Νέα

Δασκάλα «ψάρευε» αγοράκια και τα αποπλανούσε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα donhostieros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 619
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
H παιδικότητα είναι έννοια νομική ή ψυχολογική?
Τι προηγείται και τι έπεται?
Η ψυχολογία της νομολογίας ή η νομολογία της ψυχολογίας?
Και αν προηγείται το ένα του άλλου τι κάνει ηθικό το άλλο να ακολουθεί?
Και αν εμείς ως νομοθέτες, εντός φυσικά μιας δημοκρατίας αποφασίσουμε διαφορετικά τι συμβαίνει?
Aν προσπαθουσα να απαντησω στην ερωτηση σου , θα επελεγα την νομολογια τηs ψυχολογιαs
Χρειαζεται σαν βαση παραδεκτη απ τουs περισσοτερουs

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
http://[URL unfurl="true"]www.motivateusnot.com/resize.php?name=LzM3OC9EZWFyLVBFVEEtVGhhdCdzLXJpZ2h0LC10aGlzLWlzLW15LWZpcnN0LW9uZS1hbmQtSSdtLWp1c3QtZ2V0dGluZy1zdGFydGVkLTRkOTJjZTQ2NWJiYTQuanBn&w=550&h=9999&extension=.jpg[/img[/URL]]
[/quote]οταν ειχε μεγαλωσει λιγο  ;D
[img]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/11/27/article-2066860-0EF6935500000578-900_306x345.jpg

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
οταν ειχε μεγαλωσει λιγο  :grin:
article-2066860-0EF6935500000578-900_306x345.jpg
Μετα ομως τον κερδισαν τα μιουζικαλ και ο χορος...
resize.php

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Aν προσπαθουσα να απαντησω στην ερωτηση σου , θα επελεγα την νομολογια τηs ψυχολογιαs. Χρειαζεται σαν βαση παραδεκτη απ τουs περισσοτερουs

Ωραία σύμφωνοι, και σαν παράδειγμα λοιπόν, σαν μια σοβαρή, υπεύθυνη και ώριμη δημοκρατια νομολογούμε ότι η παιδική ηλικία σταματάει στα 10 πχ διότι το παιδί μπλα-μπλα ωριμάζει νωρίτερα μπλα-μπλα για τους χ λόγους μπλα-μπλα.
Τι θα σημαίνει αυτό? Ότι οι ψυχολόγοι θα μας πουν ναι έτσι είναι αφού το είπε το νομοθετικό σώμα που συνιστα η ελληνική βουλή, δεν τρέχει κάτι στην παιδικότητα του 10χρονου να πάει με μια δασκάλα του

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
εγω τσολια δεν εχω να παρω τιποτα χαμπαρι. Εγω ξερω οτι επιτρεπεται απο τον νομο ο καθενας να παει ειτε με αντρες ειτε με γυναικες. Οποτε παρανομο δεν ειναι να πηγαινει με αντρες Και σε ρωτω επομενως εκτος απο την προσωπικη σου προτιμηση για το παιδι σου, που απλα σε κανει να απεχθανεσαι την ιδεα να παει με αντρα.. υπαρχει ΚΑΙ η παιδικοτητα που θα σε εκανε να πεις παιδεραστη καποιον ;
Πιθανον να μην γνωριζεις οτι τα μωρα αυνανιζονται διοτι δεν εχεις παιδια. πιθανον να μην γνωριζεις οτι στα αγορακια υπαρχει στυχη και στα 3-4 μην σου πω και ενω ειναι μωρα. Αυτο τσολια δεν σημαινει οτι το μωρο συναινει σε σεξουαλικη πραξη... και το ιδιο και στα κοριτσακια. Συνελθετε γιατι εχετε χασει την μπαλα σε ορισμενα θεματα..

Το κακο ειναι οτι δεν κατανοειτε οτι μια γυναικα δεν μπορει να βλεπει ως αντρα ενα δεκαπενταχρονο και φυσικα ενα δεκαχρονο..που καλα καλα δεν εχει χαρακτηριστικα αντρα.Με την ιδια λογικη γιατι να μην της αρεσει και ενα τετραχρονο..αφου αρεσκεται στο ανωριμο.Και δεν μπορει να ειναι εκπαιδευτικος.Ειναι σαν να βαζεις τον κλεφτη φυλακα σε τραπεζα. Αν δεν μπορει κανεις να το καταλαβει αυτο περα απο την πλακα και τις φαντασιωσεις ζητω που καηκαμε.

ο μπαμπάς πολλές φορές πάει το παιδί του και το πηγαίνει σε μια κυρία να τον κάνει άντρα, ίσως όχι στην ηλικία των 13 ή των 15 αλλά περισσότερο στην ηλικία των 17-18.
ο μπαμπάς σε καμία περίπτωση δεν πηγαίνει το παιδί του ούτε σε κύριο αλλά ούτε και σε τρανσφόρμερ για να γίνει το παιδί του άντρας γιατί θα του βγει πούστης.
πάρτε το χαμπάρι, ο άντρας δεν γίνεται να τον εκμεταλευτεί σεξουαλικά μία γυναίκα, δηλαδή να τον βιάσει, όταν του σηκωθεί η πούτσα είναι σαν να έχει υπογράψει συμβόλαιο ότι συμφωνεί με την συνεύρεση.
αυτή την επιβεβαίωση δεν την έχουν οι γυναίκες, δεν τους σηκώνεται ούτε πέφτει τίποτα, οπότε ο νόμος η λογική και η ηθική λειτουργεί υπέρ του αδύναμου, δηλαδή του κοριτσιού.
απλά και νέτα πράγματα, δεν ξέρω πως φτάσατε τις 22 σελίδες εδώ.

εντιτ: να προσθέσω και κάτι άλλο, υπάρχει και η περίπτωση 2 ανήλικοι είτε να συνευρεθούν είτε να έχουν μια πλατωνική σχέση, αυτό είναι απόλυτα λογικό και αποδεκτό παρόλο που είμαστε λίγο πίσω σε τέτοια πράγματα. Οι παιδικοί έρωτες είναι η αθώα έκφραση αγάπης ενός ανθρώπου προς τον άλλο και δεν έχουν πολλοί τέτοιες εμπειρίες.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ωραία σύμφωνοι, και σαν παράδειγμα λοιπόν, σαν μια σοβαρή, υπεύθυνη και ώριμη δημοκρατια νομολογούμε ότι η παιδική ηλικία σταματάει στα 10 πχ διότι το παιδί μπλα-μπλα ωριμάζει νωρίτερα μπλα-μπλα για τους χ λόγους μπλα-μπλα.
Τι θα σημαίνει αυτό? Ότι οι ψυχολόγοι θα μας πουν ναι έτσι είναι αφού το είπε το νομοθετικό σώμα που συνιστα η ελληνική βουλή, δεν τρέχει κάτι στην παιδιότητα του 10χρονου να πάει με μια δασκάλα του

Ο Ψυχολογοs θα ειναι ο συμβουλοs για την ηλικια......Αλλωστε δεν ειναι η δουλεια του να την επιβαλλει...Αν αυτοs συμβουλευσει τα 10  τοτε επεμβαινει ο νομοθετηs

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
εγω τσολια δεν εχω να παρω τιποτα χαμπαρι. Εγω ξερω οτι επιτρεπεται απο τον νομο ο καθενας να παει ειτε με αντρες ειτε με γυναικες. Οποτε παρανομο δεν ειναι να πηγαινει με αντρες Και σε ρωτω επομενως εκτος απο την προσωπικη σου προτιμηση για το παιδι σου, που απλα σε κανει να απεχθανεσαι την ιδεα να παει με αντρα.. υπαρχει ΚΑΙ η παιδικοτητα που θα σε εκανε να πεις παιδεραστη καποιον ;
Πιθανον να μην γνωριζεις οτι τα μωρα αυνανιζονται διοτι δεν εχεις παιδια. πιθανον να μην γνωριζεις οτι στα αγορακια υπαρχει στυχη και στα 3-4 μην σου πω και ενω ειναι μωρα. Αυτο τσολια δεν σημαινει οτι το μωρο συναινει σε σεξουαλικη πραξη... και το ιδιο και στα κοριτσακια. Συνελθετε γιατι εχετε χασει την μπαλα σε ορισμενα θεματα..

Το κακο ειναι οτι δεν κατανοειτε οτι μια γυναικα δεν μπορει να βλεπει ως αντρα ενα δεκαπενταχρονο και φυσικα ενα δεκαχρονο..που καλα καλα δεν εχει χαρακτηριστικα αντρα.Με την ιδια λογικη γιατι να μην της αρεσει και ενα τετραχρονο..αφου αρεσκεται στο ανωριμο.Και δεν μπορει να ειναι εκπαιδευτικος.Ειναι σαν να βαζεις τον κλεφτη φυλακα σε τραπεζα. Αν δεν μπορει κανεις να το καταλαβει αυτο περα απο την πλακα και τις φαντασιωσεις ζητω που καηκαμε.
15 λεει οχι 10,εγω βλεπω 15χρονα σε μπουρδελα

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ο Ψυχολογοs θα ειναι ο συμβουλοs για την ηλικια......Αλλωστε δεν ειναι η δουλεια του να την επιβαλλει...Αν αυτοs συμβουλευσει τα 10  τοτε επεμβαινει ο νομοθετηs

Αρα προηγείται ο ψυχολόγος λοιπόν.
Περίπατο οι νόμοι λοιπόν τα πάντα θα κρίνονται βάσει ψυχολογικής εκτίμησης του εξεταζομένου υποκειμένου.
Η φυσιολογικής όπως προτάθηκε νωρίτερα για το πόσο άντρας δείχνει εμφανισιακά. Σε αυτήν την περίπτωση βέβαια κάποιοι θυληπρεπής δεν θα πρέπει να κάνουν ποτέ σεξ ίσως γιατί δεν θα έχουν δείξει αρκετά άντρες.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Τι θα σημαίνει αυτό? Ότι οι ψυχολόγοι θα μας πουν ναι έτσι είναι αφού το είπε το νομοθετικό σώμα που συνιστα η ελληνική βουλή, δεν τρέχει κάτι στην παιδιότητα του 10χρονου να πάει με μια δασκάλα του
Αγαπητε μην αρχισουμε τις φιλοσοφιες και χαθουμε. Η ιατρικη η βιολογια και η ψυχολογια ειναι επιστημες αποδεκτες και εχουν αποφανθει για το τι ειναι παιδικη ηλικια, τι εφηβικη κτλ τα χαρακτηρηστικα, τις διαδικασιες ωριμανσης του σωματος, και σε αυτη την κοινωνια που ζουμε υπαρχουν καποιες σταθερες. Με αυτες πορευομαστε για ναμην υπαρχει χαος. Τωρα αν ερθει καποιος και σου πηδηξει τον υιο να ευχεσαι να μην υπαρχει δικαστης που θα σκεφτεται φιλοσοφικα αλλα απλα θα εφαρμοσει τον νομο.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Με αυτες πορευομαστε για ναμην υπαρχει χαος. Τωρα αν ερθει καποιος και σου πηδηξει τον υιο να ευχεσαι να μην υπαρχει δικαστης που θα σκεφτεται φιλοσοφικα αλλα απλα θα εφαρμοσει τον νομο.

Οπως το είπες ακριβως λοιπόν, να μου ΤΟΝ πηδήξει όχι να ΤΗΝ πηδήξει άλλο το ένα άλλο το άλλο...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Αγαπητε μην αρχισουμε τις φιλοσοφιες και χαθουμε. Η ιατρικη η βιολογια και η ψυχολογια ειναι επιστημες αποδεκτες και εχουν αποφανθει για το τι ειναι παιδικη ηλικια, τι εφηβικη κτλ τα χαρακτηρηστικα, τις διαδικασιες ωριμανσης του σωματος, και σε αυτη την κοινωνια που ζουμε υπαρχουν καποιες σταθερες.

Οι επιστήμες δε αυτες δεν έχουν αποφανθεί οριστικά κ αμετάκλητα για τα πάντα. Συχνά δε έρχονται και σε σύγκρουση εντός τους. Δεν υπάρχουν επιστημονικά θεσφατα. Η ίδια η επιστήμη αυτοαναιρείται διαρκώς. Και αυτό είναι η δουλειά της.

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Οπως το είπες ακριβως λοιπόν, να μου ΤΟΝ πηδήξει όχι να ΤΗΝ πηδήξει άλλο το ένα άλλο το άλλο...

το πως εφτασε στο να την πηδηξει το εξεταζουμε καθολου ?
εδω μια γκομενα σας "πηδαει" και ελλεηνιδα την ανεβαζετε ελλεηνιδα την κατεβαζετε κι αυτο στην ενηλικη ζωη σας που υποτιθεται οτι ειστε υπευθυνοι για τις πραξεις σας και εχετε ή εστω θα επρεπε να εχετε μεριδιο ευθυνης
το παιδακι γιατι πιστευετε οτι ηταν σε θεση να κρινει αν καταρχας θελει να τη γαμησει?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

το θέμα δεν είναι τι θεωρώ εγώ ηθικό ή φυσιολογικό, αλλά όταν το πιτσιρίκι τον κάνει σφεντόντα από τα 14-15 σημαίνει ότι κάπου θέλει να τον βάλει και για να τον παίξει είτε θα έχει υλικό (περιοδικό, ιντερνετ, τηλεόραση) για να ευχαριστηθεί ποιο εύκολα τη δουλειά του είτε θα σκέφτεται καμιά δασκάλα του ή καμιά γειτόνισα.

εγώ τον είχα κάνει σφεντόνα για την καθηγήτρια αγγλικών. άμα μου άνοιγε τα πόδια θα την πήδαγα μέχρι να πάθω αφυδάτωση.

δεν είναι συνειδητή η στήση ή οι κινήσεις πηδήματος από τα μωρά μηνών ή χρονών, απλά είναι κάποια αρχέγονα ένστικτα.

επειδή ξέρω πως είναι να έχεις πουλί στα 15 σου και να μην έχεις τρύπα να το βάλεις, επέτρεψέ μου να επιμείνω σε αυτό που είπα και πιο πάνω, ότι εφόσον σου σηκωθεί είναι σαν να έχεις υπογράψει συμβόλαιο συναίνεσης, είτε σου σηκώνεται με μία που είναι συνομήλικη σου, είτε είναι με τη γιαγιά του φίλου σου.

υπάρχουν πιτσιρίκια 15 χρονών που πάνε μόνα τους να γαμήσουν σε μπουρδέλο και έχει γραφτεί από μέλος παλιότερα ότι είχε πάει γύρω στα 15 του να γαμήσει σε μπουρδέλο. αυτό είναι βιασμός;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
15 λεει οχι 10,εγω βλεπω 15χρονα σε μπουρδελα

λεει και δεκαχρονα.. αλλα και να μην ελεγε εσυ θεωρεις λογικο να παει μια πενηνταρα με δεκαχρονα; η δεκαπενταχρονα; μια 22 αρα με δεκαχρονα η δεκπενταχρονα; ξερεις αν της αρεσει να παει και με επταχρονα; πολυ λεπτες ισσοροπιες.. και ερχομαι και ρωταω εισαι μανα η πατερας βλεπεις μια γυναικα 22 χρονων εκπαιδευτικο να ερχεται και σπιτι σου οταν λειπεις (ετσι διαβασα) για να πηδηχτει (σε αυτη την ηλικια τι ευχαριστιεται ;0 με ενα εφηβο 15 χρονων.. ) και ειναι δασκαλα θα πεις ελα μωρε σιγα; Δεν συζηταω για δεκαχρονο..
Το οτι πανε 15χρονα σε μπουρδελα τι σημαινει οτι ειναι νομιμο; Δεν κατανοω τον συλλογισμο.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
λεει και δεκαχρονα.. αλλα και να μην ελεγε εσυ θεωρεις λογικο να παει μια πενηνταρα με δεκαχρονα; η δεκαπενταχρονα; μια 22 αρα με δεκαχρονα η δεκπενταχρονα; ξερεις αν της αρεσει να παει και με επταχρονα; πολυ λεπτες ισσοροπιες.. και ερχομαι και ρωταω εισαι μανα η πατερας βλεπεις μια γυναικα 22 χρονων εκπαιδευτικο να ερχεται και σπιτι σου οταν λειπεις (ετσι διαβασα) για να πηδηχτει (σε αυτη την ηλικια τι ευχαριστιεται ;0 με ενα εφηβο 15 χρονων.. ) και ειναι δασκαλα θα πεις ελα μωρε σιγα; Δεν συζηταω για δεκαχρονο..
Το οτι πανε 15χρονα σε μπουρδελα τι σημαινει οτι ειναι νομιμο; Δεν κατανοω τον συλλογισμο.
νομιμο δεν αλλα δεν εχει καμια σημασια αυτο,αφου πανε στα μπουρδελα(τα 15 δεν λεω για πιο κατω ενταξει)εχουν ορμονες,απο κει και περα αμα καποιο δεν φοβαται ,δεν εχει προβλημα ,θα παθει τπτ,κανα ψυχολογικο?δεν νομιζω

παιδια δεν εχω αλλα την εχω περασει την ηλικια αυτη

δεν διαφωνω οτι ειναι για αυτη την δασκαλα δλδ ανωμαλια,αλλα για το παλικαρι δεν ειναι..

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ποιος είπε για δεκάχρονο;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
τσολια εχει μπλεξει τις εννοιες αποπλανηση, βιασμος συναινεση, ανηλικοτητα ενηλικιωση παιδικοτητα. Καταρχας ξεκαθαρισε αυτες.
Το παιδι στα δεκα εντεκα δωδεκα δεκατρια εχει στυση επισης μπορει να πηδιεται με μια πενηνταρα. Μπορει να συναινεσει; Μπορει να ελεγχει το σωμα και την σκεψη του εχει την ωριμοτητα; και ασχετα με το ηθικο του θεματος.
Σφεντονα μπορει να την κανεικαι στα πεντε και να πηδαει τα αρκουδακια κουκλακια στην κουνια του.. μπορει να εχει σεξουαλικη ζωη;
θεωρεις οτι στην παιδικη ηλικα μπορει να γαμαει επειδη το θελει; Μπορει να πινει επειδη το θελει; μπορει να καπνιζει επειδη το θελει ; κατανοεις οτι ο νομος απλα προσπαθει να προστευσει την ανηλικοτητα και την παιδικη ηλικια επειδη ο ιδιος αδυνατει ;  αυτα ειναι βασικες εννοιες που επρεπε να ηξερε ο κοσμος...
τελικα αν δεν μπει η σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση στα σχολεια θα μιλαμε στα φορουμ και θα λεει ο καθενας την βλακεια του για να περνα η ωρα..
το θέμα δεν είναι τι θεωρώ εγώ ηθικό ή φυσιολογικό, αλλά όταν το πιτσιρίκι τον κάνει σφεντόντα από τα 14-15 σημαίνει ότι κάπου θέλει να τον βάλει και για να τον παίξει είτε θα έχει υλικό (περιοδικό, ιντερνετ, τηλεόραση) για να ευχαριστηθεί ποιο εύκολα τη δουλειά του είτε θα σκέφτεται καμιά δασκάλα του ή καμιά γειτόνισα.

εγώ τον είχα κάνει σφεντόνα για την καθηγήτρια αγγλικών. άμα μου άνοιγε τα πόδια θα την πήδαγα μέχρι να πάθω αφυδάτωση.

δεν είναι συνειδητή η στήση ή οι κινήσεις πηδήματος από τα μωρά μηνών ή χρονών, απλά είναι κάποια αρχέγονα ένστικτα.

επειδή ξέρω πως είναι να έχεις πουλί στα 15 σου και να μην έχεις τρύπα να το βάλεις, επέτρεψέ μου να επιμείνω σε αυτό που είπα και πιο πάνω, ότι εφόσον σου σηκωθεί είναι σαν να έχεις υπογράψει συμβόλαιο συναίνεσης, είτε σου σηκώνεται με μία που είναι συνομήλικη σου, είτε είναι με τη γιαγιά του φίλου σου.

υπάρχουν πιτσιρίκια 15 χρονών που πάνε μόνα τους να γαμήσουν σε μπουρδέλο και έχει γραφτεί από μέλος παλιότερα ότι είχε πάει γύρω στα 15 του να γαμήσει σε μπουρδέλο. αυτό είναι βιασμός;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom