Νέα

Δανεικά (και αγύριστα)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι εμπειρία έχετε;

• Βοηθάω όσο μπορώ και πάντα τα επιστρέφουν.

• Με έχουν δαγκώσει κανονικά.

• Δεν δίνω. ( Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους)

• Έχει χρειαστεί να ζητήσω αλλά τα επέστρεψα άμεσα.

• Συνέχεια ζητάω και όποτε μπορώ δεν τα επιστρέφω.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
Πύργος Βασιλικός

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.169
Πόντοι
456
1 - Έδωσα μεγάλο ποσό σε φίλο επειδή θα άνοιγε μαγαζί. Τα έφαγε στις ρετσίνες και το κουρμπέτι ( μπορούν να αλλάξουν τα πάντα εκτός απο τα χούγια του ανθρώπου ) αλλά μόλις κατάλαβε πως δε μπορεί να ανοίξει το μαγαζί και βρήκε κανονική δουλειά μου τα γύρισε και μάλιστα μου έβαλε και λίγα παραπάνω.
2 - 'Εδωσα πιο μικρό ποσό σε άλλο " φίλο " . Όχι απλά δε μου τα γύρισε αλλά με κοροίδευει κανονικά μιας και έχει λεφτά για τα πάντα ( γκόμενες , σπίτι , μαγαζί ) εκτός απο τα δανεικά. Στο καπάκι έμαθα πως ο τυπάρας όταν ήμουν μικρότερος έπαιρνε τηλέφωνο το πατέρα μου και του έλεγε αυτά που του εμπιστευόμουν.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.757
Πόντοι
2.306
Αν δεν είσαι φεσωμένος μέχρι το σβέρκο για μένα δεν είσαι Έλληνας.

Αν δεν είσαι φεσωμένος μέχρι το σβέρκο για μένα δεν είσαι Έλληνας.
Θα συμφωνησω απολυτα….εδω ο Εγγλεζος εφαγε τα Ελγινια και κανει τον χαζο, δεν θα τον μπιστολιασουμε μεχρι δευτερας παρουσιας?
και λιγο φιλοτιμο ρε σεις…

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.577
Πόντοι
6.186
story time που διαδραματίζετε τον τελευταίο καιρό!
Δυο φίλοι με πάρα πολύ καλές δουλείες γνωρίζουν τύπο που τους τάζει κονε κ μλκιες κ τους πείθει να παρατήσουν τις δουλείες τους κ να πάνε κ να ανοίξουν εταιρία εισαγωγής, εμπορίας κ γενικά διαχείρισης yacht!
Με προσεγγίζουν όταν γύρισα Ελλάδα να μπω κ εγώ μέτοχος αλλά επειδή είχα στα σκαριά το καινούργιο μαγαζί κ μου φάνηκαν υπερβολικά ρόδινα όλα δεν προχώρησα.
Βρισκόμαστε αθηνα για καφέ με τους φίλους κ τους ρωτάω πως πάει το εγχείρημα, κατεβασμένα τα μούτρα κ οι δυο, ο τύπος έχει φάει 200Κ από τον έναν κ 120Κ από τον άλλον κ επειδή το έχει ξανά κάνει κ τον είχαν καταγγείλει για να γλυτώσει το αυτόφωρο έχει εξαφανιστεί κ τους λέει πως είναι για δικό τους καλό κ τα βλήματα οι δικοί μου τον υποστήριζαν ότι του χρωστάνε λεφτά κ σε αυτόν κ ότι έχει λεφτά ο τύπος κ τους είχε δείξει βιβλιάριο με 5Μ ευρώ κτλ κτλ
Τους λέω ότι μου μυρίζει πονζι η περίπτωση κ με ρωτάνε τι είναι αυτό?:headbang:
Τους εξηγώ κ μου λένε ναι κάπως έτσι δούλευε!:embarrased:
Μλκ λέω είστε ηλίθιοι ο τύπος δεν έχει φράγκο κ τα λεφτά που σας έδειξε ήταν τα δικά σας λεφτά κ άλλων φουκαράδων! κ αυτοί τώρα έβαλαν δικηγόρους κ πιστεύουν ότι θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω!

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.777
Πόντοι
456
Καριόληδες όλοι αυτοί που ζητάνε κατά 90%. Τρέχουν να τα πάρουν αυθημερόν και ξεχνάνε να τα δώσουν. Έφαγα λίγες ευτυχώς πιστολιές και αμέσως διδάχτηκα πολλά.
Όποιος πλέον μου ζητά χρήματα αλλάζω αμέσως γνώμη για το άτομο του.
Δεν είναι σωστό ως άνθρωπος να τσουβαλιάσω τους πάντες, όμως πρέπει να υπάρχει η αυτοπροφύλαξη από τέτοιους μπαταχτσήδες.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Εκεί έχω καταλήξει και εγώ.. τα δανεικά είναι η αρχή του τέλους πολλών διαπροσωπικων σχέσεων...

Δεν το έκανα εξ επί τούτου...
Συγνώμη Μάρκο!
Υπάρχει παλιά παροιμία. Αν θες να απομακρυνθείς από κάποιον, δάνεισέ του λεφτά

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
1 - Έδωσα μεγάλο ποσό σε φίλο επειδή θα άνοιγε μαγαζί. Τα έφαγε στις ρετσίνες και το κουρμπέτι ( μπορούν να αλλάξουν τα πάντα εκτός απο τα χούγια του ανθρώπου ) αλλά μόλις κατάλαβε πως δε μπορεί να ανοίξει το μαγαζί και βρήκε κανονική δουλειά μου τα γύρισε και μάλιστα μου έβαλε και λίγα παραπάνω.
2 - 'Εδωσα πιο μικρό ποσό σε άλλο " φίλο " . Όχι απλά δε μου τα γύρισε αλλά με κοροίδευει κανονικά μιας και έχει λεφτά για τα πάντα ( γκόμενες , σπίτι , μαγαζί ) εκτός απο τα δανεικά. Στο καπάκι έμαθα πως ο τυπάρας όταν ήμουν μικρότερος έπαιρνε τηλέφωνο το πατέρα μου και του έλεγε αυτά που του εμπιστευόμουν.
Εγώ θα έβαζα 2 καλά παιδιά με 1.000€ να το σπάσουν στο ξύλο τόσο πολύ που να πίνει την σούπα στο νοσοκομείο με καλαμάκι (δεν θα μπορεί να κάνει αααα με το ρουφιάνικο στόμα του)

Την ημέρα εκείνη και ώρα θα ήμουν στην αστυνομία ή το ΚΕΠ για το γνήσιο της υπογραφής.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Mpirimpas76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
11
Like
1.177
Πόντοι
371
Επειδή την έχω πατήσει πολλές φορές και το αστείο είναι ότι ήξερα ότι θα την πατησω, λέω μόνο τούτο...
Δανεικά είναι μέχρι 100€
Από εκεί και πέρα είναι Αγύριστα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
OP
OP
Πύργος Βασιλικός

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.757
Πόντοι
2.306

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.577
Πόντοι
6.186
Επειδή την έχω πατήσει πολλές φορές και το αστείο είναι ότι ήξερα ότι θα την πατησω, λέω μόνο τούτο...
Δανεικά είναι μέχρι 100€
Από εκεί και πέρα είναι Αγύριστα.
βασικά θεωρώ το ανάποδο, τα μικροποσα δεν τα γυρνάνε πότε! όσες φορές μου έχουν ζητήσει 20 50 100ε δεν τα έχω πάρει ποτέ πίσω, σκέφτονται σιγά το ποσό που θα του λείψει κ εσύ ντρέπεσαι να τα ζητήσεις!
Από την άλλη έχω δώσει 1500 2-3 φορές, 2000 κ 5000ε κ μου τα έχουν επιστρέψει ποιο νωρίς από το χρόνο που είχε συμφωνηθεί!

OP
OP
Πύργος Βασιλικός

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Τύπε ισχύει τελικά; είχα ακούσει ότι ο τύπος @athinaios44 επειδή εμφανίζεται με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, δανείζεται με το πρόσχημα να βοηθήσει φίλους επειδή δεν έχει ταμειακα διαθέσιμα.. κ μετά το γυρίζει στο καλαματιανό..
Οι τύποι επειδή έχουν φάει τον παπά που πουλάει ότι έχει πολύ χρήμα τον διευκολύνουν... Μετά τους το γυρνάει στο καλαματιανό..
Πρόκειται περί σπείρας...

Τύπε Μάρκο @Maximilien για δώσε τα φώτα σου
Υπονοείς κάτι για τον κύριο "καθαρό μέτωπο"?

:knuppel:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
πολύ αεράτοι είστε τύποι...ακούω δανείζετε 50,100, 1500, 2000....5000 :new_shocked:

εγώ και 2 ευρώ να μου ζητήσουν για τα διόδια λέω δεν έχω μαζί μου μετρητά έχεις pos? :tooth:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536

Stories

Νέο!