You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Cult εκφράσεις στο sex!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα verasub
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 218
- Εμφανίσεις 39K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Aprofilaktos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2021
- Like
- 1.324
- Πόντοι
- 201
Κατα την διάρκεια του γαμησιού, ενώ είχε τελειώσει και ετοιμαζόμουν να την χύσω, την ρώτησα αν μπορεί να ζήσει χωρίς μια πούτσα να της γαμάει την μουνάρα.
Μου απάντησε: "Μου είναι αδύνατον να ζήσω χωρίς μια πούτσα να με ξεσκίζει" και συμπλήρωσε πως "η πούτσα είναι είδος πρώτης ανάγκης για μια γυναίκα".
Μου απάντησε: "Μου είναι αδύνατον να ζήσω χωρίς μια πούτσα να με ξεσκίζει" και συμπλήρωσε πως "η πούτσα είναι είδος πρώτης ανάγκης για μια γυναίκα".
xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 79
- Like
- 7.647
- Πόντοι
- 17.436
ΦοβερήΚατα την διάρκεια του γαμησιού, ενώ είχε τελειώσει και ετοιμαζόμουν να την χύσω, την ρώτησα αν μπορεί να ζήσει χωρίς μια πούτσα να της γαμάει την μουνάρα.
Τελικά η πουτανα είναι τράπεζα σπέρματος δεν μπορεί χωρίς σπέρμα η σκρόφαΜιλαμε για το μεγαλυτερο πουταναριο απ ολες τις αποψεις χυσιμο παντου χωρις να πλυθει και ξανα χυσιμο μεσα σε καθε γαμωτρυπα εναλλαξ @verasub
verasub
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2023
- Like
- 4.003
- Πόντοι
- 441
Έχυσες απροειδοποιητα αφέντη γαμια και η ποσότητα ήταν μεγάλη,πνιγηκα.ενταξει θα σε ρούφηξω πάλι και αυτή τη φορά θα τα καταπιώ κύριεΚι όταν σου έχυσα εγώ στο στόμα μωρή γαμιόλα γιατί τα έφτυσες λες κι είχαν κουκούτσια;
Τώρα θα μου ξαναπάρεις πίπα και θα τα καταπιείς! Ο.Κ.?
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
Το σημειώνω και περιμένω να λες αλήθεια!Έχυσες απροειδοποιητα αφέντη γαμια και η ποσότητα ήταν μεγάλη,πνιγηκα.ενταξει θα σε ρούφηξω πάλι και αυτή τη φορά θα τα καταπιώ κύριε
Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.772
- Πόντοι
- 4.496
Έχυσες απροειδοποιητα αφέντη γαμια και η ποσότητα ήταν μεγάλη,πνιγηκα.ενταξει θα σε ρούφηξω πάλι και αυτή τη φορά θα τα καταπιώ κύριε
Πάρτα στα μούτρα μωρη ξεκωλισμένη καταπιόλατετοιο χυσιμο σου αξιζει ξεφτιλισμενη!
verasub
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2023
- Like
- 4.003
- Πόντοι
- 441
Πάρτα στα μούτρα μωρη ξεκωλισμένη καταπιόλα
τι ποσοτητα!τετοιο χυσιμο σου αξιζει ξεφτιλισμενη!
Και είμαι και ευγενικός μωρη σαβούρα γιατί ξέρω τους γονείς σου...Πάρτα στα μούτρα μωρη ξεκωλισμένη καταπιόλα
Έτσι στρώνουν χαρακτήρα, με την ευγένεια δεν πας πολύ μακριά
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 1.884
- Πόντοι
- 206
Αυτή εδώ τη καύλα πως γίνεται να την ξεσκισουμε???? πληρώνω οσο όσο ότι ποσό θέλει κ 200 κ πάνω!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 834
- Εμφανίσεις