paixnidi_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 4.363
- Πόντοι
- 456
έτσι θέλω να πιπώνει η γυναίκα μου τους φιλους που καλώ σπίτι για καφε
επιτελους κανας ασπροςέτσι θέλω να πιπώνει η γυναίκα μου τους φιλους που καλώ σπίτι για καφε
Στην πράξη το έχεις κάνει ποτέ η μόνο λόγια;έτσι θέλω να πιπώνει η γυναίκα μου τους φιλους που καλώ σπίτι για καφε
Εσύ συμμετέχεις παίκτη ή βλέπεις μόνο; Πάντως εδώ σίγουρα θα βρεις πολλούς και εκλεκτούς γαμιάδες για τη γυναίκα σου.Είναι λίγο διαφορετικό αυτό....Όχι ότι είναι κακό Πάντος...το θέμα είναι να έχεις ψωλου γυναίκα και μάλιστα μεγάλη
θα σας ειδοποιησουμε......Hi, I am a bull from Jamaica and I currently live in the UK. I plan to visit Greece this summer. If you are interested to chat with me about your wife my instagram account is Nick Bragas, will be happy to chat about her!
Ο Νικολάκης ο Μπράγκας ρεεε!!! Από τη Τζαμάικα!!! Ο πατέρας του ήταν Έλληνας ναυτικός και άφησε μούλικο εκεί και τώρα θα έρθει να μας πηδήξει τις γυναίκες!!!θα σας ειδοποιησουμε......
Εύχομαι αργά ή γρήγορα να στιν ξεσκίζουν την παλιόπουτανα!ξεμουνιαστε τη γυναίκα μου!
Βάλε καμία φωτογραφίαΠαίρνουνε μάτι τον πάτο της καριόλας της γυναίκας μου στις παραλίες που πάμε και σκέφτομαι πόσο κρίμα είναι που δεν της τον γαμανε όλοι παρτουζα
Ωραίος ο φίλος και πιο ωραία η σύζυγος θα χαρώ να γνωριστούμεΓια τον μήνα Αύγουστο ψάχνουμε 2-3 πραγματικούς ψωλαραδες και κυρίους φυσικά για την ψωλου γυναίκα μού από ανατολική Μακεδονία και Θράκη με διάθεση να κάνουν και μερικά χιλιόμετρα για να βρεθούμε. Τα υπόλοιπα σε μήνυμα! Για να σας δω!
Καγκουρες και αγαμιτη μακριά!
Στο χέρι σας είναι να στιν γαμανε...Από εσάς εξαρτάτε!Παίρνουνε μάτι τον πάτο της καριόλας της γυναίκας μου στις παραλίες που πάμε και σκέφτομαι πόσο κρίμα είναι που δεν της τον γαμανε όλοι παρτουζα
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑΒάλε καμία φωτογραφία