδια ορμέμφυτα έχουν μια 15χρονη κ ένας 15χρονος?

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Κατσε να πω και γω μια μαλακια αντιστοιχη.Εγω λεω να βγαζουν τον νομο παιδεραστες.Η γνωμη τους θα μετραει διπλη δεν νομιζεις;εχουν εμπειρια αλλωστε.
ο ελβις η τζερι λι λιους ηταν παιδεραστες κατ΄εσε;;

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Επίσης μπορούν να τον βγάζουν υστερικές ελληνίδες μάνες μην τους μαγαρίσει τον γιόκα καμμια ξετσίπωτη.
Η ακόμη καλύτερα να κρατάγαμε ακόμα μερικούς νόμους όπως τον 4000 η την θανατική ποινή διότι ο Νόμος είναι η υπέρτατη αλήθεια και δεν επιδέχεται κριτικής ή αλλαγης

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
για όσους λέτε ότι δεν τρέχει τίποτα να πάει πχ ο 15χρονος γιος σας με την φιλόλογό του, τότε δεν θα διαφωνείτε να ξεκωλιάσει την 15χρονη κόρη σας ο μαθηματικός της :fuck2:

δε νομίζω...

Αφου λενε οι γυναικες, οτι δεν ειναι ωριμες συναισθηματικα στα 15 :think:

Παντως κοιτα να σου πω, αν σκεφτεται ενα τοσο μικρο κοριτσι να το ξεκωλιαζουν και να καβλωνει, ναι θα ηταν σωστο (μαλλον)

Ο 15χρονος παντως θα σκεφτεται οτι ξεκωλιαζει 3-4 και επισης θα ηταν σωστο να το εκανε. Αν και το μοτο μου ειναι το "παν μετρον αριστον" :sunglasses:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Απο κει εξαρταται αν υπαρχει αποπλανηση ανηλικου; Απο τα ορμεφυτα; Και η ληστεια απο τι εξαρταται ; απο το αν εχεις πορτα ασφαλειας η απλη; ρε ειστε σοβαροι; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααχαχ

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
αλλος λεει οτι η δασκαλα θελει 111 ψυχιατρους, αλλος οτι γαμιεται το πασοκ που βγαζει δασκαλιτσες και οχι παιδαγωγους και αλλα γραφικα, στα περισσοτερα δημοσια και σχεδον σε ολα τα ιδιωτικα που κυριως οι γυμναστες και οσοι καθηγητες κανουν μετα ιδιαιτερα στο σπιτι, εχουν ξεκωλιασει ολα 15χρονα, 16χρονα, 17χρονα κοριτσακια το παραβλεπεται ολοι!!! ρε ξεκολατε, ηθελε να γαμηθει και γαμηθηκε οπως και ο πιτσιρικας εκπληρωσε το απωθημενο εκατομυριων αντρων, τωρα αν καποιοι σκουζουν γιατι οταν ηταν 15 η δασκαλα τους ηταν χοντρη με ελιες στα μουτρα και καποιες δεν γυριζουν ουτε οι 15χρονοι να τις κοιταξουν ειναι αλλη ιστορια!
η μαλακία στην Ελλάδα είναι πως το κάθε αγράμματο γύδι όπως εσύ,έχει δηθεν και άποψη και τολμάει να τη διατυπώνει δημόσια.
Αν σου ξεκώλιαζαν την 15χρονη κόρη οι καθηγητές της να δω τι θα έλεγες προοδευτικό σκυλί του πασόκ...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Που εισαι εσυ? εχεις χαθει απο τα περι εθνικης θρησκειας θρεντ :grin:

Αλλα θαρθει η ωρα...
θα 'ρθει η ώρα που θα γαμήσει και ο θεοδόσης και θα ησυχάσει :rockon:

δηλαδή ο 15χρονος γουστάρει από μόνος του να πηδήξει ενώ η 15χρονη πέφτει θύμα αποπλάνησης και το κάνει με το ζόρι?

αδιάφορο τι ορμές έχουν, τα παιδιά μπορεί να θέλουν πολλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα παίρνουν κιόλας.

και ειδικά όσον αφορά τα σχολεία, φανταστείτε τα πράγματα να ήταν ελεύθερα, θα πηδιόντουσαν για να περνάνε τις τάξεις όπως κάνουν αργότερα στα πανεπιστήμια και το χειρότερο ποιός θα έβαζε φραγμούς και όρια? πχ αφού έχει ορμές ο 15χρονος, έχει και ο 12χρονος κτλ

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Απο κει εξαρταται αν υπαρχει αποπλανηση ανηλικου; Απο τα ορμεφυτα; Και η ληστεια απο τι εξαρταται ; απο το αν εχεις πορτα ασφαλειας η απλη; ρε ειστε σοβαροι; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααχαχ

Δεν αναφέρθηκα στο νομικό περιεχόμενο την έννοιας αποπλάνηση ανηλίκου δεσποινις κατήγορε...
Δεν είναι όλα νομικές έννοιες σε αυτήν την μάταιη ζωή
Απελευθερώστε λίγο το πνεύμα σας δεν βλάπτει.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Πολυ αυθαιρετο το παραδειγμα σας κυρια μου, ισως δεν ειμαι ο μονος που θα πρεπει να εξασκησει την εγκεφαλικη του δραστηριοτητα :rolleyes:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Εγώ λέω όχι βέβαια. Εσύ?
εγω θα στο πω αλλιως, ενα κοριτσακι στα 15 στα διαλειματα κοιταζει πως θα γκομενισει με τους της 3της λυκειου, ενα αγορακι στα 15 θα τσακωνεται με αλλους 20 μαλακες κατω απο μια μπασκετα!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Αφου λενε οι γυναικες, οτι δεν ειναι ωριμες συναισθηματικα στα 15 :think:

Παντως κοιτα να σου πω, αν σκεφτεται ενα τοσο μικρο κοριτσι να το ξεκωλιαζουν και να καβλωνει, ναι θα ηταν σωστο (μαλλον)

Ο 15χρονος παντως θα σκεφτεται οτι ξεκωλιαζει 3-4 και επισης θα ηταν σωστο να το εκανε. Αν και το μοτο μου ειναι το "παν μετρον αριστον" :sunglasses:
"μέτρον άριστον", νομίζω είναι το αρχαίο γνωμικό :sunglasses:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
δηλαδή ο 15χρονος γουστάρει από μόνος του να πηδήξει ενώ η 15χρονη πέφτει θύμα αποπλάνησης και το κάνει με το ζόρι?

Δεν ξέρω τι έκανε εσύ ως 15χρονος αλλα ήδη αρκετοί γράψαμε ότι ναι θέλαμε να πηδήξουμε, για την 15χρονη δεν ξέρω με βεβαιότητα άλλα μάλλον μπορεί να σου εξηγήσει κανάς βιολόγος γιατί ενώ εμείς τρέχαμε στα γηπεδα εκείνη τρέχει ίσως στα κομμωτήρια για βαφή.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
εγω θα στο πω αλλιως, ενα κοριτσακι στα 15 στα διαλειματα κοιταζει πως θα γκομενισει με τους της 3της λυκειου, ενα αγορακι στα 15 θα τσακωνεται με αλλους 20 μαλακες κατω απο μια μπασκετα!

Μάλλον θα αναφέρεσαι σε αυτούς με τα χιλιάδες ποστ στο φόρουμ.
Εγώ να γαμήσω ήθελα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom