Νέα

Δανεικά (και αγύριστα)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι εμπειρία έχετε;

• Βοηθάω όσο μπορώ και πάντα τα επιστρέφουν.

• Με έχουν δαγκώσει κανονικά.

• Δεν δίνω. ( Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους)

• Έχει χρειαστεί να ζητήσω αλλά τα επέστρεψα άμεσα.

• Συνέχεια ζητάω και όποτε μπορώ δεν τα επιστρέφω.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
8.158
Πόντοι
3.446
Γενικά τα αποφεύγω . Ειμαι πολύ τυπικος στις υποχρεώσεις μου και δεν μου αρέσει να χρωστάω ή να υποχρεώνομαι σε κάποιον. Προτιμώ να πεινάσω που λέει ο λόγος παρά να δανειστώ. Αν παντως δανειστώ ποτε , εννοείται θα τα επιστρέφω άμεσα , ισως και νωρίτερα απο οσο εχω δεσμευτει.
Τώρα το να δανειστείς και να μην τα επιστρέψεις καν για μένα είναι ύψιστη ξεφτίλα . Αν δεν είσαι σίγουρος οτι μπορείς να τα επιστρέψεις , τοτε ποιος ο λόγος να τα δανειστείς.. Βρες άλλη λύση.

aris pa

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
46
Like
5.499
Πόντοι
5.646
OP
OP
Πύργος Βασιλικός

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.786
Πόντοι
2.816
Γενικά τα αποφεύγω . Ειμαι πολύ τυπικος στις υποχρεώσεις μου και δεν μου αρέσει να χρωστάω ή να υποχρεώνομαι σε κάποιον. Προτιμώ να πεινάσω που λέει ο λόγος παρά να δανειστώ. Αν παντως δανειστώ ποτε , εννοείται θα τα επιστρέφω άμεσα , ισως και νωρίτερα απο οσο εχω δεσμευτει.
Τώρα το να δανειστείς και να μην τα επιστρέψεις καν για μένα είναι ύψιστη ξεφτίλα . Αν δεν είσαι σίγουρος οτι μπορείς να τα επιστρέψεις , τοτε ποιος ο λόγος να τα δανειστείς.. Βρες άλλη λύση.
Όπως φαίνεται εδώ μέσα οι πιο πολλοί είναι δαγκωμενοι..
Οπότε είσαι εξαίρεση

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.396
Πόντοι
9.931
Εχω φαει τρια φεσια... Το ποιο γελιο φεση ειναι οταν δάνεισα σε φιλο 300 ευρω με την προϋπόθεση να μου δινει 50 ευρω το μηνα, εδωσε μονο το πρώτο μηνα και μετα εριξε μπιστολι... Μιλάμε για άτομο που καθε μήνα χαλαγε πανω απο 50 ευρω σε διάφορες μαλακιες που δεν θα του έλειπαν αν για μερικούς μήνες τις έκοβε η τις μετρίαζε για να επιστρέψει τα δανεικά.

OP
OP
Πύργος Βασιλικός

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.786
Πόντοι
2.816
Για πείτε ιστορίες με τύπους πολυφεσιτες που φεσωσαν πολύ κόσμο

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.819
Πόντοι
2.306
υπαρχει η αρχαια σοφη ρηση που λεει «αν δεν χρωστας δεν σε υπολογιζουν».
Πιστολιαστε λοιπον ανερυθριαστα, θα σας εχουν ολοι στα ωπα ωπα…:confused:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.227
Πόντοι
6.946
Εάν θες να χάσεις ένα φίλο δάνεισε του χρήματα!!! Ευτυχώς εγώ δεν έχω φίλους.
Τύπε μου μας πληγώνεις τώρα, εδώ όλοι φίλοι είμαστε...
υπαρχει η αρχαια σοφη ρηση που λεει «αν δεν χρωστας δεν σε υπολογιζουν».
Πιστολιαστε λοιπον ανερυθριαστα, θα σας εχουν ολοι στα ωπα ωπα…:confused:
Αν χρωστάς εκατομμύρια είσαι κύριος και στην απέξω, για μικροποσα είσαι αποβρασμα.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.819
Πόντοι
2.306
Τύπε μου μας πληγώνεις τώρα, εδώ όλοι φίλοι είμαστε...

Αν χρωστάς εκατομμύρια είσαι κύριος και στην απέξω, για μικροποσα είσαι αποβρασμα.
Ξεκινας απο χαμηλα και ανεβαινεις…πρεπει να εξελισσεις τη κσριερα σου σαν μπαταχτσης και να προπονεισαι καθημερινα…

PANAGIOTIS!

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2019
Like
99
Πόντοι
0
το λοιπόν ..
μου χρωστάει ένας υπάλληλος μου 2.000 € (του τα δάνεισα για να πάρει αυτοκίνητο)
Φίλοι μου χρωστάνε περί τα 10.000 €, ίσως και περισσότερα..

Οικονομικά δόξα τω Θεώ είμαι πολύ καλά .

Ξέρω ότι οι περισσότεροι δεν θα μου τα επιστρέψουν, Το γνώριζα από την ημέρα που τους δάνεισα.

Το βλέπω σαν βοήθεια προς φίλους.

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Εχω δώσει χρήματα σε κουμπάρες… φίλους (που βάζανε τα παιδιά μπροστά)

Και η καλύτερη ατάκα από μεριάς τους… έχεις λεφτά ρε πούστη νεκροθάφτη τι να τα κανείς τόσα ;

Αυτά στα δανεικά που τους είχα δώσει…

Και όπως λέει ένας φίλος ποιο έμπειρος από εμένα, ο δανεισμός είναι η αρχή ή η λήξη μιας φιλίας…

Και άδικο δεν έχει.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.819
Πόντοι
2.306
το λοιπόν ..
μου χρωστάει ένας υπάλληλος μου 2.000 € (του τα δάνεισα για να πάρει αυτοκίνητο)

Ξέρω ότι οι περισσότεροι δεν θα μου τα επιστρέψουν, Το γνώριζα από την ημέρα που τους δάνεισα.

Προσεχε, στο διπλανο νημα συζητανε πως να γαμησουν γυναικες φιλων…και τους εχεις δανεισει κιολας….

OP
OP
Πύργος Βασιλικός

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.786
Πόντοι
2.816
το λοιπόν ..

Που κάνω αίτηση να γίνω φίλος σου τύπε;

OP
OP
Πύργος Βασιλικός

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.786
Πόντοι
2.816
Τύπε ισχύει τελικά; είχα ακούσει ότι ο τύπος @athinaios44 επειδή εμφανίζεται με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, δανείζεται με το πρόσχημα να βοηθήσει φίλους επειδή δεν έχει ταμειακα διαθέσιμα.. κ μετά το γυρίζει στο καλαματιανό..
Οι τύποι επειδή έχουν φάει τον παπά που πουλάει ότι έχει πολύ χρήμα τον διευκολύνουν... Μετά τους το γυρνάει στο καλαματιανό..
Πρόκειται περί σπείρας...

Τύπε Μάρκο @Maximilien για δώσε τα φώτα σου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Το ποιο εξοργιστικό ειναι να δανείζεις μικρά ποσά π.χ. 1000 ευρω και κατω και ενω εχουν την οικονομική δυνατότητα να στα επιστρέψουν εστω και σε δόσεις τον 50 η 100 ευρω το μηνα να μην το κάνουν:angry:
Kαι οταν διαμαρτυρεσαι, να σου απαντανε "πώς κάνεις ετσι για χίλια ευρω? Γύφτος εισαι?"

OP
OP
Πύργος Βασιλικός

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.786
Πόντοι
2.816
Προσεχε, στο διπλανο νημα συζητανε πως να γαμησουν γυναικες φιλων…και τους εχεις δανεισει κιολας….
Τύπε αρχικά η συζήτηση δεν είναι πως θα γαμησουν τις γυναίκες φίλων αλλά μετά από κούνημα ουρά γυναίκας φίλου πια η στάση τους..
Στο θέμα.. νομίζω ο τύπος @PANAGIOTIS! δεν χρειάζεται να αγχώνεται, αφού συνήθως αυτός που δανείζει γαμαει, είτε για να δανείσει είτε γιατί έχει το πάνω χέρι όταν τα λεφτά δεν επιστρέφονται...

PANAGIOTIS!

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2019
Like
99
Πόντοι
0
Τύπε αρχικά η συζήτηση δεν είναι πως θα γαμησουν τις γυναίκες φίλων αλλά μετά από κούνημα ουρά γυναίκας φίλου πια η στάση τους..
Στο θέμα.. νομίζω ο τύπος @PANAGIOTIS! δεν χρειάζεται να αγχώνεται, αφού συνήθως αυτός που δανείζει γαμαει, είτε για να δανείσει είτε γιατί έχει το πάνω χέρι όταν τα λεφτά δεν επιστρέφονται...

Σωστός !!!!
άσε που οι γυναίκες τους δεν αξίζουν κιόλας ...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.676
Πόντοι
3.656
Δανείζομαι αγύριστα από αυτούς που έχουν για να δανείσω με τόκους σε αυτούς που δεν έχουν και με έχουν ανάγκη :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom