paixnidi_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 4.840
- Πόντοι
- 456
ελπίζω η γυναίκα μου να το κανει κάθε μερα αυτό!
Αμ δεν θα το κάνει!άλλο τι θέλεις εσύ.!ελπίζω η γυναίκα μου να το κανει κάθε μερα αυτό!
Αν ήθελε θα είχες φάει χοντρό κέρατοΕννοείται πως θέλει!
Γιατί εδώ τι έχει το μέρος?έλα εδώ να μου τα πείς
Το λέει μόνο και μόνο για να καβλονης καλά και να την γαμας...Αυτό και μόνοπάνω στο γαμήσι μου λέει οτι μου ρίχνει κέρατο με πολλούς στη δουλειά αλλα δεν ξέρω αν τα λεει μόνο πάνω στην κάβλα
ΩραιοςΈτσι να μου πηδάνε τη γυναίκα!
το μονο που πιστευω απο οσα εχεις γραψει!Η μεγαλύτερη μου φαντασίωση είναι να κάνουμε μια παρτουζα με 2-3 μαύρους ψωλαραδες... Να τους καυλώνω εγώ γλείφοντας τους τις πουτσες τους και μετά να την πηδάνε μπροστά μου...
Να γίνεται επί ώρες αυτό...μόλις χύνουν να τους ξαναγλειφω τις πουτσες τους να τους ξαναγλειφω και να την ξαναπηδανε από παντού
Με τέτοια κωλαρα σίγουρα την έχουν πηδήξει πολλές φορές!!!!Το πιο παλιό της στριγκακι...με αυτό σίγουρα την έχουν γαμησει πολλές φορές...όταν το φοράει με καυλώνει να σκέφτομαι πόσο πούτσο έχει φάει με αυτο
είσαι στο σωστό δρόμο !Η μεγαλύτερη μου φαντασίωση είναι να κάνουμε μια παρτουζα με 2-3 μαύρους ψωλαραδες... Να τους καυλώνω εγώ γλείφοντας τους τις πουτσες τους και μετά να την πηδάνε μπροστά μου...
Να γίνεται επί ώρες αυτό...μόλις χύνουν να τους ξαναγλειφω τις πουτσες τους να τους ξαναγλειφω και να την ξαναπηδανε από παντού