Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 2.816
Καλά όλοι αυτό λένε...Δεν χρωστάω πουθενά ρε μουνηδες
Κάτσε θα ρθει ο Μάρκος να μας ενημερώσει τι κουμάσι είσαι...
Καλά όλοι αυτό λένε...Δεν χρωστάω πουθενά ρε μουνηδες
Xρωστας πολλα μανΤι μας τα θύμισες τώρα....
Αν δεν είσαι φεσωμένος μέχρι το σβέρκο για μένα δεν είσαι Έλληνας.
Θα συμφωνησω απολυτα….εδω ο Εγγλεζος εφαγε τα Ελγινια και κανει τον χαζο, δεν θα τον μπιστολιασουμε μεχρι δευτερας παρουσιας?Αν δεν είσαι φεσωμένος μέχρι το σβέρκο για μένα δεν είσαι Έλληνας.
Υπάρχει παλιά παροιμία. Αν θες να απομακρυνθείς από κάποιον, δάνεισέ του λεφτάΕκεί έχω καταλήξει και εγώ.. τα δανεικά είναι η αρχή του τέλους πολλών διαπροσωπικων σχέσεων...
Δεν το έκανα εξ επί τούτου...
Συγνώμη Μάρκο!
Εγώ θα έβαζα 2 καλά παιδιά με 1.000€ να το σπάσουν στο ξύλο τόσο πολύ που να πίνει την σούπα στο νοσοκομείο με καλαμάκι (δεν θα μπορεί να κάνει αααα με το ρουφιάνικο στόμα του)1 - Έδωσα μεγάλο ποσό σε φίλο επειδή θα άνοιγε μαγαζί. Τα έφαγε στις ρετσίνες και το κουρμπέτι ( μπορούν να αλλάξουν τα πάντα εκτός απο τα χούγια του ανθρώπου ) αλλά μόλις κατάλαβε πως δε μπορεί να ανοίξει το μαγαζί και βρήκε κανονική δουλειά μου τα γύρισε και μάλιστα μου έβαλε και λίγα παραπάνω.
2 - 'Εδωσα πιο μικρό ποσό σε άλλο " φίλο " . Όχι απλά δε μου τα γύρισε αλλά με κοροίδευει κανονικά μιας και έχει λεφτά για τα πάντα ( γκόμενες , σπίτι , μαγαζί ) εκτός απο τα δανεικά. Στο καπάκι έμαθα πως ο τυπάρας όταν ήμουν μικρότερος έπαιρνε τηλέφωνο το πατέρα μου και του έλεγε αυτά που του εμπιστευόμουν.
Μαξιμιλιεν χρωστάει κάτι ουισκια,αγροτικό με λουκάνικα, αρνάκι,κοκορετσια κλπΚαλά όλοι αυτό λένε...
Κάτσε θα ρθει ο Μάρκος να μας ενημερώσει τι κουμάσι είσαι...
DHL τυπε, τα ειχε πακεταρει καλαΠώς τα πήγε ως εκεί ο τύπος χωρίς φορτηγά;
Δεν μας τα λες καλά...Μαξιμιλιεν χρωστάει κάτι ουισκια,αγροτικό με λουκάνικα, αρνάκι,κοκορετσια κλπ
ερασιτεχνικο το ερωτημα…αν τα χρωστας ειναι παντα απ‘ τα ακριβα ( σαμπως θα τα δωσεις?).Δεν μας τα λες καλά...
Τι ουισκια χρωστάει; από τα ακριβά;
βασικά θεωρώ το ανάποδο, τα μικροποσα δεν τα γυρνάνε πότε! όσες φορές μου έχουν ζητήσει 20 50 100ε δεν τα έχω πάρει ποτέ πίσω, σκέφτονται σιγά το ποσό που θα του λείψει κ εσύ ντρέπεσαι να τα ζητήσεις!Επειδή την έχω πατήσει πολλές φορές και το αστείο είναι ότι ήξερα ότι θα την πατησω, λέω μόνο τούτο...
Δανεικά είναι μέχρι 100€
Από εκεί και πέρα είναι Αγύριστα.
Κρίνοντας από τον τύπο Μάρκο @Maximilien προς τα εκεί πάω.. αλλά επειδή κόβει λίγο ματζηρη τον τύπο @athinaios44 , αμφιβάλλω κάπως...ερασιτεχνικο το ερωτημα…αν τα χρωστας ειναι παντα απ‘ τα ακριβα ( σαμπως θα τα δωσεις?).
Υπονοείς κάτι για τον κύριο "καθαρό μέτωπο"?Τύπε ισχύει τελικά; είχα ακούσει ότι ο τύπος @athinaios44 επειδή εμφανίζεται με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, δανείζεται με το πρόσχημα να βοηθήσει φίλους επειδή δεν έχει ταμειακα διαθέσιμα.. κ μετά το γυρίζει στο καλαματιανό..
Οι τύποι επειδή έχουν φάει τον παπά που πουλάει ότι έχει πολύ χρήμα τον διευκολύνουν... Μετά τους το γυρνάει στο καλαματιανό..
Πρόκειται περί σπείρας...
Τύπε Μάρκο @Maximilien για δώσε τα φώτα σου
Εγώ τίποτα Μάρκο αλλά με αυτά που ακούγονται, κάποιος πιο πονηρεμενος θα έλεγε διάφορα...Υπονοείς κάτι για τον κύριο "καθαρό μέτωπο"?
Ξέχνα το,δεν μπλέκει σε μαλακίες.Εγώ τίποτα Μάρκο αλλά με αυτά που ακούγονται, κάποιος πιο πονηρεμενος θα έλεγε διάφορα...
Για κανένα μασάζ στην Καλαμάτα έστω ξέρεις τίποτα;Ξέχνα το,δεν μπλέκει σε μαλακίες.
Δεν είναι για να γελάς το θέμα.